liakjim Δημοσ. χθες στις 01:12 μμ Δημοσ. χθες στις 01:12 μμ 9 λεπτά πριν, sap00 είπε Δίκιο έχεις. Είναι καλύτερο τώρα που έχουμε επιλογές. Απλά το έβαζα να μου γεμίζει την οθόνη από τη στιγμή που το ανάβω μέχρι το απόγευμα και παρακολουθούσα τις γραμμές να προχωράνε προς τα δεξιά. Είπα μήπως πειράχτηκε κάτι που δεν έπρεπε.. Και τώρα πάνε προς τα δεξιά μόνες τους με refresh κάθε ένα λεπτό.
liakjim Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ Οπότε προς το παρόν η συλλογή μας είναι η εξής: Mitsubishi SRK/SRC-80ZR-W, Toshiba Shorai RAS-18PAVSG-E , Toshiba edge RAS-B10G3KVSG-E, Daikin atxm25r , Fujitsu asyg18kmte, Fujitsu aseh09kmcg , Daikin atxc35d , Toyotomi erai 24K, TCL Miracle III 9K , Fujitsu aseg24kmte και τα δικά μου δλδ asyg24kmta, daikin atxc25b, carrier 42qhb09d8sa, Toshiba Yukai 24K, Morris winfin 35150. Θα ήθελα να προσθέσουμε: 18 και 24άρι midea τύπου all easy pro, 18άρι και 24άρι tcl miracle 24, Mitsubishi heavy 63, Toshiba edge ή yukai 18Κ. Νομίζω όλα τα άλλα τα έχουμε πιάσει πάνω κάτω. Υπενθυμίζω ότι όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει αρκεί να έχει sonoff ή shelly (gen2 και άνω) μετρητή.
Georpap1987 Δημοσ. χθες στις 06:08 μμ Δημοσ. χθες στις 06:08 μμ Στις 26/5/2025 στις 11:04 ΜΜ, Sebu είπε Την συντηρηση την κανω εδω και χρονια μονος μου σε 3 παλια μηχανηματα, πολυ καλυτερα απο τους περισσοτερους ψυκτικους που ξεπετανε. Πλενω και τις εξωτερικες μοναδες. Κατα κανονα μεσα εξω 2 φορες το χρονο. Οποτε το θεωρω κοροιδια να πληρωνω 30-35 ευρω για κατι που κανω μονος μου και κατα κανονα καλυτερα και με περισσοτερη λεπτομερεια και φροντιδα μονο και μονο για να εχω την εγγυηση. Μπορείς να μας παραθέσεις το υγρό που υα κάνεις συντηρηση;
DDion Δημοσ. χθες στις 09:35 μμ Δημοσ. χθες στις 09:35 μμ Καλησπέρα σας, Ενδιαφερομαι για αγορα του (γνωστού) ASEH09KMCG για τo υπνοδωματιο. Υπάρχει κάποια εμπειρία απο το παρακάτω κατάστημα; Γιατι γενικα υπάρχει λίγο θέμα με την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου. Ευχαριστώ πολυ https://www.climeco.gr/product/fujitsu-aseh09kmcg-aoeh09kmcg-me-wifi-ιονιστη-9000btu-model-2024/
Specs Δημοσ. χθες στις 09:44 μμ Δημοσ. χθες στις 09:44 μμ 7 hours ago, liakjim said: atxc35d Aν γινεται, ας το γραφει Sensira35d και τα atxm25r Perfera25r.
Cieu Δημοσ. χθες στις 09:47 μμ Δημοσ. χθες στις 09:47 μμ Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος έαν το Fujitsu asyg18kmte ερχεταί με τον wifi adapter?
Specs Δημοσ. χθες στις 09:48 μμ Δημοσ. χθες στις 09:48 μμ On 26/05/2025 at 11:51, Pan_K said: Ωστόσο το Fujitsu στο μικρό δωμάτιο υπερτερεί γιατί είναι πιο οικονομικό, γιατί κατεβαίνει πιο χαμηλά σε watt και κυρίως γιατί σταματά εντελώς τον εσωτερικό ανεμιστήρα σε φάση off, οπότε δεν θα έχεις το φαινόμενο της αύξησης υγρασίας στο σταμάτημα του συμπιεστή, που εκτός από δυσφορία και ιδρώτα προκαλεί και δυσάρεστες οσμές. Kαι το Edge ως πολυ ψηλα στην ιεραρχια της Toshiba, σταματαει. 1 minute ago, Cieu said: Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος έαν το Fujitsu asyg18kmte ερχεταί με τον wifi adapter? Εξτρα 100e περιπου οπως θα δεις στο λινκ της υπογραφης μου
liakjim Δημοσ. χθες στις 09:57 μμ Δημοσ. χθες στις 09:57 μμ 12 λεπτά πριν, Specs είπε Aν γινεται, ας το γραφει Sensira35d και τα atxm25r Perfera25r. Γιατί;
Specs Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ Δημοσ. χθες στις 09:58 μμ Just now, liakjim said: Γιατί; επειδη η daikin εχει ονοματα, να τα διακρινουμε αμεσως κυριως αν καποιος κοιταζει κ δεν ξερει κωδικους θα τον διευκολυνει.
liakjim Δημοσ. χθες στις 10:00 μμ Δημοσ. χθες στις 10:00 μμ 1 λεπτό πριν, Specs είπε επειδη η daikin εχει ονοματα, να τα διακρινουμε αμεσως κυριως αν καποιος κοιταζει κ δεν ξερει κωδικους θα τον διευκολυνει. Ναι αλλά το perfera25r δεν υπάρχει, ενώ το arxm25r ναι.
Specs Δημοσ. χθες στις 10:04 μμ Δημοσ. χθες στις 10:04 μμ 1 minute ago, liakjim said: Ναι αλλά το perfera25r δεν υπάρχει, ενώ το arxm25r ναι νομιζω δεν θα αναζητησει κανεις με ολα αυτα, αλλα αν δει εστω και Perfera 35r καταλαβαινει οτι δεν ειναι Sensira .Τσπ, ετσι νομιζω...
Cieu Δημοσ. χθες στις 10:11 μμ Δημοσ. χθες στις 10:11 μμ 22 λεπτά πριν, Specs είπε Εξτρα 100e περιπου οπως θα δεις στο λινκ της υπογραφης μου Thanks
Pan_K Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Specs είπε Kαι το Edge ως πολυ ψηλα στην ιεραρχια της Toshiba, σταματαει. Μακάρι να ήταν έτσι. Δυστυχώς δεν είναι. Ούτε στο λεπτομερές εγχειρίδιο το αναφέρει, ούτε και στο γράφημα της κατανάλωσης φαίνεται κάτι τέτοιο: Στην φάση off καταναλώνει γύρω στα 9 watt. Και για να αναφέρουμε και μερικά ακόμα αρνητικά του Edge στην ψύξη: EER σε ήπιες συνθήκες σπάνια πάνω από 7, ελάχιστη κατανάλωση μέχρι 115 watt. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Pan_K
Sebu Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Pan_K said: Μακάρι να ήταν έτσι. Δυστυχώς δεν είναι. Ούτε στο λεπτομερές εγχειρίδιο το αναφέρει, ούτε και στο γράφημα της κατανάλωσης φαίνεται κάτι τέτοιο: Στην φάση off καταναλώνει γύρω στα 9 watt. Και για να αναφέρουμε και μερικά ακόμα αρνητικά του Edge στην ψύξη: EER σε ήπιες συνθήκες σπάνια πάνω από 7, ελάχιστη κατανάλωση μέχρι 115 watt. To Edge 9αρι που εχω αγορασμενο τελη 2019 παντως σταματαει μια χαρα ο ανεμιστηρας της εσωτερικης και κλεινει ελαφρως αλλα οχι τελειως και η γρυλια. Οταν ξαναπαρει μπρος κατεβαινει η γρυλια στη σωστη θεση (ψυξη/θερμανση) και να ξαναρχιζει ο εσωτερικος ανεμιστηρας. Μου φαινεται παραξενο η Toshiba να εκοψε το functionality αυτο στα νεοτερα μοντελα Edge. 23 hours ago, Georpap1987 said: Μπορείς να μας παραθέσεις το υγρό που υα κάνεις συντηρηση; Για την εσωτερικη μοναδα φτιαχνω ενα δικο μου μειγμα με dettol κρεμοσαπουνο, νερο, οινοπνευμα και αιθερια ελαια που ειναι αριστα για το αναπνευστικο και εχθροι για τους μυκητες οπως λχ ευκαλυπτο, λεβαντα, τειοδεντρο κτλ. Πλενω με αυτο με πιεστικο χειρος το στοιχειο και τη φτερωτη (με ελεφαντακι). Αφου τελειωσω και στεγνωσω εννοειται καλα τα παντα στην εσωτερικη μοναδα, με ξεχωριστο μειγμα νερου και αιθεριων ελαιων και ενα microfiber περναω τα εσωτερικα πλαστικα που ειναι κατω απο τον εσωτερικο ανεμιστηρα και τις γρυλιες. Πριν χρονια μετα το κοβιδ ειχα ανακαλυψει στα κλιματιστικα των γονεων μουχλα σε εκεινο το σημειο καθως δεν τα ειχαν καθαρισει για 3 χρονια. Εκτοτε τα ανελαβα προσωπικα και αφου τα απολυμανα τελειως, περνωντας με αυτο το μειγμα μετα τον καθαρισμο αποτρεπω τον οποιο μυκητα θα προσπαθουσε να αναπτυχθει εκει, καθιστω ελαφρως πιο αφιλοξενο το περιβαλλον και δυσκολοτερη τη δουλεια του. Τις εξωτερικες μοναδες πλενω καλα τα στοιχεια με μειγμα νερο και ferry ή νερο και degreaser αυτοκινητων και τα αφηνω να κατσουν καμποση ωρα να δουλεψει το υλικο και μετα ξεβγαζω με το λαστιχο με αφθονο νερο χωρις πιεση. Ειδικα τις χρονιες με τις πυρκαγιες στο λεκανοπεδιο εβγαλαν πολυ μαυριλα και τα ακους γενικοτερα οτι ειναι πιο ηρεμα/ησυχα στη λειτουργια τους. Προφανως μου παιρνει χρονο να κανω ολη αυτη τη δουλεια ανα κλιματιστικο και εξ ου και γιατι θεωρω κοροιδια και υπερβολη να πληρωνω 30-35 ευρω για 5λεπτα δουλεια που ψεκαζουν με ενα ψεκαστηρι το εσωτερικο στοιχειο, σκουπιζουν τα φιλτρα με την ηλεκτρικη σκουπα ή τα ξεβγαζουν με νερο τα τιναζουν στον αερα και τα ξαναβαζουν μεσα, στο βαζουν στην ψυξη στους 20 και σου λενε αστο 30 λεπτα και κλειστο, το μηχανημα ειναι οκ, 30 ευρω μπλακ χωρις αποδειξη. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Sebu 5
Pan_K Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Sebu είπε Μου φαινεται παραξενο η Toshiba να εκοψε το functionality αυτο στα νεοτερα μοντελα Edge. Θα το ελέγξω τότε αύριο από κοντά και θα αναφέρω. Πάντως στο λεπτομερές εγχειρίδιο αναφέρει ότι ο εσωτερικός ανεμιστήρας μπορεί να σταματήσει τελείως στην θέρμανση, αλλά δεν λέει κάτι για την ψύξη. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Pan_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα