Kozanitis1 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kokos23 είπε καταμέτρηση με τον μήνα, ο μετρητής είναι μέσα στο σπίτι, τον ιούλιο άφησαν χαρτί, αύγουστο σεπτέμβρη όχι και όπως φαίνεται ούτε οκτώβρη γιατί περνούν μέχρι 10 του μηνός, βγήκε έναντι με κιλοβατώρες ότι τους είπα (δεν έγραφαν ένδειξη μετρητή μόνο τις κιλοβατώρες), σεπτέμβρη δεν έβγαλε η δεη ούτε έναντι γιατί όπως μου είπαν δεν τους έστειλε τίποτε ο δεδδηε, έστειλα μειλ στη δεη γιατί κλπ και μου απάντησαν να μιλήσω μαζί τους... Καλημέρα, δες αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία την αδυναμία πρόσβασης, μήπως σε εξυπηρετήσουν από τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ (μαγειρεύοντας το με κάποια άλλη αιτία για αντικατάσταση μετρητή), να αντικαταστήσουν τον υπάρχων με έναν "έξυπνο" τηλεμετρούμενο, ώστε να μην ασχοληθείς ξανά.. Έχω ακούσει περίπτωση με ηλικιωμένους σοβαρά άρρωστους στο σπίτι το έκαναν με πρόφαση την ευκολότερη αλλαγή παρόχου και αποφυγή περιπτώσεων φίλων της ιταλικής ομάδας που λένε άνοιξε θεία από τη ΔΕΗ είμαστε.. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Kozanitis1
camel555 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπέρα, πρόσφατα είδα ότι η παροχή μου εντάχθηκε σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης (με μηνιαία έκδοση λογ/σμου). Πως και που περνάω μετρήσεις; ή δεν χρειάζεται πλέον; Εάν βοηθά, έχω παλιό μετρητή...
xmimis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Γεια σας μία βοήθεια. Σε ένα διαμέρισμα που θα κάνει για πρώτη φορά συμβόλαιο παροχής ρεύματος στο οποίο προς το παρόν δεν θέλω να μπλέξω με σταθερά τιμολόγια μία που δεν θα έχει μεγάλη κατανάλωση να κάνω ένα συμβόλαιο με το κειμενόμενο της δεη; αν θέλω κάποια στιγμή το αλλάζω στην πορεία Ή με συμβουλεύετε οτιδήποτε άλλο; Επίσης το νέο συμβόλαιο θα έχει κάποιο είδος εγγύηση; οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη ευχαριστώ πολύ
vaggos88 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 55 λεπτά πριν, camel555 είπε Καλησπέρα, πρόσφατα είδα ότι η παροχή μου εντάχθηκε σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης (με μηνιαία έκδοση λογ/σμου). Πως και που περνάω μετρήσεις; ή δεν χρειάζεται πλέον; Εάν βοηθά, έχω παλιό μετρητή... Θα περναει καποιος και θα μετραει οπως πριν, απλα θα ειναι καθε μηνα την ημερομηνια που αναγραφει ο λογαριασμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα