dsi44 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου πανωλεθρια ιστορικη στο μοναχο,καμια προετοιμασια η ομαδα,μου θυμησε τις ελληνικες ομαδες στο f4 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου Στις 28/5/2025 στις 1:12 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ισως ο Ντε Μπρόινε να είναι σε πτώση λόγω του τραυματισμού και ηλικίας, αλλά και οι επιλογές που έχει η Σίτι που τον αφήνει να φύγει δεν ειναι καλύτερες, δλδ ο Νίκο Γκονζάλες είναι ''καλός'' παίκτης? Εδώ δεν έκανε στην Μπάρτσα και τον έδιωξαν, μία μετριότητα είναι, χίλιες φορές ο Βέλγος έστω και με ένα πόδι που λέει ο λόγος. Ακούγεται Γκασπερίνι για Ρόμα, αν πάει θα την ανεβάσει Στην Μίλαν δεν ξέρω τι γίνεται, ο Σάρι θα πάει τελικά; Ένα σχόλιο για Ιντερ... είναι μία ομάδα που επί Ιντζάγκι αυτοκτονεί... ο λόγος; 1ον η αργή άμυνα, Ατσέρμπι, Μπαστόνι κτλ είναι αργοί.. 2ον προωθούνται πολύ τα πλάγια μπάκ και αφήνουν κενά πίσω 3ον η Τριάδα των στόπερ παίζει σε ευθεία και όχι με λίμπερο 4ον ο Χακάν Τσαλχάνογλου πιο αργός κι από το κλάρκ, σαν να παίζεις με λιγότερο παίκτη στο κέντρο, στην Μίλαν μας είχε καταστρέψει Δείτε εδώ τι έγραφα για την Ίντερ πριν λίγες μέρεςμ δκαιώθηκα 100%... άμυνα πιο αργή και από χελώνα, ο ''κορυφαίος ιταλός'' Μπαστόνι έχανε συνέχεια τους παίκτες της Παρί, αυτός ο Ατσέρμπι πρέπει να αποσυρθεί ή είναι καλός για καμιά Κόμο ας πούμε όχι για τελικό Champions League, εννοείται έπρεπε να παίξει ο Ντε Βράι.. η άμυνα σε ευθεία εκτέθηκε, έπρεπε να βάλει λίμπερο, οι Γάλλοι έσπαγαν το οφσάιντ συνέχεια. Η τριάδα στα χάφ, τι να κάνει ο Μπαρέλα ο μόνος που έτρεχε δλδ, οι άλλοι δύο Τσαλχάνογλου δεν υπήρχε, ο Μικιταριάν 35 χρονών τι να περιμένει κανείς;; Η Παρί πολύ αθλητική, ταχυδυναμική είχαν και τεχνική κατάρτιση την κατάπιαν την Ίντερ... η τριάδα Κβαραντόνα, Ντεμπελέ, Ντούε και ο Βιτίνια από το κέντρο έκαναν παπάδες, πολύ ωραίοι και οι πλάγιοι μπάκ Χακίμι Μέντεζ σούπερ κλάση. Δίκαιο το 5-0 και λίγα ήταν 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 20 hours ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Δείτε εδώ τι έγραφα για την Ίντερ πριν λίγες μέρεςμ δκαιώθηκα 100%... άμυνα πιο αργή και από χελώνα, ο ''κορυφαίος ιταλός'' Μπαστόνι έχανε συνέχεια τους παίκτες της Παρί, αυτός ο Ατσέρμπι πρέπει να αποσυρθεί ή είναι καλός για καμιά Κόμο ας πούμε όχι για τελικό Champions League, εννοείται έπρεπε να παίξει ο Ντε Βράι.. η άμυνα σε ευθεία εκτέθηκε, έπρεπε να βάλει λίμπερο, οι Γάλλοι έσπαγαν το οφσάιντ συνέχεια. Η τριάδα στα χάφ, τι να κάνει ο Μπαρέλα ο μόνος που έτρεχε δλδ, οι άλλοι δύο Τσαλχάνογλου δεν υπήρχε, ο Μικιταριάν 35 χρονών τι να περιμένει κανείς;; Η Παρί πολύ αθλητική, ταχυδυναμική είχαν και τεχνική κατάρτιση την κατάπιαν την Ίντερ... η τριάδα Κβαραντόνα, Ντεμπελέ, Ντούε και ο Βιτίνια από το κέντρο έκαναν παπάδες, πολύ ωραίοι και οι πλάγιοι μπάκ Χακίμι Μέντεζ σούπερ κλάση. Δίκαιο το 5-0 και λίγα ήταν Ή πολύ απλά, νίκησε η καλύτερη ομάδα. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι άδικο, αλλά πολλές φορές δίκαιο. Τέλειωσε η ρέντα του Σόμμερ, η Ίντερ ακόμα και να μην έχανε, φάνηκε πως δεν μπορούσε να κερδίσει. The rest is history. Μόνο Λίβερπουλ, Άρσεναλ θεωρώ ότι θα μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια την Παρί. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα θεωρώ ότι θα χρειαζόταν την τύχη με το μέρος της για να είναι ανταγωνιστική. Μεγάλο μπράβο στον Λούις Ενρίκε.
dsi44 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου η φαρσα εφαγε 7 απο αυτη την ιντερ απο την παρι θα μαζευε επισης πολλα. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου Στην Μίλαν φαίνεται πως θα είναι από το νέο έτος οι Μόντρις και Κιέζα, νομίζω καλές προσθήκες απλά πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται, ενώ αποχωρούν Ρείντερς, Λεάο(ζήτησε μεταγραφή) και πιθανόν Τεό Ερνάντεζ, ακούγεται πως φεύγει και ο Μενιάν... για να δούμε πως θα είναι η νέα Μίλαν του Αλλέγκρι που όντως χρειάζεται αρκετές αλλαγές. Ο Βλάχοβιτς που ακούγεται δεν μου αρέσει είναι αργός, θα προτιμούσα Μόιζε Κίν 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου Είναι χαρισματικός ποδοσφαιριστής ο Ραφαέλ, αλλά ασταθής, κάνει 1-2 μάτς πολύ καλά και 4-5 χάλια, τον βλέπεις σε κενή εστία να μην μπορεί να σκοράρει, δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά που ακούγονται γι αυτόν δεν έχει εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη
BlackRose56 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μόλις είδα οτι φέτος θα έχουμε Pisa, Cremonese και Sassuolo!! Μου είχε λήψη η Sassuolo, το θυριακη που τα έβαζε με της μεγάλες! Ερώτηση: ξέρουμε πότε θα παιχτεί το Napoli - Bolonga ? Επεξ/σία 11 Ιουνίου από BlackRose56
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου Στις 11/6/2025 στις 6:28 ΜΜ, BlackRose56 είπε Μόλις είδα οτι φέτος θα έχουμε Pisa, Cremonese και Sassuolo!! Μου είχε λήψη η Sassuolo, το θυριακη που τα έβαζε με της μεγάλες! Ερώτηση: ξέρουμε πότε θα παιχτεί το Napoli - Bolonga ?
BlackRose56 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 22 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Όχι για το πρωτάθλημα, για το Supercoppa Italiana!
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν ξέρω Τώρα ας περιμένουμε να δούμε και τι μεταγραφές θα κάνουν οι ομάδες, αλλά η Γιούβε με Τουντόρ και η Ίντερ με Κίβου δεν νομίζω ότι μπορούν να κοντράρουν τη Νάπολι του Κόντε. Η Μίλαν να δούμε ποιους θα πάρει, όπως και η Ρόμα έχουν πλέον καλούς προπονητές και επίσης η Λάτσιο που γύρισε ο Σάρι. Γκατούζο λέει στην Εθνική Ιταλίας, ο προπονητής που έριξε τον ΟΦΗ κάποτε, ΗΜΑΡΤΟΝ που έλεγε κι ο Γεωργίου. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Σπίθας Στο Σκοτάδι 1
BlackRose56 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Στις 15/6/2025 στις 1:19 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Δυστυχώς δεν ξέρω Τώρα ας περιμένουμε να δούμε και τι μεταγραφές θα κάνουν οι ομάδες, αλλά η Γιούβε με Τουντόρ και η Ίντερ με Κίβου δεν νομίζω ότι μπορούν να κοντράρουν τη Νάπολι του Κόντε. Η Μίλαν να δούμε ποιους θα πάρει, όπως και η Ρόμα έχουν πλέον καλούς προπονητές και επίσης η Λάτσιο που γύρισε ο Σάρι. Γκατούζο λέει στην Εθνική Ιταλίας, ο προπονητής που έριξε τον ΟΦΗ κάποτε, ΗΜΑΡΤΟΝ που έλεγε κι ο Γεωργίου. Σύμφωνο! Έπεσα πάνω σε σχετικό βίντεο του ραμπονα που σχολιάζει πάνω σε αυτό το βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=ebwlGovqvIo
BlackRose56 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Με της μεταγραφές που κάνει η Νάπολι φέτος, μου φαίνεται ότι αλλάζει πολύ, φτάνει σε σημείο Milan, Inter και Juventus. Κάτι που πρίν δεν είχαμε σε τέτοιο βαθμό. Κάνω λάθος?
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 16 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Με της μεταγραφές που κάνει η Νάπολι φέτος, μου φαίνεται ότι αλλάζει πολύ, φτάνει σε σημείο Milan, Inter και Juventus. Κάτι που πρίν δεν είχαμε σε τέτοιο βαθμό. Κάνω λάθος? Όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Γεωργίου, ''Όλους θα τους δούμε στο γήπεδο'' και γω αυτό λέω ας περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει η κάθε ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου Από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής Ίντερ και Γιουβέντους δεν θα πάνε καλά φέτος... Πρώτο φαβορί η Νάπολι για το Scudetto, και να δούμε τι θα πάρουν Μίλαν, Ρόμα που θα είναι πιο δυνατές. Και σίγουρα Λάτσιο, Μπολόνια και Φιορεντίνα θα είναι υπολογίσιμες, η Αταλάντα αποτελεί αίνιγμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα