Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω εικόνα αλλά μαρεσουν οι κινήσεις του κυρίου Gasperini , ευελπιστώ να μπορέσω να δω την 3η αγωνιστική 

Νομίζω φέτος θα έχουμε πολλούς διεκδικητές, προσωπικά δεν βλέπω κάποια ομάδα να έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες 

• Like 1
Δημοσ.

H Ίντερ κατά την ταπεινή μου άποψη έχει καλύτερο υλικό από την Μίλαν... βλέπω τα πλάγια μπάκ, κάτι Εστουπινιάν, Σαλεμάκερς, κάτι στόπερ τύπου Πάβλοβιτς όρθιο ξύλο δεν μπορεί να στρίψει, στα χάφ μόνο ο γερό Μόντριτς, σέντερ φορ δν υπάρχει, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

Τουλάχιστον η Ίντερ έχει δύο καλούς κυνηγούς Λαουτάρο, Τουράμ, τον Μπαρέλα, Ντάμφρις, Ντι Μάρκο κτλ, άμα βγούμε(η Μίλαν) Τσου λου θα πρέπει να κάνουμε άγαλμα του Αλλέγκρι

Εγώ δίνω φαβορί τη Νάπολι πάει για το 5ο

Δεν έχω ακούσει νεότερα για τον Λορέντσο Ινσίνιε σε ποια ομάδα έχει πάει?

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said:

Δεν έχω ακούσει νεότερα για τον Λορέντσο Ινσίνιε σε ποια ομάδα έχει πάει?

Εδώ και χρόνια MLS είναι.

Πήγε να πάρει ένα καλό εφάπαξ για τη σύνταξη του.

Δημοσ.
Στις 1/9/2025 στις 2:09 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

O Tσιμίκας πήγε στη Ρόμα, τι άποψη έχετε;

η εικόνα που έχω από τον παίκτη είναι από την εθνική και δεν ήταν τόσο καλή , για τα ρεπό του ανχελινο θα είναι κομπλέ επιλογή θεωρώ 

Και ίσως βρει τον εαυτό του σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα , περισσότερη ελευθερία στο παιχνίδι της Seria A από ότι στην Premier League άλλωστε 

19 ώρες πριν, Charismo είπε

Εδώ και χρόνια MLS είναι.

Πήγε να πάρει ένα καλό εφάπαξ για τη σύνταξη του.

Τώρα είναι ελεύθερος, μου έκανε εντύπωση που δεν πήγε σε κανένα ιταλικό χωριό 

Πλέον πιστεύω ότι μπορεί και να αποσυρθεί κιόλας 

Η Ίντερ έχει τίμιο υλικό αλλά έχασε τον προπονητή οπότε δεν ξέρω αν θα μπορέσει φέτος να το πάρει 

Μόνο η Νάπολι έχει σταθερά αυτή την στιγμή που συνεχίζει το έργο του ο Conte και μετά την κατάκτηση του τίτλου υπάρχει αρκετή δίψα εκεί πέρα 

• Like 1
Δημοσ.

Εχθές μπήκα στο σάιτ της Μίλαν και λέω να πάρω εμφάνιση; Όχι, είμαι 47αρης να το παίζω οπαδός δεν λέει, αλλά μπήκα στον πειρασμό και παράγγειλα δύο πόλο έτσι πιο διακριτικά αλλά όμορφα... και φθηνά

image.png.032f994bc8105696574450b49ef8deb6.pngimage.png.684ff90d5b3103e7cec4e694cdf67e4d.png

• Like 1
Δημοσ.

Για να βάλει κανείς Cosmote TV το αθλητικό πακέτο που δίνει και Nova Sports ξέρετε αν δίνει και Eurosport 1 & 2 επειδή με ενδιαφέρει και η ποδηλασία σαν άθλημα. 28€ το χρεώνει η Cosmote όλο αυτό.

Το σκέφτομαι για να βλέπω Καμπιονάτο, Ελληνικό(τις μεγάλες ομάδες) και διάσπαρτα από τα άλλα πρωταθλήματα(πάλι τις μεγάλες ομάδες) και Champions League...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2025 στις 2:41 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Kακό αυτό, οπότε αν βάλω συνδρομητική θα είναι μόνο για ποδόσφαιρο.

Δεν έχουν τα αθλητικά κανάλια Cosmote και Nova καθόλου ποδηλασία; Τίποτα;

Από όσο ξέρω όχι. 

Γιατί δεν βάζεις Nova + cosmote? Θα έχεις Eurosport 1-2, Nova και cosmote Sports.

Μέσω Nova

Μετά πας σε Ipvt η δορυφορική πειρατικά.

Επεξ/σία από BlackRose56
Δημοσ.

Έχω σύνδεση κινητού Cosmote και σταθερό ίντερνετ πάλι Cosmote, και επειδή δίνει γενικά διάφορα bonus μάλλον αν βάλω συνδρομητική θα πάω σε Cosmote TV πχ τώρα μου έδωσε στο κινητό 3 μήνες απεριόριστα GB στο ίντερνετ κτλ

Κάπου είδα ότι τους μεγάλους αγώνες ποδηλασίας τους δείχνει κάποιο κανάλι Cosmote πχ το Giro d'Italia

Η Nova δεν ειναι καλή εταιρία σου λέει 100Mps ίντερνετ και βγαίνει 40, ενώ το Cosmote 100+

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...