Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DeareN είπε

Με τη συνδρομή έβγαλες άκρη τελικά αν περνάει? Τσέκαρε στον καινούργιο γιατί μήπως φταίει ότι στον παλιό έχεις μέχρι το 29

Στο παλιο account καταφερα  να περασω για αλλα 2 χρονια ps plus, αρα δεν ειχα καποιο αλλο θεμα, εκτος του balance limit.

Στο καινουργιο account απλα εχω 5000tl  στο wallet. Το κραταω back up για να αγορασω κανενα game,  η να το πουλησω σε κανενα φιλο που θελει plus. Δεν εχει νοημα να περασω plus και στο νεο account οταν εχω ηδη στο παλιο.

• Like 1
  • Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 ώρες πριν, harisv είπε

Στο παλιο account καταφερα  να περασω για αλλα 2 χρονια ps plus, αρα δεν ειχα καποιο αλλο θεμα, εκτος του balance limit.

Στο καινουργιο account απλα εχω 5000tl  στο wallet. Το κραταω back up για να αγορασω κανενα game,  η να το πουλησω σε κανενα φιλο που θελει plus. Δεν εχει νοημα να περασω plus και στο νεο account οταν εχω ηδη στο παλιο.

Αξίζει επίσης να περιμένεις blackfriday τα είχε δώσει με σοβαρή έκπτωση

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι συμβαίνει με τις τιμές του τούρκικου PS Store και δεν είναι όλες ίδιες όταν σ'εμας είναι ??

Πχ στις εκπτώσεις που τελειωσαν πριν 2-3 μέρες, τα παιχνίδια Life is Strange Remastered Collection Red Dead 2 & Tomb Rider Collection είχαν 15€ στο ελληνικό. Στο τούρκικο τα Tomb Raider & Life Is Strange είχαν 120κατι λίρες δλδ με μία 250αρα κάρτα τα πήρα και τα δύο ενώ το Red Dead είχε 500+ λίρες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

τι συμβαίνει με τις τιμές του τούρκικου PS Store και δεν είναι όλες ίδιες όταν σ'εμας είναι ??

Πχ στις εκπτώσεις που τελειωσαν πριν 2-3 μέρες, τα παιχνίδια Life is Strange Remastered Collection Red Dead 2 & Tomb Rider Collection είχαν 15€ στο ελληνικό. Στο τούρκικο τα Tomb Raider & Life Is Strange είχαν 120κατι λίρες δλδ με μία 250αρα κάρτα τα πήρα και τα δύο ενώ το Red Dead είχε 500+ λίρες. 

γενικα οι τιμες στα store διαφερουν απο χωρα σε χωρα οπως και οι προσφορες

προσωπικα το τουρκικο το θεωρω το πιο συμφερον αυτη την χρονικη στιγμη απο γενικης αποψης

Δημοσ.

Συγγνώμη για την πιθανόν χαζή ερώτηση αλλά αν έχουμε ήδη balance στον λογαριασμό μας χρειάζεται οπωσδήποτε και VPN για την αγορά συνδρομής; Θα ορκιζόμουν ότι VPN είχα χρειαστεί μόνο για την δημιουργία λογαριασμού και μετά για αγορά παιχνιδιού ή συνδρομής δεν ήταν απαραίτητο. Ρωτάω διότι παίρνω συνέχεια το σφάλμα "something went wrong". Από VPN δοκίμασα με NordVPN χωρίς αποτέλεσμα και από browser και από το app.

Δημοσ.

Όσο πέφτει η λίρα, θα αναπροσαρμόζει τις τιμές η Sony (πάντα προς τα επάνω) και όπου βγει. Ας ελπίζουμε να μην πειράξει και τις τιμές των games (απίθανο να μην συμβεί), γιατί τώρα είναι όντως φθηνότερο από το εδώ store και ανάλογα πάντα το game. 

Οι παλιές (όχι πολύ) καλές εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί. 

Δημοσ.

Εγώ σήμερα που δοκίμασα έχει είδη πάει η συνδρομή 4266tl

Τώρα το πρόβλημα μου είναι ενώ φόρτωσα το wallet κανονικά δεν μου δέχεται την αγορά της συνδρομής.

Αν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
Στις 23/3/2025 στις 12:38 ΠΜ, xameleon7 είπε

Το μέγιστο ποσό που μπορείς να έχεις στο πορτοφόλι του PlayStation Network (PSN) είναι 150€.

Επειδή αναφέρεσαι κάτω για το ελληνικό, δεν ισχύει. Είχα μέχρι πρόσφατα 180+

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Επειδή αναφέρεσαι κάτω για το ελληνικό, δεν ισχύει. Είχα μέχρι πρόσφατα 180+

εχω 250 αυτην την στιγμη μεσα

4 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Από τα 2740TR στα 4266TR η Deluxe από τον Ιούνιο. Τσιάρς! 

πωωω και εγω φορτωνα με 460 , κατι ηξερα που εβαλα μεχρι να πεθανω.

• Haha 2
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα 

Προσπαθώ να αγοράσω συνδρομή ps plus από το τουρκικό λογαριασμό μου

Έχω χρήματα στο  πορτοφόλι, δεν έχω κάποια κάρτα visa η mastercard συνδεδεμένη με το account μου.

Ενώ παιχνίδια αγοράζω κανονικά, συνδρομή δεν με αφήνει.

Υπάρχει κάποιος φίλος που τα κατάφερε?

Και αν ναι μήπως μπορεί να με βοηθήσει.

13 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε

Όσο πέφτει η λίρα, θα αναπροσαρμόζει τις τιμές η Sony (πάντα προς τα επάνω) και όπου βγει. Ας ελπίζουμε να μην πειράξει και τις τιμές των games (απίθανο να μην συμβεί), γιατί τώρα είναι όντως φθηνότερο από το εδώ store και ανάλογα πάντα το game. 

Οι παλιές (όχι πολύ) καλές εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί. 

Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα έγινε κάτι το παράξενο όπως ξέρουμε πλέον και συνδρομές youtube και spotify δεν γίνονται πληρωμές με fups καμιά φορά περνάει αλλά τις περισσότερες δεν περνάει αυτό το μήνα λοιπόν δεν περνούσε μς τίποτα, λέω ας βάλω την ελληνική μου κάρτα να δω με το region της τουρκίας να δούμε θα πάρει την πληρωμή και μαντέψτε, πλήρωσα με ελληνική τράπεζα eurobank με την κάρτα μου  youtube τουρκίας 

Screenshot_20250417-101246.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...