Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω Αμερικανικο,Ινδικο,Τουρκικο (με Ps Plus Deluxe μεχρι το 2040 παλιες καλες εποχες) και Ιαπωνικο λογαριασμο στην ιδια κονσολα εδω και χρονια
Amazon δωροκαρτες και καθαρισες αφου τις αγοραζεις κατευθειαν απο την πηγη χωρις μεσαζοντες και ξεμπερδεψες
https://www.amazon.in/dp/B0C1H473H8/?th=1
Υπαρχουν και χωρες που υποστηριζουν Apple Pay αλλα οταν η τιμη ειναι η ιδια δεν αξιζει η γκρινια απο τους απο τους "δεν εχω apple",ουτε να δινω τον λογαριασμο μου σε τριτο για να μου τον φορτιζει με μια μικρη αμοιβη οπως παλια που δεν ειχαμε εναλλακτικες 
Η Ινδια οντως για ενα διαστημα δεν ειχε δωροκαρτες αλλα μιλαμε συνολικα για 2 μηνες τον χρονο που ειχαν ελλειψη
Γεμιζεις το πορτοφολι οταν ειναι διαθεσιμο και ξεμπερδευεις
Τις τιμες τις βλεπεις σε πραγματικο χρονο απο το site αλλαζοντας την χωρα απο κατω αριστερα χωρις VPN κλπ 
Claim απο το app χωρις VPN παλι και ξεμπερδεψες
image.png.aa682cb5dbb3ce0f8c46d5d57e1236a1.png
image.png.bd7ea58437cc4a6797d2fcb9d156aeba.png

• Like 5
Δημοσ.

Καλή εναλλακτική είναι και Αμερικανικό account και φόρτιση με κάρτες από Instant Gaming. Την κάρτα των 50 δολαρίων την έχουν 39 ευρώ. Το Ghost of Yotei πχ βγαίνει στο 55 ευρώ αν φορτώσεις 70 δολάρια κάρτες.Οχι πολύ μακριά από τα 49 της Ινδιας. Και στο Ιαπωνικό και το Ινδονησιακό store που και για αυτά βρίσκεις δώρο κάρτες οι τιμές παίζουν εκεί τριγύρω.Φτηνοτερο είναι το Ουκρανικό store αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος πληρωμής….Τουρκια δεν αξίζει πλέον γιατί οι τιμές έχουν εξισωθεί με Ελλάδα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...