Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα πρώτη φορά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την acs ενώ το sms έλεγε ότι θα παραλάβω το δεμα 12:30 με 14:30 δεν εμφανίστηκε κανεις γιατι;

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα acs με πηρε τηλ 13.01 δεν μπορεσα να απαντησω, πηρα πισω 13.02 δεν απαντησε ποτέ. πηρα στο καταστημα δεν σας βρηκαμε λεει και εφυγε,
-πως γινεται ρε μαστορα αφου η κοπελα μου ειναι σπιτι απο το πρωι και δεν χτυπησε κανεις..

τι να πεις.. κατα τα αλλα πληρωνουμε να το φερει στη πορτα..

Επεξ/σία από makiss8
Δημοσ.

Ακόμα σας προβληματίζουν τέτοια θέματα με ACS; Δεν έχετε πάρει χαμπάρι πόσα θέματα έχουν ανοίξει σε φόρουμ (και στο insomnia) ΟΛΑ με παράπονα;

Googlάρετε ΟΠΟΙΟ κατάστημα θέλετε της εταιρίας (Αθήνα, Θεσ/νίκη ή όπου αλλού) και "χαρείτε" αξιολογήσεις (μην μένετε μόνο στα αστεράκια αλλά διαβάστε κι όλας, καθώς πολλοί είναι αρκετά "σπάταλοι" με τα αστέρια)

Αθήνα (Νέα Σμύρνη), 3348 αξιολογήσεις 2,1 αστεράκια από 5

Θεσ/νίκη (Αγ.Δημητρίου), 2700 αξιολογήσεις 2,3 αστεράκια από 5

Κρήτη (Ηράκλειο), 1700 αξιολογήσεις 3,1 αστεράκια από 5

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, erikiorai είπε

Λοιπόν σήμερα πρώτη φορά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την acs ενώ το sms έλεγε ότι θα παραλάβω το δεμα 12:30 με 14:30 δεν εμφανίστηκε κανεις γιατι;

Κάνω bold και υπογραμμίζω το μόνο παράξενο στην όλη ιστορία σου.

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως αυτό που με ξεπερνάει είναι όταν έρχονται μέχρι την πόρτα ,δεν χτυπάνε και απλά αφήνουν χαρτάκι πως δε με βρήκαν..Ελλάδα 2.0 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, niko13 είπε

Εμένα πάντως αυτό που με ξεπερνάει είναι όταν έρχονται μέχρι την πόρτα ,δεν χτυπάνε και απλά αφήνουν χαρτάκι πως δε με βρήκαν..Ελλάδα 2.0 

Πιθανές απαντήσεις:

-γιατί να το κάνουν αυτό;

-πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο

-δεν μου έχει τύχει ποτέ

-αποκλείεται να σου συνέβη κάτι τέτοιο

-που το ξέρεις ότι έγινε έτσι;

-δεν μπορούν να το κάνουν αυτό

Ελλάδα/Internet/forums 2.0

• Haha 1
Δημοσ.

μακαρι το box now να τους μειωσει και αλλο την δουλεια.τουλαχιστον στο bow now πας και το παιρνεις εσυ αλλα πληρωνεις για να πας να το παρεις εσυ και οχι με την acs που πληρωνεις να στο φερουν αλλα για καποιο λογο δεν σε βρισκουν ποτε. Παθων και εγω βεβαια. Ολες οι εταιρειες με βρισκουν εκτος απο την ACS. Εννοειται δεν εχουν παρει καν τηλεφωνο.

• Like 2
Δημοσ.

Τους έχω σιχαθεί, μακάρι να μπορούσα να εξυπηρετηθώ με box now και για αγορές από το εξωτερικό.

Τώρα τελευταία τα πηγαίνουν σε locker, χωρίς ενημέρωση και όπου τους βολεύει, επειδή δε προλαβαίνουν να παραδίδουν όλα τα δέματα και δε τους νοιάζει αν πληρώνουμε μεταφορικά να τα φέρνουν στην πόρτα μας. Κάποιος είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες πως υπογράψανε αντί γι αυτόν, πως παρέλαβε. Το έχουν κάνει και σε εμένα, και στο κατάστημα και στα κεντρικά το θεωρούν ασήμαντο και συνηθισμένο να γίνεται και θεώρησαν υπερβολικό το οτι παραπονέθηκα.

Δημοσ.

Από την άλλη αν υπήρχε μια εταιρία με περισσότερη αξιοπιστία , ίσως μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης ακόμα και τότε ο καταναλωτής μπορεί τύπου acs να διάλεγε. Μπορεί να προτιμά να βλέπει παράδοση σε μια ημέρα και να παραλαμβάνει σε 4 στα κεντρικά. 

φυσικα αυτή την συμπεριφορά την έχουν στους ιδιώτες. Σε πελάτες με όγκους είναι εκεί και με πρόγραμμα. 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 31/7/2024 στις 1:35 ΠΜ, niko13 είπε

Γιατί λόγο έλλειψης προσωπικού στέλνουν μηχανάκια, με έτοιμα χαρτάκια να τα κολλάνε σαν κλέφτες και να εξαφανιζονται χώρος καν να έχουν τα δέματα μαζί τους

Τώρα τελευταία εμένα σε δέματα από Aliexpress γράφει ότι δεν με βρήκαν και το ίδιο λεπτό γίνεται καταχώρηση ότι το βαλαν σε locker στη γειτονιά μου

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Τώρα τελευταία εμένα σε δέματα από Aliexpress γράφει ότι δεν με βρήκαν και το ίδιο λεπτό γίνεται καταχώρηση ότι το βαλαν σε locker στη γειτονιά μου

Και που είναι το παράξενο??? Τόσο κόπο κάνει ο άνθρωπος πρώτα να σε βρει και μετά να το βάλει σε locker asap.

Σου εγγυώμαι ότι και σκασμένος είναι που δε σε βρηκε. Να πώς είναι μετά τη δουλειά:

tenor.gif

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη φορά να γινει αυτο καποιος μας δουλευει  .... με έτοιμα τα χαρτάκια χωρις να έχουν καν τα δέματα μαζι - γιατι δε χωρανε :P - ειναι μονο ελλ π@στια δε το βλεπεις πουθενα αλλου στο κοσμο ουτε καν στη βουλγαρια :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Πρώτη φορά να γινει αυτο καποιος μας δουλευει  .... με έτοιμα τα χαρτάκια χωρις να έχουν καν τα δέματα μαζι - γιατι δε χωρανε :P - ειναι μονο ελλ π@στια δε το βλεπεις πουθενα αλλου στο κοσμο ουτε καν στη βουλγαρια :devil:

Δεν είναι ότι δεν χωράνε για να μειώσουν τον όγκο δουλειάς έχουν άτομα που βγαίνουν μόνο με χαρτάκια να κολλάνε γιατί δεν έχουν αρκετούς διανομείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι οχι μονο εδω ηρακλειο κρητης μαλλον πιανει το κολπο ..... Σε μια επιστροφη μου λεει δε μπορω να το παρω γιατι δε κλεινει το καπακι συγνωμη αλλα να φευγω ε ;  - μπηκα μεσα και του εφερα ταινια να το κολλησει στο παπι :lol:  Αμα περιμενα το βανακι θα εφτανε του  αγιου φανουριου :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...