liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 21 λεπτά πριν, Pan_K είπε Να σας πω επίσης ότι η αδερφή μου που είχε έρθει πριν λίγες μέρες, εκθείαζε το Leon για το αίσθημα θαλπωρής που της προσέφερε 🤪. Αυτή πληρώνει το ρεύμα; 😋 1
Aflo Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Εχω να καταθέσω μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού Εχω να καταθέσω μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού 4
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, Aflo είπε Εχω να καταθέσω μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού Εχω να καταθέσω μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού Τι μάρκα κλιματιστικό είναι;
yiannis_1 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 2 hours ago, Aflo said: Εχω να καταθέσω μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού Εχω να καταθέσω μια σχεδόν τέλεια εγκατάσταση κλιματιστικού Η ρύθμισή του στους 30 δεν μου φαίνεται τέλεια. Καλοδούλευτο! 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 10:18 ΠΜ, GhostDel είπε Καλησπέρα, ψάχνω κλιματιστικό για χώρο περίπου 60 τετραγωνικών 99% για ψύξη μέχρι 3 χιλιάρικα. Τι μου προτείνετε ; Είδα το daikin Emura 18000 btu, αξίζει ; Κάτι άλλο παρόμοιο ; Το Ururu Sarara εμφανισιακά και μόνο δεν μου κάνει. Ευχαριστω. Ururu Sarara! 3
Aflo Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, liakjim είπε Τι μάρκα κλιματιστικό είναι; Είναι το παλιό μου inventor. μετεγκατασταση Μόλις τώρα, Aflo είπε Είναι το παλιό μου inventor. μετεγκατασταση Το fujitsu θα το εγκαταστήσουν την Πέμπτη 2 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Η ρύθμισή του στους 30 δεν μου φαίνεται τέλεια. Καλοδούλευτο! Είναι δοκιμή μετά την εγκατάσταση. Μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 24 λεπτά πριν, Aflo είπε Είναι το παλιό μου inventor. μετεγκατασταση Όντως φαίνεται ωραία εγκατάσταση αν και προσωπικά θα το σούταρα το ινβεντορ.
GhostDel Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, MARIOSNURSE είπε Ururu Sarara! Δηλαδη με το Emura εχει τοσο μεγαλη διαφορα?
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 4 λεπτά πριν, GhostDel είπε Δηλαδη με το Emura εχει τοσο μεγαλη διαφορα? Ναι. 1
Aflo Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 23 λεπτά πριν, liakjim είπε Όντως φαίνεται ωραία εγκατάσταση αν και προσωπικά θα το σούταρα το ινβεντορ. Έχω μια οικονομική στενότητα με την ανακαίνιση οπότε το κρατάω αλλά τρία χρόνια μέχρι την λήξη της εγγύησης των δέκα ετών και μετά θα το αλλάξω 1
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, Aflo είπε Έχω μια οικονομική στενότητα με την ανακαίνιση οπότε το κρατάω αλλά τρία χρόνια μέχρι την λήξη της εγγύησης των δέκα ετών και μετά θα το αλλάξω Θα ήταν πιο ελκυστικό να πουληθεί ενώ έχει εγγύηση αλλά εννοείται εσύ κάνεις κουμάντο στη τσέπη σου .
spirosR7 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Καλησπέρα. Πριν ένα χρόνο έβαλα κλιματιστικό midea xtreme save 9αρι κάπως έτσι λέγεται. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το μήκος της σωλήνας που βγαίνει έξω ενώ παντού γράφουν ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μέτρα σε μένα με το ζόρι να είναι 2 η και λιγότερο 1 μισή δεν ξέρω δε φαίνεται πάνω από 2 με το μάτι πάντως. Είχα γράψει και παλιότερα ότι στην θέρμανση με αυτόματη ταχύτητα ανεμιστήρα (auto) μετά από 2 λεπτά από το άνοιγμα το γυρνούσε σε ανεμιστήρα και μετά πάλι ζεστό αέρα και μετά πάλι ανεμιστήρα και πάει λέγοντας. Εν τέλει ακολούθησα μια συμβουλή από ένα μέλος εδώ που είπα να το βάλω σε follow me λειτουργία και λειτουργούσε χωρίς διακοπές. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι η μήκος της σωλήνας καθώς όπως έχω διαβάσει μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κλιματιστικό αν είναι πολύ μικρό το μήκος. Το κλιματιστικό αγοράστηκε από τα public περυσι και λογικά έχει ακόμα εγγύηση. Πρέπει να κάνω κάτι;
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, spirosR7 είπε Καλησπέρα. Πριν ένα χρόνο έβαλα κλιματιστικό midea xtreme save 9αρι κάπως έτσι λέγεται. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το μήκος της σωλήνας που βγαίνει έξω ενώ παντού γράφουν ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μέτρα σε μένα με το ζόρι να είναι 2 η και λιγότερο 1 μισή δεν ξέρω δε φαίνεται πάνω από 2 με το μάτι πάντως. Είχα γράψει και παλιότερα ότι στην θέρμανση με αυτόματη ταχύτητα ανεμιστήρα (auto) μετά από 2 λεπτά από το άνοιγμα το γυρνούσε σε ανεμιστήρα και μετά πάλι ζεστό αέρα και μετά πάλι ανεμιστήρα και πάει λέγοντας. Εν τέλει ακολούθησα μια συμβουλή από ένα μέλος εδώ που είπα να το βάλω σε follow me λειτουργία και λειτουργούσε χωρίς διακοπές. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι η μήκος της σωλήνας καθώς όπως έχω διαβάσει μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κλιματιστικό αν είναι πολύ μικρό το μήκος. Το κλιματιστικό αγοράστηκε από τα public περυσι και λογικά έχει ακόμα εγγύηση. Πρέπει να κάνω κάτι; Γραπτή αναφορά .
spirosR7 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 8 λεπτά πριν, liakjim είπε Γραπτή αναφορά . Τι εννοείς φίλε μου;
liakjim Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 λεπτό πριν, spirosR7 είπε Τι εννοείς φίλε μου; email / γραπτή επικοινωνία με το public αναφέροντας το τι έχει γίνει όσον αφορά την εγκατάσταση και το μη σωστό μήκος των σωληνώσεων , κλείνοντας με τη φράση "για κάθε νόμιμη χρήση" . Κάτι σαν το παρακάτω που μου έφτιαξε το chatgpt Spoiler Αναφορά για Μη Ορθή Εγκατάσταση Κλιματιστικού Προς κάθε αρμόδιο, Με την παρούσα επιθυμώ να καταγγείλω τη μη ορθή εγκατάσταση του κλιματιστικού μηχανήματος που πραγματοποιήθηκε στην οικία/επαγγελματικό μου χώρο από το συνεργείο [όνομα ή εταιρεία αν υπάρχει], την [ημερομηνία εγκατάστασης]. Συγκεκριμένα, κατά την εγκατάσταση δεν τηρήθηκε το προβλεπόμενο και ενδεδειγμένο μήκος σωληνώσεων μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας, όπως ορίζεται από τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή. Η απόκλιση αυτή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σωστή και αποδοτική λειτουργία της μονάδας, ενδεχομένως οδηγώντας σε υπερβολική κατανάλωση ενέργειας, μειωμένη απόδοση ή και πρόωρη φθορά του εξοπλισμού. Παρά τις επισημάνσεις μου, το πρόβλημα δεν διορθώθηκε και δεν τηρήθηκαν οι βασικές τεχνικές προδιαγραφές για την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του συστήματος. Επιφυλάσσομαι ρητά για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων απαιτήσεων για αποκατάσταση της βλάβης, αντικατάσταση ή αποζημίωση, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας καταναλωτή και εμπορικών συναλλαγών. Με εκτίμηση, [Ονοματεπώνυμο] [Διεύθυνση] [Τηλέφωνο] [Ημερομηνία] 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα