tollisth Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 47 λεπτά πριν, tempo είπε το ίδιο και εγώ.....μια μέρα κατάλαβα ότι το GasHomeSave είχε ξεφύγει και έφυγα γρήγορα (σχετικά) για ΔΕΗ. Το αέριο θέλει να το παρακολουθείς απο κοντά (αν φυσικά δεν είναι σταθερό) Αναγκαστικά πλέον πρέπει να παρακαλουθεις αέριο και ρεύμα αλλιώς κάηκες Πάνε οι εποχές που έκανες το Γ1 και πέθαινες με αυτό Πρέπει να υπάρχει μια στοιχειώδη ενημέρωση για την αγορά Πολλοί την πατάνε έτσι κάνουν ένα φθηνό πρόγραμμα στην αρχή,ξεχνιούνται και μετά ψάχνονται 1
Stavros82t Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Παίδες καλησπέρα. Από Μάιο ως Σεπτέμβριο έχω μάξιμουμ κατανάλωση 350-500 kwh λόγω ζεστού νερού. Είμαι στο gas control της ΔΕΗ και σκέφτομαι να πάω στο Gas Max Home του Ήρων ( λόγω όσων διάβασα στο παρόν νήμα). Έχει 50€ έκπτωση μέσω e contract, μηδενική χρέωση πάγια για Ιούνιο - Ιουλιο - Αύγουστο. Σωστή η απόφαση μου;
Dogtor21 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, Stavros82t είπε Παίδες καλησπέρα. Από Μάιο ως Σεπτέμβριο έχω μάξιμουμ κατανάλωση 350-500 kwh λόγω ζεστού νερού. Είμαι στο gas control της ΔΕΗ και σκέφτομαι να πάω στο Gas Max Home του Ήρων ( λόγω όσων διάβασα στο παρόν νήμα). Έχει 50€ έκπτωση μέσω e contract, μηδενική χρέωση πάγια για Ιούνιο - Ιουλιο - Αύγουστο. Σωστή η απόφαση μου; Πολύ σωστή απόφαση.. εγώ σήμερα έκανα το ίδιο (από ΕΛΠΕ όμως).. απλά βλέπεις λίγο τιμή..μην γίνει καμία στραβή
Stavros82t Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 18 ώρες πριν, Dogtor21 είπε Πολύ σωστή απόφαση.. εγώ σήμερα έκανα το ίδιο (από ΕΛΠΕ όμως).. απλά βλέπεις λίγο τιμή..μην γίνει καμία στραβή Συμφορουμίτη, από Οκτώβριο-Νοέμβριο με το καλό λέω να ξαναγυρίσω Δεη σταθερό αν συμφέρει. Τι εννοείς γράφοντας "να βλέπεις λίγο τιμή...μην γίνει καμία στραβή";
Dogtor21 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Stavros82t είπε Συμφορουμίτη, από Οκτώβριο-Νοέμβριο με το καλό λέω να ξαναγυρίσω Δεη σταθερό αν συμφέρει. Τι εννοείς γράφοντας "να βλέπεις λίγο τιμή...μην γίνει καμία στραβή"; Λογικά καλοκαίρι θα είναι χαμηλή τιμή παραδοσιακά.. απλά από Σεπτέμβρη Οκτώβρη κάνε ένα τσεκ να βλέπεις αρχική τιμή (και εγώ το ίδιο θα κάνω) .. γιατί είμαι δαγκωμενος από ΗΡΩΝ.. τώρα για μετά ανάλογα.. δυστυχώς η ΔΕΗ έκοψε τα 50-100 και είναι σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό..ειδωμεν Επεξ/σία 31 Μαϊου από Dogtor21
ATmega Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Είχα πάει στον ΗΡΩΝ τον Ιούνιο 24 για μήνες στο ρεύμα για να πάρω αν θυμάμαι καλά πάλι 50€. Μπορώ να πάρω τώρα ξανά τα 50€ για το αέριο μέσω του econtract? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο email ή πρέπει να δώσω άλλο? Έχω ένα πρόβλημα και μετά την καταχώρηση του ΗΚΑΣΠ στο πεδίο περιοχή δεν έχει τη περιοχή μου. Τι φάση?
Dogtor21 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 46 λεπτά πριν, ATmega είπε Είχα πάει στον ΗΡΩΝ τον Ιούνιο 24 για μήνες στο ρεύμα για να πάρω αν θυμάμαι καλά πάλι 50€. Μπορώ να πάρω τώρα ξανά τα 50€ για το αέριο μέσω του econtract? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο email ή πρέπει να δώσω άλλο? Έχω ένα πρόβλημα και μετά την καταχώρηση του ΗΚΑΣΠ στο πεδίο περιοχή δεν έχει τη περιοχή μου. Τι φάση? Μπορείς γιατί πλέον ο όρος είναι εξάμηνο και όχι μία φορά ανά ΗΚΑΣΠ/ΑΦΜ..το ίδιο email και τον ίδιο λογαριασμό...τώρα για την περιοχή άγνωστο
petranthe Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Τώρα στο συμβόλαιο το ονομάζουν "Δώρο Ανανέωσης" και όντως το παίρνεις μετά από ενα 6μηνο.
gkaram Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλημέρα στην ομάδα. Ειμαι στην ΔΕΗ σταθερό από τον Οκτώβρη, για να πάω ήρων έχει κάποια ρήτρα;
Dogtor21 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, gkaram είπε Καλημέρα στην ομάδα. Ειμαι στην ΔΕΗ σταθερό από τον Οκτώβρη, για να πάω ήρων έχει κάποια ρήτρα; Άφοβα.. όχι ρήτρες δεν υπάρχουν στο αέριο (ο ΗΡΩΝ έχει στο σταθερό του βέβαια)
Con_stant1ne Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Όλοι οι πάροχοι βγάζουν μηνιαίο λογαριασμό, εκτός από τη ζενίθ που βγάζει ανά δίμηνο; Ισχύει αυτό;
tollisth Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε Όλοι οι πάροχοι βγάζουν μηνιαίο λογαριασμό, εκτός από τη ζενίθ που βγάζει ανά δίμηνο; Ισχύει αυτό; Επίσης η ΔΕΗ ανά 3-4 μηνες 1
Dogtor21 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 17 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε Όλοι οι πάροχοι βγάζουν μηνιαίο λογαριασμό, εκτός από τη ζενίθ που βγάζει ανά δίμηνο; Ισχύει αυτό; Εμένα πάντως ΔΕΗ, ELPE και ΗΡΩΝ παλαιότερα στο μήνα βγαίνει 1
ringboy Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Ρε παιδια θα τρελαθω τελειως. Μου ηρθε λογαριασμος ζενιθ κατ' εκτιμηση ΕΔΑ με τελευταια ενδειξη 21325 κμ. Εν τω μεταξυ σημερα εγω εχω στο μετρητη μονο 21250 κμ δλδ μου χρεωσαν κατ'εκτιμηση τουλαχιστον 70 μετρα περισσοτερα και ακομα παραπανω γιατι η κατ'εκτιμηση καταγραφη ηταν για το διαστημα μεχρι 30 απριλιου δλδ 35 μερες πριν οπου ειχα ακομα λιγοτερα κυβικα μετρα. Το ποσο που μου χρεωσαν ειναι μεγαλο δλδ 380 ευρω Αυτο πρωτη φορα συμβαινει γιατι διαβαζω οτι ξεκινησαν τις κατ εκτιμηση μετρησεις Δλδ τι σημαινει αυτο? Οποιον παρει ο χαρος? Τι κανω τωρα?
ekrepali Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Αν δε πάρει μέτρηση η ΕΔΑ είναι γνωστό ότι χρεώνουν κατ'εκτιμηση βάσει καμπύλης. Αν ήσουν Elpedison θα μπορούσες να τον αφήσεις απλήρωτο και να περιμένεις εκκαθάριση. Ή ακόμα και να αλλάξεις πάροχο για να γίνει τελική εκκαθαριστική καταμέτρηση. Τώρα στη ζενίθ έμπλεξες αν έχεις μπλε πρόγραμμα με έκπτωση συνέπειας, ή αν έχεις συνδυαστικό με ρεύμα... είσαι εγκλωβισμένος. Γι'αυτό εγώ τους αποφεύγω σαν την πανούκλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα