Ronin77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα στην παρέα. Παρέλαβα μόλις ένα SuP και το φούσκωσα σπίτι να δω αν όλα είναι καλά. Αυτό που παρατήρησα ειναι 2 εξογκώματα στη μέση της γάστρας και στο πίσω μέρος άλλο ένα. Είναι κάτι που είναι σύνηθες? Να το επιστρέψω? Ή το κρατάω να βγει το καλοκαίρι μπας και βγάλει και καμιά άλλη παιδική ασθένεια και το αλλάζω απο Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Ronin77 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Παρέλαβα μόλις ένα SuP και το φούσκωσα σπίτι να δω αν όλα είναι καλά. Αυτό που παρατήρησα ειναι 2 εξογκώματα στη μέση της γάστρας και στο πίσω μέρος άλλο ένα. Είναι κάτι που είναι σύνηθες? Να το επιστρέψω? Ή το κρατάω να βγει το καλοκαίρι μπας και βγάλει και καμιά άλλη παιδική ασθένεια και το αλλάζω απο Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ Να σου θέσω το ερώτημά σου με άλλη διατύπωση "Μόλις πήρα κάτι το οποίο από το κουτί του είναι ήδη ελλατωματικό. Να το επιστρέψω ως doa ή να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι με κίνδυνο μετά να μου πουν ότι το όποιο πρόβλημα είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης; Όπου ακόμα και αν δικαιωθώ τελικά θα μου έχουν σπάσει τα νεύρα ή θα έχω απειλήσει με συνήγορο του καταναλωτή και άλλα τέτοια;" Ποια απάντηση δίνεις εσύ στην παραπάνω ερώτηση;
Ronin77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Έχετε δίκιο θα το επιστρέψω. Από την αγωνία μου ότι δεν θα έχω το SuP γαι τις διακοπές της ερχόμενης εβδομάδας έκανα δεύτερες σκέψεις. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα