Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, wolfmandim said:

Έχω 4 κλιματιστικά και μέχρι στιγμής δουλεύουν μια χαρά.

Αυτό το ρημάδι το Wifi όμως δεν μπορώ να το ρυθμίσω με τίποτα.

Στο manual δεν βγάζεις άκρη. Απορώ ποιοι τα γράφουν....

Έχει κανείς ρυθμίσει να δώσει καμία συμβουλή;

Απάντηση από AI

Spoiler

To connect your Inventor DARK DR2VI Wifi air conditioner to your Wi-Fi network, you'll generally follow these steps. Keep in mind that specific app names or exact steps might vary slightly, but the overall process is similar.
Before You Start:
 * Ensure Wi-Fi Module is Installed: Your Inventor DARK DR2VI should have a built-in Wi-Fi module or a slot for one. If it's a separate module, ensure it's correctly installed in the air conditioner.
 * 2.4GHz Wi-Fi Network: Your air conditioner typically connects to a 2.4GHz Wi-Fi network. If you have a dual-band router (2.4GHz and 5GHz), make sure you're connecting to the 2.4GHz network. It's often helpful if your 2.4GHz and 5GHz networks have different names (SSIDs).
 * WPA2-PSK Encryption: Ensure your Wi-Fi password is WPA2-PSK encrypted with AES authorization.
 * Router Proximity: Have your router reasonably close to the air conditioner for a stable connection during the pairing process.
 * Smartphone/Tablet: You'll need a smartphone or tablet (iOS 8.0+ or Android 5.0+) to download and use the control app.
Connection Steps:
 * Download the App:
   * Search for "Inventor Control" or "Smart Clima" in your smartphone's app store (Google Play Store for Android, Apple App Store for iOS). Download and install the appropriate app.
   * Note: Some sources indicate "Smart Clima" for Dark series and "Inventor Control" for other models/dehumidifiers. If one doesn't work, try the other.
 * Register an Account:
   * Open the app and register for a new account. You'll typically need to provide an email or phone number and verify it with a code.
 * Prepare the Air Conditioner:
   * Plug in the air conditioner and turn it on.
   * You might need to put the air conditioner into "AP" (Access Point) mode. The exact method for this can vary. Some guides suggest unplugging the AC for 10 seconds and then plugging it back in. Others might involve a specific button press on the remote or unit. Check your air conditioner's user manual for this specific step.
 * Add Device in the App:
   * In the app, look for an option like "My appliances," "Add Device," or a "+" icon.
   * Select "Air Conditioner" from the list of device types.
 * Connect to the Air Conditioner's Wi-Fi (Temporary):
   * The app will likely instruct you to go to your phone's Wi-Fi settings.
   * You should see a Wi-Fi network named something like "NetHome..." or "U-AC-XXXX" (where XXXX are numbers). This is the air conditioner acting as a temporary Wi-Fi hotspot.
   * Connect your phone to this network. The default password is often 12345678.
   * Once connected, return to the Inventor control app.
 * Connect to Your Home Wi-Fi:
   * Within the app, you'll be prompted to select your home Wi-Fi network (your 2.4GHz network).
   * Enter the password for your home Wi-Fi network.
   * Confirm the connection.
 * Pairing Process:
   * The app will attempt to pair with the air conditioner. This process may take some time.
   * The Wi-Fi indication on the air conditioner's display might disappear during this step.
   * If successful, the app will display a "Configuration Success" message.
 * Control Your AC:
   * Once connected, your air conditioner should appear in your device list within the app, and you can now control it remotely.
Troubleshooting Tips:
 * Restart Everything: If you encounter issues, try restarting your Wi-Fi router, your smartphone, and the air conditioner.
 * Check Wi-Fi Password: Double-check that you're entering the correct password for your home Wi-Fi network.
 * Router Settings: If you have advanced router settings, ensure no MAC address filtering or other security features are preventing the air conditioner from connecting.
 * App Updates: Make sure you have the latest version of the Inventor control app.
 * Manual: Always refer to the specific user manual that came with your Inventor DARK DR2VI air conditioner for the most accurate and detailed instructions. You can often find these manuals on the Inventor website under their support or media library section.
If you continue to have difficulty, consider contacting Inventor customer support for assistance.

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν θα δεις διαφορά οπότε γιατί όχι; 

ΥΓ Πόσο βρίσκεις το καινούριο atxc25e; Πόσο βρίσκεις το aseh09kmcg; 

Με εγκατάσταση που κοιτάω να περιλαμβάνεται στην τιμή, οι πιο οικονομικές τιμές είναι:  ASEH09KMCG @€749 (30% πάνω από το Siesta το 12αρι), Daikin ATXC25E με δωρεαν εγκατασταση δεν βρίσκω, μονο το Daikin ATXC25D @€629

Δημοσ.
Στις 30/5/2025 στις 10:36 ΜΜ, stand3 είπε

Τελικά χτύπησα από Πλαίσιο το TCL Miracle iii 12000btu στα 524€, μειον 95€ goformore και δωροεπιταγη 50€ και μέσα σ' αυτά εγκατάσταση 3μ. και απεγκατασταση του παλιού, αν και είναι λίγο ξενέρα η εγγύηση.

Περιμένω τώρα να το φέρουν και μετά να μιλήσω με το συνεργείο για την εγκατάσταση να δω πόσο θα μου πουν για τα έξτρα 2.5μ. που θέλει σωληνώσεις. 

@liakjim Σ ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια και τον χρόνο σου!

Επανέρχομαι για τα περί εγκατάστασης του Πλαισίου.

Στην επικοινωνία με το συνεργείο πριν έρθουν τους είπα πως θέλω αντλία κενού και μου είπε οκ. Τα έξτρα μέτρα χρέωση 30€/μ. Έρχονται για την εγκατάσταση, ρωτάω από την αρχή για την αντλία, μου λέει ναι έχουμε. Ε, ξεκινάνε ξήλωμα το παλιό, βάζουν το καινούριο, φτάνουμε προς το τέλος και μου λέει "πω ρε συ δεν έχω ένα εξάρτημα για την αντλία, να το κάνουμε με εξαέρωση αλλιώς θα έρθω αύριο". Γελάω, του λέω ωραία πάμε για αύριο. 

Ξαναέρχονται σήμερα με την αντλία, την βάζει έξω περίπου 3 λεπτά και μου λέει εντάξει είμαστε. Δεν έχω και ιδέα τι θα έπρεπε να κάνει και λέω Οκ. Έχω την εντύπωση πως μου το έκανε χτες με εξαέρωση και σήμερα ήρθαν απλά για το show.

Πάμε στο ζουμί. 

Το άνοιξε, το αφήσαμε 5 λεπτά και μου λέει άφησε το για κάνα μισάωρο για να δεις τι και πως.

Το έχω τώρα κάνα δίωρο ανοιχτό και βλέπω ότι στάζει η εξωτερική μονάδα από δεξιά όπως την κοιτάς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα υγρασίας ή ότι χτυπάει ο ήλιος εκεί ή είναι πρόβλημα εγκατάστασης. Στην αρχή όσο βαρούσε ο ήλιος έσταζε πιο πολύ, τώρα μια σταγόνα ανά 45 sec ας πούμε.

Βίντεο: https://streamable.com/q67k0v

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

IMG_20250604_163834.jpg

IMG_20250604_164028.jpg

IMG_20250604_164103.jpg

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jerico_blp είπε

Με εγκατάσταση που κοιτάω να περιλαμβάνεται στην τιμή, οι πιο οικονομικές τιμές είναι:  ASEH09KMCG @€749 (30% πάνω από το Siesta το 12αρι), Daikin ATXC25E με δωρεαν εγκατασταση δεν βρίσκω, μονο το Daikin ATXC25D @€629

Αν βιάζεσαι μπορείς να πας στο daikin που λες. 

10 λεπτά πριν, stand3 είπε

Στην επικοινωνία με το συνεργείο πριν έρθουν τους είπα πως θέλω αντλία κενού και μου είπε οκ. Τα έξτρα μέτρα χρέωση 30€/μ. Έρχονται για την εγκατάσταση, ρωτάω από την αρχή για την αντλία, μου λέει ναι έχουμε. Ε, ξεκινάνε ξήλωμα το παλιό, βάζουν το καινούριο, φτάνουμε προς το τέλος και μου λέει "πω ρε συ δεν έχω ένα εξάρτημα για την αντλία, να το κάνουμε με εξαέρωση αλλιώς θα έρθω αύριο". Γελάω, του λέω ωραία πάμε για αύριο. 

Ξαναέρχονται σήμερα με την αντλία, την βάζει έξω περίπου 3 λεπτά και μου λέει εντάξει είμαστε. Δεν έχω και ιδέα τι θα έπρεπε να κάνει και λέω Οκ. Έχω την εντύπωση πως μου το έκανε χτες με εξαέρωση και σήμερα ήρθαν απλά για το show.

Πάμε στο ζουμί. 

Το άνοιξε, το αφήσαμε 5 λεπτά και μου λέει άφησε το για κάνα μισάωρο για να δεις τι και πως.

Το έχω τώρα κάνα δίωρο ανοιχτό και βλέπω ότι στάζει η εξωτερική μονάδα από δεξιά όπως την κοιτάς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα υγρασίας ή ότι χτυπάει ο ήλιος εκεί ή είναι πρόβλημα εγκατάστασης. Στην αρχή όσο βαρούσε ο ήλιος έσταζε πιο πολύ, τώρα μια σταγόνα ανά 45 sec ας πούμε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

IMG_20250604_163834.jpg

IMG_20250604_164028.jpg

IMG_20250604_164103.jpg

Οι σταγόνες είναι φυσιολογικές.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rkb είπε

Δοκίμασε να βάλεις κωδικό στο ρουτερ μόνο με νούμερα, όχι σύμβολα ή γράμματα. Μου έχει τύχει σε κλιματιστικό παλιότερα...

θα το δοκιμασω ΑΛΛΑ στο ιδιο ρουτερ με τον ιδιο κωδικο με την παλια εφαρμογη συνεοταν το κλιματιστικο μια χαρα και δεν εχει γινει καποιο update στο κλιματιστικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, stand3 είπε

Πάμε στο ζουμί. 

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

IMG_20250604_163834.jpg

IMG_20250604_164028.jpg

IMG_20250604_164103.jpg

36 λεπτά πριν, liakjim είπε

Οι σταγόνες είναι φυσιολογικές.

Φυσιολογικό να συμβαίνει είναι αλλά εφόσον δεν έχει μόνωση μέχρι το τέλος του χαλκού στάζουν εκτός πλαστικού καλύμματος / δεν προλαβαίνει να το στείλει στην αποχέτευση του εξωτερικού μηχανήματος που στην ουσία απλά θα εξατμιστεί πριν καν φτάσει στο πάτωμα.

Εδώ είναι το δικό μου που δουλεύει από το πρωί και δεν βλέπω κάποιο σημάδι γενικά με 15 kWh στην ψύξη.

fuj55.jpg.5921c776c3ad5a44e2d3f07928fdc04d.jpg

Φυσικά έχω και μόνωση βάση κατασκευαστή και όχι 6-9mm που βάζουν παντού...

Screenshot_196.png.8adae5449ab72a0570f13a2da792a0df.png

Screenshot_197.png.2686e1332cd3cf346b0b3dd382a5332f.png

Επεξ/σία από Klausx
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, liakjim είπε

Aseg18kmte+aseh14kmcg

ευχαριστώ, από επίπεδα θορύβου(το 14ρι θα είναι κρεβατοκάμαρα και το 18ρι σαλόνι), θα είναι οκ?

Mitsubishi ή daikin κάτι?

Επεξ/σία από hara75gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stand3 είπε

Πάμε στο ζουμί. 

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

IMG_20250604_163834.jpg

IMG_20250604_164028.jpg

IMG_20250604_164103.jpg

Το ίδιο έγινε και σε ένα πέρυσι με κλιματιστικό που πήρα από το πλαίσιο. 
Με διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν. Δεν έκατσα πάνω από το κεφάλι τους. Τελειώσανε το βάζουνε μπρος και μου λένε άστο να δουλέψει! Εμένα μετά μου ήρθε στο μυαλό και λέω ποτέ έκαναν εξαέρωση; Και πήρα την εταιρία και μίλησα και μαζί τους. Ήταν πολύ πειστικοί είναι η αλήθεια και όταν τους είπα πως δεν είδα το μηχάνημα μου είπαν πως είναι αρκετά μικρό αυτό που έχουν. 
Οι απορίες που έχω από πέρυσι είναι: 

Υπάρχουν μικρές συσκευές κενού; 

Πόση ώρα παίρνει η εξαέρωση με τη συσκευή κενού; ( αυτοί μου είπαν πως με την δικιά τους γίνεται γρήγορα) 

Αν δεν γίνει εξαέρωση με συσκευή κενού θα βγάλει σίγουρα πρόβλημα; 
( πιο παλιά που δεν έκαναν τι πάθαιναν τα κλιματιστικά) 

Τώρα γίνεται να γίνει σωστή εξαέρωση και ποιο το κόστος;

Αν δεν γίνει εξαέρωση με συσκευή κενού υπάρχει διαφορά στην απόδοση; 

αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει θεωρώ πως θα απασχολούν και άλλους τα ερωτήματα που έθεσα. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, hara75gr είπε

ευχαριστώ, από επίπεδα θορύβου(το 14ρι θα είναι κρεβατοκάμαρα και το 18ρι σαλόνι), θα είναι οκ?

Mitsubishi ή daikin κάτι?

14άρι σε κρεβατοκάμαρα; Γιατί; Δεν έχει τίποτα από μονώσεις ή είναι 30τμ και βάλε;

Αν θα ήθελες εντελώς αθόρυβο 18άρι, θα πήγαινα στο toshiba edge white.

35 λεπτά πριν, Kostas1345 είπε

Το ίδιο έγινε και σε ένα πέρυσι με κλιματιστικό που πήρα από το πλαίσιο. 
Με διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν. Δεν έκατσα πάνω από το κεφάλι τους. Τελειώσανε το βάζουνε μπρος και μου λένε άστο να δουλέψει! Εμένα μετά μου ήρθε στο μυαλό και λέω ποτέ έκαναν εξαέρωση; Και πήρα την εταιρία και μίλησα και μαζί τους. Ήταν πολύ πειστικοί είναι η αλήθεια και όταν τους είπα πως δεν είδα το μηχάνημα μου είπαν πως είναι αρκετά μικρό αυτό που έχουν. 
Οι απορίες που έχω από πέρυσι είναι: 

Υπάρχουν μικρές συσκευές κενού; 

Πόση ώρα παίρνει η εξαέρωση με τη συσκευή κενού; ( αυτοί μου είπαν πως με την δικιά τους γίνεται γρήγορα) 

Αν δεν γίνει εξαέρωση με συσκευή κενού θα βγάλει σίγουρα πρόβλημα; 
( πιο παλιά που δεν έκαναν τι πάθαιναν τα κλιματιστικά) 

Τώρα γίνεται να γίνει σωστή εξαέρωση και ποιο το κόστος;

Αν δεν γίνει εξαέρωση με συσκευή κενού υπάρχει διαφορά στην απόδοση; 

αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει θεωρώ πως θα απασχολούν και άλλους τα ερωτήματα που έθεσα. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Σε εμένα έφεραν αντλία μπαταρίας makita.  Μια σταλίτσα. Έπιασε κενό σε 3.5μ σωληνώσεων για 24άρι μέσα σε 3 λεπτά. Ώσπου να συνδέσει τα καλώδια την είχε αφήσει να παίζει . Αν δεν γίνει κενό με αντλία τότε η εξαέρωση θα αφαιρέσει θεωρητικά τον αέρα αλλά αφήνεις φρέον να φύγει, έστω και λίγο και δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι δεν έχει φύγει όλος ο αέρας και η υγρασία.  Υποτίθεται ότι πρέπει να απορριφθεί το φρέον (σε ειδική φιάλη) , να γίνει νέο κενό, νέο φρέον με ζύγιση. 

IMG20231121132318.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 02/06/2025 at 19:07, liakjim said:

Ε ωραία, τότε πέσαμε μέσα. Πρέπει τώρα να δεις απώλειες και να ψάξεις ποια μοντέλα κάνουν αυτό που ζητάς. 

On 02/06/2025 at 17:05, liakjim said:

Toshiba edge white ή haori. Αν θυμάμαι καλά τα μικρά μοντέλα δεν έχουν ελεγχόμενες κάθετες περσίδες (αυτό δεν ψάχνεις;  ) , οπότε θέλει λίγο ψάξιμο. 

Όμορφο το HAORI κ ωραία επιλογή χρωμάτων.
Πολύ ενδιαφέρον κ το σύστημα που έχει, για την κατεύθυνση της ροής του αέρα. Δεν ξέρω όμως μόνο εαν θα έρχεται πάνω σου ο αέρας εάν κάθεσαι σε καναπέ μπροστά του;

Αυτό που λες για τις απώλειες... τί είναι;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Καλημερα . Θα ηθελα την βοηθεια για παιδικο δωματιο 15 τμ κλιματιστικο 9 αρι . 90% ψυξη και που και που θερμανση 
Εχω βρει 
TCL MIRACLE III 09CHSD/TPG21I I/O Κλιματιστικό 9.000 BTU/h | Plaisio
Daikin Siesta Sensira Series ATXC35D/ARXC35D Κλιματιστικό 12.000 BTU/h | Plaisio
ΤΟΥΟΤΟΜΙ Ikigai TAN-09IG 9.000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή και Wi-Fi Κλιματιστικό | Public
INVENTOR Neo 2 UVC09WF/UVC09 Κλιματιστικό Inverter 9.000 BTU A++/A+++ με Ιονιστή & WiFi | Public
AUX Q Series ASW-H09B5B4/ QCR3DI-C0 9.000 BTU A++/A+++ με Wi-Fi Κλιματιστικό Inverter | Public
το μπατζετ ειναι εκει και σε αυτα τα μαγαζια λογω δοσεων 
το DAIKIN ειναι προσφορα το 12000btu δεν ξερω αν αξιζει να παω σε 12αρι αλλα ειναι δελεαρ η τιμη . Ολα με δωρεαν τοποθετηση .Με ψηνει το TOYOTOMI αλλα δεν εχω βρει πουθενα κριτικες
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Χτεσινη καταναλωση του tesla T53FFUL-1832IAW. Στους 26 με auto fan με εξωτερική απο 25 εως 30,4 (θερμομετρο εξωτερικο).Γυρω στις 16:30 - 18:15 το χτυπαει ο ηλιος γι αυτο και το γκαζωμα.

image.jpeg.a2560f3154371a199f38a580608d53f0.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tolispolo είπε

Χτεσινη καταναλωση του tesla T53FFUL-1832IAW. Στους 26 με auto fan με εξωτερική απο 25 εως 30,4 (θερμομετρο εξωτερικο).Γυρω στις 16:30 - 18:15 το χτυπαει ο ηλιος γι αυτο και το γκαζωμα.

image.jpeg.a2560f3154371a199f38a580608d53f0.jpeg

Έλα ρε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://files.fm/u/wgujtf83tu

Γύρισα το Mitsubishi AY στη ψύξη. Ενω ψύχει κανονικά , η εσωτερική μονάδα κάνει ένα θόρυβο σαν ξεφυσημα σταθερά καθε περίπου 20 δευτερόλεπτα . 

Δεν σταμάτησε σε μια λειτουργία 20 λεπτών που το είχα αναμμενο. Ο ήχος από τον ανεμιστήρα είναι σταθερός στη δεύτερη σκάλα , ο έξτρα ήχος που ακούγεται είναι από την εσωτερική μονάδα και δεν ξέρω από τι.

Επεξ/σία από GiannisSol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...