Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Αν πάρω το yotei από Ινδία θα έχει ελληνικους υπότιτλους; Ξέρει κανείς;

ειδα να εχει ελληνικους σαν επιλογη μεσα στο παιχνιδι , το παιχνιδι το επαιζα με share στο ευρωπαικο μου account και οχι απευθειας απο το ινδικο  , αν αυτο εχει καποια σημασια.

• Απαντ. 381
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolis.illegal είπε

Αν πάρω το yotei από Ινδία θα έχει ελληνικους υπότιτλους; Ξέρει κανείς;

Spiderman, God of war κτλ είχαν κανονικά, οι υπότιτλοι από ότι ξέρω περιέχονται κανονικά παντού, ο ήχος είναι που λείπει,πχ God of war από Ινδία δν είχε Ελληνικό ήχο, μόνο υπότιτλους 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aekoupoli είπε

Spiderman, God of war κτλ είχαν κανονικά, οι υπότιτλοι από ότι ξέρω περιέχονται κανονικά παντού, ο ήχος είναι που λείπει,πχ God of war από Ινδία δν είχε Ελληνικό ήχο, μόνο υπότιτλους 

Το ίδιο ισχύει και αν το έχεις αγορασμένο από Τουρκία? Για αυτά που δοκίμασες ρωτάω φίλε μου. Αυτά που ανέφερες (Spiderman, GoW κτλ) ή μήπως ο περιορισμός του ήχου είναι μόνο στην Ινδία ή και άλλα stores λόγω διακιωμάτων πιθανά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ινδία πάντως έχουν εξαφανιστεί από παντού οι gift cards. Πιθανότατα λόγω της κυκλοφορίας του νέου Ea Fc και τον φτηνότερων πακέτων από εκεί. Πρέπει να πλάκωσε λαός και να έγιναν ανάρπαστες. Λογικά θα ξαναστοκαρουν σύντομα. Αυτό ελπίζω τουλάχιστον…..

Edit ήδη βλέπω τώρα ότι φέρανε 1000αρες 2000αρες.

Επεξ/σία από vagmouk
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σας ομαδα ξερουμε τι γινεται με την ινδια gift card ???κ ποτε θα μπουν ?κ αν υπαρχει πιθανοτητα να συνεχιστει αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...