xxatziva Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. παραγγελία ακουστικά ψείρες και τελικά ήρθε ένα κουτί με ξύλινο κουμπαρά μέσα. αξία 69ευρω. διαφήμιση στο facebook . οπότε το δέμα είχε 1 κουτί αξίας 5ευρω (κουμπαράς). επίσης βρήκα και σε σελίδα το παρακάτω. σχετικά πρόσφατο 31-5-24 η ανάρτηση. https://1voice.gr/prosochi-apati-meso-facebook-kai-aparadekti-exypiretisi-apo-ti-courier-center-gia-skoypa-philips-quot/ ο συγγενής μου απλά την πάτησε αφού δεν έκανε το απλό. να ρωτήσει τι είναι αυτό που βλέπει και αν είναι αξιόπιστο. μήπως υπάρχει και άλλος από την σελίδα YSPCUSTOMERSSERVICE να την πάτησε? επίσης συνεργάζονται με courier center Που δεν αναλαμβάνουν τίποτα για τον συνεργάτη τους ούτε ευθύνη μετά την πληρωμή. η σελίδα παρακάτω δεν έχει παρά τα 2 email και τηλέφωνο τα οποία δεν εμφανίζει καθόλου πληροφορίες. υπάρχει άλλο άτομο μήπως ή κάποιον που γνωρίζεται και τι κινήσεις έκανε μήπως και πάρει τα χρήματα του πίσω ? η πληρωμή ήταν με αντικαταβολή και δεν πονηρεύτηκε από το μέγεθος του δέματος ενώ πρακτικά θα ήταν όσο 2 πακέτα τσιγάρα δίπλα δίπλα. https://www.yplogistic.com/ Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2024 από xxatziva 2
xxatziva Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε 😉που το βρήκες αυτό το φρούτο οταν αφηνεις να εχουν ολου κοινωνικα δικτυα την πατανε απλα. επισης εμαθα οτι η κουριερ κρατα τα χρηματα 2-3μερες και μετα τα στελνει σε λογαριασμο. αρα εχουν εστω καποια στοιχεια κατοχου λογαριασμου τραπέζης. αν τα ζητησω απλα να μου το πουν θα το κανουν ή μια μηνυση ωστε να αναγκαστουν να αναφερουν τα στοιχεια του λογαριασμου που στελνει τα χρηματα ? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 10 λεπτά πριν, xxatziva είπε οταν αφηνεις να εχουν ολου κοινωνικα δικτυα την πατανε απλα. επισης εμαθα οτι η κουριερ κρατα τα χρηματα 2-3μερες και μετα τα στελνει σε λογαριασμο. αρα εχουν εστω καποια στοιχεια κατοχου λογαριασμου τραπέζης. αν τα ζητησω απλα να μου το πουν θα το κανουν ή μια μηνυση ωστε να αναγκαστουν να αναφερουν τα στοιχεια του λογαριασμου που στελνει τα χρηματα ? Πες του συγγενή ότι είναι μάθημα να μην πατάει ότι βλέπει. 3
papoys1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Κωδικός τηλεφώνων που δίνει στη σελίδα 363 Αγκόλα μάλλον οπότε αντε να βγάλεις άκρη😛 Ευτυχώς ήταν μόνο 60 ευρώ να λες. https://www.kodikos-klisis.info/Kodikos+Periochis+363+ao.php Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2024 από papoys1
xxatziva Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) εν τω μεταξυ του λεω πηγαινε αστυνομια και κανε μηνηση κατα αγνωστων. που να τρεχω τωρα? παρε διωξη ηλ. εγκληματος? τι να μου πουν? πες ρε επεσα θυμα και θα το κυνηγησω. ημαρτον του ειπα. του λεω εισαι ο 2ος τουλαχιστον προσφατα που την πατησε. η εταιρια μετα απο email στελνει αυτοματο μηνυμα μιλα με τον πωλητη, εμεις μονο το προιον στελνουμε και μετα η κουριερ το παιρνει και στο φερνει. μαλλον dropshipping απατη μου φαινεται. κερδος ο απατεωνας-ο αποστολεας και τελος η κουριερ. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2024 από xxatziva 1
StamTheMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, xxatziva είπε και τελος η κουριερ Ναι και; Τι; Μηπως ειναι και η κουριερ στο κολπο; 1
militarist Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Η κούριερ τι φταίει δλδ ; μηπως να μυρίσει τα νύχια της ότι ο άλλος παρήγγειλε πατάτα ; έλεος δλδ… 2 1
gorge18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Με αυτο το ονομα και αυτο το mail. Τι περιμενε; Να μην ειναι απατη;; η κουριερ εχει μια δουλεια. Να παρει το δεμα και να το παει στον παραληπτη. και ΜΟΝΟ αυτο
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 12 ώρες πριν, xxatziva είπε εν τω μεταξυ του λεω πηγαινε αστυνομια και κανε μηνηση κατα αγνωστων. που να τρεχω τωρα? παρε διωξη ηλ. εγκληματος? τι να μου πουν? πες ρε επεσα θυμα και θα το κυνηγησω. ημαρτον του ειπα. του λεω εισαι ο 2ος τουλαχιστον προσφατα που την πατησε. η εταιρια μετα απο email στελνει αυτοματο μηνυμα μιλα με τον πωλητη, εμεις μονο το προιον στελνουμε και μετα η κουριερ το παιρνει και στο φερνει. μαλλον dropshipping απατη μου φαινεται. κερδος ο απατεωνας-ο αποστολεας και τελος η κουριερ. Ο κούριερ είναι ο μαστερμάιντ !!!
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) όλα τα λεφτά είναι το : Αν και επικοινωνήσαμε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους προμηθευτές στις διευθύνσεις [email protected], [email protected], και [email protected] που αναγράφονταν στο πακέτο του προϊόντος, η ανταπόκρισή τους ήταν απογοητευτικά ανεπαρκής. από τους απίθανους τύπους στο 1voice.gr καταλαβαίνεις από αυτό το επίπεδο νοημοσύνης κάποιων που το παίζουνε "καναλάρχες" σε κάτι τυχαρπαστα sites/blogs Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2024 από DrLo 3 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 34 λεπτά πριν, DrLo είπε όλα τα λεφτά είναι το : Αν και επικοινωνήσαμε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους προμηθευτές στις διευθύνσεις [email protected], [email protected], και [email protected] που αναγράφονταν στο πακέτο του προϊόντος, η ανταπόκρισή τους ήταν απογοητευτικά ανεπαρκής. από τους απίθανους τύπους στο 1voice.gr καταλαβαίνεις από αυτό το επίπεδο νοημοσύνης κάποιων που το παίζουνε "καναλάρχες" σε κάτι τυχαρπαστα sites/blogs Τι ψαχνεις να βρεις ακομα και [email protected] να ηταν το εμαιλ καποιοι δεν θα το καταλαβαιναν 1
xxatziva Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 περα απο την σελιδα που βρηκα και αναφερει ως αρθρο οτι την πατησε. 2ος ο συγγενης μου. απλα ρωταω αν υπαρχει και αλλος που δεν το γνωριζουμε. οπως και τι πιθανες λυσεις υπαρχουν σε τετοιες περιπτωσεις.
tutuyo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Μα το ιδιο το αρχικο στικερ ΦΩΝΑΖΕΙ σκαμ ρε σεις θατοκανουμε σαςβοηθησει να το αντιμετωπισετε if it smells like shit....
Προτεινόμενες αναρτήσεις