vamvakoolas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Petros Electron said: Δεν ειμαι πολύ φαν του αφρού γιατι λερώνει γενικά, απο θέμα μηχανικής επίσης αντοχής θα έβαζα σοβά, επισκευαστικό. Τον πουλάνε και χύμα και ειναι φθηνός, πολύ εύκολος να τον φτιάξεις με νερό και να τον απλώσεις. εννοεις ετοιμο στοκο; Εγω σπανια χρησιμοποιω αφρο αλλα επειδη δε φαινεται και επειδη πιστευω θα χρησιμοποιησω πολυ υλικο και ωρα αν παω σε στοκο/τσιμεντο. Εκτος αυτου αν καποιος θελησει να αλλαξει σωληνα ή γενικα να περασει κατι αλλο θα δυσκολευτει σε σχεση με αφρο (λεω εγω τωρα μπορει να κανω λαθος) Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από vamvakoolas
Petros Electron Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εννοεις ετοιμο στοκο; Οχι, σοβα λεω σαν και αυτόν. Οσο για το σπάσιμο με ενα καλεμι και σφυρί σπάει εύκολα αν χρειαστεί να γίνει μερεμέτι ποτέ στην σωλήνα. λιγοτερο απο 1ευρω το κιλό έχει. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Petros Electron 2
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τα εφτιαξα ολα, εβαλα και τεφλον. Και επανερχομαστε στο αρχικο προβλημα. Σταζουν παλι σταγονες απο μεσα. Αυτος ειναι και ο αρχικος λογος που τα ξεκινησα ολα. Στο χωριο μου αυτο το λεμε, εκανα μια τρυπα στο νερο. Σοβαρα, τι στο καλο;; https://streamable.com/3ir1tl H φούσκα κινείται ελευθερα;Αν την κάνεις επάνω σταματάει το στάξιμο;Το έχεις αφήσει λίγο να δεις αν σταματάει μόνο του όσο γεμίζει;Δοκίμασες να ρυθμίσεις την φουσκα σε άλλη γωνία; 1
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Petros Electron said: Οχι, σοβα λεω σαν και αυτον. Οσο για το σπάσιμο με ενα καλεμι και σφυρί σπάει εύκολα αν χρειαστει να γινει μερεμέτι πότε στην σωλήνα. 1ευρω το κιλό έχει. μωρε δεν ειναι τα λεφτα ειναι μη τα κανω #@ σε ξενο διαμερισμα αλλα και παλι δεν ειμαι αρνητικος. Το καλο ειναι οτι διπλα εκει εχει χρωματοπωλειο οποτε αν ο φιλος θελει κατι συγκεκριμμενο π.χ σοβα μπορει να πεταχτω Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από vamvakoolas
Petros Electron Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε μωρε δεν ειναι τα λεφτα ειναι μη τα κανω #@ σε ξενο διαμερισμα αλλα και παλι δεν ειμαι αρνητικος. Το καλο ειναι οτι διπλα εκει εχει χρωματοπωλειο οποτε αν ο φιλος θελει κατι συγκεκριμμενο π.χ σοβα μπορει να πεταχτω Τι να σου πω.. βλεπεις και κρινεις εσυ.. Εγώ με τον αφρό τα εχω κάνει #@@@ πολλές φόρες και δεν τον θελω, ασε που αμα παει στα χέρια δεν βγαίνει σχεδόν με τίποτα και οπου πεσει επίσης λερώνει και το σωληνάριο του ειναι για μια φορα, αν το αποθηκεύσεις μετα απο λιγο καιρό χαλάει..
Witcher1st Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, Ukforthemoment said: H φούσκα κινείται ελευθερα;Αν την κάνεις επάνω σταματάει το στάξιμο;Το έχεις αφήσει λίγο να δεις αν σταματάει μόνο του όσο γεμίζει;Δοκίμασες να ρυθμίσεις την φουσκα σε άλλη γωνία; https://streamable.com/1md1bg Αυτο ειναι φυσιολογικο που παει αριστερα-δεξια; Αν το εχω σταθερο σταματαει αμεσως το νερο https://streamable.com/phhrfb Τωρα μιλαμε στη λεπτομερεια καπου στα χιλιοστα. Αλλα ετσι ηταν και τα αγορασω ολα αυτα. Σταματαει μονο του αλλα θελει κανα 2λεπτο. Σταματαει πολυ σταδιακα μεχρι που πεταει 1 σταγονα ανα δευτερολεπτα. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Witcher1st
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε https://streamable.com/1md1bg Αυτο ειναι φυσιολογικο που παει αριστερα-δεξια; Αν το εχω σταθερο σταματαει αμεσως το νερο https://streamable.com/phhrfb Τωρα μιλαμε στη λεπτομερεια καπου στα χιλιοστα. Αλλα ετσι ηταν και τα αγορασω ολα αυτα. Σταματαει μονο του αλλα θελει κανα 2λεπτο. Σταματαει πολυ σταδιακα μεχρι που πεταει 1 σταγονα ανα δευτερολεπτα. Μια χαρά δουλευει αν σταματάει μετά απο λίγο.Αν σταματάει όμως ψηλά το νερό τότε πρέπει να κατέβει λίγο η φουσκα ωστε να αρχίσει να κόβει νωρίτερα.
papoys1 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Witcher1st είπε Οποτε υπαρχει ρε παιδια ή οχι; Γιατι εδω εσεις μου λετε οτι υπαρχει, αλλα σε 3 μαγαζια που πηγα ειπαν οτι δεν γινεται και θελω το ενδιαμεσο παξιμαδι. Και εαν δεν υπαρχει, τι ακριβως ειναι το παρακατω : https://www.polisafety.gr/product/spiral-sindesews-inox-quickflex-thil-12-thil-38-viospiral/ Για το τηλεφωνο στη κουζινα; Τεφλον πηρα και το ξεχασα στο μαγαζι. Δραμα η κατασταση σημερα. κάπου παραπάνω στο είπα παρε ενα νεο φλοτέρ και στο ίδιο μαγαζί σπιράλ που να βιδώνει στο φλοτέρ. Δεν ακουσες και πήρες αντάπτορα ο οποίος θέλει τεφλόν διότι μέταλλο με μέταλλο δεν στεγανοποιεί όπως σου είπε και κάποιος άλλος. Δες εδώ το δικό μου πως το σπιράλ βιδώνει απευθείας στο φλοτέρ και στεγανοποιεί με τη λαστιχένια φλάντζα. Μάλλον δεν τόχεις οπότε φώναξε ένα υδραυλικό. EDIT. Σπιράλ ΄πρεπε να πάρεις 1/2 για σύνδεση στη βάννα νερού και 3/8 στη άλλη πλευρά για σύνδεση στο φλοτέρ στο καζανάκι γιατί συνήθως τα φλοτέρ έχουν συνδεση 3/8 οπότε δεν θα χρειαζόσουνα τον αντάπτορα ο οποίος θέλει τεφλόν η κανάβι (που χρησιμοποιώ εγώ) για σύνδεση https://www.skroutz.gr/s/28231232/Viospiral-Novaflex-Spiral-Inox-THilyko-THilyko-1-2-x3-8-30cm-00-562.html?sku_loop=true Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από papoys1 1
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 hour ago, papoys1 said: κάπου παραπάνω στο είπα παρε ενα νεο φλοτέρ και στο ίδιο μαγαζί σπιράλ που να βιδώνει στο φλοτέρ. Δεν ακουσες και πήρες αντάπτορα ο οποίος θέλει τεφλόν διότι μέταλλο με μέταλλο δεν στεγανοποιεί όπως σου είπε και κάποιος άλλος. Δες εδώ το δικό μου πως το σπιράλ βιδώνει απευθείας στο φλοτέρ και στεγανοποιεί με τη λαστιχένια φλάντζα. Μάλλον δεν τόχεις οπότε φώναξε ένα υδραυλικό. EDIT. Σπιράλ ΄πρεπε να πάρεις 1/2 για σύνδεση στη βάννα νερού και 3/8 στη άλλη πλευρά για σύνδεση στο φλοτέρ στο καζανάκι γιατί συνήθως τα φλοτέρ έχουν συνδεση 3/8 οπότε δεν θα χρειαζόσουνα τον αντάπτορα ο οποίος θέλει τεφλόν η κανάβι (που χρησιμοποιώ εγώ) για σύνδεση https://www.skroutz.gr/s/28231232/Viospiral-Novaflex-Spiral-Inox-THilyko-THilyko-1-2-x3-8-30cm-00-562.html?sku_loop=true Θα το αγορασω και αυτο να υπαρχει. Απλα μου κανει εντυπωση που μου ειπαν και στα 3 μαγαζια οτι δεν υπαρχει. Εκτος αν εννοοουσαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο σε αυτυος. Εχω γραψει 3 φορες, οτι πηγα και στα 3 μαγαζια της περιοχης και μαλιστα με φουλ αξιολογησεις. Μου εδωσαν παλι το ιδιο σπιραλ και τον ανταπτορα. 2 hours ago, Ukforthemoment said: Μια χαρά δουλευει αν σταματάει μετά απο λίγο.Αν σταματάει όμως ψηλά το νερό τότε πρέπει να κατέβει λίγο η φουσκα ωστε να αρχίσει να κόβει νωρίτερα. Ναι σταματαει μετα απο κανα 2λεπτο τελειως. Αλλα δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Αυτος ειναι και ο λογος που τα αλλαξα εξαρχης ολα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Θα το αγορασω και αυτο να υπαρχει. Απλα μου κανει εντυπωση που μου ειπαν και στα 3 μαγαζια οτι δεν υπαρχει. Εκτος αν εννοοουσαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο σε αυτυος. Εχω γραψει 3 φορες, οτι πηγα και στα 3 μαγαζια της περιοχης και μαλιστα με φουλ αξιολογησεις. Μου εδωσαν παλι το ιδιο σπιραλ και τον ανταπτορα. Ναι σταματαει μετα απο κανα 2λεπτο τελειως. Αλλα δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Αυτος ειναι και ο λογος που τα αλλαξα εξαρχης ολα. Φυσιολογικότατο είναι,το φλοτέρ ανεβαίνει σιγά σιγά και κόβει την παροχή σταδιακά.Ολα αυτά τα αλλάζουμε όταν δεν σταματάει το νερό και αρχίζει να τρέχει απο την υπερχείλιση . Τσάμπα κόπος. 1
SoullessRider Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 46 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι σταματαει μετα απο κανα 2λεπτο τελειως. Αλλα δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Αυτος ειναι και ο λογος που τα αλλαξα εξαρχης ολα. Το κόκκινο είναι σταθερό, το πράσινο περιστρέφετε εάν ξεσφιξεις την πλαστική πεταλούδα και έχουν δοντάκια για να μένουν σταθερά μεταξύ τους όταν σφιηεις. Επίσης αν είναι ξεσφιγμενη η πεταλούδα, το μωβ (βέργα της φούσκας) το μετακινείς πιο μέσα ή πιο έξω. τράβα μια γραμμή όπως είναι τώρα το σύστημα που στάζει λίγο, από το πράσινο στο κόκκινο με κανένα μαρκαδόρο όπως έκανα με την μπλε γραμμή, για να έχεις μια ένδειξη που βρίσκονται όλα τώρα. Μετά ξεσφιγγεις την πεταλούδα όσο χρειαστεί ώστε να περιστρεψεις το πράσινο πρως τα δεξιά ένα δοντάκι,για να κατέβει προς τα κάτω λίγο η φούσκα (να αλλάξει η γωνία που κάνει ο βραχίονας). Επίσης φροντίζεις η βέργα να είναι σε τέτοια θέση (έκταση) ώστε η φούσκα να μην βρίσκει στο τοίχωμα από το καζανάκι και σταματάει πριν την ώρα της. Αν δεις ότι με το ένα δοντάκι δεν σταματάει να στάζει στην ώρα του (πριν την υπερχείλιση), κάνε άλλο ένα δοντάκι πιο δεξιά το πράσινο όσο χρειαστεί. 1
papoys1 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ναι σταματαει μετα απο κανα 2λεπτο τελειως. Αλλα δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Αυτος ειναι και ο λογος που τα αλλαξα εξαρχης ολα. Για να μην παιδευόμαστε να ρυθμίσουμε το φλοτέρ ή αν θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα νερού και φεύγει από την υπερχείλιση τα παλιά κλασικά φλοτέρ με τη φούσκα έχουν μέσα από τη σωληνα υπερχείλισης δεύτερη πιο λεπτή σωλήνα την οποία μπορούμε με το δαχτυλάκι να την τραβήξουμε όσο θέλουμε ώστε το νερό να μην φεύγει από κει.😜 Προσωπικά την έχω ανεβάσει γιατί ηθελα περισσότερο νερό στο καζανάκι.
chios Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 ώρες πριν, Petros Electron είπε Τι να σου πω.. βλεπεις και κρινεις εσυ.. Εγώ με τον αφρό τα εχω κάνει #@@@ πολλές φόρες και δεν τον θελω, ασε που αμα παει στα χέρια δεν βγαίνει σχεδόν με τίποτα και οπου πεσει επίσης λερώνει και το σωληνάριο του ειναι για μια φορα, αν το αποθηκεύσεις μετα απο λιγο καιρό χαλάει.. Τον αφρό τον βάζεις για να κλείσει την τρύπα, μετά τον κόβεις και πας με στοκο, κόλλα πλακιδίων ή ότι άλλο θες, εγώ έχω πιστόλι αφρού και κλείνει για να τον χρησιμοποιήσεις οπότε θέλεις και πάντα αφρό χαμηλής διόγκωσης, και φυσικά σπρέι για καθαρισμό του πιστολιού και χεριών αν πέσει πάνω σου. Το πιστόλι έχει ρύθμιση να βγαίνει αργά ο αφρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα