Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 06/05/2025 at 21:33, fitsoulas2024 said:

Ωραια η Εθνικη, ελαβα τη νεα χρεωστικη καρτα μου με ληξη 4/28. Το 6ευρω ειχε κρατηθει μερες πριν. Λεπτομερεια: η προηγουμενη χρεωστικη αναφερει ληξη 6/25. Η προ-προηγουμενη ανεφερε ληξη 7/22. Το συμπερασμα ειναι οτι η επομενη χρεωστικη θα αναφερει ληξη 1/31.Απο παντου κοβουν για να κονομησουν οι αγιογδυτες😄

προσωπικα οχι για θεμα κοστους αλλα γενικοτερα σκοπευω απο 3 τραπεζες που εχω να κρατησω μονο την μια.πλεον με iris ειναι περιττο να εχω 3. παντα στο κρατανε πιο πριν το 6 ευρω.ασχετα που θα ερθει σε σενα καμια βδομαδα αργοτερα(ισως και παραπανω)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, poulinos είπε

παντα στο κρατανε πιο πριν το 6 ευρω.ασχετα που θα ερθει σε σενα καμια βδομαδα αργοτερα(ισως και παραπανω)

Για την Εθνικη μιλας. Γιατι στη Πειραιως μου το κρατησαν μετα. Αλλα οπως ειπα δεν ειναι για 36 μηνες, ειναι για 34.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, fitsoulas2024 said:

Για την Εθνικη μιλας. Γιατι στη Πειραιως μου το κρατησαν μετα. Αλλα οπως ειπα δεν ειναι για 36 μηνες, ειναι για 34.

λιγο αλλαζει το ποτε θα τα κρατησουν.το βασικο ειναι οτι τα παιρνουν. και τα 6 της καρτας ανα 3 χρονια περιπου ειναι το λιγοτερο γιατι πλεον οπως εχεις δει αρχιζουν και χρεωνουν διαφορους λογαριασμους αν δεν εχουν πολλα χρηματα ή δεν ειναι μισθοδοσιας.και ειλικρινα δεν ξερω αν εχει πλεον νοημα να εχει κανεις τοσους λογαριασμους σε τραπεζες

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
Στις 6/5/2025 στις 9:33 ΜΜ, fitsoulas2024 είπε

Ωραια η Εθνικη, ελαβα τη νεα χρεωστικη καρτα μου με ληξη 4/28. Το 6ευρω ειχε κρατηθει μερες πριν. Λεπτομερεια: η προηγουμενη χρεωστικη αναφερει ληξη 6/25. Η προ-προηγουμενη ανεφερε ληξη 7/22. Το συμπερασμα ειναι οτι η επομενη χρεωστικη θα αναφερει ληξη 1/31.Απο παντου κοβουν για να κονομησουν οι αγιογδυτες😄

Νομίζω  το ειχα αναφέρει όταν ειχε έρθει η δικιά μου..... αντι να ληγει 2/28  έληγε  12/27 .....

Εχουν  πάλι 3 χρόνια διάρκεια  απο τον μήνα που εκδόθηκε (ετσι μου είπαν απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση)

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, teot είπε

Νομίζω  το ειχα αναφέρει όταν ειχε έρθει η δικιά μου..... αντι να ληγει 2/28  έληγε  12/27 .....

Ναι, αυτο ειπα κι εγω χτες. Ηταν ανα 36 μηνες, μετα εγινε ανα 35, τωρα ανα 34 και την επομενη φορα λογικα ανα 33 👍

Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

προσωπικα οχι για θεμα κοστους αλλα γενικοτερα σκοπευω απο 3 τραπεζες που εχω να κρατησω μονο την μια.πλεον με iris ειναι περιττο να εχω 3. παντα στο κρατανε πιο πριν το 6 ευρω.ασχετα που θα ερθει σε σενα καμια βδομαδα αργοτερα(ισως και παραπανω)

καλα κανεις το ιδιο και εγω. το θεμα δεν ειναι το κοστος οσο η κοροιδια και η ληστρικη τους νοοτροπια. οταν καποτε και οι ελληνικες τραπεζες θα εχουν μονο ψηφιακες καρτες ,θα μας χρεωνουν παλι με καποια δικαιολογια εξοδα εκδοσης απο τον υπολογιστη.

Δημοσ.
3 hours ago, mike15 said:

καλα κανεις το ιδιο και εγω. το θεμα δεν ειναι το κοστος οσο η κοροιδια και η ληστρικη τους νοοτροπια. οταν καποτε και οι ελληνικες τραπεζες θα εχουν μονο ψηφιακες καρτες ,θα μας χρεωνουν παλι με καποια δικαιολογια εξοδα εκδοσης απο τον υπολογιστη.

δυστυχως αλλα οτι γνωρίζαμε για τις τραπεζες εχει περασει και ανηκει στο παρελθον. πλεον χρεωση για λογαριασμο ,χρεωση για καρτα, ραντεβου για να πας στην τραπεζα, προσπαθουν να σου πουλησουν πακετα ασφαλειας με την καρτα κτλ.

προσωπικα για 3 χρονια το 6 ευρω δεν το θεωρω παραλογο αφου καποιος θα μπορουσε να πει οτι καλυπτει τα εξοδα της καρτας και την αποστολη σε καποιες περιπτωσεις με το ταχυδρομειο.απο την αλλη πελατης τους εισαι οποτε θα πρεπε να ειναι δωρεαν.και οκ αν την χασεις καταλαβαινω το να υπαρχει χρεωση.αλλα για την ανανεωση μου χτυπαει λιγο ασχημα.

11 hours ago, fitsoulas2024 said:

Ναι, αυτο ειπα κι εγω χτες. Ηταν ανα 36 μηνες, μετα εγινε ανα 35, τωρα ανα 34 και την επομενη φορα λογικα ανα 33 👍

μεχρι να γινει 25 μηνες δεν θα ζουμε :P

Δημοσ.

Τι γίνεται με τις χρεώσεις καρτών σε λογαριασμούς που είναι μηδενικοί και ανενεργοί εδώ και καιρό;

Πρέπει να πάω να τον κλείσω ή απλά δεν ασχολούμαι? Εχω ενεργή κάρτα τώρα, αλλά εδώ και μήνες ο λογαριασμός είναι μηδενικός και δεν με ενδιαφέρει η νέα κάρτα. 

Δημοσ.
17 minutes ago, CHRISpros said:

Τι γίνεται με τις χρεώσεις καρτών σε λογαριασμούς που είναι μηδενικοί και ανενεργοί εδώ και καιρό;

Πρέπει να πάω να τον κλείσω ή απλά δεν ασχολούμαι? Εχω ενεργή κάρτα τώρα, αλλά εδώ και μήνες ο λογαριασμός είναι μηδενικός και δεν με ενδιαφέρει η νέα κάρτα. 

συνηθως οταν δεν υπαρχει κινηση στην καρτα εχει αναφερθει οτι δεν στελνουν νεα καρτα.εγω σε καθε περιπτωση θα πηγαινα να τους κλεισω τελειως. τωρα δεν ξερω αν παει μειον και οταν δουν 6 ευρω στα παρουν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Άνοιγμα λογαριασμού online για νέο πελάτη οδηγεί υποχρεωτικά στη dual. Δε γνωρίζω απο κατάστημα αν ισχύει κάτι διαφορετικό. 

Από καταστήμα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης απλής χρεωστικής χωρίς συνδρομή (φίλος μου νέος πελάτης εθνικής έκανε τη διαδικασία πριν λίγες μέρες). Δεν εκδίδεται επί τόπου, αλλά την στέλνουν ταχυδρομικώς.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2025 στις 1:34 ΜΜ, CHRISpros είπε

Δηλαδη εχεις εναν ανενεργο λογ/σμο και μια καρτα που ειναι συνδεδεμενη με αυτον? μπορεις να τη συνδεσεις και με αλλον, ενεργο λογ/μο?

Αν ο λογ/σμος ειναι μηδενικος, γιατι δε του βαζεις χρημα μεσα ωστε να ξαναγινει ενεργος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...