Witcher1st Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 14 minutes ago, Ukforthemoment said: Eκεί που τα αγόρασες δεν πήρες και τεφλόν;Μπορεί να βρεις και σε σουπερ μαρκετ . Οποτε υπαρχει ρε παιδια ή οχι; Γιατι εδω εσεις μου λετε οτι υπαρχει, αλλα σε 3 μαγαζια που πηγα ειπαν οτι δεν γινεται και θελω το ενδιαμεσο παξιμαδι. Και εαν δεν υπαρχει, τι ακριβως ειναι το παρακατω : https://www.polisafety.gr/product/spiral-sindesews-inox-quickflex-thil-12-thil-38-viospiral/ Για το τηλεφωνο στη κουζινα; Τεφλον πηρα και το ξεχασα στο μαγαζι. Δραμα η κατασταση σημερα.
Witcher1st Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 40 minutes ago, Ukforthemoment said: σηριαλ έγινε το θέμα. Ναι αλλα ακομα απαντηση δεν εχω παρει. Λοιπον τα εβαλα ολα, καινουρια. Μονο το κουμπι δε βγαινει, δε ξερω γιατι. Προφανως και το αποτελεσμα ειναι χειροτερο απο πριν, πεταει πιδακες νερου απο τα παξιμαδια.. Αμφιβαλλω εαν το τεφλον κανει δουλεια, αλλα θα το δοκιμασω αυριο.. Τουλαχιστον ο υδραυλικος εαν ερθει δε θα παρει πανω απο 20 ευρω, αφου μονο στεγανοποιηση θα πρεπει να κανει, ολα ειναι καινουρια.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι αλλα ακομα απαντηση δεν εχω παρει. Λοιπον τα εβαλα ολα, καινουρια. Μονο το κουμπι δε βγαινει, δε ξερω γιατι. Προφανως και το αποτελεσμα ειναι χειροτερο απο πριν, πεταει πιδακες νερου απο τα παξιμαδια.. Αμφιβαλλω εαν το τεφλον κανει δουλεια, αλλα θα το δοκιμασω αυριο.. Τουλαχιστον ο υδραυλικος εαν ερθει δε θα παρει πανω απο 20 ευρω, αφου μονο στεγανοποιηση θα πρεπει να κανει, ολα ειναι καινουρια. Τι απάντηση να πάρεις;Αφού τα σύνδεσες όλα και ταιριάζουν βάζεις και λαστιχάκια τεφλόν και τέλος.Το τεφλόν αυτή τη δουλειά κάνει,στεγανοποιεί.Θελει να το τυλίξεις σωστά,με την σωστή φορά.
Witcher1st Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Ukforthemoment said: Τι απάντηση να πάρεις;Αφού τα σύνδεσες όλα και ταιριάζουν βάζεις και λαστιχάκια τεφλόν και τέλος.Το τεφλόν αυτή τη δουλειά κάνει,στεγανοποιεί.Θελει να το τυλίξεις σωστά,με την σωστή φορά. Ναι αλλα αμα οντως υπαρχει σπιραλ 1/2 - 3/8 τοτε δε θα χρειαζομουν τεφλον. Και επισης ξαναρωταω. Αυτο τι ακριβως ειναι;; https://www.skroutz.gr/s/26169141/Viospiral-Novaflex-Spiral-Syndeseos-Inox-THil-1-2-THil-3-8-50cm-00-566.html Θα εκανε στη περιπτωση μου ή οχι; Και εαν ναι, γιατι και οι 3 μαγαζατορες μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο;; Λοιπον φωτογραφιες και βιντεο. Τωρα πεταει πιδακα εκτος απο κατω και απο πανω! Τις εφαγε το κινητο!! https://streamable.com/c9mnw8 Μιλαμε για τρελα! Και οτι και καλα με το τεφλον τωρα θα στρωσει;; Btw, τελευτειες δυο ερωτησεις : 1) Γιατι δε μπορω να βαλω το καινουριο καπακι; Δε βγαινει το παλιο με τιποτα. Τι κανω τωρα;; Και 2) Εαν θελει καποιο παξιμαδι περισσοτερο σφιξιμο απο τα τρια. Ευχαριστω κυριοι και καληνυχτα σας! ( Εαν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, προφανως δε θα εκανα τιποτα απο αυτα.. Ποναει η μεση μου εδω και 3 ημερες και εχω χασει πανω απο 10 ωρες.. Οντως σιριαλ το εκανα.. Τουλαχιστον ολα ειναι καινουρια πλεον και γυαλιζουν!! Με 18 ευρω ειμαστε πενα! ) Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Witcher1st 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μεταλλο με μέταλλο θα χάνουν,αν βάλεις σωστά το τεφλόν δεν θα έχεις διαρροές. Καθε αρχή και δύσκολη,την επόμενη φορά θα ξέρεις.Γιατί δεν έχουν το σπιραλ που θες δεν ξέρω.Μπορεί να μην είναι εμπορικό και να μην το φέρνουν. 1
Witcher1st Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Ukforthemoment said: Μεταλλο με μέταλλο θα χάνουν,αν βάλεις σωστά το τεφλόν δεν θα έχεις διαρροές. Καθε αρχή και δύσκολη,την επόμενη φορά θα ξέρεις.Γιατί δεν έχουν το σπιραλ που θες δεν ξέρω.Μπορεί να μην είναι εμπορικό και να μην το φέρνουν. Εχω δει 25 βιντεο στο youtube τοσες ημερες, πουθενα δε βλεπω να βαζουν τετοια παντεντα οπως σε εμενα.. Βιδωνουν το φλοτερ, βαζουν και το σπιραλ και τελος. Ουτε τεφλον, ουτε παξιμαδια προσαρμογεις. Οπως και να'χει δεν μπορω να αφησω το καπακι ετσι. Δεν ειναι δικο μου σπιτι. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Witcher1st
hp8 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 10 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ναι αλλα αμα οντως υπαρχει σπιραλ 1/2 - 3/8 τοτε δε θα χρειαζομουν τεφλον. έχεις δίκιο για το τεφλον Όντως υπάρχουν απλά δεν πολυ δουλεύονται Το κατάστημα που αγοράζω περιμένει να του φέρουν Λογο καλοκαιριού έχουν κενά Αυτός ΕΔΩ έχει (πάρε τηλέφωνο) και έχουν ενσωματωμένα λαστιχάκια Επέλεξε μήκος Τώρα όσον αφορά το ανταπτορα εσύ το έκανες - κάνεις τραγικό 6-8 βόλτες τεφλον θέλει δεν είναι πυρηνικός αντιδραστηρας Χωρίς το λαστιχάκι θα τρέχει Spoiler 2
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, hp8 said: έχεις δίκιο για το τεφλον Όντως υπάρχουν απλά δεν πολυ δουλεύονται Το κατάστημα που αγοράζω περιμένει να του φέρουν Λογο καλοκαιριού έχουν κενά Αυτός ΕΔΩ έχει (πάρε τηλέφωνο) και έχουν ενσωματωμένα λαστιχάκια Επέλεξε μήκος Τώρα όσον αφορά το ανταπτορα εσύ το έκανες - κάνεις τραγικό 6-8 βόλτες τεφλον θέλει δεν είναι πυρηνικός αντιδραστηρας Χωρίς το λαστιχάκι θα τρέχει Hide contents Τα εφτιαξα ολα, εβαλα και τεφλον. Και επανερχομαστε στο αρχικο προβλημα. Σταζουν παλι σταγονες απο μεσα. Αυτος ειναι και ο αρχικος λογος που τα ξεκινησα ολα. Στο χωριο μου αυτο το λεμε, εκανα μια τρυπα στο νερο. Σοβαρα, τι στο καλο;; https://streamable.com/3ir1tl Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Witcher1st
hp8 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Και επανερχομαστε στο αρχικο προβλημα. Σταζουν παλι σταγονες απο μεσα. Αυτος ειναι και ο αρχικος λογος που τα ξεκινησα ολα. Spoiler Spoiler Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από hp8 1
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες τα φωτα σας: φιλος με φωναξε για μερεμετι γιατι φαινεται οτι απο εκει ισως μπαινουν κατσαριδες (θα γινει και απολυμανση μετα απο τις εργασιες). Ειναι ο παγκος κουζινας (απο κατω που ειναι ακαλυπτος) καθως και ο σωληνας του νιπτηρα μεσα στο επιπλο. Πως μπρω να τα κλεισω/σφραγισω; (εχω ιδεες αλλα καλο ειναι να ακους και καποιον αλλο ..)
chios Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Με αφρό πολυουρεθάνης μπορείς να κλείσεις την τρύπα. 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε Πως μπρω να τα κλεισω/σφραγισω; Περα απο τον αφρο-πολυουρεθανης, επισκευαστικό σοβά, γύψο οικοδόμων, ακριλική σιλικόνη (στοκο-σιλικόνη), κολλά πλακιδίων, επισκευαστικό τσιμέντο ταχείας πήξεως, ειναι μερικά απο αυτα που μου έρχονται στο μυαλό Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Petros Electron 1
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 minutes ago, Petros Electron said: Περα απο τον αφρο-πολυουρεθανης, επισκευαστικό σοβά, γύψο οικοδόμων, ακριλική σιλικόνη (στοκο-σιλικόνη), κολλά πλακιδίων, επισκευαστικό τσιμέντο ταχείας πήξεως, ειναι μερικά απο αυτα που μου έρχονται στο μυαλό εσυ εισαι μαζι μου αλλα τον αφρο που σωστα αναφερθηκε δε το ειχα σκεφτει.
Petros Electron Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εσυ εισαι μαζι μου αλλα τον αφρο που σωστα αναφερθηκε δε το ειχα σκεφτει. Δεν ειμαι πολύ φαν του αφρού γιατι λερώνει γενικά, απο θέμα μηχανικής επίσης αντοχής θα έβαζα σοβά, επισκευαστικό. Τον πουλάνε και χύμα και ειναι φθηνός, πολύ εύκολος να τον φτιάξεις με νερό και να τον απλώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα