czarjuly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Βρηκα στον Windows υπολογιστη μου στον bluetooth manager την καταχωρηση Airplay,με ενα γκουγλαρισμα που εκανα ειδα οτι προκειται για μια εφαρμογη; της Apple που ειναι για streaming ηχου και εικονας .....το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω συσκευες της Apple και δεν εχω κανει τετοια εγκατασταση....πως βρεθηκε εκει;
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δες στην προσθαφαιρεση προγραμμάτων ποτέ έγινε εγκατάσταση. Μηπως έβαλες τίποτα iTunes;
czarjuly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Στα προγραμματα δεν υπαρχει αν δεν κανω λαθος το βρηκα να ειναι ενεργο στον bluetooth manager!!!
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μήπως ήταν από τους drivers του bt για συμβατότητα με aplle συσκευές.
czarjuly Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δεν νομιζω....αυτο που με ανησυχησε ειναι οτι φαινοταν ενεργο κι οχι disconnected στον bluetooth manager εννοειται οτι εκανα κατευθειαν καταργηση συσκευων
kostasbm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 μπορεί να είδε του γείτονα........τι συσκευή ήταν συνδεμένη???
czarjuly Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, kostasbm είπε μπορεί να είδε του γείτονα........τι συσκευή ήταν συνδεμένη??? Ενα airplay εγραφε δεν θυμαμαι κατι αλλο εμενα ο νους μου πηγε κατευθειαν στην χακερια και το διεγραψα αμεσως μολις το ειδα και απενεργοποιησα και το bluetooth
czarjuly Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Τελικα ειχαν χακαρει -απο βλακεια μου- το δικτυο μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα