liakjim Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, F117 είπε @liakjim εσύ καλά τα είπες...και εμένα και βρίσκεις σύμφωνο....αλλά....κολλημένο μυαλό πεθεράς ξέρεις????? Θα πάρουμε INVENTOR. ΤΕΛΟΣ. Δεν μπλέκεις.... 2 12άρια και 1 24άρι...... Χρυσή την έκανα. ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι τις εξήγησα και έδειξα γραφήματα...... ΤΠΤ..... Για inventor ποια προτείνουμε? Με συγχωρείς για την ταλαιπωρία.... Inventor legend ή leon. Για το μεγάλο δεν μπορώ να σου πω Inventor . Θα έχεις 550-600 ελάχιστα ακόμη και στο πιο σύγχρονο leon. Μήπως να ξεγλιστρίσεις προτείνοντας toyotomi; Και αυτά έχουν περάσει με μάρκετινγκ ότι είναι καλά. Το erai φαίνεται καλό στη ψύξη. Πέτα εκεί τα ΑΙ που έχει και ρύθμιση υγρασίας (δεν είναι ψέμματα) και ίσως περάσει.
tech_nikos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Μπορείς, υπάρχει πλέον υγρό που το αναπληρώνει. Το αν αξίζει, είναι άλλο θέμα. Υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία για αυτό; Τι ζητάω; Επίσης κάντε μου κάποιες προτάσεις για σχετικά οικονομικό 9άρι. Με ενδιαφέρει κυρίως ψύξη. Υπνοδωμάτιο οπότε θέλω σχετικά ήσυχο μηχάνημα.
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 λεπτά πριν, uncle_nontas είπε Μακάρι να το εννοεί. Παίζει να είναι το Auto mode. 😂 1
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 47 λεπτά πριν, tech_nikos είπε Υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία για αυτό; Τι ζητάω; Επίσης κάντε μου κάποιες προτάσεις για σχετικά οικονομικό 9άρι. Με ενδιαφέρει κυρίως ψύξη. Υπνοδωμάτιο οπότε θέλω σχετικά ήσυχο μηχάνημα. Δεν ξέρω πως λέγεται, αλλά υπάρχει φρεον που τοποθετείται ως αντικαταστάτης του R-22. Ο ψυκτικός σου θα ξέρει. Τι budget έχεις; 9 λεπτά πριν, uncle_nontas είπε Μακάρι να το εννοεί. Εγώ που το έχω, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν γίνεται 🤣🤣🤣 1
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΝΕΎΡΑ: Βαζω ταυτόχρονα το ATXC35D και το Hiro σε λειτουργία αφυγρανσης να δω τι ψάρια πιάνουν. Θα σας ταράξω στο διάγραμμα. 2
tech_nikos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Τι budget έχεις; Δεν θα θελα να ξεφύγω από το 400άρι αλλά να μην πάρω και το πιο φτηνιάρικο της κατηγορίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα