MARIOSNURSE Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 πμ 6 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα Μάριε. Επειδή μετακόμισα μόλις και εγώ και κοιτούσα για ΔΕΗ πάλι. Με 150-170 δηλαδή μηνιαία κατανάλωση να δω και εγώ για 4all καλύτερα ε; Γιατί πριν είχα το μπλε online. Ναι εννοείται, είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Αλλά πρέπει να κοιτάς τιμές κάθε μήνα. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 πμ 5 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Ναι εννοείται, είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Αλλά πρέπει να κοιτάς τιμές κάθε μήνα. Τέλεια! Αυτό επέλεξα και θα ακολουθήσω την τακτική αυτή! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή μέρα να έχεις!
ant_ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Κλασικα με το που εβαλα απο πρασινο (που το ανεβαζαν καθε μηνα) μπλε Το πρασινο καθε μηνα ειναι φτηνοτερο απο το μπλε 2
sphinxgr Δημοσ. Τετάρτη στις 05:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:03 μμ (επεξεργασμένο) Πάμε λίγη αλητεία από τη ΔΕΗ που το άκουσα κάπου και το επιβεβαίωσα. Γράφει λοιπόν στο Site της τα ακόλουθα. Ισχύει? Φυσικά και όχι. Το επιβεβαίωσα με δικό μου λογαριασμό σε κλειστό σπίτι. ΧΡΕΩΝΕΙ κανονικά ΕΡΤ. Μετά τη γελοιότητα που ενεργοποιούν το Green Pass αλλά δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να κάνεις απενεργοποίηση και διακοπή χρέωσης, τώρα αυτό. Απόλυτη ανηθικότητα γιατί ξέρουν ότι ελάχιστοι θα ασχοληθούν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:03 μμ από sphinxgr 2
mariosnik_ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Πάμε λίγη αλητεία από τη ΔΕΗ που το άκουσα κάπου και το επιβεβαίωσα. Γράφει λοιπόν στο Site της τα ακόλουθα. Ισχύει? Φυσικά και όχι. Το επιβεβαίωσα με δικό μου λογαριασμό σε κλειστό σπίτι. ΧΡΕΩΝΕΙ κανονικά ΕΡΤ. Μετά τη γελοιότητα που ενεργοποιούν το Green Pass αλλά δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να κάνεις απενεργοποίηση και διακοπή χρέωσης, τώρα αυτό. Απόλυτη ανηθικότητα γιατί ξέρουν ότι ελάχιστοι θα ασχοληθούν. Νομιζω οτι ως αξία ηλεκτρικού ρεύματος εννοούν και τις ρυθμιζόμενες χρεωσεις. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ τι γίνεται με τα συμβόλαια, θα ήθελα κάποιος να μου πει από ΔΕΗ αν το σταθερό παραμένει το καλύτερο σε σχέση με το 4all, μέχρι πέρσι είχα 4all, όμως πήγα σε σταθερό γιατί μετά το καλοκαίρι του 2024 ανέβηκαν οι τιμές που ήταν μεταβλητές, σε λίγους μήνες λήγει το ετήσιο και πρέπει να δω τι πακέτο θα βάλω.
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 μμ 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Πάμε λίγη αλητεία από τη ΔΕΗ που το άκουσα κάπου και το επιβεβαίωσα. Γράφει λοιπόν στο Site της τα ακόλουθα. Ισχύει? Φυσικά και όχι. Το επιβεβαίωσα με δικό μου λογαριασμό σε κλειστό σπίτι. ΧΡΕΩΝΕΙ κανονικά ΕΡΤ. Μετά τη γελοιότητα που ενεργοποιούν το Green Pass αλλά δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να κάνεις απενεργοποίηση και διακοπή χρέωσης, τώρα αυτό. Απόλυτη ανηθικότητα γιατί ξέρουν ότι ελάχιστοι θα ασχοληθούν. 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Νομιζω οτι ως αξία ηλεκτρικού ρεύματος εννοούν και τις ρυθμιζόμενες χρεωσεις. παιδια υπαρχει ηδη νημα σχετικο μονο γιαυτο που τρεχει και εχουμε κανει ενεργειες προς τους παροχους και μεσω ραευ. καντε και εσεις αιτημα ,εχουμε μαζευτει αρκετοι.
kokos23 Δημοσ. χθες στις 09:38 πμ Δημοσ. χθες στις 09:38 πμ 16 ώρες πριν, sphinxgr είπε Πάμε λίγη αλητεία από τη ΔΕΗ που το άκουσα κάπου και το επιβεβαίωσα. Γράφει λοιπόν στο Site της τα ακόλουθα. Ισχύει? Φυσικά και όχι. Το επιβεβαίωσα με δικό μου λογαριασμό σε κλειστό σπίτι. ΧΡΕΩΝΕΙ κανονικά ΕΡΤ. Μετά τη γελοιότητα που ενεργοποιούν το Green Pass αλλά δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να κάνεις απενεργοποίηση και διακοπή χρέωσης, τώρα αυτό. Απόλυτη ανηθικότητα γιατί ξέρουν ότι ελάχιστοι θα ασχοληθούν. το Green Pass το σταματάς όποτε θέλεις, ναι δεν είναι εύκολο, αλλά το κόβεις όποτε θες...
ant_ Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ Πριν 2 χρονια περιπου Το ειχα κοψει αμεσα με ενα μυνημα και μια διαδικασια που ειχα διαβασει εδω αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ητανε Το εχουμε καπου προχειρο? γιατι ειχα αλλαξει προγραμμα και θα πρεπει να την ξανακανω
sphinxgr Δημοσ. χθες στις 10:31 πμ Δημοσ. χθες στις 10:31 πμ 49 λεπτά πριν, kokos23 είπε το Green Pass το σταματάς όποτε θέλεις, ναι δεν είναι εύκολο, αλλά το κόβεις όποτε θες... Το green pass ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να το ακυρώσει.... Μετά από 3 αιτήσεις / σύνδεση κ μπινελίκια στο τηλεφωνικό κέντρο σε διάστημα 3 μηνών και αφού με χρεωναν και ποτέ δεν τα επέστρεψαν σε 5 συνδέσεις, επειτα έγινε ακύρωση. Αυτό είναι ξεκάθαρα αλητεία. Μόνο και μόνο για αυτό έφαγα τόσες ώρες. Γιατί είναι αλήτες κυριολεκτικά. Από τη στιγμή που κάνεις ενεργοποίηση με ένα κουμπί και δεν έχεις πουθενά απενεργοποιηση για κάτι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ, είναι ξεκάθαρα αλητεία. Μην γράψω κ αλλά πρωί πρωί 2 λεπτά πριν, ant_ είπε Πριν 2 χρονια περιπου Το ειχα κοψει αμεσα με ενα μυνημα και μια διαδικασια που ειχα διαβασει εδω αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ητανε Το εχουμε καπου προχειρο? γιατι ειχα αλλαξει προγραμμα και θα πρεπει να την ξανακανω Εχει τη διαδικασία κάποιος στην υπογραφή του εδώ μέσα. 2
johnmegarythmos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες καλημερα σας λογω δουλειας δεν εχω χρονο να το παρακολουθησω. βλεπω ενα προγραμμα της δεη που μοιαζει με το picasso της προτεργια. Αξιζει; , ειμαι στο σωστο φορουμ; . https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-plan/ my home plan με 60 ευρω τον μηνα; αυτα τα 60 ευρω ειναι καθαρα ; . αξιζει σε μεγαλες καταναλωσεις ; απο 200 κιλοβατωρες και πανω τον μηνα; .
sphinxgr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε καλημερα σας λογω δουλειας δεν εχω χρονο να το παρακολουθησω. βλεπω ενα προγραμμα της δεη που μοιαζει με το picasso της προτεργια. Αξιζει; , ειμαι στο σωστο φορουμ; . https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-plan/ my home plan με 60 ευρω τον μηνα; αυτα τα 60 ευρω ειναι καθαρα ; . αξιζει σε μεγαλες καταναλωσεις ; απο 200 κιλοβατωρες και πανω τον μηνα; . θέλουν να κόψουν τους τεχνικούς που πάνε για μέτρηση κ να τους βάλλουν να αλλάζουν ρολόγια.... δεν είναι διαθέσιμο σε παροχές με τηλεμέτρηση
johnmegarythmos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 λεπτά πριν, sphinxgr είπε θέλουν να κόψουν τους τεχνικούς που πάνε για μέτρηση κ να τους βάλλουν να αλλάζουν ρολόγια.... δεν είναι διαθέσιμο σε παροχές με τηλεμέτρηση αρα δεν με αφορα και εμενα. ολα τα ρολογια μας ειναι τηλεμετρουμενα. παντως στο επαγγελματικο ρολοι γ22 που εχουμε . εχει να στειλει την μετρηση απο το μαιο. και η δεη βγαζει εκκαθαριστικους λογαριαμους . Εχω κανει καταγγελια στην ραε ειναι καθαρα θεμα δεδδηε και τηλεμετρουμενου ρολογιου. παντως αφτο το χαλι που δεν μπορεις να δεις τι πληρωνεις με την ωραια τηλεμετρηση δεν μπορω να καταλαβω ποιος το σκεφτηκε; .
sphinxgr Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 32 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε αρα δεν με αφορα και εμενα. ολα τα ρολογια μας ειναι τηλεμετρουμενα. παντως στο επαγγελματικο ρολοι γ22 που εχουμε . εχει να στειλει την μετρηση απο το μαιο. και η δεη βγαζει εκκαθαριστικους λογαριαμους . Εχω κανει καταγγελια στην ραε ειναι καθαρα θεμα δεδδηε και τηλεμετρουμενου ρολογιου. παντως αφτο το χαλι που δεν μπορεις να δεις τι πληρωνεις με την ωραια τηλεμετρηση δεν μπορω να καταλαβω ποιος το σκεφτηκε; . Μπορείς να εισάγεις απευθειας τη μέτρηση στον ΔΕΔΔΗΕ να ξέρεις https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8
johnmegarythmos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Μπορείς να εισάγεις απευθειας τη μέτρηση στον ΔΕΔΔΗΕ να ξέρεις https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8 και στα τηλεμετρουμενα ρολογια που δεν στελνουνε μετρηση; για καποιο κουλο λογω
mike15 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε θέλουν να κόψουν τους τεχνικούς που πάνε για μέτρηση κ να τους βάλλουν να αλλάζουν ρολόγια.... δεν είναι διαθέσιμο σε παροχές με τηλεμέτρηση οι πιο πολλοι που παιρνουν μετρησεις ,επειδη μιλαω μαζι τους για ενα θεμα που εχουμε στην οικοδομη,απειλης,ειναι ασχετοι με το επαγγελμα,απλοι ανειδικευτοι υπαλληλοι εργολαβων ειναι. καλη η σκεψη σου παντως .εκτος εαν το εχεις επιβεβαιωσει επισημα. με τετοιο χαλι παντως καλυτερα να αργησουν να μας βαλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα