cthulhucarbide Δημοσ. Σάββατο στις 02:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:43 πμ 5 ώρες πριν, friggs είπε Δεν είναι μόνο τα άλατα που τα βουλώνουν, ακόμα και μικροί κόκκοι άμμου τα βουλώνουν. Αν δείτε στα τεχνικά φυλλάδια του κατασκευαστή προτείνουν φίλτρο 120mesh. Το οποίο σχεδόν κανένας δεν βάζει και σιγά σιγά βουλώνουν Όλα τα αυτόματα ποτίσματα έχουν φιλτράκι σίτα στην είσοδο πάντως
friggs Δημοσ. Σάββατο στις 05:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:38 μμ Όχι δεν έχουν όλα τα αυτόματα φιλτρακι. Αλλά και να έχουν πάλι δεν αρκεί, το φιλτρακι είναι για να προστατεύει τον μηχανισμό και όχι τους σταλακτες. Εκεί θέλεις φίλτρο γραμμής (συνήθως σήτας και όχι δίσκων) και αν το δεις από κοντά πως είναι θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση με το φιλτρακι του αυτόματου.
aGka8l Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ εχουμε κάποιον που νά έχει λέβητα kiturami και ηλιακό να ρωτήσω πως κανει την μιξη για ζεστά νερα?
cthulhucarbide Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 πμ 9 ώρες πριν, friggs είπε Όχι δεν έχουν όλα τα αυτόματα φιλτρακι. Αλλά και να έχουν πάλι δεν αρκεί, το φιλτρακι είναι για να προστατεύει τον μηχανισμό και όχι τους σταλακτες. Εκεί θέλεις φίλτρο γραμμής (συνήθως σήτας και όχι δίσκων) και αν το δεις από κοντά πως είναι θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση με το φιλτρακι του αυτόματου. 3-4 μάρκες που έχω δει είχαν όλες. Επίσης το φιλτράκι από την στιγμή που είναι στην είσοδο του νερού προστατεύει όλα τα επόμενα συστήματα οπότε και τους σταλάκτες
friggs Δημοσ. Κυριακή στις 12:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:16 μμ (επεξεργασμένο) Στο μαγαζί που είμαι πουλάμε 6 διαφορετικες μάρκες αυτόματα και θα μπορούσα να σου βγάλω φωτογραφίες να σου δείξω ότι μόνο το ένα έχει. Τα καλά όπως Gardena έχουν, τα περισσότερα της σειράς δεν έχουν. Τώρα για το φίλτρο αν νομίζεις ότι το φιλτρακι στο μηχάνημα είναι αρκετό για τους σταλακτες πάρε την Palaplast η την Technoplastic και ρώτα τους αν το φιλτρακι που είναι 10-20 mesh(για να προστατεύει από πετραδάκι τα μηχανήματα μεμβράνης, τα περιστροφικά δεν το χρειάζονται καν) και όχι 100-120 που θέλουν οι σταλακτες αρκεί και πες μας τι απάντηση σου δώσανε. Έχω εγκαταστήσει 300 αυτόματα ποτίσματα με σταλακτες, σταλακτηφόρους αυτόρρυθμιζόμενους και μη, υπέργειους και υπόγειους αλλά μάλλον λέω αρλούμπες. Δεν θα κάτσω να σε πείσω ότι έχεις άδικο, όποιος θέλει να κάνει σωστή δουλειά να διαβάσει τα τεχνικά φυλλάδια και θα καταλάβει. Καλή συνέχεια Επεξ/σία Κυριακή στις 12:19 μμ από friggs 1
aGka8l Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:02 μμ 10 ώρες πριν, friggs είπε Στο μαγαζί που είμαι πουλάμε 6 διαφορετικες μάρκες αυτόματα και θα μπορούσα να σου βγάλω φωτογραφίες να σου δείξω ότι μόνο το ένα έχει. Τα καλά όπως Gardena έχουν, τα περισσότερα της σειράς δεν έχουν. Τώρα για το φίλτρο αν νομίζεις ότι το φιλτρακι στο μηχάνημα είναι αρκετό για τους σταλακτες πάρε την Palaplast η την Technoplastic και ρώτα τους αν το φιλτρακι που είναι 10-20 mesh(για να προστατεύει από πετραδάκι τα μηχανήματα μεμβράνης, τα περιστροφικά δεν το χρειάζονται καν) και όχι 100-120 που θέλουν οι σταλακτες αρκεί και πες μας τι απάντηση σου δώσανε. Έχω εγκαταστήσει 300 αυτόματα ποτίσματα με σταλακτες, σταλακτηφόρους αυτόρρυθμιζόμενους και μη, υπέργειους και υπόγειους αλλά μάλλον λέω αρλούμπες. Δεν θα κάτσω να σε πείσω ότι έχεις άδικο, όποιος θέλει να κάνει σωστή δουλειά να διαβάσει τα τεχνικά φυλλάδια και θα καταλάβει. Καλή συνέχεια Ασχετο αλλα θα ρωτήσω, δουλεύεις σε μαγαζι με υδραυλικά;
kokos23 Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ Στις 31/5/2025 στις 10:10 ΜΜ, aGka8l είπε εχουμε κάποιον που νά έχει λέβητα kiturami και ηλιακό να ρωτήσω πως κανει την μιξη για ζεστά νερα? εγώ έχω κιτουράμι αλλά δεν έχω ηλιακό😂 νομίζω εδώ θα κατατοπιστείς καλύτερα:
friggs Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ Δημοσ. χθες στις 12:07 μμ 13 ώρες πριν, aGka8l είπε Ασχετο αλλα θα ρωτήσω, δουλεύεις σε μαγαζι με υδραυλικά; Όχι, γεωπονικό κατάστημα με εξοπλισμό άρδευσης
zoranb Δημοσ. χθες στις 07:04 μμ Δημοσ. χθες στις 07:04 μμ Με ποιόν τρόπο προτείνετε να καθαριστεί κ να γίνει σαν καινούργια η αντίσταση του ηλιακού που έχει γεμίσει από άλατα; Αν τη βάλω σε μπουκάλι με ξύδι ή viakal θα γίνει κάτι;
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 07:16 μμ Δημοσ. χθες στις 07:16 μμ 10 λεπτά πριν, zoranb είπε Με ποιόν τρόπο προτείνετε να καθαριστεί κ να γίνει σαν καινούργια η αντίσταση του ηλιακού που έχει γεμίσει από άλατα; Αν τη βάλω σε μπουκάλι με ξύδι ή viakal θα γίνει κάτι; Καλύτερα άλλαξέ την ,μαζί με το ανόδιο και την φλάντζα.
aGka8l Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, zoranb είπε Με ποιόν τρόπο προτείνετε να καθαριστεί κ να γίνει σαν καινούργια η αντίσταση του ηλιακού που έχει γεμίσει από άλατα; Αν τη βάλω σε μπουκάλι με ξύδι ή viakal θα γίνει κάτι; Δεν αξιζει η εργασια ή ο κοπος σου, βαλε μια καινούρια μαζι με νεο ανοδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα