Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα.

Καινούριες σίτες πλισε. (Μπήκαν την άνοιξη)

Έχουν χαλαρώσει τα σκοινιά της μιας.

Την έβγαλα από το πλάι, αλλά δεν καταλήγουν εκεί ώστε να τα μαζέψω κάπως. 

Δεν την έβγαλα όλη για να μην κάνω μεγαλύτερη ζημιά.

IMG-c1cfa1625f9d6b90861ffbfed3dfcc70-V.webp.e26bb0a5b2f53d670ba3bd16eb6ed68b.webp

Φωνάζω τον αλουμινά που την έβαλε ή διορθώνεται κάπως από εμένα εύκολα;

.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ψαχνω υδραυλικο για το καζανακι, εχουμε κανενα καλο μαστορα να εξυπηρετει Ηλιουπολη-Αργυρουπολη;

Στο google με τις αξιολογησεις δε βγαζω ακρη. Πολλες ειναι ψευτικες, οι περισσοτεροι εχουν φουλ 5αστερα χωρις αιτιολογια και βλεπεις καπακι μοναστερα οτι ειναι πανακριβοι ή οτι δε κανουν καλη δουλεια.. 

Ενα παραδειγμα που κοιτουσα

image.png.ee916604f88dc7953d76273a1873b918.png

image.png.e021345aebd603e89a45cf4fd49b5008.png

Εχω και παρομοια εμπειρια με λογιστη, που ειχε 5/5 , πηγα μου την εκανε σκ@τα και παλι καλα που βρηκα εναν αλλο που ηταν κομπλε. Εγραψα μια αξιολογηση με 1/5 και αιτιολογηση και αφου με ειρωνευτηκε, στο καπακι την ιδια μερα ειδα 10+ αξιολοησεις με 5/5!! ( ενω η τελευταια ηταν η δικη μου τον τελευταιο μηνα! ) Τρελα..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, costas_ είπε

Εαν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου προτείνω που να πας για να βρεις ανταλλακτικά

Αν θες πες μου εμενα επειδη εχω τετοια παντζούρια και ολο και κατι θα χρειαστω. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 hour ago, Witcher1st said:

Καλησπερα παιδια, μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ψαχνω υδραυλικο για το καζανακι, εχουμε κανενα καλο μαστορα να εξυπηρετει Ηλιουπολη-Αργυρουπολη;

Στο google με τις αξιολογησεις δε βγαζω ακρη. Πολλες ειναι ψευτικες, οι περισσοτεροι εχουν φουλ 5αστερα χωρις αιτιολογια και βλεπεις καπακι μοναστερα οτι ειναι πανακριβοι ή οτι δε κανουν καλη δουλεια.. 

Ενα παραδειγμα που κοιτουσα

image.png.ee916604f88dc7953d76273a1873b918.png

image.png.e021345aebd603e89a45cf4fd49b5008.png

Εχω και παρομοια εμπειρια με λογιστη, που ειχε 5/5 , πηγα μου την εκανε σκ@τα και παλι καλα που βρηκα εναν αλλο που ηταν κομπλε. Εγραψα μια αξιολογηση με 1/5 και αιτιολογηση και αφου με ειρωνευτηκε, στο καπακι την ιδια μερα ειδα 10+ αξιολοησεις με 5/5!! ( ενω η τελευταια ηταν η δικη μου τον τελευταιο μηνα! ) Τρελα..

τι ειδους καζανακι εχεις; με αερα; το κλασσικο;

ειναι εντοιχιζομενο ή κλασσικο;

τι ακριβως θεμα εχεις;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Το κατέβασα το πατζούρι!

Το ρόλαρα με τα χέρια μέχρι να κατέβει όλο κάτω και είδα ότι ο άξονας πιάνει τα φύλλα με ιμάντες που είναι στερεωμένοι απλά με μια βίδα.

04136e8c-8d54-499b-adc6-f5564170a284.jpg.ed69f424fcd7d85a35e831e2841a4ac6.jpg

4ea106d4-dcc7-4a96-830c-a59853384943.jpg.b9bb229913ee2b1232232944e83d9bbf.jpg

Αφότου διαχωρίστηκαν αυτά ο άξονας ήταν πούπουλο και η συνέχεια πολύ απλή!

Έβγαλα και τα δύο άκρα του άξονα που είναι σφηνωτά καπάκια.

Η δεξιά πλευρά βλέπετε πόση φθορά έχει στο σημείο που πάταγε. Αν υπάρχει ανταλλακτικό θα την αλλάξω και αυτή μην σπάσει σε κανα μήνα και τραβάω πάλι τα ίδια από την αρχή.

fd18c079-d295-4bb8-9ea0-f244ff0c008f.jpg.37dbe73dd6615656a1d5a6066f5ce5ad.jpg

Η αριστερή επίμαχη πλευρά διαπίστωσα πως... είναι πλαστική! Με ένα μικρό μεταλλικό αξονάκι ~3mm στο κέντρο σαν πυρήνας αλλά τελικά αυτό που βλέπαμε εξωτερικά ήταν πλαστικό. Και αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι έσπασε ένα κομμάτι από το πλαστικό μέσα (αυτό στα δεξιά της εικόνας με κόκκινο) και κατά συνέπεια το αριστερό-εξωτερικό κομμάτι (κυκλωμένο με κόκκινο στα αριστερά της εικόνας) που πιάνει στο ρουλεμάν κρέμασε και το ρολό βγήκε από την θέση του. Βασικά μάλλον έσπασαν και από την εξωτερική πλευρά κάποια κομμάτια του πλαστικού γιατί βλέπετε πως είναι η κουλούρα στο κέντρο της (βρήκα και κάτι μικροθραύσματα)

627c35b5-b6ea-4be7-a792-c6c4ee0ab46e.jpg.ab7a6397f0e69d128ef2aae8c6fbe215.jpg

Αυτό το αξονάκι κυκλωμένο με κίτρινο το βρήκα μέσα στο ρολό μαζί με το σπασμένο πλαστικό και δεν έχω ιδέα τι είναι. Είναι ανέπαφο, δεν έχει κανένα σπάσιμο και δεν καταλαβαίνω που μπορεί να ήταν.

Να και τα ρουλεμάν που τελικά έβγαιναν συρταρωτά προς τα πάνω από την βάση τους. Αν υπάρχουν ίδια θα τα αλλάξω και αυτά, αν όχι θα τους βάλω γράσσο και πάλι μέσα. Προφανώς αυτά ήταν κολλημένα και περιστρεφόταν ο πλαστικός άξονας στην τρύπα του ρουλεμάν ποιος ξέρει πόσο καιρό.

ee08e34b-922a-46b5-a5df-a327bbe1142b.jpg.6bc9d60b8ee1e91353c911f067e9cda4.jpg

Αύριο θα τα πάρω στο χέρι και θα ψάξω να βρω κανα αλουμινάδικο(?) ή όποιον τα πουλάει και ελπίζω να βρω ανταλλακτικά να τελειώνω με αυτή την ιστορία γιατί κοιμάμαι με μάσκα ύπνου 6 μήνες. Αν δεν βρω εδώ και παραγγείλω πχ από ίντερνετ μέχρι να έρθουν θα είμαι με πίσσα σκοτάδι στο δωμάτιο γιατί έχω κατεβασμένο το πατζούρι.

Tl;dr το πατζούρι κατέβηκε πολύ εύκολα τελικά και μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η φουλ μπίχλα σκόνη που είχε μαζέψει και fingers crossed να βρω τα ανταλλακτικά

Ναι έτσι ανοίγει αμολάς κάτω το πατζούρι γυρίζοντας με τα χέρια λύνεις και βγαίνει με αρκετό ζόρι.Μιας και το άνοιξες πάρε και ένα καινούργιο ιμάντα να τον αλλάξεις μην κόψει μετά και κάνεις το ίδιο από την αρχή. Εμενα μου εκοψε στο εξοχικό σε ένα και τράβηξα μεγάλο ζόρι να τον αλλάξω.Θα γκουγκλάρεις καταστήματα με εξαρτήματα αλουμινίου μην πας εκεί που φτιάχνουν πόρτες παράθυρα δε θα βρεις.

1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Αν θες πες μου εμενα επειδη εχω τετοια παντζούρια και ολο και κατι θα χρειαστω. Ευχαριστώ!

Γειτονα ένα καλό κατάστημα με εξαρτηματα αλουμινίου έχει στην Αγία Παρασκευή Σακη Καράγιωργα 36 Ζουμπερη Ελένη. Εκεί πάω και πάντα εχω βρει αυτό που θέλω.

https://www.google.gr/maps/@38.0192589,23.8350693,3a,60y,210.67h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1stjcbjOOi7NG9H32ID6EQ4Q!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D0%26panoid%3DtjcbjOOi7NG9H32ID6EQ4Q%26yaw%3D210.67108727267498!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDgxOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panosno1com είπε

Εκτός από την Κα Ελένη που αναφέρθηκε παραπάνω (έχει κυρίως παλαιό stock), η καλύτερη πηγή εξαρτημάτων στην Αθήνα είναι ο Δούκας στην Λεωφ. Αθηνών. Εκεί θα βρείς τα πάντα.  

Επεξ/σία από costas_
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, vamvakoolas said:

τι ειδους καζανακι εχεις; με αερα; το κλασσικο;

ειναι εντοιχιζομενο ή κλασσικο;

τι ακριβως θεμα εχεις;

Το παλιο με την φουσκα, οχι εντοιχιζομενο. Μαλλον καποιο θεμα ειχε το φλοτερ και εσταζε σταγονες οχι κατι τρελο ομως. Πηγα να το βγαλω τελειως και δεν εβγαινε, κολλησε μαλλον, ηθελε δυο γαλλικα κλειδια, αλλα εχω μονο ενα. Εβγαλα τη σωληνα που συνδεεται με το φλοτερ και το λαστιχακι ηταν τελειος φθαρμενο και το πεταξα, και τωρα σταζει και απο την σωληνα σταγονες, εχω μπουκαλι απο κατω και κλεινω την παροχη νερου οταν γεμιζει το καζανακι.

Αν μπορω να βρω ιδιο λαστιχο στεγανοποιησης τοτε λογικα το φτιαχνω και μονος μου. Αγοραζω και ενα παρομοιο φλοτερ με τη φουσκα που εχει και ειμαι κομπλε.

Αλλα το ρημαδι να εχει κολλησει τοσο και να μη βγαινει με τιποτα, εβαλα τερμα δυναμη.

image.png.769830e1345f415843f98399c94c5935.png

Στη πρωτη φωτο απο που σταζει το νερο ( η επιπλεον ζημια που εκανα εγω, αφου αφαιρεσα το λαστιχακι και το πεταξα )

Στη δευτερη φωτο δε μπορω με τιποτα να βγαλω το φλοτερ απο το καζανακι. Το λαστιχο συνδεσης βγαινει κανονικα, το υπολοιπο χρυσο ειναι το προβλημα. Κραταω σταθερα και τον μηχανισμο απο την αλλη μερια ( μεσα στο καζανακι ), τιποτα. Εβαλα και wd40 μπας και ξεκολλησει, παλι τιποτα.

IMG_20250826_011805.jpg

IMG_20250826_011813.jpg

https://www.skroutz.gr/s/37288854/Oscar-Floter-123.html

Εχω σχεδον ιδιο φλοτερ με αυτο, αλλα δε καταλαβαινω γιατι σε εμενα υπαρχει και το επιπλεον χρυσαφι παξιμαδι που δειχνει το πρωτο κοκκινο βελακι, στη δευτερη φωτογραφια. Εκει ειναι το θεμα και δε βγαινει το φλοτερ.

Αυτο το φλοτερ εχω που δειχνει το βιντεο ακριβως, στο 03:15

Τωρα σε εμενα γιατι υπαρχει και το επιπλεον χρυσαφι παξιμαδι το οποιο κιολας δε βγαινει με τιποτα, δε το καταλαβαινω. Αλλιως θα εβγαινε πανευκολα, το περικοπιο παξιμαδι ξεβιδωνει.

EDIT

Εδω εβλεπα βιντεο σχετικα με τις ταινιες στεγανοποιησης και τυχαια επεσα σε παρομοιο παξιμαδι σωληνα με αυτο που υπαρχει και σε εμενα.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Το παλιο με την φουσκα, οχι εντοιχιζομενο. Μαλλον καποιο θεμα ειχε το φλοτερ και εσταζε σταγονες οχι κατι τρελο ομως. Πηγα να το βγαλω τελειως και δεν εβγαινε, κολλησε μαλλον, ηθελε δυο γαλλικα κλειδια, αλλα εχω μονο ενα. Εβγαλα τη σωληνα που συνδεεται με το φλοτερ και το λαστιχακι ηταν τελειος φθαρμενο και το πεταξα, και τωρα σταζει και απο την σωληνα σταγονες, εχω μπουκαλι απο κατω και κλεινω την παροχη νερου οταν γεμιζει το καζανακι.

Αν μπορω να βρω ιδιο λαστιχο στεγανοποιησης τοτε λογικα το φτιαχνω και μονος μου. Αγοραζω και ενα παρομοιο φλοτερ με τη φουσκα που εχει και ειμαι κομπλε.

Αλλα το ρημαδι να εχει κολλησει τοσο και να μη βγαινει με τιποτα, εβαλα τερμα δυναμη.

image.png.769830e1345f415843f98399c94c5935.png

Στη πρωτη φωτο απο που σταζει το νερο ( η επιπλεον ζημια που εκανα εγω, αφου αφαιρεσα το λαστιχακι και το πεταξα )

Στη δευτερη φωτο δε μπορω με τιποτα να βγαλω το φλοτερ απο το καζανακι. Το λαστιχο συνδεσης βγαινει κανονικα, το υπολοιπο χρυσο ειναι το προβλημα. Κραταω σταθερα και τον μηχανισμο απο την αλλη μερια ( μεσα στο καζανακι ), τιποτα. Εβαλα και wd40 μπας και ξεκολλησει, παλι τιποτα.

IMG_20250826_011805.jpg

IMG_20250826_011813.jpg

https://www.skroutz.gr/s/37288854/Oscar-Floter-123.html

Εχω σχεδον ιδιο φλοτερ με αυτο, αλλα δε καταλαβαινω γιατι σε εμενα υπαρχει και το επιπλεον χρυσαφι παξιμαδι που δειχνει το πρωτο κοκκινο βελακι, στη δευτερη φωτογραφια. Εκει ειναι το θεμα και δε βγαινει το φλοτερ.

Αυτο το φλοτερ εχω που δειχνει το βιντεο ακριβως, στο 03:15

Τωρα σε εμενα γιατι υπαρχει και το επιπλεον χρυσαφι παξιμαδι το οποιο κιολας δε βγαινει με τιποτα, δε το καταλαβαινω. Αλλιως θα εβγαινε πανευκολα, το περικοπιο παξιμαδι ξεβιδωνει.

παρε ενα καινούργιο φλοτέρ με όλα τα εξαρτήματα και ένα καινούριο σπιράλ. Κάνε τη σύνδεση χωρίς τεφλόν και χωρίς το πρόσθετο δαχτυλίδι που είναι περιττό αλλά με τις ειδικές φλάντζες που συνοδεύονται.Από ότι φαίνεται πρέπει να εχει μπεί και σιλικόνη στη βίδα που κρατάει το φλοτέρ στο καζανάκι γιαυτό δεν ξεβιδώνουν, Αυτό το χρησιμοποιούσαν σε παλιές συνδέσεις διότι η βίδα του σπιράλ ήταν συνήθως πιο μεγάλη από την παλιά υποδοχή που έβαζαν μεταλικές συνδέσεις με τη βρύση όπως πρέπει να είναι και η βίδα του φλοτέρ πιο μικρή γιαυτό εβαλαν το μ ικρό χρυσαφί αντάπτορα. Τώρα να πάρεις και ένα σπιράλ που να βιδώνει απευθειας στο φλοτέρ και να μην χρειάζεται ο αντάπρορας.

Αυτά τα εξαρτήματα που στεγανοποιούν με φλάντζες δεν χρειάζονται πολύ σφίξιμο γιατί σπάνε οι φλάντζες και μετά έχουμε διαρροές. Οριακά μόλις σφίξει σταματάμε  αρκεί η δύναμη του χεριού πολλές φορές να στεγανοποιήσουν. Αυτά τα σπιράλ λειτουργούν και σάν το σπιράλ σύνδεσης νερού στο πλυντήριο το οποίο αρκεί η δύναμη του χεριου να στεγανοποιήσει.Αν χρησιμοποιήσουμε κάβουρα και δεν ξέρουμε με πόση δύναμη να σφίξουμε το πιο πιθανό θα καταστρέψουμε τι φλάντζα και θα έχουμε διαρροή. Κάνε τη σύνδεση όπως είπα και αν δείς κάπου να στάζει σφίξε ελαφρά.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
33 minutes ago, papoys1 said:

παρε ενα καινούργιο φλοτέρ με όλα τα εξαρτήματα και ένα καινούριο σπιράλ. Κάνε τη σύνδεση χωρίς τεφλόν και χωρίς το πρόσθετο δαχτυλίδι που είναι περιττό αλλά με τις ειδικές φλάντζες που συνοδεύονται.Από ότι φαίνεται πρέπει να εχει μπεί και σιλικόνη στη βίδα που κρατάει το φλοτέρ στο καζανάκι γιαυτό δεν ξεβιδώνουν, Αυτό το χρησιμοποιούσαν σε παλιές συνδέσεις διότι η βίδα του σπιράλ ήταν συνήθως πιο μεγάλη από την παλιά υποδοχή που έβαζαν μεταλικές συνδέσεις με τη βρύση όπως πρέπει να είναι και η βίδα του φλοτέρ πιο μικρή γιαυτό εβαλαν το μ ικρό χρυσαφί αντάπτορα. Τώρα να πάρεις και ένα σπιράλ που να βιδώνει απευθειας στο φλοτέρ και να μην χρειάζεται ο αντάπρορας.

Αυτά τα εξαρτήματα που στεγανοποιούν με φλάντζες δεν χρειάζονται πολύ σφίξιμο γιατί σπάνε οι φλάντζες και μετά έχουμε διαρροές. Οριακά μόλις σφίξει σταματάμε  αρκεί η δύναμη του χεριού πολλές φορές να στεγανοποιήσουν. Αυτά τα σπιράλ λειτουργούν και σάν το σπιράλ σύνδεσης νερού στο πλυντήριο το οποίο αρκεί η δύναμη του χεριου να στεγανοποιήσει.Αν χρησιμοποιήσουμε κάβουρα και δεν ξέρουμε με πόση δύναμη να σφίξουμε το πιο πιθανό θα καταστρέψουμε τι φλάντζα και θα έχουμε διαρροή. Κάνε τη σύνδεση όπως είπα και αν δείς κάπου να στάζει σφίξε ελαφρά.

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να ξεβιδωσω το μικρο χρυσαφι ανταπτορα με τιποτα! Αλλιως τα προβληματα λογικα θα λυνοταν. Και να παρω το φλοτερ, δε μπορω να το βαλω, αφου δε μπορω να βγαλω το παλιο, ειναι κολλημενο στον ανταπτορα!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να ξεβιδωσω το μικρο χρυσαφι ανταπτορα με τιποτα! Αλλιως τα προβληματα λογικα θα λυνοταν. Και να παρω το φλοτερ, δε μπορω να το βαλω, αφου δε μπορω να βγαλω το παλιο, ειναι κολλημενο στον ανταπτορα!

Δεν μπορώ να καταλάβω και τι είναι αυτό στον αντάπτορα. Ούτε για τεφλόν μου κάνει ούτε για κανάβι.Ενδεχομένως είναι κάτι που εχει κολήσει τον αντάπτορα στο ψλοτέρ.Το άσχημο είναι ότι δεν μπορείς να πιάσεις για κόντρα και το στενό παξιμάδι που κρατάει το φλοτέρ στο καζανάκι.

Τελική λύση αν το πιάσεις με δύο κάβουρες ή κάβουρα και τσιμπίδα ή κλειδί  και δεν ξεσφίγγει με τίποτε γιατί έχει κολήσει κόψιμο με τροχό αφού ετσι κι αλλιώς θα μπεί καινούργιο φλοτέρ.

Δεν μπορείς να ανοίγεις και να κλείνεις τη βάνα συνεχώς να μην τρέχουν νερά για να γεμίζει το καζανάκι.Βλέποντας τα βίντεο που έχεις ανεβάσει θεωρώ ασχετους αυτούς που τα ανεβάζουν γιατί αυτές οι συνδέσεις που λειτουργούν με λαστιχιένια φλάντζα δεν χρειάζονται τεφλόν ή κανάβι. Αν δεν εχουμε στεγανοποίηση κάνουμε αλλαγή φλάντζας και αν πάλι έχουμε διαρροή αλλάζουμε το εξάρτημα γιατί εχει φθαρεί και δεν πατάει καλά η λαστιχιένια φλάντζα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ ωραια στα εγραψε ο φιλος απο πανω. Η μονη λυση ειναι 2 καβουρες ή μιτοτσιμπιδο και καβουρας. Και υδραυλικο να φωναξεις το ιδιο θα προσπαθει να κανει και παιζει να στο σπασει και τελειως.

Στις διακοπες (!) εφτιαξα 2 παρομοια καζανακια και το τι ειδα δε λεγεται...

πλεον μπορεις να βρεις στα ανταλλακτικα για καζανακια τα παντα απο μικρες φλατζουλες μεχρι ποικιλια φλοτερ. Δε βαζουμε χαλκινα/σιδερενια μερη εδω και δεκαετιες, μονο στη παροχη νερου....

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να ξεβιδωσω το μικρο χρυσαφι ανταπτορα με τιποτα!

Spoiler

image.jpeg.01c37ee1fd07c4b0577cb1623f79145b.jpeg

Επεξ/σία από hp8
  • Like 2
Δημοσ.

Οι μηχανισμοί επαναφοράς για πόρτες (βραχίονες - σούστες) είναι τυποποιημένων διαστάσεων ή θα πρέπει να ψάξω όμοιο με αυτόν που θέλω να αντικαταστήσω για να μην ανοίγω νέες τρύπες στο αλουμίνιο της εξώπορτας της πολυκατοικίας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, hp8 said:
  Hide contents

image.jpeg.01c37ee1fd07c4b0577cb1623f79145b.jpeg

Μηπως καλυτερα να φωναξω υδραυλικο να ξεμπερδευω;

Το εκανα παραγγελια παντως να το εχω. Αυτο με τις τρυπες που λες 3/8 ή 1/2 πως μπορω να το μετρησω;

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...