sphinxgr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε και στα τηλεμετρουμενα ρολογια που δεν στελνουνε μετρηση; για καποιο κουλο λογω Ενδέχεται αν τη λάβουν υπόψη, ενδέχεται και όχι. Εγω έβαζα για χρόνια, αν δεν πέρναγε μετρητής, μου την λάμβαναν υπόψη. Αν πέρναγε, δεν την λάμβαναν. Πολλές φορές έβαζα κ περισσότερες Kwh για να έχω σταθερή κατανάλωση / μηνα (μην ψάχνεις λογική δικαιολόγηση γιατι το έκανα!) Μόλις τώρα, mike15 είπε οι πιο πολλοι που παιρνουν μετρησεις ,επειδη μιλαω μαζι τους για ενα θεμα που εχουμε στην οικοδομη,απειλης,ειναι ασχετοι με το επαγγελμα,απλοι ανειδικευτοι υπαλληλοι εργολαβων ειναι. Περικοπές κόστους. Το Α και το Ω σε όλες τις εταιρείες. Ότι μπορούν να κόψουν, το κόβουν.
mike15 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Πολλές φορές έβαζα κ περισσότερες Kwh για να έχω σταθερή κατανάλωση / μηνα (μην ψάχνεις λογική δικαιολόγηση γιατι το έκανα!) ρευματοκλοπη υποψια?
sphinxgr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, mike15 είπε ρευματοκλοπη υποψια? Απλά ήθελα να έχω σταθερό αριθμό kwh / μήνα. Τύπου +-30. Όχι κάτι τρομερό. Αφού ούτως ή αλλως στις 200 παίζω
mike15 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε καλημερα σας λογω δουλειας δεν εχω χρονο να το παρακολουθησω. βλεπω ενα προγραμμα της δεη που μοιαζει με το picasso της προτεργια. Αξιζει; , ειμαι στο σωστο φορουμ; . https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-plan/ my home plan με 60 ευρω τον μηνα; αυτα τα 60 ευρω ειναι καθαρα ; . αξιζει σε μεγαλες καταναλωσεις ; απο 200 κιλοβατωρες και πανω τον μηνα; . αναφερει μεσα Αναφορά σε κείμενο σταθερά στα 60€ κάθε μήνα και είναι κατάλληλο για εύρος κατανάλωσης 2.500-4.500 kWh ετησίως. οποτε υπολογισε
Πανος999 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ναι αλλά λέει ότι γίνεται εκκαθάριση κάθε 6ο κ 12ο μήνα..Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,δίνεις 60€+ ΦΠΑ κάθε μήνα εκτός από 2 μήνες?Άρα τον 6ο κ τον 12ο μηνα,θα σου έρθει κανα 250αρι..Που βοηθάει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα