Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. παραγγελία ακουστικά ψείρες και τελικά ήρθε ένα κουτί με ξύλινο κουμπαρά μέσα. αξία 69ευρω. διαφήμιση στο facebook .  οπότε το δέμα είχε 1 κουτί αξίας 5ευρω (κουμπαράς).  επίσης βρήκα και σε σελίδα το παρακάτω. σχετικά πρόσφατο 31-5-24 η ανάρτηση.

https://1voice.gr/prosochi-apati-meso-facebook-kai-aparadekti-exypiretisi-apo-ti-courier-center-gia-skoypa-philips-quot/

ο συγγενής μου απλά την πάτησε αφού δεν έκανε το απλό. να ρωτήσει τι είναι αυτό που βλέπει και αν είναι αξιόπιστο.

μήπως υπάρχει και άλλος από την σελίδα YSPCUSTOMERSSERVICE να την πάτησε? επίσης συνεργάζονται με courier center Που δεν αναλαμβάνουν τίποτα για τον συνεργάτη τους ούτε ευθύνη μετά την πληρωμή.  η σελίδα παρακάτω δεν έχει παρά τα 2 email και τηλέφωνο τα οποία δεν εμφανίζει καθόλου πληροφορίες.  υπάρχει άλλο άτομο μήπως ή κάποιον που γνωρίζεται και τι κινήσεις έκανε μήπως και πάρει τα χρήματα του πίσω ? η πληρωμή ήταν με αντικαταβολή και δεν πονηρεύτηκε από το μέγεθος του δέματος ενώ πρακτικά θα ήταν όσο 2 πακέτα τσιγάρα δίπλα δίπλα.

https://www.yplogistic.com/    

20240717_195126.jpg

Επεξ/σία από xxatziva
  • Haha 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

😉που το βρήκες αυτό το φρούτο

οταν αφηνεις να εχουν ολου κοινωνικα δικτυα την πατανε απλα. επισης εμαθα οτι η κουριερ κρατα τα χρηματα 2-3μερες και μετα τα στελνει σε λογαριασμο. αρα εχουν εστω καποια στοιχεια κατοχου λογαριασμου τραπέζης. αν τα ζητησω απλα να μου το πουν θα το κανουν ή μια μηνυση ωστε να αναγκαστουν να αναφερουν τα στοιχεια του λογαριασμου που στελνει τα χρηματα  ?

• Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xxatziva είπε

οταν αφηνεις να εχουν ολου κοινωνικα δικτυα την πατανε απλα. επισης εμαθα οτι η κουριερ κρατα τα χρηματα 2-3μερες και μετα τα στελνει σε λογαριασμο. αρα εχουν εστω καποια στοιχεια κατοχου λογαριασμου τραπέζης. αν τα ζητησω απλα να μου το πουν θα το κανουν ή μια μηνυση ωστε να αναγκαστουν να αναφερουν τα στοιχεια του λογαριασμου που στελνει τα χρηματα  ?

Πες του συγγενή  ότι είναι μάθημα να μην πατάει ότι βλέπει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν τω μεταξυ του λεω πηγαινε αστυνομια και κανε μηνηση κατα αγνωστων. που να τρεχω τωρα? παρε διωξη ηλ. εγκληματος? τι να μου πουν? πες ρε επεσα θυμα και θα το κυνηγησω. ημαρτον του ειπα. του λεω εισαι ο 2ος τουλαχιστον προσφατα που την πατησε. η εταιρια μετα απο email στελνει αυτοματο μηνυμα μιλα με τον πωλητη, εμεις μονο το προιον στελνουμε και μετα η κουριερ το παιρνει και στο φερνει. μαλλον dropshipping απατη μου φαινεται.  κερδος ο απατεωνας-ο αποστολεας και τελος η κουριερ.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Haha 1
Δημοσ.

Η κούριερ τι φταίει δλδ ;

μηπως να μυρίσει τα νύχια της ότι ο άλλος παρήγγειλε πατάτα ;

έλεος δλδ…

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Με αυτο το ονομα και αυτο το mail. Τι περιμενε; Να μην ειναι απατη;;

η κουριερ εχει μια δουλεια. Να παρει το δεμα και να το παει στον παραληπτη. και ΜΟΝΟ αυτο

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xxatziva είπε

εν τω μεταξυ του λεω πηγαινε αστυνομια και κανε μηνηση κατα αγνωστων. που να τρεχω τωρα? παρε διωξη ηλ. εγκληματος? τι να μου πουν? πες ρε επεσα θυμα και θα το κυνηγησω. ημαρτον του ειπα. του λεω εισαι ο 2ος τουλαχιστον προσφατα που την πατησε. η εταιρια μετα απο email στελνει αυτοματο μηνυμα μιλα με τον πωλητη, εμεις μονο το προιον στελνουμε και μετα η κουριερ το παιρνει και στο φερνει. μαλλον dropshipping απατη μου φαινεται.  κερδος ο απατεωνας-ο αποστολεας και τελος η κουριερ.

Ο κούριερ είναι ο μαστερμάιντ !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλα τα λεφτά είναι το :

Αν και επικοινωνήσαμε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους προμηθευτές στις διευθύνσεις [email protected], [email protected], και [email protected] που αναγράφονταν στο πακέτο του προϊόντος, η ανταπόκρισή τους ήταν απογοητευτικά ανεπαρκής.

από τους απίθανους τύπους στο 1voice.gr

καταλαβαίνεις από αυτό το επίπεδο νοημοσύνης κάποιων που το παίζουνε "καναλάρχες" σε κάτι τυχαρπαστα sites/blogs

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, DrLo είπε

όλα τα λεφτά είναι το :

Αν και επικοινωνήσαμε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους προμηθευτές στις διευθύνσεις [email protected], [email protected], και [email protected] που αναγράφονταν στο πακέτο του προϊόντος, η ανταπόκρισή τους ήταν απογοητευτικά ανεπαρκής.

από τους απίθανους τύπους στο 1voice.gr

καταλαβαίνεις από αυτό το επίπεδο νοημοσύνης κάποιων που το παίζουνε "καναλάρχες" σε κάτι τυχαρπαστα sites/blogs

Τι ψαχνεις να βρεις ακομα και [email protected] να ηταν το εμαιλ καποιοι δεν θα το καταλαβαιναν

• Like 1
Δημοσ.

περα απο την σελιδα που βρηκα και αναφερει ως αρθρο οτι την πατησε. 2ος ο συγγενης μου. απλα ρωταω αν υπαρχει και αλλος που δεν το γνωριζουμε. οπως και τι πιθανες λυσεις υπαρχουν σε τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Μα το ιδιο το αρχικο στικερ ΦΩΝΑΖΕΙ σκαμ ρε σεις

θατοκανουμε σαςβοηθησει να το αντιμετωπισετε

if it smells like shit....

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...