Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρέχει προσφορά σε Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής μέχρι 31/5 με επιστροφή ΦΠΑ (έκπτωση 19.35%) αν αγοράσεις 2 πράγματα και πάνω και επειδή ζήτησα να μου αφαιρέσει την δωρεάν εγκατάσταση δέχτηκε ο υπεύθυνος να συνδυάσει την προσφορά αυτή με εκείνη του go 4 more. Οπότε συνολικά πέτυχα μία έκπτωση ύψους 33% περίπου. Νομίζω παίζει και στην Καλαμαριά η ίδια προσφορά

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Roil είπε

τρέχει προσφορά σε Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής μέχρι 31/5 με επιστροφή ΦΠΑ (έκπτωση 19.35%) αν αγοράσεις 2 πράγματα και πάνω και επειδή ζήτησα να μου αφαιρέσει την δωρεάν εγκατάσταση δέχτηκε ο υπεύθυνος να συνδυάσει την προσφορά αυτή με εκείνη του go 4 more. Οπότε συνολικά πέτυχα μία έκπτωση ύψους 33% περίπου. Νομίζω παίζει και στην Καλαμαριά η ίδια προσφορά

τηλεφωνικά που τους ζήτησα κάτι αντίστοιχο (μια που είμαι σε περιοχή που δεν ισχύει η δωρεάν εγκατάσταση) μου είπαν ότι η αφαίρεση της δωρεάν εγκατάστασης ακυρώνει αυτήν του go4more. 

Δημοσ.
3 hours ago, stand3 said:

@MikhailBakurin Μιας και προχώρησες σε εγκατάσταση από Πλαίσιο μήπως είχες σωληνώσεις πάνω από 3μ. για να μας πεις τι σου χρέωσαν; Στο κατάστημα που ρώτησα για την δικιά μου εγκατάσταση που θα είναι 6μ. μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακριβώς και μπορεί να είναι 30-50€ το έξτρα μέτρο που μου φάνηκε πολύ ακριβό αν μιλάμε για 50€/μ. Για την αντλία κενού το ρώτησες στους τεχνικούς πριν έρθουν να φανταστώ για να σιγουρευτείς;  

Ήρθαν με προ-κομμένη σωλήνωση που μέτρησα πρόχειρα στα 2,90+ περίπου, αλλά μπορεί να ήταν και 3, γιατί την είδα βιαστικά. Δεν ήθελα να τσακωθώ μετρώντας. Όταν την άπλωσαν, το έκαναν δίπλα σε έναν καναπέ που ξέρω ότι έχει 3+ λίγο μέτρα μήκος, και η σωλήνωση τον κάλυπτε σχεδόν όλο.

Έμαθαν ότι ζητείται πλέον αντλία κενού 10 λεπτά και 3μετρη σωλήνωση από τον κόσμο, οπότε βάζουν σωλήνωση 2,90 και αντλία κενού για 3-5 λεπτά, ώστε να μην τους πει κανείς τπτ. Είναι αισθητή βελτίωση μπρος στα μαστόρια του 2010, όμως τώρα δεν παλεύουμε με την μαγκίτικη μπουμερίλα, αλλά με σοβαρότερο εχθρό: Την αγνή, πατροπαράδοτη, τσιφουτιά.

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους, ψάχνω να αγοράσω 24αρι κλιματιστικό από το Πλαίσιο και είναι ανάμεσα στο Midea easy pro και το TCL miracle III. Ποιο θα προτείνατε από τα δύο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dentnick είπε

Γεια χαρά σε όλους, ψάχνω να αγοράσω 24αρι κλιματιστικό από το Πλαίσιο και είναι ανάμεσα στο Midea easy pro και το TCL miracle III. Ποιο θα προτείνατε από τα δύο;

Ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dentnick είπε

Δεν θα πρότεινα το midea. Μέλη μας έχουν δώσει κακό feedback ( δεν ινβερταρει κάτω από τα 550-600W σε ψύξη ). 

Για το συγκεκριμένο TCL δεν έχουμε feedback. Έχουμε όμως για κατώτερης σειράς TCL ( φασον Morris ) ότι πήγαινε καλά οπότε κάποιος θα περίμενε ότι το καλύτερο μοντέλο της TCL σήμερα θα παίξει το ίδιο καλά και πιθανότατα ακόμα καλύτερα. 

Συνεπώς στο δίλημμα midea vs TCL , θα ψήφιζα TCL (με τις παραπάνω επιφυλάξεις ). 

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν θα πρότεινα το midea. Μέλη μας έχουν δώσει κακό feedback ( δεν ινβερταρει κάτω από τα 550-600W σε ψύξη ). 

Για το συγκεκριμένο TCL δεν έχουμε feedback. Έχουμε όμως για κατώτερης σειράς TCL ( φασον Morris ) ότι πήγαινε καλά οπότε κάποιος θα περίμενε ότι το καλύτερο μοντέλο της TCL σήμερα θα παίξει το ίδιο καλά και πιθανότατα ακόμα καλύτερα. 

Συνεπώς στο δίλημμα midea vs TCL , θα ψήφιζα TCL (με τις παραπάνω επιφυλάξεις ). 

τα Morris είναι φασον TCL και αν ναι ποια ειναι τα miracle III.

Εγώ είμαι σε δίλημμα  μεταξύ TOSHIBA EDGE WHITE 10 ΚΑΙ 13 ΣΤΑ 2100 με εγκατάσταση από τοπικό μαγαζί και Fujitsu KM series ASEH09KMCG 9αρι και  Fujitsu KG Series ASEH12KGTG/AOEH12KGCG 2000 με εγκατάσταση από κωτσόβολο (έχουμε και Public) σαν τη μοναδική μεγάλη αλυσίδα που έχουμε στη πόλη.

Πάντα ψύξη θέρμανση όλο το χρόνο .

Επεξ/σία από Gl0bAlZer0
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

τα Morris είναι φασον TCL και αν ναι ποια ειναι τα miracle III.

Εγώ είμαι σε δίλημμα  μεταξύ TOSHIBA EDGE WHITE 10 ΚΑΙ 13 ΣΤΑ 2100 με εγκατάσταση από τοπικό μαγαζί και Fujitsu KM series ASEH09KMCG 9αρι και  Fujitsu KG Series ASEH12KGTG/AOEH12KGCG 2000 με εγκατάσταση από κωτσόβολο (έχουμε και Public) σαν τη μοναδική μεγάλη αλυσίδα που έχουμε στη πόλη.

Πάντα ψύξη θέρμανση όλο το χρόνο .

Ναι είναι TCL. Το loft+ είναι το αντίστοιχο miracle III ( τουλάχιστον έτσι φαίνεται, δεν είμαστε μέσα ). 

Για το δίλημμα σου πες μας πρώτα σε ποια πόλη είσαι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Ναι είναι TCL. Το loft+ είναι το αντίστοιχο miracle III ( τουλάχιστον έτσι φαίνεται, δεν είμαστε μέσα ). 

Για το δίλημμα σου πες μας πρώτα σε ποια πόλη είσαι. 

Καβάλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dentnick είπε

κατοχος MIRACLE – 24CHSAVE απολυτα ικανοποιημενος χωρις κανενα προβλημα 

επισης το ιδιο και με το Juro-Pro Oxygen Eco II 24K ( μαζι μπηκανε ) 

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

Καβάλα 

Ποιος σταθμός είναι πιο αντιπροσωπευτικός για το σπίτι σου; 

Screenshot_2025-05-30-10-41-16-987_com.brave.browser.jpg.33bde448df804b262a66a1b96c017c68.jpg

5 λεπτά πριν, villasg είπε

κατοχος MIRACLE – 24CHSAVE απολυτα ικανοποιημενος χωρις κανενα προβλημα 

επισης το ιδιο και με το Juro-Pro Oxygen Eco II 24K ( μαζι μπηκανε ) 

Στα πόσα watts κατεβαίνουν σε ψύξη πριν σβήσουν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στα πόσα watts κατεβαίνουν σε ψύξη πριν σβήσουν;

δεν εχω ασχοληθει με μετρησεις κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...