Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

Παρέλαβα μόλις ένα SuP και το φούσκωσα σπίτι να δω αν όλα είναι καλά. Αυτό που παρατήρησα ειναι 2 εξογκώματα στη μέση της γάστρας και στο πίσω μέρος άλλο ένα. Είναι κάτι που είναι σύνηθες? Να το επιστρέψω?  Ή το κρατάω να βγει το καλοκαίρι μπας και βγάλει και καμιά άλλη παιδική ασθένεια και το αλλάζω απο Σεπτέμβρη. 

Ευχαριστώ 

20240719_180620.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronin77 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. 

Παρέλαβα μόλις ένα SuP και το φούσκωσα σπίτι να δω αν όλα είναι καλά. Αυτό που παρατήρησα ειναι 2 εξογκώματα στη μέση της γάστρας και στο πίσω μέρος άλλο ένα. Είναι κάτι που είναι σύνηθες? Να το επιστρέψω?  Ή το κρατάω να βγει το καλοκαίρι μπας και βγάλει και καμιά άλλη παιδική ασθένεια και το αλλάζω απο Σεπτέμβρη. 

Ευχαριστώ 

20240719_180620.jpg

Να σου θέσω το ερώτημά σου με άλλη διατύπωση

"Μόλις πήρα κάτι το οποίο από το κουτί του είναι ήδη ελλατωματικό. Να το επιστρέψω ως doa ή να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι με κίνδυνο μετά να μου πουν ότι το όποιο πρόβλημα είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης; Όπου ακόμα και αν δικαιωθώ τελικά θα μου έχουν σπάσει τα νεύρα ή θα έχω απειλήσει με συνήγορο του καταναλωτή και άλλα τέτοια;"

Ποια απάντηση δίνεις εσύ στην παραπάνω ερώτηση;

Δημοσ.

Έχετε δίκιο θα το επιστρέψω.

Από την αγωνία μου ότι δεν θα έχω το SuP γαι τις διακοπές της ερχόμενης εβδομάδας έκανα δεύτερες σκέψεις. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...