Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα το πρωί σε εταιρεία courier να παραλάβω το δέμα που είχα παραγγείλει και μου είπαν οτι είναι στο καρότσι, δεν είχε σκαναριστεί και θα μου το έφερναν στο σπίτι την ίδια μέρα. Διαπιστώνω οτι μετά από 1 ώρα το δέμα έχει σκαναριστεί ως παραλαβή από το κατάστημα και μετά από μισή ώρα πάλι σκαναρισμένο οτι έγινε παράδοση. Η παράδοση τελικά έγινε την επόμενη μέρα. Κάποιος υπόγραψε ηλεκτρονικά αντί για μένα, δεν ξέρω αν ήταν o courier ή άλλος υπάλληλος της ταχυμεταφορικής. Δεν θέλω να το αφήσω έτσι.  Διάβασα για καταγγελία στην ΕΕΤ εδώ https://www.eett.gr/katanalotes/tachydromikes-ypiresies/diacheirisi-kataggelion/ . Γράφει οτι πρώτα πρέπει να ακολουθήσω τα βήματα 1 και 2. Σκέφτομαι αρχικά να ζητήσω αντίγραφο της ηλεκτρονικής υπογραφής. Το έχει κάνει κάποιος; Γνωρίζετε αν πρέπει να το ζητήσω από τη μητρική ή από το τοπικό κατάστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς στις μικρομεσαίες εταιρίες υπάρχει μεγάλη ανοργανωσιά και αναρχία σε κάτι τέτοια. Το κακό είναι ότι επιβιώνουν με τέτοιες υπηρεσίες και αρκετά τραγικά λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι δεν αφορά σοβαρή εταιρία καθώς εκεί μπορεί το σερβις να είναι έτσι και έτσι αλλά θα υπάρχει ένας α έλεγχος. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, stelios_2809 είπε

Θέλω να πιστεύω ότι δεν αφορά σοβαρή εταιρία καθώς εκεί μπορεί το σερβις να είναι έτσι και έτσι αλλά θα υπάρχει ένας α έλεγχος. 

Ναι, πως...😂

Δημοσ.

Επικοινώνησα με την ΕΕΤΤ και μου είπαν οτι η εταιρεία courier είναι υποχρεωμένη να μου στείλει αντίγραφο της ψηφιακής υπογραφής. Έσειλα αίτημα στην εταιρεία και περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

Μου το εκαναν και μενα υπεγραψε με Νικος και μου ελεγε εγω παντως το παρεδωσα, τελικα με τα πολλα επειδη λαμβανω πολλα δεματα απο αυτους μου γυρισαν τα χρηματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...