Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι για την ρήτρα; αυτό της ΔΕΗ;
Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης στο φυσικό αέριο από σταθερό εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στο σταθερό της ΔΕΗ όπου λήγει στης 10/11/25 αξίζει να κάνω αλλαγή τώρα και να πάω προς ηρων ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα αυτή την στιγμή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, The_Judas said:

Σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι για την ρήτρα; 

σε  ηρων gas max home

μια σκέψη είναι: φεύγω από δεη, παω ηρων, παιρνω 50αρι, φευγω δεκεμβριο που μπορει να πιασει ιδια τιμη (και λιγο μεγαλυτερη) με σταθερο δεη και παω δεη, ωστε να παρω και το 100αρικο (αν υπαρχει ακομη).

Επεξ/σία από waveparticle
Δημοσ.
41 minutes ago, waveparticle said:

σε  ηρων gas max home

μια σκέψη είναι: φεύγω από δεη, παω ηρων, παιρνω 50αρι, φευγω δεκεμβριο που μπορει να πιασει ιδια τιμη (και λιγο μεγαλυτερη) με σταθερο δεη και παω δεη, ωστε να παρω και το 100αρικο (αν υπαρχει ακομη).

το Ηρων gas max home είναι κίτρινο, για ποιόν λόγο να έχει ρήτρα;

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, waveparticle είπε

Άρα η παραπάνω σκέψη είναι εφικτή?

Η σκέψη είναι καλή , εκτός κι αν υπάρχει χρονικός περιορισμός , επειδή ήσουν πρόσφατα πελάτης . Κάτι αντίστοιχο με το εξάμηνο του Ήρωνα για το 50άρι . Κι εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία , έχω φύγει απ' τη ΔΕΗ τον 7ο . Το γνωρίζει κανείς ;

6 ώρες πριν, The_Judas είπε

Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης στο φυσικό αέριο από σταθερό εκτός αν έχει αλλάξει κάτι.

Σήμερα ρώτησα πωλητή άλλης εταιρίας , τι ισχύει μ' αυτό το θέμα . Μου είπε οτι μόνο ο Ήρωνας αναφέρει ρήτρα στο σταθερό του , καμία άλλη . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, waveparticle said:

τα γράφω εδώ

Αλήθεια, έχει ρήτρα πρόωρης υπαναχώρησης? Δεν βρίσκω κάτι.

Διότι υφιστάμενος ΔΕΗ, μπορεί να πάει 2-3 μήνες ήρων και μετά να γυρίσει ΔΕΗ.

6 hours ago, The_Judas said:

Δεν υπάρχει ρήτρα στο αέριο (ακόμα) ούτε στα σταθερά. 

Εξαίρεση τα μπλε της Ελιν και το σταθερό του ΗΡΩΝ που βάζουν ρήτρα παρανόμως (?)

Έχει βγει Ευρωπαϊκή νομοθεσία που εξισώνει την αγορά ρεύματος με την αγορά αερίου και επιτρέπει ρήτρα στα σταθερά αερίου αλλά δε νομίζω να έχει ενσωματωθεί ακόμα στην ελληνική νομοθεσία, δεν έχω δει να έχει ψηφιστεί ΦΕΚ ακόμα.

Επίσης στη ΔΕΗ δεν υπάρχει χρονικός προγραμματισμός περιορισμός τουρισμού.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/9/2025 στις 10:47 ΠΜ, jimmysss! είπε

αξιζει να παμε ΔΕΗ τωρα; και εγω ΗΡΩΝ ειμαι απο τον αυγουστο που εβαλα

Εγώ που είμαι από αρχές Ιουνίου ΗΡΩΝ (χωρίς λογαριασμό εννοείται) τέλος του μήνα θα φύγω για ΔΕΗ για να πάρω σίγουρα το 100€..αν και ακόμα για Σεπτέμβριο του ΗΡΩΝ έχει μικρότερο πάγιο και καλύτερη τιμή 

Δημοσ.

Από benefit που έχει κλείσει πλέον 12 μήνες αν κάνουμε μετάβαση σε control δικαιούμαστε το κατοστάρικο ή πρέπει πρώτα να φύγουμε σε άλλο παροχο; 

Δημοσ.
Στις 16/9/2025 στις 4:06 ΜΜ, CMOS_Z είπε

Σε παλαιότερες ανανεώσεις control έπερνα τις προσφορές και ας μην ήμουν νέος πελάτης. Δε ξέρω εάν ισχύει τώρα αυτό, θα μάθουμε σύντομα...

Είμαι πελάτης ΔΕΗ κι αυτή την φορά κοντεύω να κλείσω χρόνο στο σταθερό gas control της ΔΕΗ (η σύμβαση μου λήγει μέσα Οκτωβρίου). Μόλις με πήραν από ΔΕΗ και μου προσέφεραν ανανέωση συμβολαίου με 100 ευρώ δώρο. 42 λεπτα ανά kwh και 7 ευρω παγιο. Αποδέχτηκα την προσφορά για έναν ακόμα χρόνο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 18/09/2025 at 11:04, Uberalles_gr said:

Καλημέρα παιδιά,

με παίρνει λοιπόν μια Χ εταιρεία και μου προσφέρει ένα πακέτο, εγώ αναφέρω ότι είμαι σε κοινόχρηστη παροχή και είμαι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Προχωράμε λοιπόν την διαδικασία, στέλνω ταυτότητα, τελευταίο λογαριασμό, ηχρογραφούμε ότι συμφωνώ σε όλα αυτά, προχωράω στην ηλεκτρονική αίτηση και μου στέλνουν την σύμβαση και στο email μου, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κοινόχρηστο και το πακέτο με την σταθερή τιμή που έχουμε πει.

Βλέπουν όμως μετά, ότι έκαναν πατάτα και αυτό το πακέτο ΔΕΝ αφορά κοινόχρηστες παροχές και με παίρνουν κάθε ημέρα να το αλλάξουμε και να πάμε στο πακέτο που αφορά κοινόχρηστες παροχές. Εγώ αρνούμαι, γιατί είναι πολύ καλύτερο αυτό που έχω ήδη συμφωνήσει και έχουν βάλει την ίδια κασέτα ότι θα πρέπει να πάμε στο άλλο πακέτο. 

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Ευχαριστώ.

Κάποιος εδώ που να γνωρίζει;

Δημοσ.
1 hour ago, Uberalles_gr said:

Κάποιος εδώ που να γνωρίζει;

αφού η σύμβαση λέει ότι είναι κοινόχρηστο....δηλ. στην ίδια σύμβαση είχαν την ένδειξη κοινόχρηστο αλλά τιμές που είναι για οικιακές παροχές; 

Έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει λάθος;

Ίσως μπορέσετε να βρείτε μια μέση λύση αλλά και εσύ φυσικά μπορείς να πεις ότι δεν αποφασίζεις μόνος σου (επειδή είναι κοινόχρηστο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, tempo said:

αφού η σύμβαση λέει ότι είναι κοινόχρηστο....δηλ. στην ίδια σύμβαση είχαν την ένδειξη κοινόχρηστο αλλά τιμές που είναι για οικιακές παροχές; 

Έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει λάθος;

Ίσως μπορέσετε να βρείτε μια μέση λύση αλλά και εσύ φυσικά μπορείς να πεις ότι δεν αποφασίζεις μόνος σου (επειδή είναι κοινόχρηστο).

Ναι ακριβώς αυτό έχει γίνει, σε κοινόχρηστη παροχή/πολυκατοικία, μου έδωσαν συμβόλαιο για οικιακό. 

Παραδέχονται ότι έχει γίνει λάθος με την πρόφαση ότι αφού ελέγχθηκε, είδαν ότι είναι σε κοινόχρηστο, λες και τους το είχα κρύψει, και προσπαθούν να με βάλουν να υπογράψω σε νέο συμβόλαιο με άλλο πρόγραμμα, κυμαινόμενο αλλά σαφώς χειρότερο από αυτό που έχω υπογράψει. 

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Εγώ που είμαι από αρχές Ιουνίου ΗΡΩΝ (χωρίς λογαριασμό εννοείται) τέλος του μήνα θα φύγω για ΔΕΗ για να πάρω σίγουρα το 100€..αν και ακόμα για Σεπτέμβριο του ΗΡΩΝ έχει μικρότερο πάγιο και καλύτερη τιμή 

Η αλλαγή από ΗΡΩΝ σε ΔΕΗ στο αέριο μπορεί να γίνει online; 'Η μόνο όπως φαίνεται στην εικόνα που είναι από site της ΔΕΗ; Το αέριο που θέλω να αλλάξω είναι της μητέρας μου, που δεν θα μπορούσε να το κάνει η ίδια, αν είναι να μιλήσει στο τηλέφωνο (λόγω ηλικίας) κι εγώ είμαι σε άλλη πόλη λόγω εργασίας.

ΔΕΗ ΑΕΡΙΟ.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Η αλλαγή από ΗΡΩΝ σε ΔΕΗ στο αέριο μπορεί να γίνει online; 'Η μόνο όπως φαίνεται στην εικόνα που είναι από site της ΔΕΗ; Το αέριο που θέλω να αλλάξω είναι της μητέρας μου, που δεν θα μπορούσε να το κάνει η ίδια, αν είναι να μιλήσει στο τηλέφωνο (λόγω ηλικίας) κι εγώ είμαι σε άλλη πόλη λόγω εργασίας.

ΔΕΗ ΑΕΡΙΟ.jpg

Online όχι...εγώ συνήθως πάω σε κατάστημα αλλά λογικά γίνεται και τηλεφωνικά..με μια εξουσιοδότηση μπορείς να την κάνεις εσύ την διαδικασία 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...