Kountouris Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πιστεύω ότι αυτή εδώ είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη διαδικτυακή γωνιά για τον κλιματισμό στην Ελλάδα που υπάρχει σήμερα. Και η δουλειά του liakjim και μερικών άλλων μελών αξεπέραστη. Επίσης τα βίντεο στο youtube τα έχω δει όλα και απονέμω τα συγχαρητήριά μου στον δημιουργό τους. Υπογραφή liakjim έχουν. To πρόβλημά μου είναι ο περιορισμός που έχω στο μήκος σε 24άρι κλιματιστικό που χρειάζομαι και ο θόρυβος ταυτόχρονα (κυρίως ως ενόχληση σε κολλητό γείτονα) και όχι η τιμή. Είχες γράψει liakjim κάποτε ότι τα mithubishi είναι πιο αθόρυβα από τα Fujitsu. Το αμέσως λιγότερο μακρύ κλιματιστικό στην αγορά μετά το συγκεκριμένο Fujitsu (σε 22άρι όμως, και όχι 24άρι) με μήκος μόλις 10 cm παραπάνω (οριακά χωράει) είναι το «Mitsubishi Electric MSZ-LN VG2 22000 BTU». Μήκος 89cm. Χάνω βέβαια 4000 btu στην ψύξη (όπου έχω μεγαλύτερο πρόβλημα). Είναι μόνο 20000 btu εκεί. Έχετε καθόλου feedback γι΄αυτό το κλιματιστικό; Ως προς την κατανάλωση; Ως προς τον θόρυβο; Συγκριτικά στοιχεία με το Fujitsu; 1
liakjim Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 16 ώρες πριν, F117 είπε Καλησπέρα @liakjim . Θα το τρέξω για 18 βαθμούς και μια κάτοψη στο περίπου. Είναι ελεύθερο από ολες τις πάντες. και απο πάνω ταράτσα. Όσες φορές εχω πάει καλοκαίρι βράζει. Υπερβολή το 24αρι λές? Με σκεπτικό αν ανοιξει αυτό να πιάνει σάλονι και κουζίνα και μέσω του διαδρομου με ανοιχτές πόρτες ίσως δώσει ενα boost. Τι νούμερο βγάζει το σαλόνι μαζί με την κουζίνα; Όχι μόνο σαν τετραφωνικά αλλά και σαν αριθμό ανοιγμάτων (4 βλέπω; ) αλλά και τους τοίχους (οι εσωτερικοί να είναι '"επαφή με άλλη κατοικία" ) .
pananton Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες εχετε να προτείνετε κάποιο καθαριστικό που να κάνει και για εσωτερική μονάδα αλλά και για εξωτερική; ψεκαστήρα με τρόμπα εχω. εχω δει ένα πράσινο και ένα ροζ αλλά ρωτάω εδώ μήπως υπάρχει κάποιο που να κάνει και για τα δύο;
liakjim Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, Kountouris είπε Πιστεύω ότι αυτή εδώ είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη διαδικτυακή γωνιά για τον κλιματισμό στην Ελλάδα που υπάρχει σήμερα. Και η δουλειά του liakjim και μερικών άλλων μελών αξεπέραστη. Επίσης τα βίντεο στο youtube τα έχω δει όλα και απονέμω τα συγχαρητήριά μου στον δημιουργό τους. Υπογραφή liakjim έχουν. To πρόβλημά μου είναι ο περιορισμός που έχω στο μήκος σε 24άρι κλιματιστικό που χρειάζομαι και ο θόρυβος ταυτόχρονα (κυρίως ως ενόχληση σε κολλητό γείτονα) και όχι η τιμή. Είχες γράψει liakjim κάποτε ότι τα mithubishi είναι πιο αθόρυβα από τα Fujitsu. Το αμέσως λιγότερο μακρύ κλιματιστικό στην αγορά μετά το συγκεκριμένο Fujitsu (σε 22άρι όμως, και όχι 24άρι) με μήκος μόλις 10 cm παραπάνω (οριακά χωράει) είναι το «Mitsubishi Electric MSZ-LN VG2 22000 BTU». Μήκος 89cm. Χάνω βέβαια 4000 btu στην ψύξη (όπου έχω μεγαλύτερο πρόβλημα). Είναι μόνο 20000 btu εκεί. Έχετε καθόλου feedback γι΄αυτό το κλιματιστικό; Ως προς την κατανάλωση; Ως προς τον θόρυβο; Συγκριτικά στοιχεία με το Fujitsu; Θα έβαζα το aseg24klca.
F117 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, liakjim said: Τι νούμερο βγάζει το σαλόνι μαζί με την κουζίνα; Όχι μόνο σαν τετραφωνικά αλλά και σαν αριθμό ανοιγμάτων (4 βλέπω; ) αλλά και τους τοίχους (οι εσωτερικοί να είναι '"επαφή με άλλη κατοικία" ) . Γύρω στα 45 τετραγωνικά είναι ο χώρος της σαλονοκουζινας. 2 συρόμενες μπαλκονόπορτες με δίπλα τζάμια. Μια ξύλινη πόρτα εισόδου Μια αλουμηνιου πόρτα κουζίνας με μόνο τζαμί και ένα παράθυρο στην κουζίνα . Δεν θυμάμαι μόνο η διπλό . Να τι μου εβγαλε Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από F117
amotida Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 hour ago, Kountouris said: To πρόβλημά μου είναι ο περιορισμός που έχω στο μήκος σε 24άρι κλιματιστικό που χρειάζομαι και ο θόρυβος ταυτόχρονα (κυρίως ως ενόχληση σε κολλητό γείτονα) και όχι η τιμή. Το αμέσως λιγότερο μακρύ κλιματιστικό στην αγορά μετά το συγκεκριμένο Fujitsu (σε 22άρι όμως, και όχι 24άρι) με μήκος μόλις 10 cm παραπάνω (οριακά χωράει) είναι το «Mitsubishi Electric MSZ-LN VG2 22000 BTU». Μήκος 89cm. Χάνω βέβαια 4000 btu στην ψύξη (όπου έχω μεγαλύτερο πρόβλημα). Είναι μόνο 20000 btu εκεί. Πράγματι, είναι πολύ δύσκολο να βρούμε συμπαγείς μονάδες αλλά με μεγάλη χωρητικότητα. Έτσι, απλώς ως εναλλακτική, παρόλο που η μάρκα δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης εδώ στο φόρουμ, το LG H24S1D ( LG Κλιματιστικό DUALCOOL Inverter 24000 BTU H24S1D| LG Ελλάς ) για το σχεδιασμό της εσωτερικής μονάδας, για την καλή τιμή στο bazaarelectric (1098 ευρώ), ίσως σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μήκος εσωτερικής μονάδας 89,5 cm, ψύξη 6,6 kw (22500 BTU) 1
liakjim Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, F117 είπε Να τι μου εβγαλε Ναι , 100% 24άρι. Στενό το μπάτζετ. Ίσως να πήγαινες παντού σε tcl miracle III. Όπως έχουμε πει, στο bestprice παίζουν καλύτερες τιμές αλλά και περισσότερες παγίδες (παραεισαγωγές) οπότε προσοχή να δεις να λένε 10 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας ( Τουρνικιώτης ). 930+2X450=1830€ Κοίτα και στο πλαίσιο αν έχεις κάρτα εθνικής. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από liakjim
Kountouris Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, liakjim είπε Θα έβαζα το aseg24klca. Ευχαριστώ. Πολύτιμη η άποψή σου. αυτό σκέφτομαι κι εγώ να κάνω. Εννοείς το asyg071klca ( το πιο νέο compact μοντέλο klca της Fujitsu ) 2 λεπτά πριν, Kountouris είπε Ευχαριστώ. Πολύτιμη η άποψή σου. αυτό σκέφτομαι κι εγώ να κάνω. Εννοείς το asyg071klca ( το πιο νέο compact μοντέλο klca της Fujitsu ) Γιατί το ASEG;
liakjim Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 λεπτά πριν, Kountouris είπε Ευχαριστώ. Πολύτιμη η άποψή σου. αυτό σκέφτομαι κι εγώ να κάνω. Εννοείς το asyg071klca ( το πιο νέο compact μοντέλο klca της Fujitsu ) Γιατί το ASEG; Από το παλιότερο στο νεότερο: asyg24klca -> asyg071klca -> aseg24klca 1
Kountouris Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Από το παλιότερο στο νεότερο: asyg24klca -> asyg071klca -> aseg24klca Α, πα, πα. Τρία είναι. Εγώ είχα αντιληφθεί ότι είναι δύο τα compact. Σε ευχαριστω πολύ.
liakjim Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, Kountouris είπε Α, πα, πα. Τρία είναι. Εγώ είχα αντιληφθεί ότι είναι δύο τα compact. Σε ευχαριστω πολύ. Ουσιαστικά είναι το ίδιο κλιματιστικό με μικροβελτιώσεις από μοντέλο σε μοντέλο (ίσως βελτιωμένες πλακέτες ή δεν ξέρω τι άλλο). Σαν σασί είναι ίδια. Αααα και το aseg έχει και αυτοκόλλητο airstage 1
Kountouris Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Ουσιαστικά είναι το ίδιο κλιματιστικό με μικροβελτιώσεις από μοντέλο σε μοντέλο (ίσως βελτιωμένες πλακέτες ή δεν ξέρω τι άλλο). Σαν σασί είναι ίδια. Αααα και το aseg έχει και αυτοκόλλητο airstage Και κάτι τελευταίο, αφού τα ξεδιαλύναμε και καταλήξαμε με την πολύτιμη βοήθειά σου: Έχω 2.5άρι καλώδιο από τον πίνακα με 16άρα ασφάλεια έτοιμο προς χρήση. Αρκεί για το 24άρι aseg24klca ή θα πρέπει να πάω παραπάνω;
F117 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 hour ago, liakjim said: Ναι , 100% 24άρι. Στενό το μπάτζετ. Ίσως να πήγαινες παντού σε tcl miracle III. Όπως έχουμε πει, στο bestprice παίζουν καλύτερες τιμές αλλά και περισσότερες παγίδες (παραεισαγωγές) οπότε προσοχή να δεις να λένε 10 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας ( Τουρνικιώτης ). 930+2X450=1830€ Κοίτα και στο πλαίσιο αν έχεις κάρτα εθνικής. Και αν ανέβουμε 2200? Ευχαριστώ και πάλι
liakjim Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 27 λεπτά πριν, Kountouris είπε Και κάτι τελευταίο, αφού τα ξεδιαλύναμε και καταλήξαμε με την πολύτιμη βοήθειά σου: Έχω 2.5άρι καλώδιο από τον πίνακα με 16άρα ασφάλεια έτοιμο προς χρήση. Αρκεί για το 24άρι aseg24klca ή θα πρέπει να πάω παραπάνω; Φτάνει. 1
sap00 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Panasonic 18,000. Δουλεύει από το 2002. Δουλεύει άψογα και λέει ότι το λυπάται. Άδικο έχει? Ποιο από τα σημερινά θα δουλεύει άψογα το 2048 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα