mike15 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Το green pass μπορώ να το βγάλω μετά τους 3 μήνες και μετα απο 1 μηνα,το εχω κανει 2 φορες εως τωρα
Πανος999 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, mike15 είπε και μετα απο 1 μηνα,το εχω κανει 2 φορες εως τωρα Ακόμα δεν έχεις βγάλει άκρη δηλαδή? 1
greengr21 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Σε Γ1Ν μου έρχεται ο λογαριασμός μηνιαία χωρίς να κάνω τίποτα και στον λογαριασμό γράφει να απευθυνθείτε στο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή, έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
Πανος999 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greengr21 είπε Σε Γ1Ν μου έρχεται ο λογαριασμός μηνιαία χωρίς να κάνω τίποτα και στον λογαριασμό γράφει να απευθυνθείτε στο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή, έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Κ σε μένα το γράφει..Όχι αυτό είναι σε περίπτωση που θες να δώσεις εσύ το πόσες κιλοβατώρες εκαψες πραγματικά..Μια χαρά νορμάλ είναι,μη σ' ανησυχεί κατι.. Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Πανος999
greengr21 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κ σε μένα το γράφει..Όχι αυτό είναι σε περίπτωση που θες να δώσεις εσύ το πόσες κιλοβατώρες εκαψες πραγματικά..Μια χαρά νορμάλ είναι,μη σ' ανησυχεί κατι.. Μα έρχεται κάθε μήνα λογαριασμός το κάναν μηνιαίο χωρίς ειδοποίηση χωρίς τίποτα,δεν μιλάω για την καταμέτρηση που δίνεις εσύ Επεξ/σία 30 Αυγούστου από greengr21
Πανος999 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Μόλις τώρα, greengr21 είπε Μα έρχεται κάθε μήνα λογαριασμός το κάναν μηνιαίο χωρίς ειδοποίηση χωρίς τίποτα Προσωπικά το έχω χρόνια μηνιαίο..Πριν το γυρίσουν από μόνοι τους.. Νομίζω ότι έγινε υποχρεωτικό το μηνιαίο πλέον!(Χωρίς να είμαι σίγουρος) 1
mike15 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Ακόμα δεν έχεις βγάλει άκρη δηλαδή? δεν κατανοησες την βοηθεια-απαντηση μου? σου εξηγησα οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις 3 μηνες ,μπορεις και απο τον πρωτο.αυτο εκανα σε 2 αναννεωσεις του μπλε,αυτο σου ειπα.στο λινκ το αναφερει.
Πανος999 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 2 ώρες πριν, mike15 είπε δεν κατανοησες την βοηθεια-απαντηση μου? σου εξηγησα οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις 3 μηνες ,μπορεις και απο τον πρωτο.αυτο εκανα σε 2 αναννεωσεις του μπλε,αυτο σου ειπα.στο λινκ το αναφερει. Επειδή είπες το έχω κάνει ήδη 2 φορές μπερδεύτηκα..Νόμιζα ότι το έκανες κ σε γράψανε φάση..Ωραία μια χαρά, ευχαριστώ 1
bezoss Δημοσ. Δευτέρα στις 03:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:53 μμ Πολύ καλές οι τιμές για το home4all (κίτρινο) για τον Σεπτέμβρη
gpapadakis Δημοσ. Δευτέρα στις 04:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:02 μμ https://www.zarpanews.gr/fthinotero-reyma-ton-septemvrio-sta-12-9-lepta-i-timi-kilovatoras-sto-prasino-timologio-tis-dei/
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:22 μμ Τσαμπα ειναι αυτο το μηνα 7.8 λεπτα νυχτας και 10.4 λεπτα μερας. Το online συνεχιζουμε να πληρωνουμε 14.2 και 13.2 λεπτα ας οψεται το 100ευρω και οτι δεν ειναι ολοι οι μηνες καλοι οπως ο Σεπτεμβριος καλοκαιρι επαιζαν 15 λεπτα πχ. Στο τελος μια η αλλη ερχεται οπως φαινεται με τον ενα η αλλο τροπο τα λεφτα θα στα παρουν. 100-110 ευρω το μηνα ειναι στανταρ τιμη για οικογενεια με μεγαλο σπιτι. Καποτε ηταν στα 70-80 το μηνα τωρα πηγαμε στα 100-110 κατω απο αυτο δεν πεφτεις με τιποτα. 2
ObeyWario! Δημοσ. Δευτέρα στις 06:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:42 μμ Δεν μου ανοίγει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 πμ 5 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Δεν μου ανοίγει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; ναι καποιες φορες κανουν αναβαθμιση μου ειπαν και δεν βλεπεις τιποτα.μπορει να παρει ωρες μπορει μερες.
arxontas2323 Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 πμ Αν είμαι στο my home enter , μπορώ να πάω στο my home online;
mike15 Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 πμ δεν ξερω.υποθετω πως ναι ,γιατι μαλλον θα αρχισει νεα ημερομηνια να μετραει οποτε εχουν συμφερον γιατι θα σε εχουν πιο πολυ καιρο δεσμευμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα