manana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι έτσι όπως την έχω τώρα θα είναι καλύτερα! Είναι ψηλά και το usb το έχω μπροστά! Να δω τι επιδόσεις θα έχει! Για να μην μπαίνω και σε μπελάδες με επέκταση κλπ Θα το αφήσω σίγουρα καμία βδομάδα για τσκεκαρισμα, αλλά επειδή είμαι και περίεργη θα κάνω και την δοκιμή μου κάτω 😂! ( Πάλι ολόκληρη μετακόμιση 🥴) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από manana
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, manana said: Έχω την εντύπωση ότι έτσι όπως την έχω τώρα θα είναι καλύτερα! Είναι ψηλά και το usb το έχω μπροστά! Να δω τι επιδόσεις θα έχει! Για να μην μπαίνω και σε μπελάδες με επέκταση κλπ Θα το αφήσω σίγουρα καμία βδομάδα για τσκεκαρισμα, αλλά επειδή είμαι και περίεργη θα κάνω και την δοκιμή μου κάτω 😂! ( Πάλι ολόκληρη μετακόμιση 🥴) οσο πιο ψηλα και μακρια απο εμποδια τοσο καλυτερα .η περιεργεια σκοτωσε την γατα 😛 πλακα κανω.τωρα που παιζει μπορεις να δοκιμασεις τα παντα.αντε επιτελους τελειωσες με τον χαλκο Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από poulinos 1
manana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 56 λεπτά πριν, poulinos είπε οσο πιο ψηλα και μακρια απο εμποδια τοσο καλυτερα .η περιεργεια σκοτωσε την γατα 😛 πλακα κανω.τωρα που παιζει μπορειε να δοκιμασεις τα παντα.αντε επιτελους τελειωσες με τον χαλκο Μπορώ να την βάλω και στο ταβάνι αν είναι έτσι 😂 Λίγο πριν την άφιξη του usb χρησιμοποιούσα το laptop της μητέρας μου το οποίο θέλει στάνταρ ολικό φτιαξιμο , ίσως γι' αυτό και δεν είδα εντυπωσιακές ταχύτητες! Ούτε όμως στο κινητό μου! Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στο σταθερό μου υπολογιστή με το usb θα έχω επιτέλους λύσει το πρόβλημα! Ο χρόνος θα δείξει!
AmixReckless Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 23/2/2025 στις 10:56 ΜΜ, poulinos είπε αν πισω απο την πριζα υπαρχει Utp καλωδιο τοτε ναι μπορεις να την κανεις ως πριζα δικτυου αλλα και αυτο με καποιες προυποθεσεις.γιατι οταν ειναι απο default πριζα δικτυου συνηθως απο καθε πριζα πηγαινει σε ενα κεντρικο σημειο. εσενα ομως εφοσον το ειχαν για τηλεφωνο ΜΠΟΡΕΙ να πηγαινει απο πριζα σε πριζα οποτε εκει μπορεις να εχεις μονο ενα καλωδιο πχ απο το δωματιο σου μεχρι μια αλλη πριζα.επισης μπορει αν περναει απο αλλο δωματιο ενδιαμεσα να πρεπει να το πατσαρεις εκει για να συνεχισει και να φτασει εκει που θες. χμμ καταλαβα , χθες ξανα εκανα αιτηση για 500. Ας με συνδεσουν πρωτα να δω τι γινεται με το WiFi που εχω στο PC(Dualband Wifi 6) . Αν πιανω το μεγιστο θα το αφησω ως εχει και στο μελλον βλεπουμε.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου On 24/02/2025 at 19:56, manana said: Μπορώ να την βάλω και στο ταβάνι αν είναι έτσι 😂 Λίγο πριν την άφιξη του usb χρησιμοποιούσα το laptop της μητέρας μου το οποίο θέλει στάνταρ ολικό φτιαξιμο , ίσως γι' αυτό και δεν είδα εντυπωσιακές ταχύτητες! Ούτε όμως στο κινητό μου! Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στο σταθερό μου υπολογιστή με το usb θα έχω επιτέλους λύσει το πρόβλημα! Ο χρόνος θα δείξει! ενταξει μην το παρακανεις στο τελος θα κρεμασεις και το tower στο ταβανι. αν το λαπτοπ ειναι παλιο υπαρχουν πολλοι λογοι να μην πιανει καλη ταχυτητα.αδυναμη Cpu, single band wifi,λιγη μνημη, γεματο με προγραμματα.δωσε μας στοιχεια τι λαπτοπ ειναι. το κινητο σου αν ειναι new θα πρεπει να εχει καλες ταχυτητες με το νεο router αρκει και αυτο να ειναι στα 5ghz συνδεδεμενο. γιατι αν εισαι στα 2,4ghz τοτε δεν παει καλα.επειδη με τοσες σελιδες εχασα την μπαλα τι πακετο εβαλες και ποιο router σου εδωσαν? 10 hours ago, AmixReckless said: χμμ καταλαβα , χθες ξανα εκανα αιτηση για 500. Ας με συνδεσουν πρωτα να δω τι γινεται με το WiFi που εχω στο PC(Dualband Wifi 6) . Αν πιανω το μεγιστο θα το αφησω ως εχει και στο μελλον βλεπουμε. καλα ναι βλεποντας και κανοντας.αλλιως μετα ειτε ριχνεις καλωδιο ειτε αν η αποσταση ειναι μεγαλη θελει κανα Repeater(mesh κατα προτιμηση) 1
manana Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου Στις 26/2/2025 στις 7:04 ΠΜ, poulinos είπε ενταξει μην το παρακανεις στο τελος θα κρεμασεις και το tower στο ταβανι. αν το λαπτοπ ειναι παλιο υπαρχουν πολλοι λογοι να μην πιανει καλη ταχυτητα.αδυναμη Cpu, single band wifi,λιγη μνημη, γεματο με προγραμματα.δωσε μας στοιχεια τι λαπτοπ ειναι. το κινητο σου αν ειναι new θα πρεπει να εχει καλες ταχυτητες με το νεο router αρκει και αυτο να ειναι στα 5ghz συνδεδεμενο. γιατι αν εισαι στα 2,4ghz τοτε δεν παει καλα.επειδη με τοσες σελιδες εχασα την μπαλα τι πακετο εβαλες και ποιο router σου εδωσαν? Το κινητό μου είναι περσινό. Το realme 11 pro plus και συνδέεται στα 5 ghz. Δεν είναι ο.τι πιο γρήγορο και επίσης έχει βγει ελαττωματικό από την αρχή δημιουργώντας μου διάφορα θεματάκια. Το laptop είναι πάλιο το είχα δώσει για μια μικρή αναβάθμιση όμως επίσης πολλά χρόνια πριν! Είναι Lenovo inter côté i3-5005U cou 2.00 ghz Ram 4gb με Windows 10 . Δεν ξέρω αν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο; Τώρα κάτι άλλο που παρατήρησα με το usb και τον σταθερό υπολογιστή! Μου είχε δώσει μια συνάδελφος ένα ολοκαίνουριο usb για να της περάσω κάποιες σειρές! Ενώ λοιπόν τις κατέβασα με torrent και ταυτόχρονα προσπαθούσα να περάσω στο στικάκι ο.τι είχε κατεβει, κολλούσε ο υπολογιστής δεν υπήρχε ίντερνετ και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση. Αυτό συνέβη μόνο τότε! Δεν μου έχει δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα! Υπάρχει περίπτωση να μπλόκαρε με τα δύο usb; Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω να κάνω κάτι παρόμοιο με ένα δικό μου usb !
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου On 07/03/2025 at 18:05, manana said: Το κινητό μου είναι περσινό. Το realme 11 pro plus και συνδέεται στα 5 ghz. Δεν είναι ο.τι πιο γρήγορο και επίσης έχει βγει ελαττωματικό από την αρχή δημιουργώντας μου διάφορα θεματάκια. Το laptop είναι πάλιο το είχα δώσει για μια μικρή αναβάθμιση όμως επίσης πολλά χρόνια πριν! Είναι Lenovo inter côté i3-5005U cou 2.00 ghz Ram 4gb με Windows 10 . Δεν ξέρω αν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο; Τώρα κάτι άλλο που παρατήρησα με το usb και τον σταθερό υπολογιστή! Μου είχε δώσει μια συνάδελφος ένα ολοκαίνουριο usb για να της περάσω κάποιες σειρές! Ενώ λοιπόν τις κατέβασα με torrent και ταυτόχρονα προσπαθούσα να περάσω στο στικάκι ο.τι είχε κατεβει, κολλούσε ο υπολογιστής δεν υπήρχε ίντερνετ και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση. Αυτό συνέβη μόνο τότε! Δεν μου έχει δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα! Υπάρχει περίπτωση να μπλόκαρε με τα δύο usb; Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω να κάνω κάτι παρόμοιο με ένα δικό μου usb ! με delay. το realme γενικα παιζει 5ghz και ειναι και wifi 6. το λαπτοπ ειναι πολυ παλιο .οποτε αυτο σημαινει οτι α.δεν εχει dual band.β.εχει μονο 4 gb μνημη που για windows 10 ειναι παρα πολυ λιγα.αυτο το πολυ με windows 7 επρεπε να παιζει και να ειχε και ssd. και τα 4 παλι λιγα ειναι. κανονικα θα ηθελε 8.οποτε σε αυτο το λαπτοπ ακομα και dual band wifi card να βαλεις παλι δεν θα τραβαει για να σου δωσει 300. το πιο πιθανο θα ειναι με τοση λιγη μνημη να πιταρει ειτε απο μνημη ειτε απο Cpu αν πας να κατεβασεις κατι γρηγορα.αλλο τοσο αν δεν εχει ssd.αν εχει δηλαδη μηχανικο δισκο εκει λογω ελλειψης μνημης θα φορτωνει ο σκληρος συνεχεια γιατι θα χρησιμοποιειται ως εικονικη μνημη οποτε αστα να πανε . αν θες να το βελτιωσεις σιγουρα θελει μνημη και ssd(αν δεν εχει). δοκιμασε οπως ειπες με αλλο usb stick να δεις αν θα το κανει και επισης δοκιμασε να το κουμπωσεις σε αλλη Usb.ισως για καποιο λογο να μοιραζονται irq κτλ και να γινεται ολο αυτο το προβλημα. 1
manana Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου Το laptop αυτό το χρησιμοποιεί η μητέρα μου. Για αυτήν το είχα πάρει. Απλώς όσο δεν είχα ίντερνετ με την αλλαγή, στον δικό μου Η/Υ, μέχρι να πάρω το usb το χρησιμοποιούσα και καπως απογοητεύτηκα περιμένοντας καλύτερη ταχύτητα! Εντάξει κάνει την δουλειά του, με οποία ταχύτητα τέλος πάντων, του είχα κάνει και μια ψιλό αναβάθμιση από έναν τεχνικό, δεν ξέρω αν παίρνει και άλλη βέβαια! Τώρα δοκίμασα τελικά να κατεβάσω τορεντ έβαλα στικάκι δικό μου και δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα! Ίσως μπλόκαρε το usb που δόθηκε για κάποιο λόγο κατά όλο που ήταν και καινούριο! Ευτυχώς πάντως γιατί το τόσα ένα άγχος ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο συνέχεια! Μέχρι στιγμής πάει αρκετά καλά! Ίσως θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεδομένων των συνθηκών ας μην έχω άλλες απαιτήσεις . Σίγουρα δεν θα έχω τις ταχύτητες που υπόσχεται η κάθε εταιρία, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερα από πριν! Για το realme ναι, όντως ισχύει αυτό που λες. Απλώς έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή από την αρχή, οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει θέμα και σε αυτήν την σύνδεση!
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 17 hours ago, manana said: Το laptop αυτό το χρησιμοποιεί η μητέρα μου. Για αυτήν το είχα πάρει. Απλώς όσο δεν είχα ίντερνετ με την αλλαγή, στον δικό μου Η/Υ, μέχρι να πάρω το usb το χρησιμοποιούσα και καπως απογοητεύτηκα περιμένοντας καλύτερη ταχύτητα! Εντάξει κάνει την δουλειά του, με οποία ταχύτητα τέλος πάντων, του είχα κάνει και μια ψιλό αναβάθμιση από έναν τεχνικό, δεν ξέρω αν παίρνει και άλλη βέβαια! Τώρα δοκίμασα τελικά να κατεβάσω τορεντ έβαλα στικάκι δικό μου και δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα! Ίσως μπλόκαρε το usb που δόθηκε για κάποιο λόγο κατά όλο που ήταν και καινούριο! Ευτυχώς πάντως γιατί το τόσα ένα άγχος ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο συνέχεια! Μέχρι στιγμής πάει αρκετά καλά! Ίσως θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεδομένων των συνθηκών ας μην έχω άλλες απαιτήσεις . Σίγουρα δεν θα έχω τις ταχύτητες που υπόσχεται η κάθε εταιρία, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερα από πριν! Για το realme ναι, όντως ισχύει αυτό που λες. Απλώς έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή από την αρχή, οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει θέμα και σε αυτήν την σύνδεση! γενικοτερα το λαπτοπ θελει σιγουρα μνημη No matter what.laptop με 4giga μνημη ειναι αυτοκτονια.αλλο τοσο αν εχει μηχανικο δισκο. μπορει κατι να ειχε τυχει με το stick μπορει να το κουμπωσες τωρα σε αλλη usb ή μπορει καποια παραξενια με το συγκεκριμενο stick. μονο αν ξαναδοκιμασεις το ιδιο θα δεις τι εχει γινει. για να πιασεις τις χ ταχυτητες πρεπει να υπαρχουν και χ προυποθεσεις.πολλοι δεν καταφερνουν να τις πιασουν ποτε ασυρματα. δεν εχει τυχει να εχω realme για να εχω αποψη για το συγκεκριμενο.αλλα κανονικα ειναι wifi 6 Και 5ghz. βεβαια πολλες φορες εχω δει συσκευες αντι να συνδεθουν στα 5 Να συνδεονται στα 2,4 1
manana Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, poulinos είπε γενικοτερα το λαπτοπ θελει σιγουρα μνημη No matter what.laptop με 4giga μνημη ειναι αυτοκτονια.αλλο τοσο αν εχει μηχανικο δισκο. μπορει κατι να ειχε τυχει με το stick μπορει να το κουμπωσες τωρα σε αλλη usb ή μπορει καποια παραξενια με το συγκεκριμενο stick. μονο αν ξαναδοκιμασεις το ιδιο θα δεις τι εχει γινει. για να πιασεις τις χ ταχυτητες πρεπει να υπαρχουν και χ προυποθεσεις.πολλοι δεν καταφερνουν να τις πιασουν ποτε ασυρματα. δεν εχει τυχει να εχω realme για να εχω αποψη για το συγκεκριμενο.αλλα κανονικα ειναι wifi 6 Και 5ghz. βεβαια πολλες φορες εχω δει συσκευες αντι να συνδεθουν στα 5 Να συνδεονται στα 2,4 Με το laptop βολεύεται η μαμά μου, αν μελλοντικά μπορώ να κάνω κάτι, θα το δω . Έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιεί μόνο για ίντερνετ. Άντε και να αποθηκεύσει και κάτι από εκεί, αν την ενδιαφέρει! Σπανίως εγώ να το χρησιμοποιήσω. Οπότε θεωρώ πως για τα δικά της δεδομένα είναι οκ! Απλώς εμένα μου έκανε την διαφορά όταν το χρησιμοποίησα γιατί δεν είχα λύση και περίμενα κάτι καλύτερο σε ταχύτητα λόγω ινών! Αλλά οκ ξέχασα τι είχα! Το usb δεν ήταν δικό μου, αλλά ξέρω ότι ήταν καινούριο γιατί μπροστά μου το άνοιξε! Άρα δεν μπορώ να κάνω κάποια δοκιμή να δω τι μπορεί να έφταιγε! Οπότε κάτι , κάπως δεν λειτούργησε και έγινε μόνο με αυτό. Ευτυχώς! Όσο για την realme δεν ξέρω αν είναι γενικά η εταιρία έτσι ή εγώ έπεσα στην περίπτωση! Πολύ πιθανόν να φτάσω στο σημείο να αλλάξω συσκευή πολύ γρηγορότερα από όσο συνήθιζα! Ας πούμε ότι μετάνιωσα για αυτήν την αγορά! Στο μεταξύ έκανα λάθος! Τώρα που το τσεκαρα γιατί δεν θυμόμουν καλά είναι στα 2.5ghz με wifi6. Έτσι εξηγείται! Επεξ/σία 12 Μαρτίου από manana 1
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 20 hours ago, manana said: Με το laptop βολεύεται η μαμά μου, αν μελλοντικά μπορώ να κάνω κάτι, θα το δω . Έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιεί μόνο για ίντερνετ. Άντε και να αποθηκεύσει και κάτι από εκεί, αν την ενδιαφέρει! Σπανίως εγώ να το χρησιμοποιήσω. Οπότε θεωρώ πως για τα δικά της δεδομένα είναι οκ! Απλώς εμένα μου έκανε την διαφορά όταν το χρησιμοποίησα γιατί δεν είχα λύση και περίμενα κάτι καλύτερο σε ταχύτητα λόγω ινών! Αλλά οκ ξέχασα τι είχα! Το usb δεν ήταν δικό μου, αλλά ξέρω ότι ήταν καινούριο γιατί μπροστά μου το άνοιξε! Άρα δεν μπορώ να κάνω κάποια δοκιμή να δω τι μπορεί να έφταιγε! Οπότε κάτι , κάπως δεν λειτούργησε και έγινε μόνο με αυτό. Ευτυχώς! Όσο για την realme δεν ξέρω αν είναι γενικά η εταιρία έτσι ή εγώ έπεσα στην περίπτωση! Πολύ πιθανόν να φτάσω στο σημείο να αλλάξω συσκευή πολύ γρηγορότερα από όσο συνήθιζα! Ας πούμε ότι μετάνιωσα για αυτήν την αγορά! Στο μεταξύ έκανα λάθος! Τώρα που το τσεκαρα γιατί δεν θυμόμουν καλά είναι στα 2.5ghz με wifi6. Έτσι εξηγείται! για μνημη πρεπει να δεις.θα δεις διαφορα στο λαπτοπ. οσο και καλη ταχυτητα να εχεις αν το λαπτοπ δεν τραβαει δεν θα πιασει αυτες τις ταχυτητες. μπορει ασυμβατοτητα με το Usb μπορει 1002 πραγματα.εφοσον δεν το εχεις δεν εχει σημασια. αλλο τοσο αφου με το δικο σου εισαι μια χαρα. για τα κινητα πολλες μαρκες πλεον αλλα και πολλες συσκευες της πλακας με bloatware κτλ. πρεπει να συνδεθεις στα 5 ghz. ή θα αλλαξεις ονομα στα 5ghz και θα συνδεθεις εκει ή αν εχει το ιδιο ονομα το 2,4 με το 5 τοτε σβησε το δικτυο και ξανα βρες το δικτυο να δεις αν θα συνδεθει στα 5. αν ναι ολα καλα.αν οχι τοτε κατι του φταιει.εκει μπορεις δοκιμαστικα να κλεισεις τα 2,4 ghz και να δεις αν θα συνδεθει στα 5.αν συνδεθει τοτε ανοιγεις μετα παλι τα 2,4 και κοιτας τι θα κανει το κινητο αμα το κλεισεις και το ξανανοιξεις. θελει δοκιμες.επισης καλο ειναι να εχεις περασει ολα τα Updates για το κινητο. οχι τα Updates του Play store αλλα τα Updates για την ιδια την συσκευη.να ειναι στο τελευταιο security update και βεβαια στην τελευταια εκδοση λειτουργικου. 1
manana Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 13/3/2025 στις 2:56 ΜΜ, poulinos είπε για μνημη πρεπει να δεις.θα δεις διαφορα στο λαπτοπ. οσο και καλη ταχυτητα να εχεις αν το λαπτοπ δεν τραβαει δεν θα πιασει αυτες τις ταχυτητες. μπορει ασυμβατοτητα με το Usb μπορει 1002 πραγματα.εφοσον δεν το εχεις δεν εχει σημασια. αλλο τοσο αφου με το δικο σου εισαι μια χαρα. για τα κινητα πολλες μαρκες πλεον αλλα και πολλες συσκευες της πλακας με bloatware κτλ. πρεπει να συνδεθεις στα 5 ghz. ή θα αλλαξεις ονομα στα 5ghz και θα συνδεθεις εκει ή αν εχει το ιδιο ονομα το 2,4 με το 5 τοτε σβησε το δικτυο και ξανα βρες το δικτυο να δεις αν θα συνδεθει στα 5. αν ναι ολα καλα.αν οχι τοτε κατι του φταιει.εκει μπορεις δοκιμαστικα να κλεισεις τα 2,4 ghz και να δεις αν θα συνδεθει στα 5.αν συνδεθει τοτε ανοιγεις μετα παλι τα 2,4 και κοιτας τι θα κανει το κινητο αμα το κλεισεις και το ξανανοιξεις. θελει δοκιμες.επισης καλο ειναι να εχεις περασει ολα τα Updates για το κινητο. οχι τα Updates του Play store αλλα τα Updates για την ιδια την συσκευη.να ειναι στο τελευταιο security update και βεβαια στην τελευταια εκδοση λειτουργικου. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση όταν θα μπορέσω οικονομικά φτιάχνοντας και ένα μικρό πρόβλημα που έχει στην οθόνη... Οπότε να η μνήμη θα είναι από τα πρώτα που θα αλλάξουν λογικά! Τα updates του smartphone τα περνάω πάντα όταν υπάρχουν διαθέσιμα! Να ρωτήσω κάτι; Αυτό που λένε ότι στα 5ghz έχει λιγότερη εμβέλεια ή δύναμη το wifi αλλά είναι γρηγορότερο σε αντίθεση με τα 2ghz που έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια, αλλά μικρότερη ταχύτητα ισχύει; 1
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, manana said: Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση όταν θα μπορέσω οικονομικά φτιάχνοντας και ένα μικρό πρόβλημα που έχει στην οθόνη... Οπότε να η μνήμη θα είναι από τα πρώτα που θα αλλάξουν λογικά! Τα updates του smartphone τα περνάω πάντα όταν υπάρχουν διαθέσιμα! Να ρωτήσω κάτι; Αυτό που λένε ότι στα 5ghz έχει λιγότερη εμβέλεια ή δύναμη το wifi αλλά είναι γρηγορότερο σε αντίθεση με τα 2ghz που έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια, αλλά μικρότερη ταχύτητα ισχύει; 5 ghz μεγαλυτερη ταχυτητα, μικροτερη διαπερατοτητα στα εμποδια 2,4ghz μικροτερη ταχυτητα, μεγαλυτερη διαπερατοτητα στα εμποδια. και πλεον παμε και 6 ghz με ακομα μεγαλυτερη ταχυτητα. για τα updates καλο ειναι που τα κανεις. το λαπτοπ μπορει βεβαια να μην αξιζει να κανεις αναβαθμιση αλλα να πας για αγορα καινουριου Επεξ/σία 14 Μαρτίου από poulinos 1 1
manana Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2025 στις 6:17 ΜΜ, poulinos είπε 5 ghz μεγαλυτερη ταχυτητα, μικροτερη διαπερατοτητα στα εμποδια 2,4ghz μικροτερη ταχυτητα, μεγαλυτερη διαπερατοτητα στα εμποδια. και πλεον παμε και 6 ghz με ακομα μεγαλυτερη ταχυτητα. για τα updates καλο ειναι που τα κανεις. το λαπτοπ μπορει βεβαια να μην αξιζει να κανεις αναβαθμιση αλλα να πας για αγορα καινουριου Το κινητό τελικά δεν έχει άλλη δυνατότητα πέρα από τα 2ghz . Θα δοκιμάσω και αυτό που μου είπες να κάνω διαγραφή και πάλι καινούρια σύνδεση μήπως και αλλάξει κάτι! Όσο για το laptop θα δω πως θα πάει! Προς το παρόν λόγω οικονομικών και αφού μια χαρά κάνει την δουλειά του με αυτό η μητέρα μου το αφήνω στην άκρη προς το παρόν! Επίσης για την ιστορία να πω την διαπίστωση μου με το usb tp-link. Τελικά μου το ξαναέκανε αλλά είχα βάλει ένα usb και περνούσα αρχεία, ενώ ταυτόχρονα έπαιζα ένα cd για να δω τι είχε μέσα επειδή δεν θυμόμουν! Και μετά από λίγο, αφού τελείωσα με όλα αυτά, διαπιστώνω ότι δεν έχω ίντερνετ. Έβγαλα το tp link το ξαναέβαλα και όλα οκ! Νομίζω ότι κάπως κουνιέται από την θέση του όταν βάζω κάτι άλλο π.χ cd/dvd usb! Αν ισχύει αυτό δηλαδή γιατί αλλιώς δεν έχω παρατηρήσει να μου κάνει αποσυνδέσεις! Επεξ/σία 17 Μαρτίου από manana
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 20 hours ago, manana said: Το κινητό τελικά δεν έχει άλλη δυνατότητα πέρα από τα 2ghz . Θα δοκιμάσω και αυτό που μου είπες να κάνω διαγραφή και πάλι καινούρια σύνδεση μήπως και αλλάξει κάτι! Όσο για το laptop θα δω πως θα πάει! Προς το παρόν λόγω οικονομικών και αφού μια χαρά κάνει την δουλειά του με αυτό η μητέρα μου το αφήνω στην άκρη προς το παρόν! Επίσης για την ιστορία να πω την διαπίστωση μου με το usb tp-link. Τελικά μου το ξαναέκανε αλλά είχα βάλει ένα usb και περνούσα αρχεία, ενώ ταυτόχρονα έπαιζα ένα cd για να δω τι είχε μέσα επειδή δεν θυμόμουν! Και μετά από λίγο, αφού τελείωσα με όλα αυτά, διαπιστώνω ότι δεν έχω ίντερνετ. Έβγαλα το tp link το ξαναέβαλα και όλα οκ! Νομίζω ότι κάπως κουνιέται από την θέση του όταν βάζω κάτι άλλο π.χ cd/dvd usb! Αν ισχύει αυτό δηλαδή γιατί αλλιώς δεν έχω παρατηρήσει να μου κάνει αποσυνδέσεις! Το realme 11 pro plus εχει dual band wifi -> https://www.gsmarena.com/realme_11_pro+-12246.php -> Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band και ειναι και wifi 6. αν συνδεεται στα 2,4 Ghz κατι αλλο φταιει. καλα ναι στο λαπτοπ αξιζει να βαλεις μνημη που σιγουρα θα την βρεις σχετικα φτηνα. α.το εχεις με επεκταση το Usb stick? β.δοκιμασε να το βαλεις σε αλληγ Usb. δεν νομιζω οτι ειναι απο το κουνημα.δεν βγαινει τοσο ευκολα.εκτος αν δεν παταει καλα μεσα λογω ογκου (δηλαδη να το εμποδιζει κατι) οταν δεν εχεις ιντερνετ θα μπορουσες να δεις και στο device manager αν φαινεται ακομα το Usb wifi stick συνδεδεμενο όπως και αν ειναι ακομα συνδεδεμενο στο ιντερνετ και απλα δεν υπαρχει κινηση ή αν εχει αποσυνδεθει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα