Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 hours ago, vali said:

Και η ζενιθ έχει τρεις μήνες να στείλει λογαριασμό

Aμα δεν τους ταραξεις στα παράπονα δε πρόκειται να βγάλουν ποτέ. 

Είχα ίδια θέμα στη προτεργια, είχε κολλήσει η τιμολόγηση για κάποιο λόγο.

Μπορεί και να έχουν την ίδια εταιρία μηχανογράφησης εργολαβία.

Δημοσ.
3 hours ago, ekrepali said:

Aμα δεν τους ταραξεις στα παράπονα δε πρόκειται να βγάλουν ποτέ. 

Το ρολόι εδώ και τρεις μήνες έχει γράψει 1 κυβικό, όποτε δεν καίγομαι. Από βδομάδα μάλλον θα κάνω αίτηση στην ΕΛΙΝ.

Δημοσ.
53 minutes ago, EchiDNA said:

Καλοκαίρι δεν μετράνε, πάει 4μηνο.

Εγώ όμως έχω τηλεμετρουμενο με μηνιαία καταμέτρηση. Ίσως να υπάρχει κάποιο Γενικό πρόβλημα στην περιοχή μου γιατί και στο ρεύμα δεν δουλεύει από τον Απρίλιο η τηλεμετρηση.

Δημοσ.

Έχει κρατήσει κανείς συμπληρωμένη αίτηση στην ΕΝΑΟΝ ΕΔΑ για να δω πώς πρέπει να τη συμπληρώσω;

Θέλω απλά να βάλουν μετρητή αλλά ζητάνε 500 βλακείες στην αίτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γειά σας . Τώρα το καλοκαίρι ήμουν ( είμαι ακόμα ) στο Ήρων Gas Max Home . Παρότι για 2-3 μήνες ακόμα δεν θα έχω σοβαρή κατανάλωση , θέλω τώρα να αλλάξω , κυρίως για την αποφυγή του παγίου . Το χειμώνα έχω κατανάλωση περίπου 2000-2500 kWh ( θερμομόνωση γαρ ) . Τι προτείνετε ; Αν ισχύει η ρήτρα στα σταθερά , θα προτιμούσα κυμαινόμενο , για να εκμεταλλευτώ και διάφορες προσφορές που θα προκύψουν , όπως πέρσι με το 100άρικο της ΔΕΗ . Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη .

Τώρα υπάρχει κανένα δώρο ;

Επεξ/σία από alekout
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια Μια ερωτηση ληγει το προγραμμα που ειχα στην ζενιθ (Gas Home Now Fixed) Οποτε ειμαι στην αναζητηση παροχου Καθε βοηθεια δεκτη Καταναλωση τον χειμωνα ειναι γυρω στις 2200 KWh τον μηνα 

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Ειμαι στον ηρωνα στο προγραμαμ που ειχε τα δωρεαν παγια το καλοκαιρι. Ακομα περιμενω τνο πρωτο λογαριασμο καθως πριν 10 μερες ενεργοποιηθηκε τελικα. Τι προτεινετε για τον χειμωνα ; να αλλαξω παροχο ή να μεινω εδω που ειμαι ;

Αεριο θα το χρησιμοποιω για θερμανση, κουζινα και ζεστο νερο για ενα 1-2 ατομα (δεν ξερω καταναλωση καθως τωρα μπηκα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 hours ago, jimmysss! said:

Καλημερα παιδια!

Ειμαι στον ηρωνα στο προγραμαμ που ειχε τα δωρεαν παγια το καλοκαιρι. Ακομα περιμενω τνο πρωτο λογαριασμο καθως πριν 10 μερες ενεργοποιηθηκε τελικα. Τι προτεινετε για τον χειμωνα ; να αλλαξω παροχο ή να μεινω εδω που ειμαι ;

Μέχρι Οκτώβριο, ίσως και Νοέμβριο... φτηνό θα είναι το ΗΡΩΝ. Mόλις αρχίσουν τα κρύα, τότε ανεβάζουν τιμές. 

Περίμενε μηπως ρίξουν τιμές η ΔΕΗ κι η Elpedison στα σταθερά.

Της Ελίν μέχρι στιγμής είναι συμπαθητικά... το ένα με 8 ευρώ πάγιο και 0.036... και το άλλο με 0 πάγιο και 0.045. Αυτό με το μηδενικό πάγιο συμφέρει μέχρι 10000kwh το χρόνο (περίπου 850 κυβικά στον μετρητή)

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μέχρι Οκτώβριο, ίσως και Νοέμβριο... φτηνό θα είναι το ΗΡΩΝ. Mόλις αρχίσουν τα κρύα, τότε ανεβάζουν τιμές. 

Περίμενε μηπως ρίξουν τιμές η ΔΕΗ κι η Elpedison στα σταθερά.

Της Ελίν μέχρι στιγμής είναι συμπαθητικά... το ένα με 8 ευρώ πάγιο και 0.036... και το άλλο με 0 πάγιο και 0.045. Αυτό με το μηδενικό πάγιο συμφέρει μέχρι 10000kwh το χρόνο (περίπου 850 κυβικά στον μετρητή)

Επειδή το (καλο)κοιτάζω το Zero , ξέρεις αν έχει ρήτρα αποχώρησης ; Δεν μπορώ να το βρω κάπου .

Δημοσ.
2 hours ago, alekout said:

Επειδή το (καλο)κοιτάζω το Zero , ξέρεις αν έχει ρήτρα αποχώρησης ; Δεν μπορώ να το βρω κάπου .

Παρακάτω στη σελίδα που λέει Χρήσιμα Έντυπα --> Gas On Zero Fixes Eιδικοί Όροι.

https://energy.elin.gr/media/xgdoqgay/gas-on-zero-fixed-autonomo-eidikoi-oroi.pdf

Στη 2η σελίδα, ξεκινάει η ρήτρα από 80 ευρώ το 1ο μήνα. 

Κι εμένα αυτό το πρόγραμμα μού ταιριάζει... αλλά το ρημάδι δε συνδιάζεται με ρεύμα για να πέσει το πάγιο του ρεύματος.

Το Gas On Fixed Now που ρίχνει το πάγιο του ρεύματος, έχει 8 ευρώ πάγιο... και πρέπει να κάψω πάνω από 10000kw στο αέριο για να κάνω απόσβεση.

Δε ξέρω ακόμα τι θα κάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Επειδή και εγώ είμαι σ' αυτό το πρόγραμμα, όσο και αν ανέβουν οι τιμές, και 9 λεπτά να πάει, έχοντας την έκπτωση 50% πάλι δεν συμφέρει; Μόνιμο δεν είναι το 50%;

Δημοσ.

έχω ΔΕΗ myHome GasControl (0,045) μέχριν τον Νοέμβριο
Να κάνω τώρα την αλλαγή σε ΔΕΗ myHome GasBenefit ;

Δημοσ.
8 hours ago, Con_stant1ne said:

Επειδή και εγώ είμαι σ' αυτό το πρόγραμμα, όσο και αν ανέβουν οι τιμές, και 9 λεπτά να πάει, έχοντας την έκπτωση 50% πάλι δεν συμφέρει; Μόνιμο δεν είναι το 50%;

Kάνουν υπερκοστολόγησης της αρχικής τιμής το χειμώνα... βέβαια τώρα που κυμαίνεται χαμηλά το αέριο δε μπορούνε να το αυξήσουν παραπάνω απ'όσο πέρυσι. Θεωρητικά ναι, μπορεί να συμφέρει και το Gas Max το χειμώνα... θα δούμε.

1.jpg.d795c64d51aef6533b8235dfae4ae10a.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...