wasd Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα την άποψή σας. Αυτή την στιγμή είμαι στην ζενίθ για το ρεύμα με σταθερή τιμή 0.095€ και πάγιο 10 ευρώ εως 12 σεπτέμβρη. Το αέριο μου το έχω στην ΔΕΗ με ημερομηνία λήξης τέλος αυγούστου. Σκεφτόμουν να τα έχω και τα 2 στην ζενίθ επιλέγοντας το Gas Home Secure 2.0 στο αέριο. Στο site τους, στο αέριο αναγράφει "έκπτωση dual". Ως dual, εννοεί εαν έχεις και ρεύμα και αέριο στην Ζενιθ; Ενδιαφέρομαι για σταθερές τιμές και στα 2, δεν με πειράζει το 12μηνο συμβόλαιο.
tollisth Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 52 λεπτά πριν, wasd είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα την άποψή σας. Αυτή την στιγμή είμαι στην ζενίθ για το ρεύμα με σταθερή τιμή 0.095€ και πάγιο 10 ευρώ εως 12 σεπτέμβρη. Το αέριο μου το έχω στην ΔΕΗ με ημερομηνία λήξης τέλος αυγούστου. Σκεφτόμουν να τα έχω και τα 2 στην ζενίθ επιλέγοντας το Gas Home Secure 2.0 στο αέριο. Στο site τους, στο αέριο αναγράφει "έκπτωση dual". Ως dual, εννοεί εαν έχεις και ρεύμα και αέριο στην Ζενιθ; Ενδιαφέρομαι για σταθερές τιμές και στα 2, δεν με πειράζει το 12μηνο συμβόλαιο. Ναι και τα δυο εννοεί Αυτό έκανα και εγώ πριν δυο μήνες σχεδόν πήγα από την ΔΕΗ στην ζενίθ ρεύμα και αέριο,ποιο πολύ για το αέριο βέβαια στα 0.031 είναι ότι ποιο φθηνό υπάρχει
123Loukas123 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Για Φ.Α. τι συμφέρει σταθερό η κυμαινόμενο τιμολόγιο? Μέχρι τώρα είμαι ΗΡΩΝ gas max home. Άθροισα τους λογαριασμούς από 19/7/24 έως 22/5/2025 και είναι περίπου 500 ευρώ Από το ιστορικό καταναλώσεων φαίνονται 5144 kWh, ενώ από το άθροισμα των λογαριασμών (που έχει και έναντι μέσα) 6770 kWh 500 είναι το σύνολο. 330 το αέριο + φπα και 170 οι ρυθμιζόμενες Μου φαίνονται αρκετά οικονομικά τα προγράμματα της Ελιν, για καταναλώσεις ως 6500 KWh Gas On! Fixed Now 12Μ Αυτόνομο: πάγιο 7,9 και 0,0359 Gas On! Zero Fixed 12Μ Αυτόνομο: πάγιο 0 και 0,0449 της Ζενίθ το Gas Home Secure 2.0 είναι και αυτό οικονομικό αλλά θέλει να βάλεις και ρεύμα Ζενίθ που μου φαίνεται ακριβό Επεξ/σία 21 Ιουλίου από 123Loukas123
ekrepali Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Aν πλήρωσες 330 αέριο, βγάζω τα πάγια πες 300 και αν έχεις 5000kw εκκαθαριστική κατανάλωση 300/5000 = 0.06€/kwh πλήρωσες περίπου για προμήθεια. Ο ΗΡΩΝ είναι φτηνος το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα πάντα σφάζει στα κυμαινόμενα... τα'χουμε γράψει πολλές φορές εδώ. Υπάρχουν φτηνότερα σταθερά πχ: Zenith Gas Home Secure 2.0 με 0.031... αν έχεις και ρεύμα μαζί. HΡΩΝ Gas Blue με 0.036... αυτό έχει και ρήτρα αποχώρησης αν και κανονικά δε θα έπρεπε.
123Loukas123 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) άρα ψάχνω για σταθερό. πέρυσι είχα διαλέξει πρόγραμμα βιαστικά γιατί βιαζόμουν. Φέτος έχω χρόνο να το ψάξω της Ελιν τα προγράμματα δεν είναι οικονομικά με το μικρό πάγιο για καταναλώσεις ως 6500 KWh? Επεξ/σία 21 Ιουλίου από 123Loukas123
ekrepali Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, fysikos said: Υπάρχει τροπος να βρω σε ποιον παροχο ειναι μια παροχη; mydeddieapp---> μετρήσεις---> στατιστικά καταναλώσεων --> ενδείξεις παροχής Αν βλέπεις καταχώρηση σε ημερομηνία που δεν έγινε προγραμματισμένη επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ, σημαίνει ότι έγινε αλλαγή παρόχου. Στο ⓘ φυσικά γράφει τον πάροχο που τιμολογεί την τελική ένδειξη, δηλαδή τον προηγούμενο πάροχο. Ομοίως αν κάνεις αναζήτηση στο ΥΔΕ https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ κι έχει αλλάξει το ψηφίο στο αποτέλεσμα και εμφανίζει +1, τοτε σημαίνει ότι πήγες στο νέο πάροχο. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από ekrepali
atpanos Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 10 ώρες πριν, ekrepali είπε mydeddieapp---> μετρήσεις---> στατιστικά καταναλώσεων --> ενδείξεις παροχής Αν βλέπεις καταχώρηση σε ημερομηνία που δεν έγινε προγραμματισμένη επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ, σημαίνει ότι έγινε αλλαγή παρόχου. Στο ⓘ φυσικά γράφει τον πάροχο που τιμολογεί την τελική ένδειξη, δηλαδή τον προηγούμενο πάροχο. Ομοίως αν κάνεις αναζήτηση στο ΥΔΕ https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ κι έχει αλλάξει το ψηφίο στο αποτέλεσμα και εμφανίζει +1, τοτε σημαίνει ότι πήγες στο νέο πάροχο. αέριο; 😁
ekrepali Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 1 hour ago, atpanos said: αέριο; 😁 Με βαρεσε η ζέστη. 🤪 Μόνο με τηλεφωνο στην εδα. Όχι βέβαια ότι κι αυτοί θα ξέρουν σίγουρα...😆 Έχει γίνει μόδα πλέον η αλλαγή παρόχου με αναδρομική ημερομηνία... παίρνεις πχ σήμερα σου λένε είσαι ΔΕΗ. Παίρνεις τηλ αύριο, σου λένε είσαι ΗΡΩΝ εδώ και 3 βδομάδες... 1
fysikos Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Δεν πειράζει...το καταλαβα οτι επαιξε ρολο το 45αρι.... Τηλεφωνησα στην εδα και μου ειπε οως ειμαι στην ΔΕΗ....Βεβαια στο app της δεη μου εμφανίζει απενεργοποίημενη παροχη αλλα δεν βαριεσαι....
TeoTheDoctor Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Καλημέρα σε όλους πλησιάζει και η δική μου ώρα να ενεργοποιήσω για πρώτη φορά παροχή και είμαι ανάμεσα σε προτεργια όπου έχω και το ρεύμα σε κίτρινο τιμολόγιο αλλά και στη ζενίθ που έχει το φθηνότερο σε dual αλλά με κίνδυνο υψηλά έναντι απ ότι διαβάζω και όχι και τόσο οικονομικό ρεύμα . Τι λέτε εσείς ; Η κατανάλωση θα είναι μεγάλη του αερίου οπότε με νοιάζει το πιο φθηνό .
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Με την διαφορα στα παγιο συν 5 ευρω απο την δεη για την ζενιθ για παράδειγμα Αξιζει η μετάβαση? Αν κάνουμε αναλογία τα συν 5 ευρω στην τιμη προμήθειας δεν ερχόμαστε περίπου στα ιδια ? Στις 3000 kw δικιες μου τον χειμώνα για παράδειγμα μου βγαινει μια διαφορα 42 ευρω το δίμηνο. Μειων τα 10 ευρώ επιπλέον πάγιο .... Ειμαστε 32 το δίμηνο .. 16 ευρω το μηνα - 0.53 ευρω την ημέρα . Σώζεται κανεις με συν 0.53 ευρώ την ημερα στην τσέπη του ? Επεξ/σία 26 Ιουλίου από NeCrOmAnCeR19
vali Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Καλησπέρα, για πολύ χαμηλή κατανάλωση στο αέριο, 800-1000 kWh το ετος, ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο;
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, vali said: Καλησπέρα, για πολύ χαμηλή κατανάλωση στο αέριο, 800-1000 kWh το ετος, ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο; Ελίν gas on zero fixed (μηδενικό πάγιο)
VaggD Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα θέλω να την βοήθεια σας στην επιλογή προγράμματος για φυσικό. Ιδανικά θα ήθελα να παραμείνω ΔΕΗ και απλά να αλλάξω το πρόγραμμα μιας και το τρέχων λήγει. Αν και έχω αλλάξει λέβητα έχω αρκετά υψηλή κατανάλωση, ειδικά χειμώνα. Πχ Ιανουάριος - Μάιος του 25 ~4,200. Το υπόλοιπο έτος είμαι στα ~ 800 οπότε περίπου 5κ ετήσια κατανάλωση. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα