Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, feelihipo είπε

Αξίζει το ινδικό σε τιμές παιχνιδιών/συνδρομές ;

Ναι αξίζει, η Ελλάδα είναι ακριβή. Η Τουρκία που ήταν η κύρια επιλογή έχει φάει πολλές αυξήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτή ακόμη αξίζει, απλά έχει γίνει πιο δύσκολο να κάνεις λογαριασμό και να φορτώσεις ενώ για Ινδία είναι ακόμη εύκολο (δες προηγούμενα σχόλια).

Μια σύγκριση τιμών συνδρομών μεταξύ Ελλάδας/Τουρκίας/Ινδίας:

PS Plus Essential Tier

• Ελλάδα: €71,99/έτος

• Τουρκία: ₺2,180 (€45,04)/έτος

• Ινδία: ₹3,949 (€38,23)/έτος

PS Plus Extra Tier

• Ελλάδα: €125,99/έτος

• Τουρκία:  ₺3,645 (€75,31)/έτος

• Ινδία: ₹6,699 (€64,87)/έτος

PS Plus Premium Tier

• Ελλάδα: €151,99/έτος

• Τουρκία: ₺4,266 (€88,14)/έτος

• Ινδία: ₹7,599 (€73,56)/έτος

Έχε υπόψιν πως η Sony κάνει εκπτώσεις κάθε τέλη Μαίου/αρχές Ιουνίου (Days of Play) και κάθε τέλη Νοέμβρη (Black Friday), εάν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις έως τότε για να κάνεις συνδρομή ή να αγοράσεις παιχνίδια.

Τώρα για παιχνίδια, ενώ Ελλάδα νέα παιχνίδια παίζουν γύρω στα 60-80 ευρώ, στις άλλες 2 χώρες συνήθως παίζουν στα 30-50 ευρώ αντίστοιχα. Π.χ. τα νέα FIFA 26 και 2K 26, που στην Ελλάδα είναι στα 80 (!!!!) ευρώ, στην Ινδία είναι λίγο κάτω από 50 ευρώ. Γενικά βλέπω πως στα παιχνίδια η Τουρκία είναι 35-50% φθηνότερα από την Ελλάδα, ενώ η Ινδία είναι 25-45% φθηνότερα από την Ελλάδα.

• Like 2
  • Απαντ. 373
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορουν να stackαρουν οι συνδρομες; π.χ εγω εβαλα το Μαιο ps plus premium ετησιο με ενα 50ρικο σε εκπτωση. Αν βγει και αλλη εκπτωση στο black friday και παρω θα παω πχ στα 2 χρονια;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geomrk είπε

Μπορουν να stackαρουν οι συνδρομες; π.χ εγω εβαλα το Μαιο ps plus premium ετησιο με ενα 50ρικο σε εκπτωση. Αν βγει και αλλη εκπτωση στο black friday και παρω θα παω πχ στα 2 χρονια;

Ναι μπορείς. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τρία χρόνια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, solid21 είπε

εχω μεχρι το 2040

FLEX

Στις 10/9/2025 στις 11:01 ΠΜ, PANOS134EVER είπε

Ναι αξίζει, η Ελλάδα είναι ακριβή. Η Τουρκία που ήταν η κύρια επιλογή έχει φάει πολλές αυξήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτή ακόμη αξίζει, απλά έχει γίνει πιο δύσκολο να κάνεις λογαριασμό και να φορτώσεις ενώ για Ινδία είναι ακόμη εύκολο (δες προηγούμενα σχόλια).

Μια σύγκριση τιμών συνδρομών μεταξύ Ελλάδας/Τουρκίας/Ινδίας:

PS Plus Essential Tier

• Ελλάδα: €71,99/έτος

• Τουρκία: ₺2,180 (€45,04)/έτος

• Ινδία: ₹3,949 (€38,23)/έτος

PS Plus Extra Tier

• Ελλάδα: €125,99/έτος

• Τουρκία:  ₺3,645 (€75,31)/έτος

• Ινδία: ₹6,699 (€64,87)/έτος

PS Plus Premium Tier

• Ελλάδα: €151,99/έτος

• Τουρκία: ₺4,266 (€88,14)/έτος

• Ινδία: ₹7,599 (€73,56)/έτος

Έχε υπόψιν πως η Sony κάνει εκπτώσεις κάθε τέλη Μαίου/αρχές Ιουνίου (Days of Play) και κάθε τέλη Νοέμβρη (Black Friday), εάν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις έως τότε για να κάνεις συνδρομή ή να αγοράσεις παιχνίδια.

Τώρα για παιχνίδια, ενώ Ελλάδα νέα παιχνίδια παίζουν γύρω στα 60-80 ευρώ, στις άλλες 2 χώρες συνήθως παίζουν στα 30-50 ευρώ αντίστοιχα. Π.χ. τα νέα FIFA 26 και 2K 26, που στην Ελλάδα είναι στα 80 (!!!!) ευρώ, στην Ινδία είναι λίγο κάτω από 50 ευρώ. Γενικά βλέπω πως στα παιχνίδια η Τουρκία είναι 35-50% φθηνότερα από την Ελλάδα, ενώ η Ινδία είναι 25-45% φθηνότερα από την Ελλάδα.

H TOYΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/9/2025 στις 3:07 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Ναι μετά το abuse που έγινε έβαλαν όριο.

ναι ισχυει τωρα που το λες το θυμθηκα οτι το ειχαμε ξανα αναφερει 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Έχω τούρκικο psn και μεχρι πέρυσι (δεν είχα ανοίξει από τότε το ps) πλήρωνα με fups. τώρα είδα οτι δεν γίνεται. (FUPS με τουρικο id φιλου αλλά και πάλι πλεόν δεν παίρνει την καρτα δεν ξερω γιατί). 

Πήρα gift card OyunFOR και τα λεφτά πέρασαν στο wallet μου. Πάω να πληρώσω συνδρομή και παρολαυτα δεν με αφήνει πάλι. Επιλογή πληρωμής Wallet (έχω βγάλει όλες τις κάρτες) και μετάει μύνημα "An unidentified error occurred. Try again in a few moments." 
Τι παίζει; Πρέπει να υπάρχει κάρτα; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, elcorso είπε

Καλησπέρα,

Έχω τούρκικο psn και μεχρι πέρυσι (δεν είχα ανοίξει από τότε το ps) πλήρωνα με fups. τώρα είδα οτι δεν γίνεται. (FUPS με τουρικο id φιλου αλλά και πάλι πλεόν δεν παίρνει την καρτα δεν ξερω γιατί). 

Πήρα gift card OyunFOR και τα λεφτά πέρασαν στο wallet μου. Πάω να πληρώσω συνδρομή και παρολαυτα δεν με αφήνει πάλι. Επιλογή πληρωμής Wallet (έχω βγάλει όλες τις κάρτες) και μετάει μύνημα "An unidentified error occurred. Try again in a few moments." 

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα φίλε μου.

Προσπάθησε ίσως να το κάνεις πίσω από proxy του γείτονα. Είτε με free proxy είτε μέσω του Control D που αν ανατρέξεις πιο πίσω, δούλεψε σε κάποιους. 

Αλλιώς ψάχνεις σε αντίστοιχα "μαγαζιά" ενεργοποίηση συνδρομής (με το κατάλληλο καπέλο βεβαίως) , που μπαίνουν στον λογαριασμό σου και σου περνάνε 1-2 χρόνια συνδρομής, και τα funds που έχεις στο wallet σου, τα ξοδεύεις για αγορές σε games. 

Αυτό μπορώ να σου πω σαν μια πρώτη βοήθεια. Προσωπικά έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου για να λήξει η συνδρομή και να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πρόβλημα....

Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 7:54 ΜΜ, elcorso είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ!

γυρνα σε ινδια ρε .. πιο ευκολα πιο φθηνα.. οταν ληξει η τουρκια και γω αυτο θα κανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...