Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πάρει έναν ψυγειοκαταψυκτη Bosch KGN49AICT από την μέρα που τον έχω πάρει δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την ψύξη. Το βάζω σε θερμοκρασία +2 και δεν κρυώνουν τα πράγματα. Εντωμεταξύ πήρα ένα θερμόμετρο το οποίο το έχω κρεμάσει από τη σχάρα των μπουκαλιών και το ψυγείο δεν δείχνει πότε λιγότερο από 6 βαθμούς. Επειδή το ψυγείο είναι καινούριο και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται  μπορώ να κάνω κάτι ή να φωνάξω service? Υπάρχει κάποιος έλεγχος που μπορώ να κάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις αφήσει πλευρική απόσταση και από τις δύο μεριές; Το ότι το βάζεις +2 δεν σημαίνει ότι τόσο θα έχει μέσα. Πόσο έχεις ρυθμίσει την κατάψυξη; Βάλε -18/20 και θα στρώσει.

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.

Η κατάψυξη είναι στο - 18 και είναι οκ. Η συντήρηση με προβληματίζει. Και επειδή έχω αλλά τρία παλαιότερα bosch δεκαετίας περίπου δεν έχουν καμία σχέση με το καινούριο. Εκεί τα ρυθμίζω δύο τρία και είναι παγωμένα τα νερά 

Δημοσ.

Ως επί το πλείστον τα Bosch ψυγεία της τελευταίας δεκαετίας είναι όλα τούρκικα με ότι αυτό συνεπάγεται.  Έχω αγοράσει ένα τέτοιο καινούργιο για το εξοχικό να δουλεύει δύο τρεις μήνες το χρόνο και πέρυσι τρόμαξε να πάρει μπρος να ανεβάσει ψύξη. Αρα μακριά.... Aντίθετα το Liebherr στο ίδιο σπίτι έχει τρομερή απόδοση. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kalmik είπε

Ως επί το πλείστον τα Bosch ψυγεία της τελευταίας δεκαετίας είναι όλα τούρκικα με ότι αυτό συνεπάγεται.  Έχω αγοράσει ένα τέτοιο καινούργιο για το εξοχικό να δουλεύει δύο τρεις μήνες το χρόνο και πέρυσι τρόμαξε να πάρει μπρος να ανεβάσει ψύξη. Αρα μακριά.... Aντίθετα το Liebherr στο ίδιο σπίτι έχει τρομερή απόδοση. 

Το πήρα πολωνικό. Το είχα ψάξει ευτυχώς αυτό 

Και από την άλλη το ότι φτιάχνεται εκεί δεν λέει τπτ αν τις προδιαγραφές τις ορίζει η μαμά εταιρεία. 

Και τα iPhone στη Κίνα φτιάχνονται αλλά δεν τα λες κινέζικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...