Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, nikx said:

To next please μπορουν να το πουν και οι 2 πλευρες.

Επισης αυτο με το εχω αξιολογησεις δεν το καταλαβαινω και εγω σε πολλες συναλλαγες μου εχω περισσοτερες θετικες απο τον πωλητη (ολες απο αγορες οι δικες μου) μου στελνεις εσυ πρωτα το προιον να σου βαλω εγω τα λεφτα καταθεση αμα παραλαβω;

Μα εχω τοσες αξιολογησεις και εγω ,ειμαι εμπιστος.

προσωπικα σε πολλα ατομα που εχουν πολλες αξιολογησεις τους εχω βαλει το δεμα στο box now πριν με πληρωσουν καν.

απο εκει και περα δεν εχει σημασια ποιος τι που.εγω μπορει να σου λεω οτι θελω και εσυ οτι θες.

αν δεν συμφωνουμε και οι 2 δεν λεει κατι.οποτε και οι 2 βαζουν τους ορους.

αν πχ για μενα ο αλλος εχει 100 θετικες και μου πει αντικαταβολη θα ειναι οχι. οχι λογω εμπιστοσυνης αλλα δεν μπλεκω με αντικαταβολες.next για αυτον next για μενα

1 hour ago, Dinos1973 said:

Όταν πουλάω εγώ βάζω τους όρους, αν θες, όποτε next please!

1 hour ago, nikx said:

Το ιδιο και εγω με το που δινω τα λεφτα μου , αν θες.

και οι 2 εχετε δικιο.αν ενας δεν θελει τοτε no συναλλαγη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ευχαριστώ.

Η ACS έχει δικούς της ταχυδρομικούς κωδικούς? Μου είπε ότι μπορώ να ζητήσω να πληρώσει αυτός τα μεταφορικά και μου έδωσε ένα 2BR906ΧΧΧ το οποίο το βρίσκω πολύ ύποπτο... Ούτε ονοματεπώνυμο ούτε διεύθυνση ούτε τίποτα πέρα από αυτό

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι η acs,εχει χρησιμοποιει εντελως δικα της tracking numbers,ασχετως με το ποια εταιρεια το ειχε πριν ή μετα.

Μπορει πριν πχ, να το ειχαν τα ΕΛΤΑ ή DHL, απ'οταν το παρει η ACS, του δινει δικο της tracking number.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sleepychris είπε

Ναι η acs,εχει χρησιμοποιει εντελως δικα της tracking numbers,ασχετως με το ποια εταιρεια το ειχε πριν ή μετα.

Μπορει πριν πχ, να το ειχαν τα ΕΛΤΑ ή DHL, απ'οταν το παρει η ACS, του δινει δικο της tracking number.

Αυτό δεν είναι tracking number. Διάβασε τι έγραψα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, logo15 said:

Αυτό δεν είναι tracking number. Διάβασε τι έγραψα.

Πρέπει να είναι ο κωδικός της καρτέλας πελάτη που έχει στην ACS (όταν έχεις λογαριασμό μαζί τους σου δίνουν αναγνωριστικό για εντολές πληρωμής κλπ).

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα.

1. Η ACS τον χρεώνει λιγότερο για συναλλαγές.

2. Αν είναι τακτικός πελάτης μπορεί να τα έχει κάνει πλακάκια με τους courier που εξυπηρετούν τον λογαριασμό του.

Οι πιθανότητες να σου γυρίσει πίσω τούβλο μετά από άρνηση παραλαβής είναι κατά τι μεγαλύτερες.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
Στις 15/8/2024 στις 11:27 ΠΜ, poulinos είπε

μπορεις οπως κανουν πολλοι να του πεις καταθεση τα εξοδα αποστολης

υπαρχουν και ενα δυο σπανιοι κινδυνοι ακομα.

α.να σου πει οτι δεν ειχε κατι μεσα.

β.να αλλαξει το προιον με ενα ιδιο χαλασμενο και να σου πει οτι δεν παιζει

Δεν παιζει αυτο,δε ρισκαρει κανενας κουριερ τετοιες τσακαλιες.
Οπως εχουμε πει,ειναι και παρανομο και πλεον το ξερει πιο πολυς κοσμος.

13 ώρες πριν, Dante80 είπε

Οι πιθανότητες να σου γυρίσει πίσω τούβλο μετά από άρνηση παραλαβής είναι κατά τι μεγαλύτερες.

Εχεις ακουσει να εχει γινει κατι τετοιο;

Να σας πω και ενα αστειο περιστατικο,που τρεχει αυτη τη στιγμη σε αγορα απο vendora.

Αγοραζω ps4 με χειριστηριο και παιχνιδια. Μου στελνει φωτο ο αποστολεας οταν το εβαλε στο ΒΟΧ, σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ και σκετη την κονσολα.
Στελνω στη vendora να ακυρωσουν και οτι  δε θα παραλαβω.
Οι ιδιοι μου λενε να κανουν επιστροφη,αφου το παραλαβω.
Το παραλαμβανω και το ξαναστελνω πισω,αφου εκανα αιτημα απορριψης.
Ο μικρος δεν παραλαμβανει,το δεμα επεστρεψε παλι σε εμενα.
Περιμενω κωδικο απο τους ιδιους,για να μην ξαναπληρωσω μεταφορικα.
Ολο αυτο το διαστημα ειμαι μειον 100 ευρω για το πακετο κονσολα-παιχνιδια-χειριστηριο, 3 ευρω για ΒΟΧ και αρκετο χαμενο χρονο για επικοινωνιες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εχεις ακουσει να εχει γινει κατι τετοιο;

Να σας πω και ενα αστειο περιστατικο,που τρεχει αυτη τη στιγμη σε αγορα απο vendora.

Αγοραζω ps4 με χειριστηριο και παιχνιδια. Μου στελνει φωτο ο αποστολεας οταν το εβαλε στο ΒΟΧ, σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ και σκετη την κονσολα.
Στελνω στη vendora να ακυρωσουν και οτι  δε θα παραλαβω.
Οι ιδιοι μου λενε να κανουν επιστροφη,αφου το παραλαβω.
Το παραλαμβανω και το ξαναστελνω πισω,αφου εκανα αιτημα απορριψης.
Ο μικρος δεν παραλαμβανει,το δεμα επεστρεψε παλι σε εμενα.
Περιμενω κωδικο απο τους ιδιους,για να μην ξαναπληρωσω μεταφορικα.
Ολο αυτο το διαστημα ειμαι μειον 100 ευρω για το πακετο κονσολα-παιχνιδια-χειριστηριο, 3 ευρω για ΒΟΧ και αρκετο χαμενο χρονο για επικοινωνιες.

Συγγνωμη, αλλα απο τη στιγμη που εσυ απερριψες τη συναλλαγη, ο μικρος τα λεφτα που ζητησε δε θα τα παρει ποτε (απο τη βεντορα οπου εσυ τα πληρωσες), οποτε ποιο το σκεπτικο να μην παραλαβει την επιστροφη; Λεω κατι λαθος;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lector είπε

Συγγνωμη, αλλα απο τη στιγμη που εσυ απερριψες τη συναλλαγη, ο μικρος τα λεφτα που ζητησε δε θα τα παρει ποτε (απο τη βεντορα οπου εσυ τα πληρωσες), οποτε ποιο το σκεπτικο να μην παραλαβει την επιστροφη; Λεω κατι λαθος;

Δεν εχω απαντηση.
Ηταν ολα λαθος,απο την αρχη.

Γενικα εχω δει πολλους ηλιθιους που νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι τους ερθει,σε τετοιες συναλλαγες,γιατι δεν καταλαβαινουν πως δουλευει το συστημα,αλλα η αληθεια ειναι οτι τετοιο ηλιθιο δεν ειχα συναντησει.
Μαλλον θα νομιζε οτι ειναι καποιου ειδους αντικαταβολη,που θα πληρωθει οπως και να εχει,αν παραλαβει ο αλλος.

0-02-05-40e577ab294b2cad24bbce00bf733ebe118322c476f4b7c0e5baa850205fc67b_e7cb0d3c0bf6112b.jpg

Δημοσ.

Άρα παιδιά είμαι σειφ? Γιατί βρέθηκε και άλλος αγοραστής ντόπιος χωρίς να στέλνω και να αγχώνομαι...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, logo15 είπε

Άρα παιδιά είμαι σειφ? Γιατί βρέθηκε και άλλος αγοραστής ντόπιος χωρίς να στέλνω και να αγχώνομαι...

Ρε φιλε κατσε διαβασε τι σου λεμε.
Εαν παραλαβει ο αλλος,ναι,εισαι "σειφ".
Αν δεν παραλαβει,πληρωνεις μεταφορικα εσυ και εχεις το αντικειμενο μη διαθεσιμο για περιπου 10 με 12 μερες,αναλογα ποτε θα επιστραφει το δεμα απο την κουριερ ( μενει στην αποθηκη μεχρι 10 μερες ) .
Αυτος δεν ειναι,γιατι δε μπορει να ελεγξει τι παραλαμβανει.
Για ποιο λογο εισαι μελος απο το 07 σε τετοια σελιδα,ενω δεν ξερεις ουτε πως δουλευει η αντικαταβολη;

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ρε φιλε κατσε διαβασε τι σου λεμε.
Εαν παραλαβει ο αλλος,ναι,εισαι "σειφ".
Αν δεν παραλαβει,πληρωνεις μεταφορικα εσυ και εχεις το αντικειμενο μη διαθεσιμο για περιπου 10 με 12 μερες,αναλογα ποτε θα επιστραφει το δεμα απο την κουριερ ( μενει στην αποθηκη μεχρι 10 μερες ) .
Αυτος δεν ειναι,γιατι δε μπορει να ελεγξει τι παραλαμβανει.
Για ποιο λογο εισαι μελος απο το 07 σε τετοια σελιδα,ενω δεν ξερεις ουτε πως δουλευει η αντικαταβολη;

Τι φάση ρε μάν? Ρώτησα κάτι που δεν ξέρω. Η σελίδα δεν είναι για αγοραπωλησίες αλλά φορουμ. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις ευγενικά καλύτερα να μην απαντάς. Λόγο σεβασμό στους παλιούς που τώρα μαθαίνουν τα κομπιουτερ 🧓

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, logo15 είπε

Τι φάση ρε μάν? Ρώτησα κάτι που δεν ξέρω. Η σελίδα δεν είναι για αγοραπωλησίες αλλά φορουμ. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις ευγενικά καλύτερα να μην απαντάς. Λόγο σεβασμό στους παλιούς που τώρα μαθαίνουν τα κομπιουτερ 🧓

Το κυριο ερωτημα ειναι γιατι δεν καθεσαι να διαβασεις τι σου γραφουν;
Πρεπει να στα κανουμε ταληρακια;

Και εσυ λιγο σεβασμο σε αυτους που σου απαντανε, σου εχουμε απαντησει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και εσυ ακομα ρωτας.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 18/08/2024 at 01:34, StamTheMan said:

α.να σου πει οτι δεν ειχε κατι μεσα.

β.να αλλαξει το προιον με ενα ιδιο χαλασμενο και να σου πει οτι δεν παιζει

ο courier το δινει η συναλλαγη γινεται.εγω εχω στειλει το κινητο και εσυ μου λες οτι μεσα ειχε ενα nokia 3310. δεν ειπα οτι το αλλαξε ο courier.λεω οτι ο αλλος θελει να μου το παιξει ιστορια.

β.περνει την Cpu μου κανονικα την βαζει βλεπει οτι παιζει.βγαζει την δικη του την καμμενη και μου λεει φιλε την βαζω πανω δεν παιζει.αν δεν εχεις κρατησει serial number την εκατσες.και εχει γινει περιστατικο που καποιος αγορασε cpu απο κοντα.δεν μπορουσε να διαβασει τα γραμματα πανω που ειναι πολυ μικρα οτι ειναι αυτη η Cpu και ο αλλος του εδωσε αλλη cpu.

On 18/08/2024 at 21:00, logo15 said:

προσωπικα θα προτιμουσα τον ντοπιο.

εκτος αν ο αλλος εχει πολλες αξιολογησεις και του το εχεις ταξει ας πουμε οτι θα του το δωσεις.

• Haha 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρεις κάνεις από την στιγμή που γράψει ότι παραδόθηκε σε πόσες μέρες θα μου μπουν τα λεφτά κ αν θα έχω καμία ενημέρωση από acs ? Γιατί τους παίρνω τηλέφωνο κ δεν το σηκώνουν ποτέ . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...