liakjim Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 57 λεπτά πριν, Pan_K είπε Fujitsu ASEH09KMCG στα 579 με εγκατάσταση από το Πλαίσιο ή Daikin ATXC25D στα 483,5 χωρίς εγκατάσταση από την alphaclima https://www.alphaclimagr.gr/product/1420557/daikin-siesta-atxc25d-arxc25d-9-000-btu-h-inverter.html?ref=bestprice.gr για παιδικό υπνοδωμάτιο; Κυρίως ψύξη τα βράδια του καλοκαιριού και περιστασιακή θέρμανση, όταν η κεντρική δεν επαρκεί. Τι λέτε; Ρωτάω γιατί ποτέ δεν είχα Daikin στην κατοχή μου... Ο μικρός ξύπνησε σήμερα στις 4πμ όταν το Inventor έδινε πόνο (κρακ-κρακ-κρακ). Το παιδί είδε εφιάλτη και το κλιματιστικό έδινε την κατάλληλη ακουστική υπόκρουση. Σκέφτηκα, άι σιχτίρ! Για πόσο θα το ανέχομαι πια αυτό το άθλιο inventor Premium 9άρι. Θα ψήφιζα Fujitsu. 1 1
Pan_K Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα ψήφιζα Fujitsu. Κι εγώ για εκεί ήμουν, αλλά το πρωί είχε εξαντληθεί από το Πλαίσιο. Οπότε έπεσα σε αυτήν την προσφορά με το Daikin. Παίρνω, λοιπόν, στην Alphaclima, και μου λένε ότι έχει εξαντληθεί και το συγκεκριμένο, αν και δεν ήταν πολύ πειστικοί, διότι εμφανιζόταν κανονικά στην ιστοσελίδα τους και πράγματι, το παρήγγειλα με αντικαταβολή, και επιπλέον μου πρότειναν με επιμονή αυτό εδώ: https://www.alphaclimagr.gr/product/1409088/daikin-sensira-ftxf25a-rxf25a-9-000-btu-a-inverter.html που είναι λέει πιο καινούριο και ότι σε 4-5 χρόνια δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά για το ATXC25D, μιας και θα αποσυρθεί άμεσα. Ομολογώ ότι δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση το συγκεκριμένο κατάστημα, από το οποίο έχω παραγγείλει στο παρελθόν το Toshiba Edge. Αναφέρω τα παραπάνω για να έχει κανείς κάποια πράγματα υπόψιν πριν αγοράσει από εκεί. Για καλή μου τύχη επανεμφανίστηκε ένα τελευταίο Fujitsu ASEH09KMCG στο Πλαίσιο και το παρήγγειλα με άτοκες δόσεις. Πιο καινούριο μοντέλο, πιο μεγάλη εγγύηση, wifi, καλύτερες επιδόσεις με (ίσως) πιο θορυβώδη εξωτερική μονάδα. Απλά ήθελα μία επιβεβαίωση πριν το αγοράσω, και είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ, πριν κάνω την αγορά, μιας και δεν έχω εμπειρία από Daikin. Το Inventor Premium θα προσπαθήσω να το πουλήσω. Επεξ/σία 4 Απριλίου από Pan_K
badbalc Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπερα σας, με ειχατε βοηθησει εξαιρετικα να αγορασω aircon για το σαλονι πριν απο ενα χρονο! Ευχαριστω πολυ! Επιστρεφω για aircon στο υπνοδωματιο λοιπον, μιας και δεν παλέυεται το καλοκαιρι καθολου! Εχουμε και λεμε για απωλιες: 3515.33 Watt, 3023.18 Kcal/h, 175.77 Watt/m^2, 151.16 Kcal/h/m^2 Ελεγα να παρω ενα 12αρι; Αυτο μου προτεινε ο ψυκτικος μου δηλαδη. Αλλα δεν ξερω ποια μαρκα! Και το ερωτηματολογιο! Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 900 EUR Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νεα αγορα Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Αδιαφορο εφοσων δεν επηρεασει την εγγυηση Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 80% ψυξη / 20% θερμανση Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: Αποκλειστικη πηγη ψυξης / Μη-αποκλειστικη πηγη θερμανσης Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Φυσικο αεριο για θερμανση Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Υπνοδωματιο Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ) Κεντρο Αθηνας (Παγκρατι) Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αθορυβο μιας και ειναι υπνοδωματιο. Δεν με ενδιαφερει το wifi. Δεν ξερω τι ειναι ο ιονιστης ή αν ειναι καλο feature. Ευχαριστω πολυ!!!!!! <3
liakjim Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 10 λεπτά πριν, badbalc είπε Καλησπερα σας, με ειχατε βοηθησει εξαιρετικα να αγορασω aircon για το σαλονι πριν απο ενα χρονο! Ευχαριστω πολυ! Επιστρεφω για aircon στο υπνοδωματιο λοιπον, μιας και δεν παλέυεται το καλοκαιρι καθολου! Εχουμε και λεμε για απωλιες: 3515.33 Watt, 3023.18 Kcal/h, 175.77 Watt/m^2, 151.16 Kcal/h/m^2 Ελεγα να παρω ενα 12αρι; Αυτο μου προτεινε ο ψυκτικος μου δηλαδη. Αλλα δεν ξερω ποια μαρκα! Και το ερωτηματολογιο! Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 900 EUR Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νεα αγορα Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Αδιαφορο εφοσων δεν επηρεασει την εγγυηση Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 80% ψυξη / 20% θερμανση Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: Αποκλειστικη πηγη ψυξης / Μη-αποκλειστικη πηγη θερμανσης Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Φυσικο αεριο για θερμανση Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Υπνοδωματιο Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ) Κεντρο Αθηνας (Παγκρατι) Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αθορυβο μιας και ειναι υπνοδωματιο. Δεν με ενδιαφερει το wifi. Δεν ξερω τι ειναι ο ιονιστης ή αν ειναι καλο feature. Ευχαριστω πολυ!!!!!! <3 Βάλε μας όλες τις απαντήσεις από την εφαρμογή απωλειών να δούμε κάτι. 38 λεπτά πριν, Pan_K είπε Κι εγώ για εκεί ήμουν, αλλά το πρωί είχε εξαντληθεί από το Πλαίσιο. Οπότε έπεσα σε αυτήν την προσφορά με το Daikin. Παίρνω, λοιπόν, στην Alphaclima, και μου λένε ότι έχει εξαντληθεί και το συγκεκριμένο, αν και δεν ήταν πολύ πειστικοί, διότι εμφανιζόταν κανονικά στην ιστοσελίδα τους και πράγματι, το παρήγγειλα με αντικαταβολή, και επιπλέον μου πρότειναν με επιμονή αυτό εδώ: https://www.alphaclimagr.gr/product/1409088/daikin-sensira-ftxf25a-rxf25a-9-000-btu-a-inverter.html που είναι λέει πιο καινούριο και ότι σε 4-5 χρόνια δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά για το ATXC25D, μιας και θα αποσυρθεί άμεσα. Ομολογώ ότι δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση το συγκεκριμένο κατάστημα, από το οποίο έχω παραγγείλει στο παρελθόν το Toshiba Edge. Αναφέρω τα παραπάνω για να έχει κανείς κάποια πράγματα υπόψιν πριν αγοράσει από εκεί. Για καλή μου τύχη επανεμφανίστηκε ένα τελευταίο Fujitsu ASEH09KMCG στο Πλαίσιο και το παρήγγειλα με άτοκες δόσεις. Πιο καινούριο μοντέλο, πιο μεγάλη εγγύηση, wifi, καλύτερες επιδόσεις με (ίσως) πιο θορυβώδη εξωτερική μονάδα. Απλά ήθελα μία επιβεβαίωση πριν το αγοράσω, και είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ, πριν κάνω την αγορά, μιας και δεν έχω εμπειρία από Daikin. Το Inventor Premium θα προσπαθήσω να το πουλήσω. Έχω το atxc25b στο παιδικό δωμάτιο. Αν και είναι οικονομικό, δεν μου αρέσει γιατί σε κάθε off που κάνει ακούγεται ένα γουργουρητό από το φρεον και είναι ενοχλητικό. Υπόψιν ότι δεν ξέρω αν κάνει μόνο σε εμένα και δεν ξέρω αν γίνεται και στο atxc25d οπότε θα πρέπει να πουν άλλα μέλη που το έχουν. 1
efib Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pan_K είπε Κι εγώ για εκεί ήμουν, αλλά το πρωί είχε εξαντληθεί από το Πλαίσιο. Οπότε έπεσα σε αυτήν την προσφορά με το Daikin. Παίρνω, λοιπόν, στην Alphaclima, και μου λένε ότι έχει εξαντληθεί και το συγκεκριμένο, αν και δεν ήταν πολύ πειστικοί, διότι εμφανιζόταν κανονικά στην ιστοσελίδα τους και πράγματι, το παρήγγειλα με αντικαταβολή, και επιπλέον μου πρότειναν με επιμονή αυτό εδώ: https://www.alphaclimagr.gr/product/1409088/daikin-sensira-ftxf25a-rxf25a-9-000-btu-a-inverter.html που είναι λέει πιο καινούριο και ότι σε 4-5 χρόνια δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά για το ATXC25D, μιας και θα αποσυρθεί άμεσα. Ομολογώ ότι δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση το συγκεκριμένο κατάστημα, από το οποίο έχω παραγγείλει στο παρελθόν το Toshiba Edge. Αναφέρω τα παραπάνω για να έχει κανείς κάποια πράγματα υπόψιν πριν αγοράσει από εκεί. Για καλή μου τύχη επανεμφανίστηκε ένα τελευταίο Fujitsu ASEH09KMCG στο Πλαίσιο και το παρήγγειλα με άτοκες δόσεις. Πιο καινούριο μοντέλο, πιο μεγάλη εγγύηση, wifi, καλύτερες επιδόσεις με (ίσως) πιο θορυβώδη εξωτερική μονάδα. Απλά ήθελα μία επιβεβαίωση πριν το αγοράσω, και είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ, πριν κάνω την αγορά, μιας και δεν έχω εμπειρία από Daikin. Το Inventor Premium θα προσπαθήσω να το πουλήσω. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις άλλο κατάστημα για αγορά. Δεν θέλω να επεκταθω άλλο, αλλά αν έρθει με πρόβλημα τότε καλά ξεμπερδεματα... Ρίξε και μια ματιά στις αξιολογήσεις για να δεις πως μιλάνε στους πελάτες. 24 λεπτά πριν, liakjim είπε Έχω το atxc25b στο παιδικό δωμάτιο. Αν και είναι οικονομικό, δεν μου αρέσει γιατί σε κάθε off που κάνει ακούγεται ένα γουργουρητό από το φρεον και είναι ενοχλητικό. Υπόψιν ότι δεν ξέρω αν κάνει μόνο σε εμένα και δεν ξέρω αν γίνεται και στο atxc25d οπότε θα πρέπει να πουν άλλα μέλη που το έχουν. Το ακούω και εγώ το γουργουρητο που λες και χαίρομαι που δεν είναι ελλατωματικο, μετά από όσα τράβηξα μέχρι να αποκτήσω refurbished στην τιμή brand new. Το atxc35d δουλεύει χωρίς on/off με ζητούμενη 23c (21c στο ύψος γραφείου γιατί είναι ψηλοταβανο), όταν είχα ζητούμενη 21c (19c ύψος γραφείου), εκείνο την έπιανε σχετικά γρήγορα και μετά αρχίζε τα απανωτά on/off με το ενοχλητικό γουργουρητο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το 12αρι είναι μεγάλο για το δωμάτιο και εν τέλει χρειάζεται 9αρι για να δουλεύει στρωτά στην επιθυμητή θερμοκρασία; Επεξ/σία 4 Απριλίου από efib 2 1 1
uncle_nontas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το ATXC35D στο σαλόνι πάντως δεν ακούγεται. Επειδή όμως καταλαβαίνω ποιο "γουργουρητο" εννοείς, ίσως σε δωμάτιο να είναι ενοχλητικό για κάποιον, παρότι (ξαναλέω, στο σαλόνι) μου φαίνεται ανεπαίσθητο. Πάντως είμαι τόσο ευχαριστημένος, που αν έπαιρνα τώρα για το δωμάτιο, atxc25d θα έπαιρνα. Ήρθε κ ο πρώτος λογαριασμός με τα κλιματιστικά να δουλεύουν 24/7, ζάχαρη! 43 λεπτά πριν, efib είπε Θα σου πρότεινα να επιλέξεις άλλο κατάστημα για αγορά. Δεν θέλω να επεκταθω άλλο, αλλά αν έρθει με πρόβλημα τότε καλά ξεμπερδεματα... Ρίξε και μια ματιά στις αξιολογήσεις για να δεις πως μιλάνε στους πελάτες. Το ακούω και εγώ το γουργουρητο που λες και χαίρομαι που δεν είναι ελλατωματικο, μετά από όσα τράβηξα μέχρι να αποκτήσω refurbished στην τιμή brand new. Το atxc35d δουλεύει χωρίς on/off με ζητούμενη 23c (21c στο ύψος γραφείου γιατί είναι ψηλοταβανο), όταν είχα ζητούμενη 21c (19c ύψος γραφείου), εκείνο την έπιανε σχετικά γρήγορα και μετά αρχίζε τα απανωτά on/off με το ενοχλητικό γουργουρητο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το 12αρι είναι μεγάλο για το δωμάτιο και εν τέλει χρειάζεται 9αρι για να δουλεύει στρωτά στην επιθυμητή θερμοκρασία; Αν σκεφτείς ότι εγώ με το 12αρι θερμαίνω σαλοκουζίνα ΚΑΙ υπνοδωμάτιο (αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα) λόγω πλήρους ανεπάρκειας του Toyotomi, και πως το 12αρι σε αυτές τις συνθήκες δουλεύει like a charm, ναι, νομίζω πως το 9αρι θα ήταν καλύτερη επιλογή. Εντελώς μπακαλιστικα ωστόσο. Επεξ/σία 4 Απριλίου από uncle_nontas 1
MikhailBakurin Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Έχω την αίσθηση ότι το ATXCXXX θέλει μακρά σωλήνωση. Ακούω κι εγώ γουργουρητό σε αυτό που έχει αυστηρά 3μετρη. (25d) Το 35c που έχω σε άλλο σπίτι με 6-7μετρη, πάει τρένο. Δεν ακούγεται ποτέ, δεν τρίζει ποτέ, έχει ακόμα υψηλότερη θερμική άνεση, παρόλο που στο εν λόγω σπίτι είναι ελαφρώς υποδιαστασιολογημένο (φέτος στα συνεχόμενα 5άρια με συννεφιά της Αθήνας με κρέμασε λίγο, δε μου πετύχαινε εύκολα 22, αλλά περίπου 20-21, όσο ψηλά κι αν το έβαζα. Χώρια η φασαρία! ). Εγώ θα το έβαζα πάντως σε δωμάτιο, δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν καίει τίποτα (ειδικά σε θέρμανση - ψύξη όλα τα καινούρια καλά είναι) και το όποιο του περιστασιακό κρακα-κρακα λύνεται με 1-2 φάπες (σοβαρολογώ). 1
uncle_nontas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Να δω πότε θα θυμηθώ να συνδέσω το module εν τω μεταξύ. 21 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Έχω την αίσθηση ότι το ATXCXXX θέλει μακρά σωλήνωση. Ακούω κι εγώ γουργουρητό σε αυτό που έχει αυστηρά 3μετρη. (25d) Το 35c που έχω σε άλλο σπίτι με 6-7μετρη, πάει τρένο. Δεν ακούγεται ποτέ, δεν τρίζει ποτέ, έχει ακόμα υψηλότερη θερμική άνεση, παρόλο που στο εν λόγω σπίτι είναι ελαφρώς υποδιαστασιολογημένο (φέτος στα συνεχόμενα 5άρια με συννεφιά της Αθήνας με κρέμασε λίγο, δε μου πετύχαινε εύκολα 22, αλλά περίπου 20-21, όσο ψηλά κι αν το έβαζα. Χώρια η φασαρία! ). Εγώ θα το έβαζα πάντως σε δωμάτιο, δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν καίει τίποτα (ειδικά σε θέρμανση - ψύξη όλα τα καινούρια καλά είναι) και το όποιο του περιστασιακό κρακα-κρακα λύνεται με 1-2 φάπες (σοβαρολογώ). Αυτό με τη σωλήνωση να ξέρεις μου το είπε και φίλος τεχνικός.
kva21 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Πιθανόν να έχει απαντηθεί σε προγενέστερο χρόνο η ερώτηση μου. Αλλά θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με κλιματιστικά που φέρνουν φρέσκο αέρα τύπου tcl c-fresh .. τι λένε αυτά; Είναι χρήσιμα σε σπίτια με θέματα υγρασίας ή μούχλας;
Pan_K Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Pan_K είπε μου πρότειναν με επιμονή αυτό εδώ: https://www.alphaclimagr.gr/product/1409088/daikin-sensira-ftxf25a-rxf25a-9-000-btu-a-inverter.html Γι' αυτό που μου πρότειναν, που υποτίθεται είναι καινούριο μοντέλο και είδα ότι έχει χειρότερα χαρακτηριστικά και αρκετά υψηλότερη τιμή καμιά κουβέντα; Το έχει κανείς ακουστά; Ρωτάω περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. 1 ώρα πριν, efib είπε Θα σου πρότεινα να επιλέξεις άλλο κατάστημα για αγορά. Δεν θέλω να επεκταθω άλλο, αλλά αν έρθει με πρόβλημα τότε καλά ξεμπερδεματα... Ρίξε και μια ματιά στις αξιολογήσεις για να δεις πως μιλάνε στους πελάτες. Πάντως με έπιασε τρελή ανασφάλεια μετά από την επικοινωνία μου μαζί τους και είχα έντονα την αίσθηση ότι θα μου έρθει κανένα χρέπι. Ακύρωσα την παραγγελία και πήγα τελικά στο Πλαίσιο και στο Fujitsu. Επεξ/σία 4 Απριλίου από Pan_K 3
liakjim Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Pan_K είπε Γι' αυτό που μου πρότειναν, που υποτίθεται είναι καινούριο μοντέλο και είδα ότι έχει χειρότερα χαρακτηριστικά και αρκετά υψηλότερη τιμή καμιά κουβέντα; Το έχει κανείς ακουστά; Δεν νομίζω να έχουμε feedback. Πάντως δεν βλέπω γιατί να το προτιμούσε κάποιος. 3 λεπτά πριν, Pan_K είπε πήγα τελικά.....στο Fujitsu. Ελπίζω με shelly gen 3 μετρητή Επεξ/σία 4 Απριλίου από liakjim
Pan_K Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Μόλις τώρα, liakjim είπε Ελπίζω με shelly gen 3 μετρητή of course!!!😉 1
efib Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Ευχαριστώ, παιδιά. Θα μεταφέρω το 12αρι σε άλλο δωμάτιο και θα βάλω το 9αρι kmcg στην θέση του. Για να δούμε τι θα κάνει το Fujitsu. Το atxc35d ήταν τρομερό και στην θέρμανση. Αν τα κάνει αυτά ένα entry level Daikin, τότε τι θα κάνει ένα κλιματιστικό από το πάνω ράφι; Έχω εκπλαγεί από την οικονομική θέρμανση που προσφέρει 2 1
badbalc Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakjim είπε Βάλε μας όλες τις απαντήσεις από την εφαρμογή απωλειών να δούμε κάτι. Επισυναπτω ολες τις απαντησεις. Ευχαριστω! Επεξ/σία 4 Απριλίου από badbalc
liakjim Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 λεπτά πριν, badbalc είπε Επισυναπτω ολες τις απαντησεις. Ευχαριστω! Του 75 κατοικία. Έχεις μόνωση στους τοίχους και ταβάνια για να είσαι πλημελής; Πάντως ναι, θα έβαζα 12άρι. Για πάρτους τηλέφωνο μήπως στο βρουν https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/fujitsu-km-series-aseh12kmcg-aoeh12kmcg-klimatistiko-12-000-btu-h_4542924
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα