Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/6/2025 στις 9:44 ΠΜ, liakjim είπε

Αν μπορείς ανέβα στο edge. Εναλλακτικά δες το aseg24kmte αν δεν σε πειράζει να μην έχεις τάφο κλιματιστικό και με προτεραιότητα στην οικονομία στη χρήση.  

Αλήθεια, @flampouras πως το κρίνεις το aseg24kmte από άποψη θορύβου;

Επειδή ακόμα δεν έχω καταλήξει και το σκέφτομαι, όταν λέμε aseg24kmte εννοούμε το σετάκι ASEG24KMTE/AOEG24KMTA;

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

33 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Ξερει μηπως κανει τι κανει το κουμπι GEN στο remote του TCL miracle,πατωντας το βγαζει L1,L2 L3;;;;κατι με το επιπεδο ρευματος καταλαβαινω,εαν ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω ποια ειναι η σωστη τιμη.

Στο off η καταναλωση επεσε απο τα 127 στα 116 watt αν βοηθαει καπου αυτο.

Πνιγει την ισχυ του συμπιεστη σε περιπτωση που δουλευεις Η/Ζ. generator mode. L1 50% ισχυς L2 75 και L3 100%

Επεξ/σία από kaklikos
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Πνιγει την ισχυ του συμπιεστη σε περιπτωση που δουλευεις Η/Ζ. generator mode. L1 50% ισχυς L2 75 και L3 100%

Ευχαριστω,το διαβασα κ στο manual,σε απλα πραγματα που πρεπει να το εχω;επηρεαζει καταναλωση;ψυξη;υπαρχει σωστη ρυθμιση αναλογα με κατι;

Δημοσ.

Παιδιά τέλος το ψάξιμο και για μένα!!! Μετά το midea all easy pro 18000 BTU για τη σαλονοκουζινα αγοράσα σήμερα και το miracle III 12000BTU για το δωμάτιο🙂🙂🙂

Θέλω βοήθεια για μετρήσεις και γραφήματα που βάζω κάποιους να έχουν εδώ μέσα🙂🙂🙂

Για να δούμε τι κάναμε τέλικα!!!

Ευχαριστώ όλο το φόρουμ και τους διδάκτορες εδώ μέσα @liakjim @Pan_K κλπους ΠΟΥ ξεχνάω 😁😁😁

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, gangel είπε

Επειδή ακόμα δεν έχω καταλήξει και το σκέφτομαι, όταν λέμε aseg24kmte εννοούμε το σετάκι ASEG24KMTE/AOEG24KMTA;

Ναι

1 ώρα πριν, akiskar123 είπε

Ξερει μηπως κανει τι κανει το κουμπι GEN στο remote του TCL miracle,πατωντας το βγαζει L1,L2 L3;;;;κατι με το επιπεδο ρευματος καταλαβαινω,εαν ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω ποια ειναι η σωστη τιμη.

Στο off η καταναλωση επεσε απο τα 127 στα 116 watt αν βοηθαει καπου αυτο.

Βάζει κόφτη στο μέγιστο ρεύμα που μπορεί να τραβήξει. 

35 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Ευχαριστω,το διαβασα κ στο manual,σε απλα πραγματα που πρεπει να το εχω;επηρεαζει καταναλωση;ψυξη;υπαρχει σωστη ρυθμιση αναλογα με κατι;

Μόνο αν έχεις λόγο να μην ανεβάζει ρεύμα πχ άλλες συσκευές στην ίδια γραμμή. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, akiskar123 said:

1462025113322.jpg.b26573bfbc7c2d4ba51e542b5db9ddec.jpg

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Specs είπε

Ποιο TCL Miracle ακριβως εχεις?

III 12αρι,το εκλεισα το GEN κ τωρα ειναι σταθερα στα 112 watt,οχι οτι ειναι τρελη διαφορα απ΄τα 

130 που τραβουσε πριν απλα το αναφερω.

image.png.a23dddde504328e45fa2e85cb7376cd0.png

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akiskar123 είπε

III 12αρι,το εκλεισα το GEN κ τωρα ειναι σταθερα στα 112 watt,οχι οτι ειναι τρελη διαφορα απ΄τα 

130 που τραβουσε πριν απλα το αναφερω.

image.png.a23dddde504328e45fa2e85cb7376cd0.png

Δεν επηρεάζει η ρύθμιση τα ελάχιστα watts. Είπαμε τι είναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, akiskar123 said:

Ναι το πιασα.

Boλευει ομως στην εκκινηση, να γλιτωσεις τα ψηλα watt, θε ξεκιναει στρωτα, δεν νομιζω θα δεις με αυτο ενεργοποιημενο 800w οπως πριν. Δοκιμασε το κ πες μας. Δεν ξερω σε ποια Watt ειναι η αναφορατου περιορισμου σε ποσοστα, μια δοκιμη θα δειξει. Συνηθως ειναι ως προς το  Max, δηλαδη αν εχεις ενα 9ρι που παει μεχρι 1500w στο τερμα κ εχεις επιλεξει 30% , δεν θα ξεκινησει με πανω απο 1500χ30%=450watt...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Η εξαγορά της Toshiba air conditioning από την carrier πώς επηρεάζει άραγε τα νέα μοντέλα;

Κάτσε να βγουν πρώτα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, liakjim είπε

Εμείς εδώ δείχνουμε κατανόηση...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.gif.fd258f421fbead061c1b605138a6cc0f.gif

😋

Σε 90 χρονών ανθρώπους είναι προφανές ότι θα κάνεις επένδυση τουλάχιστον 7ετιας.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Ελπίζω να μην γίνουν φασον σαν τα carrier.

Το θεωρώ μάλλον απίθανο

ΥΓ  Είναι που θα τον έφτιαχναν τον τίτλο... Καλέ κάνει η midea και διαμαρτυρήθηκε.  Θα έπρεπε να διορθωθεί η είδηση εμφανώς και στον τίτλο και στο κείμενο.. Αυτό το "μάρκας που πωλείται και στην Ελλάδα" στον διορθωμένο τίτλο θα έπρεπε να λείπει για μένα. Σωστό είναι τυπικά, αν και ποτέ δεν γράφουμε ή μιλάμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά θεωρώ ότι και πάλι μπορεί να μπερδευτεί κάποιος

https://cibum.gr/oikiaka/katanalotis/h-diamartyria-tis-midea-gia-tin-dimosieysi-anaklisis-klimatistikon-tis-stin-agora-ton-ipa-me-anafora-pos-mporei-na-proklithei-sygchysi-stoys-eyropaioys-kai-ellines-katanalotes-apo-to-dimosieyma/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...