Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να τα ζητησει πισω? Ειμαι αναγκασμενος να τα δωσω? Μου ειχαν κλεψει μερικες ωρες υπερωριας, τελικα μαλλον καταλαθος πηρα περισσοτερα νομιζω σε ψηλο τριψηφιο αριθμο. Τι με συμβουλευετε να κανω?
Ευχαριστω πολυ!

ΥΓ: Σταματησα την εργασια μου, οποτε δε μπορει να τα κρατησει απο μετεπειτο μισθο.

Επεξ/σία από lefterman
Δημοσ.

Μήπως είναι τίποτα χρωστούμενα ή επιδόματα άδειας κτλ

Απτο νομίζω μέχρι μου έβαλε παραπάνω υπάρχει μια διαφορά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefterman είπε

Μπορει να τα ζητησει πισω? Ειμαι αναγκασμενος να τα δωσω? Μου ειχαν κλεψει μερικες ωρες υπερωριας, τελικα μαλλον καταλαθος πηρα περισσοτερα νομιζω σε ψηλο τριψηφιο αριθμο. Τι με συμβουλευετε να κανω?
Ευχαριστω πολυ!

ΥΓ: Σταματησα την εργασια μου, οποτε δε μπορει να τα κρατησει απο μετεπειτο μισθο.

Θα βρεις ολες τι απαντησεις σου στο νημα που σου παρέθεσαν ήδη.

46 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Πολλοί "μοιράζουν" φράγκα τελευταία (εγώ, σαν ψιλογκαντέμης,  τίποτα :cry:)

Ρίξε μια ματιά και σε πρόσφατο σχετικό νήμα να παίρνεις ιδέες

Summary:

Μπορει να στα ζητήσει πίσω?  - ΝΑΙ μπορει να στα ζητήσει πίσω.

Εισαι υποχρεωμενος νομικά να το δώσεις πίσω? - ΝΑΙ, πρέπει να τα δωσεις πισω.

Μπορεί να τα πάρει μόνος του από τον λογαριασμό σου? - ΟΧΙ δεν μπορεί να στα πάρει μονος του. Εσυ πρεπει να του τα επιστρεψεις.

Τι θα γίνει εαν δεν τα επιστρεψεις? - Θα πρέπει να τα διεκδικησει δικαστικώς από εσένα.

Θα έχεις άλλες επιπτώσεις εαν δεν τα επιστρέψεις? - ΟΧΙ. Εαν γινει δικαστηριο οταν τελεσιδικήσει θα πρέπει να τα επιστρέψεις με τόκο και επιπλεον θα χρεωθείς τα διακστικα έξοδα.

Τι μπορεις να κάνεις εαν δεν θελεις να τα επιστρεψεις επειδη σου χρωστάει τις υπερωρίες? - Να μην τα επιστρεψεις και να τον αφήσεις να τα διεκδικήσει δικαστικώς. Εαν τα διεκδικήσει τοτε διεκδικείς και εσυ τις υπερωρίες σου.

Είναι ηθικο να μην τα επιστρεψεις? - ΟΧΙ αλλα ουτε ηθικο ειναι να μην πληρωθείς τις υπερωρίες σου.

Τι είναι το σωστό να γίνει? - Να σου πληρώσει τις υπερωρίες και ότι άλλο σου χρωστάει και να κάνετε την τελικη σουμα ποιος δινει σε ποιον.

• Like 4
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!

Μηπως σου πλήρωσε αναλογία αδείας / επιδόματος αδειας?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μηπως σου πλήρωσε αναλογία αδείας / επιδόματος αδειας?

Δεν ειμαι σιγουρος, ποσα να δικαιουται καποιος για 2μιση μηνες με επιδομα αδειας, δωρα κοκ με μισθο 7.5 την ωρα? γινεται να βγαινουν κοντα στα 2000?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lefterman είπε

Δεν ειμαι σιγουρος, ποσα να δικαιουται καποιος για 2μιση μηνες με επιδομα αδειας, δωρα κοκ με μισθο 7.5 την ωρα? γινεται να βγαινουν κοντα στα 2000?

σου εβαλε 2000 για 2μιση μηνες δουλειας με 7.5 την ωρα?

Και σου φαινονται πολλα?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

σου εβαλε 2000 για 2μιση μηνες δουλειας με 7.5 την ωρα?

Και σου φαινονται πολλα?

Οχι, εννοουσα περα των μισθων μου. Ηταν τα μετα παραιτησης αυτα. Για 4 μεροκαματα και ολα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

για τις ώρες και μήνες που περιέγραψες κάποιος έκανε λάθος και πάτησε ένα έξτρα μηδενικό.

αντί για 190ευρω π.χ. σου εβαλε 1900.

καλή φάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, εννοουσα περα των μισθων μου. Ηταν τα μετα παραιτησης αυτα. Για 4 μεροκαματα και ολα τα υπολοιπα.

Εάν εργαστηκες 2.5 μήνες δεν δικαιούσαι αποζημίωση απόλυσης και δικαιούσαι 5 ημέρες άδεια.

Οπότε

Αποζημίωση άδειας: 7,5x10x5= 375€

Επιδομα άδειας: 375€x50%= 187.5€

Δωρο Πάσχα: 0€

Δωρο Χριστουγεννων: 76 ημέρες /19= 4

4 x 2ημερες= 8ημερες

8x10ωρεςx7.5€= 600€

Σύνολο: 375+187.5+600= 1162.5€

Μαζι με τα 4 μεροκάματα (300€) μας κάνουν σύνολο: 1462€

Δεν ξέρω εάν κάνω καπου λάθος

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
3 hours ago, lefterman said:

Ευχαριστω πολυ!

ειμαι ο εργοδοτης σου.σε βλεπω.καλα που ανοιξες το θεμα και ειδα οτι εκανα λαθος

• Haha 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ειμαι ο εργοδοτης σου.σε βλεπω.καλα που ανοιξες το θεμα και ειδα οτι εκανα λαθος

Μολλων λαβε...

😆😄

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...