Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , μόλις μπήκα σε καινούριο σπίτι και είμαι σε διαδικασία επισκευών . Επόμενος στόχος : μπαλκόνι . Έχω 26 μέτρα μπαλκόνι και μωσαϊκό σε αυτό . Το μωσαϊκό είναι με ρωγμές στην άκρη προς τα μάρμαρα και νερά τρέχουν κάτω . Ευτυχώς δεν είναι κανένας ακόμα κάτω . Σκέφτομαι να κάνω πρώτα τις επισκευές στο μωσαϊκό και μετά να δω υλικό κάλυψης . Αλλά μετά , πρέπει να μπω σε διαδικασία με κλίσεις και πιθανή μη καλή εφαρμογή των πλακιδίων , καθώς μπορεί να σχηματιστεί δόντι κτλ + ότι θα χρειαστούμε και καινούρια κάγκελα , καθώς δεν βλέπω να επισκευάζονται αυτά . Στο θέμα λοιπόν : ποια πιστεύετε  ότι θα είναι η σωστή διαδικασία για την υγρομόνωση των μπαλκονιών , να κρατήσω το μωσαϊκό και να το επισκευάσω ή να προχωρήσω σε αλλαγές ? Όλες οι ιδέες καλοδεχούμενες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeoZaf1983 είπε

Σκέφτομαι να κάνω πρώτα τις επισκευές στο μωσαϊκό,  θα χρειαστούμε και καινούρια κάγκελα 

καλό θα είναι να δεις πρώτα τα κάγκελα γιατί μπορεί να βγει πρόβλημα και στα κούτελα 

πάρε μια ιδέα   δεν έχω καμία σχέση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει σιφώνια και λούκια το μπαλκόνι κάτω από το μωσαικο αλλάζεις πρώτα αυτά με καινούρια, μετά πλακάκι σε όλο το μπαλκόνι.

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.

Σωστά περνάς γραμμές πρώτα αποχέτευσης και μετά εποξικη ριτινη τώρα που ναι καλοκαίρι στοκαρεις και πλακάκια. Αντιολισθητικα για εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...