tzagaritos Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 μμ 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε Αν ενδιαφέρεται κανείς για ένα 09kmcg στα 567 από Κώτσο, να μου πει σε πμ. Αθήνα. 27 λεπτά πριν, kostakiss είπε Ενδιαφέρομαι για aseh12kmcg από Θεσσαλονίκη αν θέλει κάποιος πως θα χειριστείτε το κομμάτι της εγκατάστασης όμως? Λογικά όταν θα σας πάρουν τηλ για εγκατάσταση θα περιμένουν να έρθουν να βάλουν 2 κλιματιστικά στον ίδιο χώρο
MikhailBakurin Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 μμ 4 minutes ago, tzagaritos said: πως θα χειριστείτε το κομμάτι της εγκατάστασης όμως? Λογικά όταν θα σας πάρουν τηλ για εγκατάσταση θα περιμένουν να έρθουν να βάλουν 2 κλιματιστικά στον ίδιο χώρο Από ίδια πόλη δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Άμα θέλω εγώ να βάλω 1 στο πατρικό μου και 1 στο γραφείο μου, γιατι να μη γίνεται; Θεωρώ πως το πράγμα περιπλέκεται σε περιπτώσεις διαφορετικών πόλεων (πχ εγώ με τον φίλο που είναι θεσσ/νίκη, δύσκολα να κάνουμε τέτοια κόλπα). 1
hpdra Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ (επεξεργασμένο) Έχει κανείς γνώμη για τα συγκεκριμένα? https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/230169-null Για σήμερα (με αγορά 2 τεμαχίων) βγαίνει στα 435 ευρώ με δωρεάν εγκατάσταση. Έχει κάποια αξία έναντι των πολλών κλιματιστικών που παίζουν στα ~335 ευρώ + 100 για εγκατάσταση ή μια απο τα ίδια; Πχ και το Πλαίσιο έχει το https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/haier-tide-green-plus-as35tamhra-c-1u35yeffra-c-klimatistiko-12-000-btu-h_3795632 με δωρεάν εγκατάσταση στα 450... Επεξ/σία Κυριακή στις 01:14 μμ από hpdra 1
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ 25 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Από ίδια πόλη δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Άμα θέλω εγώ να βάλω 1 στο πατρικό μου και 1 στο γραφείο μου, γιατι να μη γίνεται; Θεωρώ πως το πράγμα περιπλέκεται σε περιπτώσεις διαφορετικών πόλεων (πχ εγώ με τον φίλο που είναι θεσσ/νίκη, δύσκολα να κάνουμε τέτοια κόλπα). Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα και σε διαφορετικές πόλεις να είστε.
MikhailBakurin Δημοσ. Κυριακή στις 02:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:11 μμ 1 hour ago, liakjim said: Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα και σε διαφορετικές πόλεις να είστε. Πώς θα γίνει η συνεννόηση για αποστολή κι εγκατάσταση από 2 τηλέφωνα; Δυσκολεύει λίγο το πράγμα.
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ 20 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Πώς θα γίνει η συνεννόηση για αποστολή κι εγκατάσταση από 2 τηλέφωνα; Δυσκολεύει λίγο το πράγμα. Θα παραγγείλει ο ένας , θα βάλετε δύο διευθύνσεις αποστολής και από το τηλέφωνο θα πείτε ότι το ένα θα πάει εκεί και το άλλο αλλού. Έτσι είχα στείλει έναν αφυγραντήρα στη μάνα μου στη Σάμο ενώ εγώ πήρα έναν άλλον για μένα που μένω στην Αττική. 1
gousias Δημοσ. Κυριακή στις 04:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:43 μμ Αν θέλατε να κάνετε service-καθαρισμό σε κλιματιστικά, τι θα ζητούσατε από τον τεχνικό; Τι θα ελέγχατε εκείνη τη στιγμή; Δεδομένου ότι εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πια!
nikos263 Δημοσ. Κυριακή στις 05:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:07 μμ Ξέρει κανένας αν για 18000 btu απαιτείται ξεχωριστή ασφάλεια ?
TEOKOS Δημοσ. Κυριακή στις 07:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:45 μμ 6 ώρες πριν, hpdra είπε Έχει κανείς γνώμη για τα συγκεκριμένα? https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/230169-null Για σήμερα (με αγορά 2 τεμαχίων) βγαίνει στα 435 ευρώ με δωρεάν εγκατάσταση. Έχει κάποια αξία έναντι των πολλών κλιματιστικών που παίζουν στα ~335 ευρώ + 100 για εγκατάσταση ή μια απο τα ίδια; Πχ και το Πλαίσιο έχει το https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/haier-tide-green-plus-as35tamhra-c-1u35yeffra-c-klimatistiko-12-000-btu-h_3795632 με δωρεάν εγκατάσταση στα 450... Thanks Τα πήρα 880 βγήκαν για τα 2 1
basia1200 Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ 21 hours ago, liakjim said: Παιδιά τρέχει μια ωραία προσφορά στον Κώτσο όπου το 2ο προιόν βγαίνει μισή τιμή. Μάλιστα τα fujitsu έχουν και δωρεάν εγκατάσταση. Αν βάλετε πχ το aseh12kmcg Χ 2 , βγαίνει το καθένα στα 650€ εγκατεστημένο που είναι σούπερ. @fotismantzoros για δες το, να καθαρίσεις με τα 12άρια. ΥΓ Το aseh09kmcg βγαίνει 568€ εγκατεστημένο που και αυτό σούπερ. Αρκεί να παρθούν δύο. καλησπερα, λοιπον ακύρωσα τα TCL και εδωσα παραγγελία σε 2 ASEH09KMCG α συνολικο κόστος με τοποθετηση 1140 , ΒΓΑΊΝΟΥΝ περίπου 40Ε επάνω σε σχέση με τα TCL και βλ'επουμε. Το ΜΌΝΟ που με κρατάει σε εγρήγορση είναι οι εμπειρίες που 'χουν γραφεί κατα επανάληψη με τα συνεργαζόμενα συνεργεία. 3
Specs Δημοσ. Κυριακή στις 08:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:40 μμ 54 minutes ago, TEOKOS said: Τα πήρα Ποια?
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 08:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:57 μμ 7 ώρες πριν, hpdra είπε Έχει κανείς γνώμη για τα συγκεκριμένα? https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/230169-null Για σήμερα (με αγορά 2 τεμαχίων) βγαίνει στα 435 ευρώ με δωρεάν εγκατάσταση. Έχει κάποια αξία έναντι των πολλών κλιματιστικών που παίζουν στα ~335 ευρώ + 100 για εγκατάσταση ή μια απο τα ίδια; Πχ και το Πλαίσιο έχει το https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/haier-tide-green-plus-as35tamhra-c-1u35yeffra-c-klimatistiko-12-000-btu-h_3795632 με δωρεάν εγκατάσταση στα 450... Μου ξέφυγε το ερώτημα. Θα τα απέφευγα.
tzagaritos Δημοσ. Κυριακή στις 09:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:00 μμ Εν το μεταξύ το 12αρι το δείχνει άμεσα διαθέσιμο, μπορείς να το παραγγείλεις κλπ, αλλά αν είσαι στη σελίδα με το 9αρι δεν σε αφήνει να πας στο 12αρι (σαν να στο δείχνει εξαντλημένο). Πιστεύω να μη φάμε ακυρώσεις. Στο βγάζει και στην αναζήτηση βέβαια, οπότε μπορεί απλά να μη το έχει σε καταστήματα και να είναι μόνο σε αποθήκη Spoiler
basia1200 Δημοσ. Κυριακή στις 09:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:11 μμ 30 minutes ago, basia1200 said: καλησπερα, λοιπον ακύρωσα τα TCL και εδωσα παραγγελία σε 2 ASEH09KMCG α συνολικο κόστος με τοποθετηση 1140 , ΒΓΑΊΝΟΥΝ περίπου 40Ε επάνω σε σχέση με τα TCL και βλ'επουμε. Το ΜΌΝΟ που με κρατάει σε εγρήγορση είναι οι εμπειρίες που 'χουν γραφεί κατα επανάληψη με τα συνεργαζόμενα συνεργεία. υπάρχει κάτι αλλο που θα έπρεπε να δινεται/γινεται κατά την τοποθετηση πέραν αυτών που δίνουν ?
Pan_K Δημοσ. Κυριακή στις 10:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:10 μμ (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, basia1200 είπε υπάρχει κάτι αλλο που θα έπρεπε να δινεται/γινεται κατά την τοποθετηση πέραν αυτών που δίνουν ? Αυτά καλά είναι στην θεωρία, γιατί στην πράξη μπορεί να μην τα τηρήσουν. Πχ να μην έχουν την αντλία κενού μαζί τους ή να σου κόψουν μισό με ένα μέτρο χαλκοσωλήνα. Προσοχή στους φαφλατάδες (κάτι πάνε να κρύψουν με την πολυλογία και να σου αποσπάσουν την προσοχή). Να θεωρείς δεδομένο ότι το συνεργείο έχει δόλια διάθεση τόσο απέναντί σου, όσο και απέναντι στην εταιρία με την οποία έχει κάνει σύμβαση. Οπότε κάνε σαφές στην επικοινωνία μαζί τους ότι θα επιμείνεις να γίνουν όλα βάσει προδιαγραφών. Εγώ τους λέω ότι αν προσέξουν την εγκατάσταση θα τους δώσω κάτι παραπάνω και συνήθως δίνω 30 - 40 ευρώ. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:11 μμ από Pan_K 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα