Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, konosl2 είπε

Το εβαλα να τρεξει μιση ωρα στο cool στους 18C οπως μου ειπε ο ψυκτικος μεχρι να παρει μπρος.

Κανονικά ο ψυκτικός δεν φεύγει αν δεν πάρει μπρος το μηχάνημα. Φοβάμαι ότι την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια γιατί είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αυτό που περιγράφεις δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, αλλά αφήνει πολλά περιθώρια μλκίας από πλευράς ψυκτικού.

Επεξ/σία από Pan_K
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, konosl2 είπε

Δεν γυρνάει. Γύρισε για μια στιγμή και σταμάτησε 

Δεν είναι φυσιολογικό. Αναβοσβήνει κάποιο ή κάποια από τα λαμπάκια στην πρόσοψη;

@Klausx τι πρέπει να κάνει; Μήπως το χειροκίνητο test mode;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είναι φυσιολογικό. Αναβοσβήνει κάποιο ή κάποια από τα λαμπάκια στην πρόσοψη;

@Klausx τι πρέπει να κάνει; Μήπως το χειροκίνητο test mode;

Στο cool powerful mode δουλευει κανονικα η εξωτερικη μοναδα αλλα δεν ειναι ψυχρος ο αερας. Δεν αναβαει καποιο λαμπακι περα απο το ON και το WiFi

Επεξ/σία από konosl2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konosl2 είπε

Στο cool powerful mode δουλευει κανονικα η εξωτερικη μοναδα αλλα δεν ειναι ψυχρος ο αερας.

Αναβοσβήνει κάποιο ή κάποια από τα λαμπάκια στην πρόσοψη;

Δες εδώ

https://webstore.uk.fujitsu-general.com/2-5kw-wall-mounted-indoor-unit-r32-aseh09kmcg

Κάνε το test run στη σελ 11 και δες αν έχει ανάψει κάποιο error code που έχει στη σελ 12. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, konosl2 είπε

Στο cool powerful mode δουλευει κανονικα η εξωτερικη μοναδα αλλα δεν ειναι ψυχρος ο αερας. Δεν αναβαει καποιο λαμπακι περα απο το ON και το WiFi

Έχεις ένα tapo να δεις πόσο ρεύμα τραβάει; Όχι πως έχει και σημασία, αλλά εμένα, σε αντίστοιχη περίπτωση, ήταν στα 14w και είχε πρόβλημα η πλακέτα.

Δες στο manual πως μπορείς να κάνεις το error test και δες τι έχει. Γύρισε το πίσω εάν έχει πρόβλημα η πλακέτα και μην δεχτείς επισκευή (υπαναχώρηση για πιο εύκολα - εφόσον η σύμβαση έγινε από απόσταση, αλλιώς νόμιμη εγγύηση αν η σύμβαση δεν έγινε από απόσταση).

Δεν πλήρωσες refurbished σε τιμή brand new. Και τουλάχιστον τα refurbished τα επισκευάζουν σε ελεγχόμενες συνθήκες, όχι μεσα στην σκόνη. 

Επεξ/σία από efib
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, konosl2 είπε

Καλησπερα παιδια. Μου βαλανε σημερα ενα ASEH09KMCG. Αλλα εχω ενα προβλημα. Το εβαλα να τρεξει μιση ωρα στο cool στους 18C οπως μου ειπε ο ψυκτικος μεχρι να παρει μπρος. Το προβλημα μου ειναι οτι 3-4 ωρες μετα ακομα δεν βγαζει ψυχρό-παγωμενο αερα. Ειναι απλα σαν να εχω εναν κλασικο ανεμιστηρα ανοιχτο.

Λειτουργια cool, δοκιμασα full ανεμιστηρα, λειτουργια powerful, auto ανεμιστηρα αλλα τιποτα.

Δοκιμασα και λειτουργια heat ετσι για πλακα και εκει οχι μονο δεν βγαζει ζεστο αλλα σχεδον καθολου αερα.

Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;

Κάνει θόρυβο η εξωτερική μονάδα; Μπορεί να είναι αρκετά πράγματα αν θες βάλε φωτογραφία εσωτερικού / εξωτερικού μηχανήματος μήπως φαίνεται κάτι πολύ λάθος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Klausx είπε

Κάνει θόρυβο η εξωτερική μονάδα; Μπορεί να είναι αρκετά πράγματα αν θες βάλε φωτογραφία εσωτερικού / εξωτερικού μηχανήματος μήπως φαίνεται κάτι πολύ λάθος.

Στο powerful mode ναι. Στο heat 30C τιποτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πάντως το perfera δείχνει τα δόντια του στη ψύξη:

Το Toshiba Edge 10Κ σήμερα δεν ήταν σε φόρμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Έπαιζε σταθερά στα 145 watt περίπου με το EER να κυμαίνεται μεταξύ 4,5 και 6,7 με εξωτερική 27 - 30 βαθμούς. Δεν άλλαζε κάτι είτε το έβαζα σε αφύγρανση είτε σε ρύθμιση ψύξης 25 βαθμούς με ταχύτητα quiet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Pan_K είπε

Το Toshiba Edge 10Κ σήμερα δεν ήταν σε φόρμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Έπαιζε σταθερά στα 145 watt περίπου με το EER να κυμαίνεται μεταξύ 4,5 και 6,7 με εξωτερική 27 - 30 βαθμούς. Δεν άλλαζε κάτι είτε το έβαζα σε αφύγρανση είτε σε ρύθμιση ψύξης 25 βαθμούς με ταχύτητα quiet.

Τώρα μου θύμισες ότι πρέπει να κολλήσω στη φτερωτή του asyg24kmta ένα νέο μαγνητάκι μιας και το άλλο έφυγε από το ελεφαντάκι. 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αναβοσβήνει κάποιο ή κάποια από τα λαμπάκια στην πρόσοψη;

Δες εδώ

https://webstore.uk.fujitsu-general.com/2-5kw-wall-mounted-indoor-unit-r32-aseh09kmcg

Κάνε το test run στη σελ 11 και δες αν έχει ανάψει κάποιο error code που έχει στη σελ 12. 

Στο Manual; δεν βλεπω κατι για test mode. Απο οτι καταλαβα παντως δουλευει μονο ο ανεμιστηρας ουσιαστικα. Ουτε ψυξη ουτε θερμανση. Θα καλεσω αυριο κωτσο να δω τι θα μου πουν..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konosl2 είπε

Στο Manual; δεν βλεπω κατι για test mode. Απο οτι καταλαβα παντως δουλευει μονο ο ανεμιστηρας ουσιαστικα. Ουτε ψυξη ουτε θερμανση. Θα καλεσω αυριο κωτσο να δω τι θα μου πουν..

Συγγνώμη, έβαλα λάθος λινκ

https://webstore.uk.fujitsu-general.com/product/attachment/ASEH09KMCG/installation manual.pdf

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πάντως το perfera δείχνει τα δόντια του στη ψύξη:

image.png.1fc693d53f5ba363cbff491e69848ed9.png

Ωωωω

5 ώρες πριν, sap00 είπε

Άδικο έχει? Ποιο από τα σημερινά θα δουλεύει άψογα το 2048 ? 

Λες να την αφήσω ήσυχη; 😂

Το ρημάδι δεν λέει να χαλάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...