Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δοκιμάσει να κάνετε top-up μέσω κάρτας eneba σε τούρκικο λογαριασμό; Αν ναι, ζήτησε τίποτα τούρκικα στοιχεία; Θέλω να ανανεώσω τον δικό μου. Μέσω fups και άλλων καρτών απ' ότι είδα δεν παίζει. Πέρσι τον ανανέωσα μέσω buysellvouchers και φέτος δεν βρίσκω λύση ούτε για αυτό.

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βάλε χρήματα στη fups μέσω revolut και μετά αγόρασε κατευθείαν μέσα από το app της τούρκικες κάρτες και πέρνα τους κωδικούς στον τούρκικο λογαριασμό σου.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vader290 είπε

Βάλε χρήματα στη fups μέσω revolut και μετά αγόρασε κατευθείαν μέσα από το app της τούρκικες κάρτες και πέρνα τους κωδικούς στον τούρκικο λογαριασμό σου.

Με την fups πέρσι είχα ένα θέμα ταυτοποίησης θυμάμαι. Οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 19/7/2025 στις 12:33 ΜΜ, geopap-7- είπε

Ισχυει ακομη αυτη η μεθοδος εχει δοκιμασει κανεις? 

Ναι λειτουργεί κανονικά μόλις έβαλα 1000TL

Δημοσ.
Στις 21/7/2025 στις 2:09 ΜΜ, pasxaliskar είπε

πανε ινδια καλυτερα

συμφωνω,εβαλα ινδια γυρω στα 50~ ευρω ετησια συνδρομη την deluxe

Δημοσ.

Καλημερα σας.
Εκανα μια αγορα ενος ps5 pro και ειμαι στη φαση που το ψαχνω με Συνδρομη παιχνιδια και τα σχετικα.
θελει καποιος να μ πει τα βασικα ; 

Δημοσ.

Τα βασικά.... Προσωπικά έχω συνδρομή για αρκετό καιρό ακόμα από Τουρκία. Έχει η Deluxe κάνα 80-90€ περίπου (τώρα). Οι φίλοι εδώ μέσα προτιμούν Ινδία γιατί είναι ακόμα πιο φθηνά (όπως και τα παιχνίδια). Εγώ λόγω και συνδρομής έχω μείνει στον γείτονα. Είναι σαφώς πιο ακριβά από το χώμα που ήταν κάποτε οι τιμές αλλά όσο πέφτει το νόμισμα της Τουρκίας και δεν ανανεώνονται σε εκείνη την περίοδο οι τιμές (προς τα επάνω) από την Sony, θεωρώ πως πάλι κερδίζεις. Π.χ. το Forza Horizon 5 Premium Edition εδώ έχει κανονικά 100€. Με την έκπτωση που έτρεχε πρόσφατα στο PSN έβγαινε στoν γείτονα περίπου 40€ και εδώ αντίστοιχα περίπου 70€. Το λες ότι αξίζει πιστεύω. Δεν είναι σε κάθε game τέτοιες ευκαιρίες έχω προσέξει.

Λογαριασμό διαλέγεις άφοβα όποια χώρα επιθυμείς (αν δεν κάνω λάθος), αρκεί οι αγορές που κάνεις από το PSN (είτε συνδρομή είτε games), να γίνονται με το νόμισμα της χώρας που έχεις λογαριασμό. Για Τουρκία υπάρχουν μέρη που πληρώνεις και σου δίνουν gift cards για να προσθέσεις funds στον λογαριασμό σου για αγορές. Αντίστοιχα να σου προσθέσουν και χρόνια συνδρομών. Πάντα με το αζημείωτο.... Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα υπάρχει και για Ινδία μεριά.

Αυτά τα ολίγα τα εισαγωγικά...

Δημοσ.

απο ινδια εαν εχεις funds στο πορτοφολι αγοραζεις κανονικα συνδρομη ετσι ? χωρις προβληματα ? το εχει δοκιμασει κανεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω πιάσει ακριβώς τι γίνεται αν αγοράσω game από άλλη χώρα (Ινδία) ενώ έχω ενεργή συνδρομή στην Τουρκία. Ο τουρκικός λογαριασμός μου θα μπορεί να το παίξει? Θα το βλέπει? Ή μόνο το προφίλ από τον ινδικό λογαριασμό? 

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί να κάνω την αλλαγή και έχω ένα μπούσουλα από Τουρκία, κάπου το έχω χάσει....

Όποιος θέλει ας ρίξει μία διευκρίνιση και από εδώ.

Ευχαριστώ παίδες.

Επεξ/σία από wpgoalkeeper
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Εγώ δεν έχω πιάσει ακριβώς τι γίνεται αν αγοράσω game από άλλη χώρα (Ινδία) ενώ έχω ενεργή συνδρομή στην Τουρκία. Ο τουρκικός λογαριασμός μου θα μπορεί να το παίξει? Θα το βλέπει? Ή μόνο το προφίλ από τον ινδικό λογαριασμό? 

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί να κάνω την αλλαγή και έχω ένα μπούσουλα από Τουρκία, κάπου το έχω χάσει....

Όποιος θέλει ας ρίξει μία διευκρίνιση και από εδώ.

Ευχαριστώ παίδες.

κανονικα παιζει.. εχω συνδρομη τουρκια και το φιφα αγορασμενο απο ινδια 

• Like 2
Δημοσ.

Μαγκες μπορει καποιος να μου εξηγηση τι κινδυνο εχει και να μου πει πετιπου τιμες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, venuets είπε

Μαγκες μπορει καποιος να μου εξηγηση τι κινδυνο εχει και να μου πει πετιπου τιμες

0 κινδυνος 50% κατω οι τιμες 

Δημοσ.

Εαν καποιος ασχολειται με συνδρομες PS plus απο οποιαδιποτε χωρα και ξερει την διαδικασια ασ μου στειλει ενα μνμ με πληροφοριες !
θελω να προχωτησω σε αγορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...