Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.... Εβγαλε ο ΗΡΩΝ νέο πρόγραμμα σταθερό στο αέριο αλλά ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ..

Η τιμή είναι καλή (για τα σημερινά δεδομένα) 0,037€ αλλά προφανώς δεν είναι για τουρίστες λόγω της ρήτρας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις μου ήρθε λογαριασμός φυσικού αερίου απο τη ΔΕΗ και μου έπεσαν τα καφάσια... 305ευρω για κατανάλωση απο 4-1 έως 12-3 .Είμαι στο gas benefit και βλέπω χρέωσε ιανουάριο με 0,050410 Φεβρουάριο με 0,053584 και για Μάρτιο πάει η χρέωση 0,056221 !!!😮😮😮

Απο οτι είδα στον αντίστοιχο περσινό λογαριασμό η χρέωση Μαρτίου ήταν σχεδόν η μισή απο την σημερινή (0,030809)

Τι γίνεται ρε παιδία ?

Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα να φύγω?

Στο ρεύμα είμαι στη ζενιθ στο σταθερό της 

Δημοσ.
1 hour ago, supermarioarv said:

μολις μου ήρθε λογαριασμός φυσικού αερίου απο τη ΔΕΗ και μου έπεσαν τα καφάσια... 305ευρω για κατανάλωση απο 4-1 έως 12-3 .Είμαι στο gas benefit και βλέπω χρέωσε ιανουάριο με 0,050410 Φεβρουάριο με 0,053584 και για Μάρτιο πάει η χρέωση 0,056221 !!!😮😮😮

Απο οτι είδα στον αντίστοιχο περσινό λογαριασμό η χρέωση Μαρτίου ήταν σχεδόν η μισή απο την σημερινή (0,030809)

Τι γίνεται ρε παιδία ?

Αφού είσαι ρεύμα ζενίθ έπρεπε ήδη να είχες πάει στο αέριο της ζενίθ με 0,038 και 5€ πάγιο. Τώρα έχει 0,041 και 10€ πάγιο αλλά ότι έκαψες έκαψες τώρα, του χρόνου πάλι, δε θα δεις καμιά διαφορά τώρα. Το μόνο καλό ότι δίνει 3 πάγια δώρο.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, supermarioarv είπε

Τι γίνεται ρε παιδία ?

κακώς έμεινες στο κυμαινόμενο της δεη, απ τον δεκέμβριο που φαινόταν ότι παίρνει την ανηφόρα το ττφ θα έπρεπε να πας στο σταθερό της που το μείωσε κιόλας κάποια στιγμή από 0,05 σε 0,045

τώρα που ο χειμώνας τελείωσε και το ττφ πέφτει ίσως και στην δεη θα μπορούσες να μείνεις στο κυμαινόμενο που είσαι τώρα, αλλά αργότερα πρέπει να ενημερώνεσαι για το πως κινείται ο δείκτης του φα και να πράξεις ανάλογα

Δημοσ.
On 07/03/2025 at 17:46, Trikala_city said:

Καλησπέρα.... Εβγαλε ο ΗΡΩΝ νέο πρόγραμμα σταθερό στο αέριο αλλά ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ..

Η τιμή είναι καλή (για τα σημερινά δεδομένα) 0,037€ αλλά προφανώς δεν είναι για τουρίστες λόγω της ρήτρας.

Δεν υπάρχει ρήτρα για το αέριο,  αυτό έχει βγει απόφαση, μπορείς να φύγεις ότι ώρα θέλεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sdikr είπε

Δεν υπάρχει ρήτρα για το αέριο,  αυτό έχει βγει απόφαση, μπορείς να φύγεις ότι ώρα θέλεις

Γνωρίζω για την οδηγία που αναφέρεσαι, αλλά στους ειδικούς όρους του εν λόγω προγράμματος αναφέρεται ρητά ότι θα πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης. Οπότε φαντάζεσαι την συνέχεια....

Είναι το πρώτο (προς το παρόν) σταθερό αερίου με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Το ερώτημα είναι τι θα κανουν οι υπόλοιποι πάροχοι τώρα.... Δεν βαριόμαστε ποτέ

Επεξ/σία από Trikala_city
Δημοσ.
Just now, Trikala_city said:

Γνωρίζω για την οδηγία που αναφέρεσαι, αλλά στους ειδικούς όρους του εν λόγω προγράμματος αναφέρεται ρητά ότι θα πληρώσεις ρήτρα αποχώρησης. Οπότε φαντάζεσαι την συνέχεια....

Είναι το πρώτο (προς το παρόν) σταθερό αερίου με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Το ερώτημα είναι τι θα κανουν οι υπόλοιποι πάροχοι τώρα....

Μπορεί να γράφουν ότι θέλουν,

ΥΓ τα ίδια γράφουν όλα τα σταθερά,  παλιότερα σίγουρα το έγραφε και η ΔΕΗ με το control

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Μπορεί να γράφουν ότι θέλουν,

ΥΓ τα ίδια γράφουν όλα τα σταθερά,  παλιότερα σίγουρα το έγραφε και η ΔΕΗ με το control

Εδώ είσαι λαθος, το σταθερό της ΔΕΗ γράφει ξεκάθαρα ότι δεν έχει ρήτρα

Δημοσ.
Just now, Trikala_city said:

Εδώ είσαι λαθος, το σταθερό της ΔΕΗ γράφει ξεκάθαρα ότι δεν έχει ρήτρα

Γράφω, Παλιότερα,  μάλλον σου ξέφυγε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, sdikr είπε

Γράφω, Παλιότερα,  μάλλον σου ξέφυγε

Ξέρω ότι το έγραφε παλίοτερα, αλλά μετά το άλλαξε.

Τωρα που μιλάμε το σταθερό της ΔΕΗ δεν έχει ρήτρα (άρθρο 7.1 γενικοί όροι σύμβασης) και του Ηρωνα έχει. Για να το έβαλε ο Ηρων στους ειδικούς όρους, το έβαλε για κάποιον λόγο. Οποιος θελήσει να φύγει και να μην την πληρώσει, το καταλαβαίνει ότι θα έχει τρέξιμο.

Επεξ/σία από Trikala_city
Δημοσ.
18 hours ago, Trikala_city said:

Ξέρω ότι το έγραφε παλίοτερα, αλλά μετά το άλλαξε.

Τωρα που μιλάμε το σταθερό της ΔΕΗ δεν έχει ρήτρα (άρθρο 7.1 γενικοί όροι σύμβασης) και του Ηρωνα έχει. Για να το έβαλε ο Ηρων στους ειδικούς όρους, το έβαλε για κάποιον λόγο. Οποιος θελήσει να φύγει και να μην την πληρώσει, το καταλαβαίνει ότι θα έχει τρέξιμο.

Λίγο χρόνο παραπάνω θα του πάρει ώστε να κάνει το παράπονο ηλεκτρονικά.

Απο την στιγμή που ο κανονισμός λέει πως δεν μπορούν να κλειδώσουν κάποιον, μπορούν αυτοί να γράφουν ότι θέλουν αλλά ισχύει αυτό που λέει ο κανονισμός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sdikr είπε

Λίγο χρόνο παραπάνω θα του πάρει ώστε να κάνει το παράπονο ηλεκτρονικά.

Απο την στιγμή που ο κανονισμός λέει πως δεν μπορούν να κλειδώσουν κάποιον, μπορούν αυτοί να γράφουν ότι θέλουν αλλά ισχύει αυτό που λέει ο κανονισμός.

Μακάρι να είναι τόσο απλό, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ο καθένας σποφασίζει όπως θέλει. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη προσφορά πέραν αυτών που λες. Το θέμα είναι ότι το ttf δεν πέφτει κι αναγκαστικά μένω στο σταθερό της ΔΕΗ.  Ίσως να κάνω αλλαγή μεσα στον Απρίλη που πιστεύω ότι δεν θα έχω ιδιαίτερη κατανάλωση. Τουλάχιστον να τσιμπήσω κανένα 50αρι απο τον Ήρωνα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ioio είπε

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη προσφορά πέραν αυτών που λες. Το θέμα είναι ότι το ttf δεν πέφτει κι αναγκαστικά μένω στο σταθερό της ΔΕΗ.  Ίσως να κάνω αλλαγή μεσα στον Απρίλη που πιστεύω ότι δεν θα έχω ιδιαίτερη κατανάλωση. Τουλάχιστον να τσιμπήσω κανένα 50αρι απο τον Ήρωνα.

Προσοχή, ο Ήρων πλέον θα χρεώνει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...