verlemakos Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ 14 ώρες πριν, Pan_K είπε 9άρι είναι 😎 και ακόμα περιμένω να δω πόσο υπερισχύει από ένα 9άρι wellio και κατά πόσο η αυξημένη απόδοση οφείλεται τελικά στην αυξημένη παροχή αέρα, μιας και βλέπω πως και τα δύο κατεβαίνουν μέχρι τα 84 watt στην ψύξη. Θέλω να τα δω αμφότερα πόσο θα καταναλώσουν με 35αρια+ εξωτερική και με ορθανοιχτες εσωτερικές πόρτες σε γκαρσονιέρες και μίνι δυαρακια. Υπομονή λίγα 24ωρα. 18 λεπτά πριν, marioboni είπε Από βδομάδα θα παίξει ζεστή το μεσημέρι λένε , οπότε θα αρχίσει νέα σεζόν μετρήσεων Εμένα περιμένουν έτοιμα καθαρισμένα και τα 4 Τα δικά σου περνάνε ζορικο στίβο μάχης στην Σίνδο. Άντε να δούμε μετρήσεις.😀
marioboni Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 μμ 5 λεπτά πριν, verlemakos είπε Θέλω να τα δω αμφότερα πόσο θα καταναλώσουν με 35αρια+ εξωτερική και με ορθανοιχτες εσωτερικές πόρτες σε γκαρσονιέρες και μίνι δυαρακια. Υπομονή λίγα 24ωρα. Τα δικά σου περνάνε ζορικο στίβο μάχης στην Σίνδο. Άντε να δούμε μετρήσεις.😀 Τα έχω ανεβάσει πέρσι αναλυτικά Έχουν ίδιες επιδόσεις με τη θέρμανση σε κατανάλωση , στις ελάχιστες τους εννοείται πάντα 24ωρη λειτουργία
verlemakos Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ 4 λεπτά πριν, marioboni είπε Τα έχω ανεβάσει πέρσι αναλυτικά Έχουν ίδιες επιδόσεις με τη θέρμανση σε κατανάλωση , στις ελάχιστες τους εννοείται πάντα 24ωρη λειτουργία Το δικό μου yukai πάντως κατεβαίνει χαμηλότερα σε κατανάλωση το καλοκαίρι, ίσως είναι και θέμα ρύθμισης θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα.
marioboni Δημοσ. Κυριακή στις 10:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:58 μμ Μόλις τώρα, verlemakos είπε Το δικό μου yukai πάντως κατεβαίνει χαμηλότερα σε κατανάλωση το καλοκαίρι, ίσως είναι και θέμα ρύθμισης θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα. Νομίζω κάτω από 135-140 δεν έχω δεί όλα αυτόματο μόνιμα και το βράδυ quite , μετά τις 5-6 τα 2 παιδικά τα χτυπάει ανελέητα ο ήλιος βέβαια Το haori 16 το έχω δει βραδάκι να πέφτει 190 περίπου Δεν είναι ΤΑ καλύτερα νούμερα σίγουρα αλλά δεν ακούγεται το παραμικρό ποτέ, είναι πραγματικά τάφος
verlemakos Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:08 μμ 5 λεπτά πριν, marioboni είπε Νομίζω κάτω από 135-140 δεν έχω δεί όλα αυτόματο μόνιμα και το βράδυ quite , μετά τις 5-6 τα 2 παιδικά τα χτυπάει ανελέητα ο ήλιος βέβαια Το haori 16 το έχω δει βραδάκι να πέφτει 190 περίπου Δεν είναι ΤΑ καλύτερα νούμερα σίγουρα αλλά δεν ακούγεται το παραμικρό ποτέ, είναι πραγματικά τάφος Κάτω από 190 δεν έχω δει ως Μ.Ο. για πολλά συνεχόμενα 24ωρα, εσωτερική 28 ταχύτητα 2 ως 3 πάντα σε λειτουργία ψύξης. Πιθανόν επειδή παλεύει με τα 70τμ όλου του διαμερίσματος δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά. Θα γίνουν επιπλέον πειραματισμοί φέτος.
marioboni Δημοσ. Κυριακή στις 11:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:13 μμ 1 λεπτό πριν, verlemakos είπε Κάτω από 190 δεν έχω δει ως Μ.Ο. για πολλά συνεχόμενα 24ωρα, εσωτερική 28 ταχύτητα 2 ως 3 πάντα σε λειτουργία ψύξης. Πιθανόν επειδή παλεύει με τα 70τμ όλου του διαμερίσματος δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά. Θα γίνουν επιπλέον πειραματισμοί φέτος. 40 με 50kw παίζουν τα μικρά με το περσινό καλοκαίρι και 90-120kw το μεγάλο , ανά μήνα και 24ωρη όλα auto στους 27 και μερικές φορές 26
verlemakos Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ 3 λεπτά πριν, marioboni είπε 40 με 50kw παίζουν τα μικρά με το περσινό καλοκαίρι και 90-120kw το μεγάλο , ανά μήνα και 24ωρη όλα auto στους 27 και μερικές φορές 26 Να ελπίσουμε να μην ξανάρθει καλοκαίρι σαν το περσινό, το σκέφτομαι και ιδρώνω από τώρα! 1
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 μμ Βλέπω από το διάγραμμα του aseg24kmte του @flampouras ότι όντως σταματάει τον ανεμιστήρα του στο off. Σημαντικό. 1
verlemakos Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ 11 ώρες πριν, Pan_K είπε Μέχρι τώρα το έχω δουλέψει σε παρεμφερείς συνθήκες, αλλά το δωμάτιο είναι 10τμ μόνο, οπότε αυτό μπορεί να παίζει τον ρόλο του. Αν συγκρίνω με το Morris πάντως, πραγματικά δεν βλέπω το Miracle III να υπερτερεί σε συμπεριφορά στην ψύξη. Θα το ερευνήσω πάντως λεπτομερώς από Δευτέρα. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί ότι σε αρκετά μοντέλα κινέζικα μπορούν να γίνουν επιπλέον ρυθμίσεις για να πέσει ακόμη πιο χαμηλά η ελάχιστη κατανάλωση. Αυτό ισχύει και για το miracle 3 ? Αν ναι, είμαι περίεργος να το δοκιμάσω. 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Βλέπω από το διάγραμμα του aseg24kmte του @flampouras ότι όντως σταματάει τον ανεμιστήρα του στο off. Σημαντικό. Εννοείς ότι δεν επιστρέφει την υγρασία στον εσωτερικό χώρο? Αυτό συμβαίνει και με την σειρά kmcg?
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 μμ 21 λεπτά πριν, verlemakos είπε Εννοείς ότι δεν επιστρέφει την υγρασία στον εσωτερικό χώρο? Αυτό συμβαίνει και με την σειρά kmcg? Ναι και ναι. 1
verlemakos Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 μμ 6 λεπτά πριν, liakjim είπε Ναι και ναι. 😀😀😀.
Pan_K Δημοσ. χθες στις 08:44 πμ Δημοσ. χθες στις 08:44 πμ 9 ώρες πριν, verlemakos είπε Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί ότι σε αρκετά μοντέλα κινέζικα μπορούν να γίνουν επιπλέον ρυθμίσεις για να πέσει ακόμη πιο χαμηλά η ελάχιστη κατανάλωση. Αυτό ισχύει και για το miracle 3 ? Μόνο με Midea και Gree υπάρχουν κάποια κόλπα για να πέσουν χαμηλά στα watt, εκεί δηλαδή που ούτως ή άλλως βρίσκονται τα TCL σε νορμάλ συνθήκες στην ψύξη. Το Miracle πέφτει μέχρι 80 watt, ίσως και πιο κάτω. Αλλά τι να το κάνεις το πιο χαμηλά; Σε δωμάτιο 10τμ ινβερτάρει μια χαρά. 1 1
zoranb Δημοσ. χθες στις 08:57 πμ Δημοσ. χθες στις 08:57 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Pan_K said: Σε δωμάτιο 10τμ ινβερτάρει μια χαρά. Τί εννοείς με το ινβερτάρει; Επεξ/σία χθες στις 09:54 πμ από zoranb
verlemakos Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ Δημοσ. χθες στις 09:50 πμ 56 λεπτά πριν, Pan_K είπε Μόνο με Midea και Gree υπάρχουν κάποια κόλπα για να πέσουν χαμηλά στα watt, εκεί δηλαδή που ούτως ή άλλως βρίσκονται τα TCL σε νορμάλ συνθήκες στην ψύξη. Το Miracle πέφτει μέχρι 80 watt, ίσως και πιο κάτω. Αλλά τι να το κάνεις το πιο χαμηλά; Σε δωμάτιο 10τμ ινβερτάρει μια χαρά. Ευχαριστώ. Μόλις εγκατασταθεί το sonoff στην ράγα θα το παρακολουθήσω. Αν καταφέρει και κρατήσει μ.ο. 24ωρου κάτω από 130-140watts με τις επερχόμενες ζέστες της εβδομάδας αυτής θα είναι super. Την ίδια δοκιμασία θα περάσει και το aseh09kmcg. Θα κάνουμε και τα κόλπα μας έπειτα για να δούμε πόσο παραπάνω μπορούμε να ρίξουμε την κατανάλωση.
flampouras Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ 11 ώρες πριν, liakjim είπε Βλέπω από το διάγραμμα του aseg24kmte του @flampouras ότι όντως σταματάει τον ανεμιστήρα του στο off. Σημαντικό. Σωστά. Και υπάρχει και η επιλογή να το απενεργοποιήσεις αν το επιθυμείς. Πόσα είπαμε ελάχιστα έχει το aseg24kmte;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα