Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σ όλους,

Πήρα να βγάλω εναν ανεμιστήρα από την πρίζα με ψιλοκομμένο καλώδιο έγινε βραχυκύκλωμα κόπηκε το καλώδιο και τώρα δεν έχω ρεύμα. έχω ελέγξει ασφάλειες και στον πίνακα και κάτω στο μετρητή. έχω δοκιμάσει και την εφεδρική ασφάλεια στον πίνακα. τίποτα.. δώστε μου ιδέες τι μπορώ να κάνω γιατί είναι και επίγουσα τ θέματα και πρέπει σήμερα να αποκατασταθεί πάση θυσία.

Παρακαλώ για τη βοήθεια σας, ευχαριστώ 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, konstaim είπε

τις ασφάλειες τις έχω δοκιμάσει. το ρελέ επειδή δεν γνωρίζω πώς το ελέγχω;

σηκώνεις/γυρνάς  το διακόπτη που έχει.

Τις ασφάλειες τις ανεβοκατέβασες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, konstaim είπε

Καλησπέρα σ όλους,

Πήρα να βγάλω εναν ανεμιστήρα από την πρίζα με ψιλοκομμένο καλώδιο έγινε βραχυκύκλωμα κόπηκε το καλώδιο και τώρα δεν έχω ρεύμα. έχω ελέγξει ασφάλειες και στον πίνακα και κάτω στο μετρητή. έχω δοκιμάσει και την εφεδρική ασφάλεια στον πίνακα. τίποτα.. δώστε μου ιδέες τι μπορώ να κάνω γιατί είναι και επίγουσα τ θέματα και πρέπει σήμερα να αποκατασταθεί πάση θυσία.

Παρακαλώ για τη βοήθεια σας, ευχαριστώ 

Δες το Ρελέ Διαρροής - Διαφυγής αν εχει πεσει, άνοιξε τον και κλείσε τον. Επίσης μηπως έχεις κεντρική ασφάλεια στον πινακα σου τύπο φυσίγγι (τήξεως) και εχει καεί ? Δεν μας δινεις πληροφορίες πως θα σε βοηθήσουμε?

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρελε με μορφή διακόπτη δε βρίσκω για να το δοκιμάσω.

Ασφάλεια φυσίγγι έχω ναι, πως θα δω αν καηκε; δοκίμασα και την εφεδρική που είχε από κάτω και πάλι τίποτα όμως.

Επεξ/σία από konstaim
Δημοσ.

Xρησιμοποιούσες ανεμιστήρα με ψιλοκομμένο καλώδιο... κατ'αρχάς είσαι τυχερός που δεν έγινε ψητός.

Κατέβασε τα πάντα στον πίνακα, τράβα κάτω στον μετρητή... βεβαιώσου ότι το κόκκινο μαραφέτι δεν έχει πεταχτεί αν έξω, αλλιώς στο σπρώχνεις προς τα δεξιά.

Μετά τραβάς φώτο το πίνακα, ανεβάζεις εδώ... αλλιώς όλες οι απαντήσεις που θα λαμβάνεις θα είναι υποθετικές.

Εννοείται επίσης ότι με κατεβασμένους όλους τους διακόπτες στον πίνακα, βγάζεις το καλώδιο του ανεμιστήρα απ'τη πρίζα (αν το έχεις παρατήσει έτσι).

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν βγάλεις άκρη με όσα σου λέμε:

Ψάξε για ηλεκτρολογους 24 ώρες σε διάφορες ιστοσελίδες, να έρθουν το συντομότερο. 

Σε τέτοια επείγουσα κατάσταση, έρχονται αυθημερόν σύντομα(τους χρειαστηκα και εγώ πριν λίγες εβδομάδες). 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, konstaim είπε

Συνημμένη φωτογραφία από τον πίνακα. καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη 

PSX_20240714_135813.jpg

δεν υπάρχει ρελέ ,η τηξεως ασφάλεια είναι σίγουρα  καλή;Στο ρολόι έλεγξες;

Οπως τα βλέπω μπορεί να ειναι και μέσα στον πίνακα κάτι καμμένο ,καλώδια με ταινία ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

δεν υπάρχει ρελέ ,η τηξεως ασφάλεια είναι σίγουρα  καλή;Στο ρολόι έλεγξες;

Οπως τα βλέπω μπορεί να ειναι και μέσα στον πίνακα κάτι καμμένο ,καλώδια με ταινία ;

την τήξεως πως την ελέγχω; πάντως έβαλα και την εφεδρική που φαίνεται.

Στο ρολόι τι να ελέγξω; σηκωμένη είναι η ασφάλεια.

Δημοσ.

Στα χαρτάκια υπάρχουν δυο που λένε θερμοσίφωνο δεν νομίζω ισχύει αυτό μάλλον το τέρμα αριστερά αν το σηκώσεις θα είσαι οκ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...