Spyrito33 Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ 9 λεπτά πριν, liakjim είπε Midea all easy pro Go Μιλούσα ενα φεγγάρι με τον thresh μήπως αφήναμε αυτό το νήμα μόνο για αγορά και να πηγαίναμε στο club section μόνο για μετρήσεις κτλ αλλά τελικά είπαμε ότι οι μετρήσεις είναι κάτι που θα αξιζε να τα δουν και αυτοί που θέλουν να ψωνίσουν οπότε το αφήσαμε έτσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό. Ούτε το να έχουμε 4-5 parts είναι βιώσιμο αλλά τελικά με την αγορά να κινείται συνεχώς και με τις ισορροπίες να αλλάζουν, ετσι και αλλιώς τα προηγούμενα parts γίνονται obsolete. @liakjim τελικα το voucher των 250 ειναι για ολο τον ομιλο (Plaisio-public-kotso). Αναμεσα στο Midea και σε αυτο εδω ποιο προτεινεις? και τα 12 18.000btu ειναι αλλα το Miracle ειναι το πιο Vfm απ οτι διαβασα εδω μεσα!!! Σορυ για το πρηξιμο 😕 Υ.Γ. TO TCL εχει και αυτο δωρεαν εγκατασταση!! αρα ειναι το ιδιο combo και αντι για 880 θα μου παει 750 περασμενο. Αξιζει αυτη η διαφορα των 130 να δωθει για το Midea ??? 😕 😕 😕
zoya23 Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, liakjim είπε Midea all easy pro ειναι οντως αρκετο το 12αρι για 40 τετραγωνικα; φανταζοομαι αυτα που γραφουν ειναι γενικα γι αυτο μας ζητατε τις θερμικες απωλειες, Θα παρω αυτο μαλλον φαινεται καλο και παντα στο ινσομνια οι συμφορουμιτες ειναι γνωστες και οτι εχω ποαρει εχει βγει καλο 😁 , απλα ειναι μια απορια που εχω το 12 με 18 βτυ αυτο εδω λετε σωστα; μη κανω και λαθος https://www.plaisio.gr/midea-all-easy-pro-series-aep2-12nxd6-i-o-klimatistiko-12-000-btu-h_3948633 Επεξ/σία Τρίτη στις 12:40 μμ από zoya23
cmaniac Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:27 μμ 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Midea all easy pro Go Μιλούσα ενα φεγγάρι με τον thresh μήπως αφήναμε αυτό το νήμα μόνο για αγορά και να πηγαίναμε στο club section μόνο για μετρήσεις κτλ αλλά τελικά είπαμε ότι οι μετρήσεις είναι κάτι που θα αξιζε να τα δουν και αυτοί που θέλουν να ψωνίσουν οπότε το αφήσαμε έτσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό. Ούτε το να έχουμε 4-5 parts είναι βιώσιμο αλλά τελικά με την αγορά να κινείται συνεχώς και με τις ισορροπίες να αλλάζουν, ετσι και αλλιώς τα προηγούμενα parts γίνονται obsolete. Είχα γράψει στο παρελθόν για Section στο forum που αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, ανακαίνιση, smart home κλπ. Δεν είναι παράλογο, υιοθετείται και σε άλλα τεχνολογικά fora της Ευρώπης.
amotida Δημοσ. Τρίτη στις 12:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:48 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, filop said: 12αρι με τπτ,θελω 18αρι τουλαχιστον,και αυτο οριακα, θελω εσωτερκες διαστασεις ως 99cm (...) (...) για θερμανση (...) εννοειται θελω οικονομια στο φουλ, ενας ψυχτικος μ λεει βαλε το καινουριο πανασονικ εθερεο, και μου το αφηνει απο 1500, 1080... Ίσως η τιμή να είναι πολύ καλή (αν αναφερθούμε στο KIT-Z50-XKE ή KIT-Z-50-ZKE, με ονομαστική θερμαντική ισχύ 5,8kW), αλλά, ούτως ή άλλως, δεν μπορεί να είναι επιλογή για εσένα δεδομένου του μεγέθους της εσωτερικής μονάδας των 104 cm. Χωρίς να ξέρω πώς σκέφτηκε ο ψυκτικός όταν πρότεινε το Etherea, αν μιλάμε για το KIT-Z42-XKE ή KIT-Z42-ZKE (με ονομαστική θερμαντική ισχύ 5,3kW) και εσωτερικές διαστάσεις μονάδας 87 cm, η τιμή δεν φαίνεται πλέον τόσο ελκυστική, για να μην αναφέρουμε ότι πρόκειται απλώς μόνο για μια hardware εκδοχή του ισχυρού τους μοντέλου των 12k, "φουσκωμένο" από τον προγραμματισμό, θυσιάζοντας την απόδοση. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:01 μμ από amotida
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ 46 λεπτά πριν, Specs είπε ναι αλλα εγω γιατι δεν τα βλεπω ολα, πχ το TCL στο grafana της υπογραφης σου? 47 λεπτά πριν, zoya23 είπε ειναι οντως αρκετο το 12αρι για 40 τετραγωνικα; φανταζοομαι αυτα που γραφουν ειναι γενικα γι αυτο μας ζητατε τις θερμικες απωλειες, Θα παρω αυτο μαλλον φαινεται καλο και παντα στο ινσομνια οι συμφορουμιτες ειναι γνωστες και οτι εχω ποαρει εχει βγει καλο 😁 , απλα ειναι μια απορια που εχω το 12 με 18 βτυ αυτο εδω λετε σωστα; μη κανω και λαθος https://www.plaisio.gr/midea-all-easy-pro-series-aep2-12nxd6-i-o-klimatistiko-12-000-btu-h_3948633 Εδω μέσα έχουμε από σκασμενο 18αρι σε 15τμ και να τρέχει και να μη φτάνει σε χώρο τηγανιερα μέχρι χαλαρό 9αρι σε 60τμ με άριστες μονώσεις. Χωρίς μηχανικό τι να πούμε; Αν έχεις αμφιβολίες μιας και εσύ ξέρεις τον χώρο σου καλύτερα από εμάς, ανέβα στο αντίστοιχο 18ρι ή σε κανα aseh14kmcg. 50 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε @liakjim τελικα το voucher των 250 ειναι για ολο τον ομιλο (Plaisio-public-kotso). Αναμεσα στο Midea και σε αυτο εδω ποιο προτεινεις? και τα 12 18.000btu ειναι αλλα το Miracle ειναι το πιο Vfm απ οτι διαβασα εδω μεσα!!! Σορυ για το πρηξιμο 😕 Υ.Γ. TO TCL εχει και αυτο δωρεαν εγκατασταση!! αρα ειναι το ιδιο combo και αντι για 880 θα μου παει 750 περασμενο. Αξιζει αυτη η διαφορα των 130 να δωθει για το Midea ??? 😕 😕 😕 Θα πήγαινα στο midea all easy pro λόγω καλύτερης εγγύησης ή στο aseg18kmte ( αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω το τελευταίο). 1
Specs Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 μμ @liakjim λυθηκε...δεν ειχα δει την μπαρα κυλισης κ εκοβε μια σειρα, flampoura aseg κ tcl miracle.Mαλλον η μπαρα εμφανιστηκε οταν μπηκαν τα τελευταια δυο... 1
Pan_K Δημοσ. Τρίτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:37 μμ (επεξεργασμένο) Spoiler 4 ώρες πριν, Klausx είπε Πρώτη φορά βλέπω το Logged Usage να έχει cap/max στα 200w ακόμα και με set point 23.5 αρνείται να κάψει kWh 🤣 Τα ίδια μου κάνει και το ASEH09KMCG στην αφύγρανση. Στην ψύξη αλλάζει το πράγμα, ειδικά αν αυξήσω την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Το κάνει και το δικό σου; 3 ώρες πριν, sap00 είπε το βλέπω στα μισά του miracle III, Έδωσε πόνο σε χώρο με αυξημένα ηλιακά κέρδη χωρίς ιδιαίτερη ψύξη μέσα στο τριήμερο για να κατεβάσει γρήγορα την θερμοκρασία από 30 βαθμούς στους 26 μέσα σε 2 ώρες. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:43 μμ από Pan_K
zoranb Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, liakjim said: Γιατί αυτό ζήτησες. Δες στο manual των toshiba αν τα δείχνει. Με ενδιαφέρει εάν στο τηλεκοντρόλ φαίνεται η κατεύθυνση των περσίδων (οριζοντίως κ καθέτως) όπως φαίνεται στα Mitsubishi που έχω δεί. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:25 μμ από zoranb
cmaniac Δημοσ. Τρίτη στις 02:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:39 μμ 21 λεπτά πριν, zoranb είπε Με ενδιαφέρει εάν στο τηλεκοντρόλ φαίνεται η κατεύθυνση των περσίδων (οριζοντίως κ καθέτως) όπως φαίνεται στα Mitsubishi που έχω δεί. Εάν δεν είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες οι περσίδες, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 03:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:06 μμ 47 λεπτά πριν, zoranb είπε Με ενδιαφέρει εάν στο τηλεκοντρόλ φαίνεται η κατεύθυνση των περσίδων (οριζοντίως κ καθέτως) όπως φαίνεται στα Mitsubishi που έχω δεί. Ναι στα Mitsubishi το δείχνει αλλά δεν ξέρω σε ποια μοντέλα και επίσης δεν ξέρω σε ποιες άλλες εταιρείες το κάνει. Θέλει ψάξιμο. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ 53 λεπτά πριν, zoranb είπε Με ενδιαφέρει εάν στο τηλεκοντρόλ φαίνεται η κατεύθυνση των περσίδων (οριζοντίως κ καθέτως) όπως φαίνεται στα Mitsubishi που έχω δεί. Μπορώ να σου πω 100% ότι φαίνεται στο Ururu Sarara επειδή το έχω. Στα Midea, έχουμε στη δουλειά με κινούμενες περσίδες και δεν φαίνεται. 1
Georpap1987 Δημοσ. Τρίτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:16 μμ (επεξεργασμένο) @liakjimΤο 24αρη yukai των πεθερικων βλέπω δουλεύει καλά..στην ψύξη η αφυγρανση το έχουν; πολύ θα ήθελα να βρισκαμε και ένα edge 24αρη για παρακολούθηση..το 71zr μου στην αφυγρανση με 31 εξωτερική σήμερα σταθεροποιειται στα 400 και κάτι watt..το έχω δει να χτυπάει και για λίγο 320w..στην ψύξη δουλεύει πιο "δυνατά" με καταναλωσεις περί των 600 με 700w..επίσης όταν φτάνει στην επιθυμητή σταματάει ο εξωτερικός ανεμιστήρας ενώ ο εσωτερικός συνεχίζει σε χαμηλά watt.ολα στο auto. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:20 μμ από Georpap1987 1
vdeseris Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ 6 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Μπορώ να σου πω 100% ότι φαίνεται στο Ururu Sarara επειδή το έχω. Στα Midea, έχουμε στη δουλειά με κινούμενες περσίδες και δεν φαίνεται. Θα μπορούσε να το βλέπει και να το ρυθμίζει από την εφαρμογή εφόσον έχει βέβαια WiFi το μοντέλο που θα αγοράσει
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:23 μμ 6 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε Το 24αρη yukai των πεθερικων βλέπω δουλεύει καλά..στην ψύξη η αφυγρανση το έχουν; Είναι ψύξη, 26C ζήτηση και ανεμιστήρα χειροκίνητα 3/5. Ο ανεμιστήρας δυστυχώς δεν κλείνει στο off.
dimkir Δημοσ. Τρίτη στις 03:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:33 μμ 6 ώρες πριν, liakjim είπε Πρόκειται για ενιαίο χώρο; Έχεις όντως 5 εξωτερικές πόρτες - μπαλκονόπορτες και 11 παράθυρα; Από προτάσεις, aseg24kmte ή mitsubishi heavy 71 Ναι όντως τόσες είναι, όσο αφορά τις προτάσεις aseg24kmte ή mitsubishi heavy 71 ενεργειακά δεν είναι ποιο κοστοβωρες και με χαμηλότερο βαθμό seer τα κινέζικα που προανέφερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα