fsbmaniac Δημοσ. Σάββατο στις 03:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:12 μμ 14 λεπτά πριν, Specs είπε Ο αφυγραντηρας ΔΕΝ κρυωνει τον αερα στον χωρο, δεν αλλαζει την θερμοκρασια του χωρου δηλαδη, ειναι διαφορετικη η αφυγρανση των κλιματιστικων που ΟΛΑ εχουν τετοιο σκετο προγραμμα αλλα στην ψυξη κανουν αφυγρανση εστι κι αλλιως. Τι τυπος ειναι ο αφυγραντηρας, ζεολιθου η οχι? για δωσε στοιχεια κ κυριως γιατι θες να τον αντικαταστησεις. Εναν Toyotomi Reiko εχω κορυφή, αλλά επειδή ο χώρος ανακαινίστηκε θέλω να έχω το δυνατόν λιγότερα πράγματα οπότε σκέφτηκα οτι αν κάνει αφυγρανση το κλιματιστικό δεν θα χρειάζεται ξεχωριστός αφυγραντήρας... κάνω κάποιο λάθος συλλογισμό ? Με ενδιαφέρει αφύγρανση το χειμώνα κυρίως
Specs Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ 2 minutes ago, tzagaritos said: Την δείχνει πάντως το Fujitsu Airstage integration στο home-assistant Αρα η εφαρμογη δειχνει πανω δεξια την ζητουμενη 21 (διπλα στο off), απο κατω την υπαρχουσα μεσα και τερμα κατω την εξωτερικη. και παιζει ετσι η εξωτερικη? δεν κανει τετοια το Daikin Sensira ουτε Perfera και κυριως δεν κανει τετοια το εξωτερικο θερμομετρο που εχω στην βαση της εξωτερικης μοναδας, πισω πισω για να βλεπω πραγματικη θερμοκρασια εξωτερικη στο μικροκλιμα του χωρου, χωρις ροη αερα επανω του. 4 minutes ago, fsbmaniac said: Με ενδιαφέρει αφύγρανση το χειμώνα κυρίως Ο χωρος θερμαινεται ετσι κι αλλιως κ θελει εξτρα αφυγρανση κ εχεις το μηχανημα?
Pan_K Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 μμ 16 λεπτά πριν, liakjim είπε Carrier-> Ατμοκαθαριστές για μέσα και έξω έχουν νόημα; 1
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:23 μμ 2 λεπτά πριν, Pan_K είπε Ατμοκαθαριστές για μέσα και έξω έχουν νόημα; Πιστεύω ότι θα κάνουν ζημιά.
Pan_K Δημοσ. Σάββατο στις 03:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:28 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, liakjim είπε Πιστεύω ότι θα κάνουν ζημιά. Γιατί; Λόγω πίεσης ατμού; Λόγω θερμοκρασίας; Ακόμα και στην εξωτερική; 4 ώρες πριν, Specs είπε κυριως δεν κανει τετοια το εξωτερικο θερμομετρο που εχω στην βαση της εξωτερικης μοναδας Στο Inventor έχω επισης αυξομειώσεις στην μέτρηση της εξωτερικής θερμοκρασίας από τον αισθητήρα του κλιματιστικού όταν λειτουργεί η μονάδα, αν και λιγότερο έντονες. Δεν έχω όμως τέντα μπροστά και η λειτουργία της μονάδας είναι πιο ομαλή σε αυτό το στιγμιότυπο. Spoiler Επεξ/σία Σάββατο στις 07:28 μμ από Pan_K
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 06:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:00 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν, ημέρα σέρβις σήμερα. Τα κλιματιστικά έχουν μπει εδώ και 4-5 χρόνια τα μικρά ( carrier 9άρι και atxc25b)και εδώ και 2 1/2 χρόνια το asyg24kmta. Αρκετή βρώμα, έγινε ελεφαντάκι και στα τρία και απολύμανση. Fujitsu πριν Spoiler και μετά Spoiler πάνω κάτω ίδια κατάσταση και τα μικρά με το daikin να είναι πιο καθαρό. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:02 μμ από liakjim 2
Klausx Δημοσ. Σάββατο στις 06:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:27 μμ 5 ώρες πριν, liakjim είπε Λεπτομέρειες σε λίγο. 3 ώρες πριν, liakjim είπε Carrier-> Εφόσον τα δουλεύεις και θέρμανση, κανονικά θέλουν 2 φορές το χρόνο συντήρηση αλλά αν τα κάνεις μία προτίμησε μετά το τέλος θερινής λειτουργίας. 2
Georpap1987 Δημοσ. Σάββατο στις 11:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:02 μμ 5 ώρες πριν, liakjim είπε Λοιπόν, ημέρα σέρβις σήμερα. Τα κλιματιστικά έχουν μπει εδώ και 4-5 χρόνια τα μικρά ( carrier 9άρι και atxc25b)και εδώ και 2 1/2 χρόνια το asyg24kmta. Αρκετή βρώμα, έγινε ελεφαντάκι και στα τρία και απολύμανση. Fujitsu πριν Απόκρυψη περιεχομένων και μετά Απόκρυψη περιεχομένων πάνω κάτω ίδια κατάσταση και τα μικρά με το daikin να είναι πιο καθαρό. Είχες αρκετή βρωμιά μπορώ να πω..στα έκανε λαμπικο..πόσο σου πήρε για το καθένα αν επιτρέπεται;
liakjim Δημοσ. Σάββατο στις 11:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:15 μμ 12 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε Είχες αρκετή βρωμιά μπορώ να πω..στα έκανε λαμπικο..πόσο σου πήρε για το καθένα αν επιτρέπεται; 35
geovolara Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καλησπέρα στην παρέα , είμαι στην αναζήτηση κλιματιστικού καθαρά για ψύξη Μέσα από το ερωτηματολόγιο μου έβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα . Τι προτείνετε ; Κλείνω μαλλον για 18ρι .
liakjim Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 λεπτά πριν, geovolara είπε Καλησπέρα στην παρέα , είμαι στην αναζήτηση κλιματιστικού καθαρά για ψύξη Μέσα από το ερωτηματολόγιο μου έβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα . Τι προτείνετε ; Κλείνω μαλλον για 18ρι . Ξανατρεξτο με 18C. Επίσης αποκλείεται να έχεις τόσο πολλά εξωτερικά ανοίγματα στα 35τμ
geovolara Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Το ξαναέκανα με τους υπόλοιπους χώρους που δεν είχα υπολογίσει αλλά έβαλα τα παράθυρα και με 18 βαθμούς κελσίου Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από geovolara
liakjim Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, geovolara είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το ξαναέκανα με τους υπόλοιπους χώρους που δεν είχα υπολογίσει αλλά έβαλα τα παράθυρα και με 18 βαθμούς κελσίου Δεν παίζει να έχεις 4 μπαλκονόπορτες και 3 παράθυρα σε 45τμ. Έχεις όντως; Μόνο τα εξωτερικά πάντα.
geovolara Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 μπαλκονόπορτες συν την εξωτερική πόρτα ,δύο παράθυρα στην σαλονοκουζινα και ένα στο μπάνιο 1
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 17/5/2025 στις 9:41 ΠΜ, mr.mister είπε Τι προτεινετε μεταξυ Toshiba σειρά Edge White RAS-B24G3KVSG-E / RAS-24J2AVSG-E2 Mitsubishi Heavy Industries σειρά ZR-WF SRK71ZR-WF / SRC71ZR-WF Fujitsu σειρά KM ASEG24KMTE / AOEG24KMTA Ολα τα βρισκω στην ιδια τιμη. Μόνο ψύξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα