Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

έχεις κουράσει απίστευτα όμως με την ημιμάθεια ή την εσκεμμένη σου παραπληροφόρηση σε όλα τα θέματα για παρόχους ενέργειας και απορώ που δεν επεμβαίνει κάποιος πιο δραστικά τόσο καιρό.

ιδιοκτήτης της ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ είναι η ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. ΟΧΙ αυτός που το χρησιμοποιεί που μπορεί να είναι ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ

όταν ξενοικιάσω το διαμέρισμα δε παίρνω παραμάσχαλα το ρολόι να το πάω στο επόμενο ακίνητο.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ του ακινήτου. τα ΠΑΓΙΑ επιβαρύνουν ΜΟΝΟ ιδιοκτήτες.

ενοικιαστές σε ορισμένες περιπτώσεις πάλι διακριτές αναλαμβάνουν τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ κάποιων παγίων λόγω ΧΡΗΣΗΣ.

Σε παρακαλώ πολυ.. Ιδιοκτήτης της παροχής λέγεται αυτός που έχει στο όνομα την παροχή.. Για τον Δεδδηε βγαίνει η ΥΔΕ στο όνομα της παροχής που ανήκει.. Γι'αυτό ισχύει για 10 χρόνια.. Από τον ενοικιαστή ζητείται το ΥΔΕ αν έχει λήξει.   Μάλιστα αν έχει λήξει και θέλεις να κάνεις μια επανασύνδεση δεν γίνεται χωρίς την κατάθεση του ΥΔΕ.. 

Τώρα είναι άλλο θέμα αν  θα το πληρώσει ο ιδιοκτήτης της οικίας.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Haha 3
Δημοσ.

Ρε συ ελληνικά μιλάμε. Άλλο ο ιδιοκτήτης της παροχής κι άλλο ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης του σπιτιού.

Εγκατάσταση είναι ο πίνακας, τα καλώδια εντός των τοίχων, τα κουτιά διακλαδώσεων, οι πρίζες κλπ. Αυτά ανήκουν στον ιδιοκτήτη. Για την ασφάλεια αυτής της εγκατάστασης βγαίνει η ΥΔΕ και την πληρώνει ο ιδιοκτήτης.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, G.K90 είπε

Καλησπερα, όταν ενοικίασα το σπίτι η ΔΕΗ ήταν στο όνομα του ιδιοκτήτη και το κρατήσαμε έτσι για περίπου 7-8 μήνες. Τώρα μου ζήτησε να την πάρω στο όνομα μου. Έκανα την αίτηση και όλα οκ, αλλά βλέπω χρειάζεται να γίνει κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου στον ΔΕΔΔΗΕ. Το κόστος αυτό ποιος το πληρώνει, ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης; Ευχαριστω 

O Ιδιοκτητης.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Raphaelllo είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου ζητάν υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου. Τρία σπίτια έχω ενοικιάσει στην ζωή μου και στα τρία η αλλαγή ονόματος ήταν 10 λεπτά υπόθεση... πήγαινα στον πάροχο που ήθελα με έναν παλιό λογαριασμό του ιδιοκτήτη και το μισθωτήριο, χωρίς καν να είναι μαζί μου ο ιδιοκτήτης, και τελείωνα....

ΜΗΠΩΣ δεν είχε λήξει η υδε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/07/2024 at 18:26, efib said:

Άρα πλέον είναι 10 χρόνια από τα 14, και πρέπει να αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει όνομα στον λογαριασμό.

Μάλιστα. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Πρεπει να αλλαζει αν αλλαζει το ονομα + εχει περασει 10ετία (εληξε η ΥΔΕ)

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Raphaelllo είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου ζητάν υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτρολόγου. Τρία σπίτια έχω ενοικιάσει στην ζωή μου και στα τρία η αλλαγή ονόματος ήταν 10 λεπτά υπόθεση... πήγαινα στον πάροχο που ήθελα με έναν παλιό λογαριασμό του ιδιοκτήτη και το μισθωτήριο, χωρίς καν να είναι μαζί μου ο ιδιοκτήτης, και τελείωνα....

δεν ειχε ληγμενο ηλεκτρλογικο σχεδιο για αυτο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Πρεπει να αλλαζει αν αλλαζει το ονομα + εχει περασει 14ετία (εληξε η ΥΔΕ)

Πλεον η ΥΔΕ ειναι  για καθε 10 χρονια... Εχει αλλαξει...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Πρεπει να αλλαζει αν αλλαζει το ονομα + εχει περασει 14ετία (εληξε η ΥΔΕ)

Σχολίασα στο από πάνω που είπε ότι πρέπει να αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει ο κάτοχος, αλλά δεν ίσχυε τελικά. 

Btw, Πλέον είναι 10ετια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...