Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, liakjim είπε

@Pan_K ισχύει αυτό; Αν και δεν βρήκα κάτι σχετικό, παρά μόνο το selfclean που πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα) . 

Δεν μου κάνει κάτι τέτοιο και θα υπέθετα ότι μετακίνησαν οι εγκαταστάτες την περσίδα από την θέση τους και ότι πρέπει να επανέλθει με τον τρόπο που προτείνεις.

3 ώρες πριν, archimidis είπε

η δωροεπιταγή στο πλαίσιο των 50€ είναι για αγορές διπλάσιου ποσού και πάνω.

Την ενημέρωση για τα >51 ευρώ την είχα τον Φλεβάρη όταν τους πήρα τηλέφωνο, γιατί δεν το διευκρινίζουν στους όρους τους.

57 λεπτά πριν, liakjim είπε

ΥΓ2 Έστειλα ερώτημα στον Τουρνικιώτη για διευκρινήσεις για την εγγύηση (10 χρόνια parts, 3 χρόνια εργασία/διάγνωση) πριν μια εβδομάδα και καμία απάντηση..

Είχα στείλει και εγώ ερώτημα για την παροχή αέρα στις διάφορες σκάλες ταχύτητας και πήρα την ίδια απάντηση με την δική σου (για να μην πω κάτι πιο βαρύ).

Επεξ/σία από Pan_K
  • Like 2
  • Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

image.png.38a1fbccc3b674927031bea53063675b.png

πριν μέρες είχα πάρει ένα miracle iii 9.000 και μου έδωσαν και  δωροεπιταγή 50€ για ανακύκλωση.

Ήθελα να πάρω ακόμα ένα ίδιο στα 12.000 και σε κατάστημα μου είπαν στην είσοδο που ρώτησα ότι δεν μπορεί να συνδιαστεί με την go4more προσφορά

31/05 που έλειγε η προσφορά πήγα σε άλλο κατάστημα και μου είπαν ότι μπορεί να συνδιαστεί και έκαναν δεκτή την επιταγή 50€. Ελπίζω να μπουν και οι πόντοι αλλιώς θα πάω για φασαρία... (οι πόντοι είπαν προς τέλος Ιουνίου. έχουν μπει σε κάποιον  από εδώ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fotismantzoros είπε

Για τα Sendo έχουμε feedback;

Δεν τα έψαξα όλα, είναι και κάτω το site τους, αλλά τσεκάροντας το pegasus που βλέπω ότι είναι ακριβό μοντέλο με καλούς δείκτες, παραπέμπει σε hisense για τα οποία hisense αν εξαιρέσεις ότι ξέρουμε πως είναι κατασκευαστής με rechi και gmcc συμπιεστές, από ότι θυμάμαι δεν έχουμε το παραμικρό feedback. Οπότε σκοτάδι επί σκοτάδι = πίσσα σκοτάδι. 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

έχετε κάποια φωτογραφία ή τι πρέπει να προσέξουμε στην αντλία κενού;

περιμένω πάλι για συνεργείο του Πλαισίου. (άλλο από αυτούς που ήρθαν την προηγούμενη φορά).

Πως ξέρουμε ότι το συνδέσανε και το χρησιμοποιούν σωστά; Στην τοποθέτηση την τελευταία φορά είχαν συνδέσει μόνο ένα σωλήνα που πήγαινε στην εξωτερική μονάδα, πως μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι σωστά; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν τα έψαξα όλα, είναι και κάτω το site τους, αλλά τσεκάροντας το pegasus που βλέπω ότι είναι ακριβό μοντέλο με καλούς δείκτες, παραπέμπει σε hisense για τα οποία hisense αν εξαιρέσεις ότι ξέρουμε πως είναι κατασκευαστής με rechi και gmcc συμπιεστές, από ότι θυμάμαι δεν έχουμε το παραμικρό feedback. Οπότε σκοτάδι επί σκοτάδι = πίσσα σκοτάδι. 

έχουν λέει εγγύηση εφ όρου ζωής

Δημοσ.

Έχω ένα 12άρι cronus III και έβαλα και στον παππού μου το ΙΙ.

Ποιότητα κατασκευής πλαστικών μέτρια (χειρότερα από tcl), βασικές επιλογές στο κοντρόλ, φυσιολογικός θόρυβος εξωτερικής & εσωτερικής μονάδας.

Δεν έχω βάλει διάφορα gadgets για να μετράω watt, εμπειρικά και μόνο δεν είδαμε κάτι τρομερό στους λογαριασμούς ρεύματος πέρσι το καλοκαίρι. Κατεβάζει γρήγορα την θερμοκρασία το καλοκαίρι και γενικά μου θυμίζει τα tcl (είχα στο προηγούμενο σπίτι ένα 12άρι elite, οπότε έχω και από κει εμπειρία.)

2 χρόνια προβλήματα δεν έχει βγάλει κανένα από τα 2.

Για θέρμανση δεν το συνιστώ καθόλου, αν και παππούς/γιαγιά το χρησιμοποιούν για ένα δωμάτιο και τον χειμώνα και ζέστη φέρνει, αλλά το βάζουν και στο 27-28 :D Μεγάλοι άνθρωποι είναι.

Για 320 ευρώ που τα πήρα, αξίζει, για 400+ θα τα απέφευγα.

• Like 2
Δημοσ.

Ψαχνω κλιματιστικο για υπνοδωματιο πχ 2,5 επι 2,5. 9000btu 80% Ψυξη 20% Θερμανση. Μονο το βραδυ θα ανοιγει δεν καθομαστε καθολου εκει ολη την μερα πχ 1-6 το βραδυ σκεφτομαι για το TCL MIRACLE 3. Το σπιτι εχει ηδη ενα aircondition που δεν κλεινει το toshiba haori 16btu μετα την βοηθεια του @liakjim και του forum οποτε τωρα θελουμε κατι πιο οικονομικο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Έχω ένα 12άρι cronus III και έβαλα και στον παππού μου το ΙΙ.

Ποιότητα κατασκευής πλαστικών μέτρια (χειρότερα από tcl), βασικές επιλογές στο κοντρόλ, φυσιολογικός θόρυβος εξωτερικής & εσωτερικής μονάδας.

Δεν έχω βάλει διάφορα gadgets για να μετράω watt, εμπειρικά και μόνο δεν είδαμε κάτι τρομερό στους λογαριασμούς ρεύματος πέρσι το καλοκαίρι. Κατεβάζει γρήγορα την θερμοκρασία το καλοκαίρι και γενικά μου θυμίζει τα tcl (είχα στο προηγούμενο σπίτι ένα 12άρι elite, οπότε έχω και από κει εμπειρία.)

2 χρόνια προβλήματα δεν έχει βγάλει κανένα από τα 2.

Για θέρμανση δεν το συνιστώ καθόλου, αν και παππούς/γιαγιά το χρησιμοποιούν για ένα δωμάτιο και τον χειμώνα και ζέστη φέρνει, αλλά το βάζουν και στο 27-28 :D Μεγάλοι άνθρωποι είναι.

Για 320 ευρώ που τα πήρα, αξίζει, για 400+ θα τα απέφευγα.

Για το Ikaros κάτι ξέρουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

49 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έδωσα μία tapo p110 σε κάτι φίλους που έχουν ένα Sendo για να δω τι κάνει. Ελπίζω σύντομα να έχω νέα.

Επεξ/σία από Pan_K
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε

Για το Ikaros κάτι ξέρουμε;

Δεν είδα πριν 2 χρόνια διαφορές μεταξύ αυτών, παρά μόνο στην σχεδίαση της εσωτερικής μονάδας. Οπότε πήρα τα πιο φθηνά.

Δημοσ.

Κάνουμε και καμιά μέτρηση εξερχόμενης θερμοκρασίας;

Έτσι από περιέργεια. Στο μέγιστο, με φουλ ταχύτητα ανεμιστήρα και να είναι ενεργά 5'.

Εμένα πρόχειρα αποτελέσματα με εσωτερική θερμοκρασία 27ο και εξωτερική 29ο:

Panasonic, 18.000btu, του 2001: 15,5ο.

GoldStar 9.000btu, του 1998: 14,6ο.

Daikin Ururu Sarara 9.000btu: 13,9o.

Midea Xtreme 24.000btu: 17,3o. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Κάνουμε και καμιά μέτρηση εξερχόμενης θερμοκρασίας;

Έτσι από περιέργεια. Στο μέγιστο, με φουλ ταχύτητα ανεμιστήρα και να είναι ενεργά 5'.

Εμένα πρόχειρα αποτελέσματα με εσωτερική θερμοκρασία 27ο και εξωτερική 29ο:

Panasonic, 18.000btu, του 2001: 15,5ο.

GoldStar 9.000btu, του 1998: 14,6ο.

Daikin Ururu Sarara 9.000btu: 13,9o.

Midea Xtreme 24.000btu: 17,3o.

Δεν μπορώ να τα πάω όλα στο maximum γιατί είμαι σε χώρο εργασίας τώρα, αλλά στο medium με παροχή στα 450m3/h κατά προσέγγιση και στα τρία 9άρια έχω: 

image.png.f9413562e7f4cce5b76c5fbeb591693e.png

Το Edge παίζει στα 240watt ενώ τα άλλα κοντά στα 130watt

Τι ψάχνουμε να δούμε; Πότε θα βάλεις και εσύ Home Assistant;

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Pan_K είπε

Δεν μπορώ να τα πάω όλα στο maximum γιατί είμαι σε χώρο εργασίας τώρα, αλλά στο medium με παροχή στα 450m3/h κατά προσέγγιση και στα τρία 9άρια έχω: 

image.png.f9413562e7f4cce5b76c5fbeb591693e.png

Το Edge παίζει στα 240watt ενώ τα άλλα κοντά στα 130watt

Τι ψάχνουμε να δούμε; Πότε θα βάλεις και εσύ Home Assistant;

Δεν ψάχνω τίποτα, από περιέργεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...