liakjim Δημοσ. χθες στις 02:13 μμ Δημοσ. χθες στις 02:13 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Pan_K είπε μόλις στο εγκρίνουν. Τι να μου εγκρίνουν; In other news. Έβγαλα τους αισθητήρες θερμοκρασίας ( k-thermocouples με MAX6675 modules) από το asyg24kmta (δεν μετράγανε υγρασία) και στη θέση τους μπήκαν δύο sht45 ώστε να βλέπουμε θερμοκρασία και υγρασία του αέρα που μπαίνει και βγαίνει: Οπότε θα είμαστε έτοιμοι να βλέπουμε το σωστό στιγμιαίο eer του asyg , όπως έχουμε εξηγήσει εδώ -> Επεξ/σία χθες στις 02:14 μμ από liakjim 2
Pan_K Δημοσ. χθες στις 03:42 μμ Δημοσ. χθες στις 03:42 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakjim είπε Τι να μου εγκρίνουν; Τυπογραφικό. Μόλις το εγκρίνουν εννοώ. Εξετάζουν την εικόνα και μετά από δυο ημέρες περίπου την εμφανίζουν. By the way, με γεια και καλές μετρήσεις με τους καινούριους σου αισθητήρες. Επεξ/σία χθες στις 03:44 μμ από Pan_K 1
jerico_blp Δημοσ. χθες στις 05:22 μμ Δημοσ. χθες στις 05:22 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να αγοράσω 2 μικρά κλιματιστικά για ψύξη και θέρμανση 2 υπνοδωματίων της κυρίας κατοικίας 15τ.μ το καθένα. Το μέγιστο ποσό που θα ήθελα να δώσω είναι μέχρι 500 ευρώ το καθένα. Σημείωση: Υπάρχει κεντρική θέρμανση, άρα θα είναι υποστηρικτικό το κλιματιστικό τον χειμώνα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά του Κωτσόβολου το προηγούμενο Σ/Κ. Πιστεύετε τα Haier Tide Green Plus @ €400 (δώρο εγκατάσταση) στο Πλαίσιο είναι τίμια επιλογή; https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/haier-tide-green-plus-as25thmhra-c-1u25yeffra-c-klimatistiko-9-000-btu-h_3795608?gad_source=1&gad_campaignid=22168418318&gbraid=0AAAAAD3W6OnUC-aLWji2cHdWXytuOjm4u&gclid=CjwKCAjwiezABhBZEiwAEbTPGCDfqsKwCUV0J9o3TZG09lupIIbwz_KJXUebIHSTNhwcnjjMv0uE3BoCAeAQAvD_BwE Επεξ/σία χθες στις 05:36 μμ από jerico_blp
liakjim Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ 21 λεπτά πριν, Klausx είπε Aseh09kgtg σε ψύξη; 16 λεπτά πριν, jerico_blp είπε είναι τίμια επιλογή; Όχι. 1 1
Klausx Δημοσ. χθες στις 05:54 μμ Δημοσ. χθες στις 05:54 μμ 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Aseh09kgtg σε ψύξη; Ναι, ιδανική θερμοκρασία για δοκιμή ρελαντί 3
Pan_K Δημοσ. χθες στις 05:58 μμ Δημοσ. χθες στις 05:58 μμ 4 λεπτά πριν, Klausx είπε Ναι, ιδανική θερμοκρασία για δοκιμή ρελαντί Εντυπωσιακό. Σε τι ρυθμίσεις το έχεις βάλει; 1
Klausx Δημοσ. χθες στις 06:05 μμ Δημοσ. χθες στις 06:05 μμ Μόλις τώρα, Pan_K είπε Εντυπωσιακό. Σε τι ρυθμίσεις το έχεις βάλει; Εξωτερική θερμοκρασία: 24°C Εσωτερική Θερμοκρασία: 25.3°C -> 24.5 °C Set point: 23.5°C 1
jerico_blp Δημοσ. χθες στις 06:34 μμ Δημοσ. χθες στις 06:34 μμ Ευχαριστώ liakjim, Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε αυτό το budget 🙂?
Pan_K Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ Δημοσ. χθες στις 06:35 μμ (επεξεργασμένο) Toshiba Edge. Εξωτερική: 28°C. Εσωτερική 25->24°C. Set point: 25°C. Ταχύτητα ανεμιστήρα 4/5. Η υγρασία τραβά την ανηφόρα...😕 Προτάσεις κανείς; Να το έχω στην αφύγρανση; Επεξ/σία χθες στις 06:36 μμ από Pan_K
liakjim Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ Δημοσ. χθες στις 07:12 μμ 36 λεπτά πριν, Pan_K είπε Να το έχω στην αφύγρανση; Προφανώς. 1
Pan_K Δημοσ. χθες στις 07:38 μμ Δημοσ. χθες στις 07:38 μμ 21 λεπτά πριν, liakjim είπε Προφανώς Μαθημένος χρόνια στα inventor που αφύγρανση σημαίνει set point στους 18 βαθμούς κελσίου, βλέπεις... Μετά την αλλαγή στην αφύγρανση το μηχάνημα και η θερμοκρασία έστρωσαν. 1
agrek Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ Δημοσ. χθες στις 09:38 μμ (επεξεργασμένο) Για σας, Θέλω να αγοράσω ένα Κλιματιστικό 12αρι. Δεν θέλω να ξεπεράσω κατά πολύ τα 500ευρω. Μεταξύ 3 ποιο κατά τη γνώμη σας να διαλέξω. Με ενδιαφέρει πολύ το aftersales. TCL Miracle III Midea Xtreme Save II Inventor Neo Eco Επίσης θα ήθελα να με πληροφορήσετε ,για το τι συμβαίνει εάν εγκαταστήσουμε νέο κλιματιστικό χωρίς αντλία κενού διότι μου έχουν τοποθετήσει το Ιουλιο του '24 , 2 καινούργια χωρίς να χρησιμοποιήσουν αντλία. Ευχαριστώ. Επεξ/σία χθες στις 09:40 μμ από agrek
Specs Δημοσ. χθες στις 10:00 μμ Δημοσ. χθες στις 10:00 μμ 2 hours ago, Pan_K said: Μετά την αλλαγή στην αφύγρανση το μηχάνημα και η θερμοκρασία έστρωσαν. πριν την αφυγρανση, σε auto τον ανεμιστηρα εχεις δοκιμασει?
Pan_K Δημοσ. χθες στις 10:17 μμ Δημοσ. χθες στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Specs είπε πριν την αφυγρανση, σε auto τον ανεμιστηρα εχεις δοκιμασει? Αύριο θα δοκιμάσω. Σήμερα μετά την αλλαγή σε αφύγρανση κατά τις 20:00 πηγαίνει κάπως έτσι: Η κατανάλωση πέφτει μέχρι τα 131 watt και η υγρασία πήγε σε μία ώρα από το 52% στο 47,5% για να σταθεροποιηθεί μετά στο 49%. Θερμοκρασία σταθερή. Βρίσκω το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, δεδομένου ότι έπεσε τόσο η κατανάλωση, όσο και η υγρασία, ενώ η θερμοκρασία παρέμενε σχετικά σταθερή. Από την άλλη το Inventor σε eco mode δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες. Πέρυσι το ένιωθα στο πετσί μου και φέτος το βλέπω και σε διάγραμμα: Καλή η χαμηλή κατανάλωση γύρω στα 120 watt, αλλά η υγρασία μαζί με την δυσφορία αυξάνει δραματικά. Μόλις απενεργοποίησα το eco και άφησα τον ανεμιστήρα στο auto, η εικόνα άλλαξε δραματικά και η κατανάλωση σταθεροποιήθηκε στα 180watt πριν το απενεργοποιήσω. Παρ΄όλα αυτά θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι τίμιο. Επεξ/σία χθες στις 10:18 μμ από Pan_K 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα