Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Λεπτομέρειες σε λίγο. 

γιατι οταν φερνω δικους μου μαστορες, απλα ψεκαζουν με μια βλακεια σαν αζαξ και δεν πλενουν οπως αυτος εδω?

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Specs είπε

αυτος εδω ειναι ο ιδιοκτητης και ειναι o liakjim...

δηλαδη μαστορας να το κανει αυτο δεν υπαρχει? πρεπει να εχεις μερακι μονος?

Δημοσ.
Just now, fidepab982 said:

Φυσικα υπαρχουν πολλοι πλεον...ζητας να εχει ελεφαντακι (η σακουλα που τα μαζευει) και πλυστικο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Specs είπε

Νομισα αρχισες το home assistance και σε επιπεδο hardware...😅

Τα ψυκτικά τα αφήνω στον ειδικό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, fidepab982 said:

Φυσικα υπαρχουν πολλοι πλεον...ζητας να εχει ελεφαντακι (η σακουλα που τα μαζευει) και για πλυστικο  αρκει να εχει ενα τετοιο η παρομοιο Bosch Fontus KAI NA ΞΕΡΕΙ να το χειριζεται...

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

Ο εξω αισθητηρας, που τον εχουν στην "πλατη" τα κλιματιστικα, οταν λειτουργει επειδη ειναι στην εισοδο αερα, η ροη του αλλαζει την θερμοκρασια του, ελαφρως αν ειναι μονωμενο σε πλαστικο "κυπελλακι". Τοσο μεγαλη διακυμανση απορω...γιατι καλιστα θα μπορουσε να δινει ενδειξεις αλαλλουμ στον επεξεργαστη κ στην συνεχεια η συμπεριφορα να ειναι αναλογη.

Θυμάμαι ότι οι εξωτερικές μονάδες είναι λίγο στριμωγμένες τόσο μεταξύ τους, όσο και πίσω από την τέντα. Γι αυτό υπέθεσα ότι δεδομένης της εγκατάστασης, ακόμα και αν ο αισθητήρας είναι στην πλάτη, δεν αποφεύγει να μετρήσει ως έναν βαθμό και την αύξηση θερμοκρασίας από την λειτουργία του συμπιεστή. Αλλά πάλι, θυμάμαι ένα εξωτερικό θερμόμετρο ακριβείας να καταγράφει αλλαγές στην υγρασία και θερμοκρασία κατά την λειτουργία του συμπιεστή από 10 μέτρα απόσταση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

αυτο το βλεπεις μεσα απο την εφαρμογη?

Αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή δείχνει μόνο την εσωτερική και τη ζητούμενη. Εγώ το έχω σύνδεση με home -assistant και τα βλέπω εκεί 

Δημοσ.
Just now, tzagaritos said:

Αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή δείχνει μόνο την εσωτερική και τη ζητούμενη. Εγώ το έχω σύνδεση με home -assistant και τα βλέπω εκεί

Δηλαδη η ενδειξη εξωτερικης θερμοκρασιας απο ποιο σημειο ειναι?

Δημοσ.

Καλησπέρα, Θα ήθελα μια πρόταση για 24άρι που να έχει και αφύγρανση για να αντικαταστήσω και τον αφυγραντήρα. ΄Χωρος 68τμ. Ψάχνω Ψάχνω διάφορα και δεν καταλήγω...

https://www.skroutz.gr/s/54575918/AUX-C-Series-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-WiFi.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/52854935/Hisense-eCool-Smart-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A.html

https://www.skroutz.gr/s/35600160/Midea-All-Easy-Pro-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-Ionisti-kai-WiFi.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/54960329/Toyotomi-Gosai-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-Ionisti-kai-WiFi-Whisper-White.html?product_id=216342029&sponsored=listing#reviews

Με ενδιαφέρει να έχει αφύγρναση προγραμμα σκέτο, και να έχει καλή τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα. Αν έχετε και άλλη πρόταση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, fsbmaniac said:

για να αντικαταστήσω και τον αφυγραντήρα. ΄Χωρος 68τμ.

Ο αφυγραντηρας ΔΕΝ κρυωνει τον αερα στον χωρο, δεν αλλαζει την θερμοκρασια του χωρου δηλαδη, ειναι διαφορετικη η αφυγρανση των κλιματιστικων που ΟΛΑ εχουν τετοιο σκετο προγραμμα αλλα στην ψυξη κανουν αφυγρανση εστι κι αλλιως.

Τι τυπος ειναι ο αφυγραντηρας, ζεολιθου η οχι? για δωσε στοιχεια κ κυριως γιατι θες να τον αντικαταστησεις.

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Specs είπε

Δηλαδη η ενδειξη εξωτερικης θερμοκρασιας απο ποιο σημειο ειναι?

Δεν ξέρω τεχνικές λεπτομέριες. Την δείχνει πάντως το Fujitsu Airstage integration στο home-assistant

Spoiler

image.png.b380580df1b70cbaa17ea50d314bf98c.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...