tollisth Δημοσ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:46 μμ 47 λεπτά πριν, tempo είπε το ίδιο και εγώ.....μια μέρα κατάλαβα ότι το GasHomeSave είχε ξεφύγει και έφυγα γρήγορα (σχετικά) για ΔΕΗ. Το αέριο θέλει να το παρακολουθείς απο κοντά (αν φυσικά δεν είναι σταθερό) Αναγκαστικά πλέον πρέπει να παρακαλουθεις αέριο και ρεύμα αλλιώς κάηκες Πάνε οι εποχές που έκανες το Γ1 και πέθαινες με αυτό Πρέπει να υπάρχει μια στοιχειώδη ενημέρωση για την αγορά Πολλοί την πατάνε έτσι κάνουν ένα φθηνό πρόγραμμα στην αρχή,ξεχνιούνται και μετά ψάχνονται 1
Stavros82t Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:57 μμ Παίδες καλησπέρα. Από Μάιο ως Σεπτέμβριο έχω μάξιμουμ κατανάλωση 350-500 kwh λόγω ζεστού νερού. Είμαι στο gas control της ΔΕΗ και σκέφτομαι να πάω στο Gas Max Home του Ήρων ( λόγω όσων διάβασα στο παρόν νήμα). Έχει 50€ έκπτωση μέσω e contract, μηδενική χρέωση πάγια για Ιούνιο - Ιουλιο - Αύγουστο. Σωστή η απόφαση μου;
Dogtor21 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 μμ 1 ώρα πριν, Stavros82t είπε Παίδες καλησπέρα. Από Μάιο ως Σεπτέμβριο έχω μάξιμουμ κατανάλωση 350-500 kwh λόγω ζεστού νερού. Είμαι στο gas control της ΔΕΗ και σκέφτομαι να πάω στο Gas Max Home του Ήρων ( λόγω όσων διάβασα στο παρόν νήμα). Έχει 50€ έκπτωση μέσω e contract, μηδενική χρέωση πάγια για Ιούνιο - Ιουλιο - Αύγουστο. Σωστή η απόφαση μου; Πολύ σωστή απόφαση.. εγώ σήμερα έκανα το ίδιο (από ΕΛΠΕ όμως).. απλά βλέπεις λίγο τιμή..μην γίνει καμία στραβή
Stavros82t Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ 18 ώρες πριν, Dogtor21 είπε Πολύ σωστή απόφαση.. εγώ σήμερα έκανα το ίδιο (από ΕΛΠΕ όμως).. απλά βλέπεις λίγο τιμή..μην γίνει καμία στραβή Συμφορουμίτη, από Οκτώβριο-Νοέμβριο με το καλό λέω να ξαναγυρίσω Δεη σταθερό αν συμφέρει. Τι εννοείς γράφοντας "να βλέπεις λίγο τιμή...μην γίνει καμία στραβή";
Dogtor21 Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 μμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Stavros82t είπε Συμφορουμίτη, από Οκτώβριο-Νοέμβριο με το καλό λέω να ξαναγυρίσω Δεη σταθερό αν συμφέρει. Τι εννοείς γράφοντας "να βλέπεις λίγο τιμή...μην γίνει καμία στραβή"; Λογικά καλοκαίρι θα είναι χαμηλή τιμή παραδοσιακά.. απλά από Σεπτέμβρη Οκτώβρη κάνε ένα τσεκ να βλέπεις αρχική τιμή (και εγώ το ίδιο θα κάνω) .. γιατί είμαι δαγκωμενος από ΗΡΩΝ.. τώρα για μετά ανάλογα.. δυστυχώς η ΔΕΗ έκοψε τα 50-100 και είναι σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό..ειδωμεν Επεξ/σία Σάββατο στις 03:23 μμ από Dogtor21
ATmega Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ Είχα πάει στον ΗΡΩΝ τον Ιούνιο 24 για μήνες στο ρεύμα για να πάρω αν θυμάμαι καλά πάλι 50€. Μπορώ να πάρω τώρα ξανά τα 50€ για το αέριο μέσω του econtract? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο email ή πρέπει να δώσω άλλο? Έχω ένα πρόβλημα και μετά την καταχώρηση του ΗΚΑΣΠ στο πεδίο περιοχή δεν έχει τη περιοχή μου. Τι φάση?
Dogtor21 Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:08 μμ 46 λεπτά πριν, ATmega είπε Είχα πάει στον ΗΡΩΝ τον Ιούνιο 24 για μήνες στο ρεύμα για να πάρω αν θυμάμαι καλά πάλι 50€. Μπορώ να πάρω τώρα ξανά τα 50€ για το αέριο μέσω του econtract? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο email ή πρέπει να δώσω άλλο? Έχω ένα πρόβλημα και μετά την καταχώρηση του ΗΚΑΣΠ στο πεδίο περιοχή δεν έχει τη περιοχή μου. Τι φάση? Μπορείς γιατί πλέον ο όρος είναι εξάμηνο και όχι μία φορά ανά ΗΚΑΣΠ/ΑΦΜ..το ίδιο email και τον ίδιο λογαριασμό...τώρα για την περιοχή άγνωστο
petranthe Δημοσ. Σάββατο στις 08:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:11 μμ Τώρα στο συμβόλαιο το ονομάζουν "Δώρο Ανανέωσης" και όντως το παίρνεις μετά από ενα 6μηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα