Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fotat132 είπε

Καλημέρα στην παρέα 

Προσπαθώ να αγοράσω συνδρομή ps plus από το τουρκικό λογαριασμό μου

Έχω χρήματα στο  πορτοφόλι, δεν έχω κάποια κάρτα visa η mastercard συνδεδεμένη με το account μου.

Ενώ παιχνίδια αγοράζω κανονικά, συνδρομή δεν με αφήνει.

Υπάρχει κάποιος φίλος που τα κατάφερε?

Και αν ναι μήπως μπορεί να με βοηθήσει.

Δοκίμασε να μπεις πίσω από VPN Windscribe μήπως και σε αφήσει

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Δοκίμασε να μπεις πίσω από VPN Windscribe μήπως και σε αφήσει

Έχω δοκιμάσει αλλά επιμείνει να κάνει την αγορά.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να αγοράσω την συνδρομή από Τουρκία, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το  ps portal 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, fotat132 είπε

Τελικά κατάφερα να αγοράσω την συνδρομή από Τουρκία, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το  ps portal 

Τι εννοείς φίλε μου?

Δημοσ.

Η συνδρομή της Τουρκίας δεν έχει cloudy games οπότε δεν μπορείς να παίξεις στο ps portal αυτόνομα χωρίς την χρήση του ps5

Δημοσ.

Ναι σωστά. Για αυτό και η ακριβή συνδρομή λέγεται Deluxe και όχι Premium όπως είναι εδώ. 

Μπορεί στο μέλλον να αναβαθμιστεί. . .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε

Ναι σωστά. Για αυτό και η ακριβή συνδρομή λέγεται Deluxe και όχι Premium όπως είναι εδώ. 

Μπορεί στο μέλλον να αναβαθμιστεί. . .

Μακάρι 

Δημοσ.

Παιδια τερμα οι αγορες παιχνιδιων με fups? Σημερα δε με αφηνει να παρω παιχνιδι, τελευταια φορα ειχα παρει πριν 3-4 βδομαδες. Δοκιμασε κανεις πιο προσφατα?

Δημοσ.
Στις 19/4/2025 στις 1:29 ΜΜ, vader290 είπε

Παιδια τερμα οι αγορες παιχνιδιων με fups? Σημερα δε με αφηνει να παρω παιχνιδι, τελευταια φορα ειχα παρει πριν 3-4 βδομαδες. Δοκιμασε κανεις πιο προσφατα?

Και εμένα το ίδιο φίλε... Βασικά όταν πήγα να ξανακάνω εγκατάσταση της κάρτας που είχα γιατί δεν με άφηνε να αγοράσω, μου έγραψε ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία της κάρτας, ενώ είναι ολοσωστα.... Οπότε μάλλον τις ακύρωσαν και αυτές...

Δημοσ.

Update σε αυτό που έγραψα από πάνω: ενώ συνεχίζει να μην δέχεται απευθείας την fups για αγορές μέσω psn store υπάρχει τρόπος να φορτώσεις τις λίρες που έχεις στη κάρτα σου στον λογαριασμό σου:

πάμε από το app της κάρτας, στις 3 τελίτσες, διαλέγεις το game & e-pin, στην αναζήτηση γράφεις playstation store, select product και αγοράζεις κάρτες psn διαφόρων αξιών σε τούρκικες λίρες όπου σου στέλνουν αμέσως κωδικό στο app να τον περάσεις στον λογαριασμό σου! Έτσι προχώρησα άμεσα σε αγορά παιχνιδιού!

Φαντάζομαι ότι έτσι μπορείς να φορτώσεις tl στο λογαριασμό για μελλοντικές αγορές!

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός έκανα και εγώ το ίδιο πριν 4 μέρες! 😉

Στις 22/4/2025 στις 7:45 ΠΜ, vader290 είπε

Update σε αυτό που έγραψα από πάνω: ενώ συνεχίζει να μην δέχεται απευθείας την fups για αγορές μέσω psn store υπάρχει τρόπος να φορτώσεις τις λίρες που έχεις στη κάρτα σου στον λογαριασμό σου:

πάμε από το app της κάρτας, στις 3 τελίτσες, διαλέγεις το game & e-pin, στην αναζήτηση γράφεις playstation store, select product και αγοράζεις κάρτες psn διαφόρων αξιών σε τούρκικες λίρες όπου σου στέλνουν αμέσως κωδικό στο app να τον περάσεις στον λογαριασμό σου! Έτσι προχώρησα άμεσα σε αγορά παιχνιδιού!

Φαντάζομαι ότι έτσι μπορείς να φορτώσεις tl στο λογαριασμό για μελλοντικές αγορές!

Σωστός έκανα και εγώ το ίδιο πριν 4 μέρες! 😉

Επεξ/σία από billys gt
Δημοσ.
Στις 22/4/2025 στις 7:45 ΠΜ, vader290 είπε

Καλησπέρα. Μέσα από το app της FUPS αυτό;; Δεν βρίσκω το game & e-pin

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...