wasd Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα την άποψή σας. Αυτή την στιγμή είμαι στην ζενίθ για το ρεύμα με σταθερή τιμή 0.095€ και πάγιο 10 ευρώ εως 12 σεπτέμβρη. Το αέριο μου το έχω στην ΔΕΗ με ημερομηνία λήξης τέλος αυγούστου. Σκεφτόμουν να τα έχω και τα 2 στην ζενίθ επιλέγοντας το Gas Home Secure 2.0 στο αέριο. Στο site τους, στο αέριο αναγράφει "έκπτωση dual". Ως dual, εννοεί εαν έχεις και ρεύμα και αέριο στην Ζενιθ; Ενδιαφέρομαι για σταθερές τιμές και στα 2, δεν με πειράζει το 12μηνο συμβόλαιο.
tollisth Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 52 λεπτά πριν, wasd είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα την άποψή σας. Αυτή την στιγμή είμαι στην ζενίθ για το ρεύμα με σταθερή τιμή 0.095€ και πάγιο 10 ευρώ εως 12 σεπτέμβρη. Το αέριο μου το έχω στην ΔΕΗ με ημερομηνία λήξης τέλος αυγούστου. Σκεφτόμουν να τα έχω και τα 2 στην ζενίθ επιλέγοντας το Gas Home Secure 2.0 στο αέριο. Στο site τους, στο αέριο αναγράφει "έκπτωση dual". Ως dual, εννοεί εαν έχεις και ρεύμα και αέριο στην Ζενιθ; Ενδιαφέρομαι για σταθερές τιμές και στα 2, δεν με πειράζει το 12μηνο συμβόλαιο. Ναι και τα δυο εννοεί Αυτό έκανα και εγώ πριν δυο μήνες σχεδόν πήγα από την ΔΕΗ στην ζενίθ ρεύμα και αέριο,ποιο πολύ για το αέριο βέβαια στα 0.031 είναι ότι ποιο φθηνό υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα